konyada şu şekile kapalı ( ! ) bayanlar o kadar çoğaldı ki..sizin oralarda da öyle mi merak ediyorum.
üst tarafı tam tesettür kapalı ama dizlerin birazcık altında ( ara boydan daha kısa) etek ve ten rengi çorap..
doğrusu çok garipsiyorum..
canım lbenim ya; haddim değil biliyorum ben nerdeyim ki kimi yadırgıyorum diyorum..ama yadırgıyorum çok yadırgıyorum geçen eşimle çarşıda dolaşıyoruz dedim ki artık pardesü giymeyen kapalıları yadırgıyorum. tam örtü gibi gelmiyor pantolonlar, üstünde kısacık kazaklar dizin iki santim altındaki etekler ve ten rengi çoraplar.. kendimden utanıyorum feraceli çarşaflı kadınları görünce.. şükürler olsun pardesüm hiç bir hattımı belli etmiyor..gittim kendime bi kaç tane etek aldım yavaş yavaş pantolon çıkıyor hayatımdan
bir de hafta sonu bi pardesü denedim.. hani kap giyiniyordum ama pardesü yakışmaz gibi geliyordu
kim demiş öyle güzel yakıştı ki ama alamadım ya 372 lira dediler fiyatına
hala aklım onda
BENDE EVVELKİ gece kalbun_kesir'le birlikte pardesü giyip başımı örtüp bi sürü fotoğraf çekildim.çook güzel oldu hala bakıp bakıp duruyorum resimlerime...![]()
yaaa ne güzel desene az kaldı o zaman kapanmaya...
aynen öyle canım....
ah hicranım senin gül yüzüne ne yakışmazki hadi az kaldı diyorsun ya o az zaman bitsin artık..
hem çabuk yolla o fotolardan bana tamam mı
gittim kendime bi kaç tane etek aldım yavaş yavaş pantolon çıkıyor hayatımdan
bir de hafta sonu bi pardesü denedim.. hani kap giyiniyordum ama pardesü yakışmaz gibi geliyordu
kim demiş öyle güzel yakıştı ki ama alamadım ya 372 lira dediler fiyatına
hala aklım onda
merhaba kızlar uzun zamandır giremıyordum sıteye bugun gırdım ve müjdemi vermek istedım kapandımhemde tam kutlu dogumda
sızlerıde haberdar etmek ıstedım
Hicran seni artık saymıyorum bak. Kapandı gözüyle bakıyorum.. Eee ne zaman? Ne bekliyorsun? Herşey tamam..
Gözüm de çok alıştı kapalı haline.. MaşaAllah diyelim..
tamam.. ilk müsit olduğumda gidelim..biliyordum biliyordum biliyordum... banada söyleyeceğini... eee kuzuuu çıkalım çarşıya beraber alalım şalımı... olmaz mı? resimlerimi çektin,pardesümü verdin,şalı almak farz oldu bize...
tamam.. ilk müsit olduğumda gidelim..