Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (11 Kullanıcı)

setenay_eslem

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah arkadaşlar zaten başarabılırsem sızlerın sayesınde olacak yapmam gerken herseyın farkındayım fazlaca kıtap okuyorum cunku.şallarımda kıyafetlerımde hazır bırtek örtmek kaldı.

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
Setenaycım
örtmek de çok basit
eline alıyosun örtünü
başına koyuyorsun
çok basit bi eylem
hadi şimdi
eşin de sana destek tir inşallah

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
kızlarrrrrrrr benıde unutmayın neolurr.asıl benım sızın gıbı dostalara can kardeşlere cok ıhtıyacım var.bız tayıncıyız eşimin işi dolayısıyla sureklı.burası ılk tayın yerımız ve ben cekıngen bırısıyımdır hiç arkadas cevrem yok burda.çok şükür 11 aylık bır oglum var onunla vakıt gecırıyorum.bır sohbet ortamınada katılamıyorum ama burası rahat bebişim uyudukca gelıyorum hemen sızlerın yanına.banada dua edın benıde aranıza alın neolur.

Es selamu aleykum canım.. Ben de senin gibiyim emin ol..
Çekingenlik bakımından...
Ama karşımdaki kişiye göre şekilleniyorum..
Hemen ısınabiliyorum.. Biz de senin gibiyiz.. Eşimin işi dolayısıyla..
Gezeceğiz sürekli.. Şu an hangi şehirdesin?
Allah bağışlasın oğluşunu.. Onunla ilgilenmek en güzelidir..
Aramıza almak ne demek.. Aramızdasın zaten canım..

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah arkadaşlar zaten başarabılırsem sızlerın sayesınde olacak yapmam gerken herseyın farkındayım fazlaca kıtap okuyorum cunku.şallarımda kıyafetlerımde hazır bırtek örtmek kaldı.

şükürler olsun madem hazırsın beklemek niye hadi paylaş kaygılarını korkularını belki bir söz değiştirir hayatı ha... anlat ki rahatla belki hiç bir engel kalmaz

setenay_eslem

Kayıtlı Kullanıcı
eşim cok destek hatta en buyuk destegım ozaten.işte bu dunyaya oyle bır dalmışımkı hep nefsıme yenılıyorum.arkadas cok onemlı gercektende cevremde kapalı şöyle sızler gıbı bır arkadasım olsa ınanın okdar hazırımkı kapanmaya.kıyafetlerımı gıyıyorum aynanın karşısına gecıyorum cok hoşuma gıdıyor.sonrası seytan yanımda bıtıyor.cavaplarınız için hepınızden RABBİM razı olsun.

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
Setenaycım kapalı bir arkadaşım yok çevremde diyosunya
ama bu emir geldiğinde de kapalı bi örnek yoktu ki
hanım sahabelerimiz emir gelir gelmez örnek biri var mı yok mu diye bakınmadılar
onlar için emir ve emir gelen yer önemliydi
emir örtünmek ti emir nurdu
emir allahtandı

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
eee kolaymış bak aynanın karşısında yapıyorsun bide bu akşam eşinin karşısında yap... ve çıkarma ben bir ay çırpındım okadar isterken hemde... sonra bi sabah yeter dedim yapacam kim ne derse desin umrumda değil, bunca yıl açık gezdim ALLAH NE DER demedim şimdi KUL NE DER diyemi düşünüyorum hadi buket dedim ve yaptım ALLAHIM NE HUZUR NE MUTLULUK... kardeşim sakın nefsine uyma nolur hadi BİSMİLLAH... hadi durma düşünme hadi

setenay_eslem

Kayıtlı Kullanıcı
canım benım evet bunları bılıyorum sorun burda zaten hepsını herseyı bılıyorken beklemek nıyeee....inşallah cok az kaldı ınanıyorum ama buna.

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
eşim yanındayken bekleme bence ne güzel destek olması arkadaş nereye kadar kimse umurumda değil çok laf söyleyecek insan var çevremde ama hiçbiri umurumda deil tek eşim istesin hayırlısıyla huzurla olsun tek temennim tek bekleyiş sebebim bu huzurum bozulmasın diye Rabbim benim içinde istesin inşallah o c.c istmeden hiçbirşey olmaz benim içinde nasip etsin nefsini dinleme ben dışarı çıkarken o kadar huzursuzum ki anlatamam kıyafetlerimi çoktan değğiştirdim bu bile tepki almama sebep oldu uzun ceketler giyiyormuşum bol kıyafetler giyiyormuşum diye laflar söylediler daha başımı örtmeden ama olsun buda iyy benim için demekki doğru yoldayım

setenay_eslem

Kayıtlı Kullanıcı
bu konuşmalar cok iyi geldi arkadaşlarım hepınız sağ olun inşaALLAH.zaman yakın farkındayım:)

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
KAPANMAK İSTEYEN TÜM KARDEŞLERİM

Zaman öylesine çabuk geçiyor ki
Siz sorularınıza cevap ararken....
Kapanmak isteğinizi her bir an ertelerken
Zamanın geçtiğini görmüyor musunuz

Eğer nefs ve şeytan olmasaydı insanlar nasıl imtihana tabi tutulacaktı???

İşte bizimde bu dünyada imtihanlarımızdan birisi bu...
Sizler okul,iş,kariyer diye düşünmeye devam ederseniz bir bakmışsınız bu huzursuzlukla yaşamınız devam etmiş gençliğiniz uçup gitmiş..
Bize verilmiş olan görevleri yapmak için ne kadar zaman verilmiş biliyor muyuz?

Ölümün Ne Zaman Geleceğini Biliyor musunuz?

ÖLÜM VARMIŞ diyebilmek için
Musalla Taşınımı Bekleyeceğiz?

ÖLMEDEN ÖNCE
Tüm korkularınızı yenin....
ÖLÜM ZATEN BİR KIYAMET

AHİRETE NASIL HAZIRLANACAĞIZ?

Vicdanınıza bir kulak verin bakalım....
İyice dinleyin...
Kalbiniz A L L A H C.C derken
...hala örtünmeyi bu kadar mı düşünür oldunuz ????

ALLAH'a C.C. tam tevekkülle gidin...
Tam bir teslimiyetle...
Bırakın korkularınızı....
Sadece Bir ADIM ATIN BAKALIM....
Bizi korkularımızla başbaşa bırakacakta
EMİN kılacakta Yalnız Rabbimiz değil mi?

İyice Düşünelim?
Bize bahşedilenlerin karşılığında
AHİRETİ KAZANMAK.......

AHİRETİ KAZANMAK
KOLAY MI SANIYORSUNUZ ?

Berat ablamızdan alıntı

setenay_eslem

Kayıtlı Kullanıcı
tam yerinde yayınlanmış bır yazı oldu RABBİM razı olsun dilekciğim

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
Setenay yen nefsini.. Inan onu sen büyütüyosun yani nefsini..
Al ayaklarının altına..zaten o ayaklarının altında olduğu sürece sen büyüyeceksin..
Onu baş tacı yaparsan o seni küçültür ve ezer ...
Nefs ve şeytan birer oyundan ibaret..

berat05

Yönetici
Biliyor musunuz ?

Her biriniz ayrı bir çiçeksiniz benim için...

Şuraya yazılan her bir yazı...

Gökkuşağında ki ayrı birer renk gibi.....

Ben sizleri öyle görüyorum....

Ve inanın bir gün ....

Her birinizi belki bir gün görebileceğimi düşünüyorum

setenay_eslem

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah canım inşallah.şimdi cıkmam lazım bebişim uyandı:):)

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
beni en çok bu yazı etkilemişti DİLEKcim ve BERAT ABLAM yüreğinize sağlık sizden alıntı

Sizi hem örtünmeye çağırıyoruz,hemde örtündüğünüz takdirde karşınıza kimlerin dikileceğini nelerle karşı karşıya kalacağınızı baştan haber veriyoruz!

Örtünmenin hiçbir maddi getirisi olmadığı bir günde davet ediyoruz!

Öyle her türlü kapının açılmadığı günde ediyoruz!

Yıılarca hayalini kurup sonunda güçlükle ulaştığınız okulunuzdan,kariyerinizden olabileceğinizi hatırlatıyor bunu bile bile davet ediyoruz!

Evden dışarı çıktığınızda belki birileri alay edecekler,dudak büküp eğlenecekler..Hem bütün bunları baştan söylüyor hemde çağırıyoruz!

ALLAH Teala'nın tabiriyle ''karanlıklardan nura doğru'' yolculuğa çıkıyorsunuz..Elbette bütün bunlarla karşılaşacaksınız.Cennetin muhakkak bir bedeli olacak ve siz bunu ödeyeceksiniz..

ALLAH Rasulunun müminlere biat verirken söylediği sözleri hatırlayın.''Kınayanların kınamalarından korkmayacaksınız''...

Örtünün ve bundan sonra ki kınamalara hazır olun hatta dil uzatmıyorlarsa şaşırın.Ve güzellikle tebessüm edin.Kazanan sizsiniz!!

Belki de bunların hiçbiri olmayacak hatta..

Zamana ve mekana göre insanların örtünmeye karşı tavrı değişik olabilir.Belki birçokları sevinecek,tebrik edecek,gıpta edecek,özenip o da örtüncek..Olumlu veya olumsuz sizi bu durumlardan hangisi bekliyorsa beklesin önemli değil yükümlü olduğunuz örtünmeye davet var...!

Çünkü siz ALLAH'ı hatırlayacaksınız.

Haydi kalkın ve güzelce örtünün..Evet şimdi kalkın ALLAH için güzelce örtünün,bol bir elbiseyle vücudunuzu kapatın,başınızı mükemmelce örtün,sonra aynanın karşısına geçin ve seyredin..Şuan bu yazıyı okumayı kesin ve yapın bunu.Şu anda karşınızda duran bambaşka biri öyle değil mi?

Öncekiyle alakası olmayan başka bir dünya insanı değil mi?

Bırakın başkalarını şu an siz kendi kendinize ALLAH'ı hatırlatmıyor musunuz?Hatta iyice bakın etrafa odanızın atmosferi değişti değil mi?Çünkü şu anda orda melekler var,dilinizde ALLAH olduğu müddetçe,ALLAH'ı hesaba katma,ALLAHı dikkate alma düşüncesi olduğu müddetçe onlar sizinle olacak.Herşeyden önce siz şu ana kadar size bakan gözlere dişiliğinizi,cinselliğinizi,dış görüntünüzü sunuyordunuz,sizinle karşılaşanlar ister istemez bunlarla karşılaşıyordu.Şimdiyse cesedinizi perde ardına çektiniz ruhunuzu sundunuz.O ALLAHın üflediği ruhunuz..

Şöyle bir kendinizi yoklayın bir emri yerine getirdiniz ve neler değişti.İnsani,melekut alemine ait duygularınız ön plana çıktı değil mi?Öyle ya bastırılan bu erdemleri kendiniz bile görememiştiniz.

Siz şu anda ALLAHı hatırlatan bir işaretsiniz.Muhatap olduğunuz herkesi İslama çağırıyorsunuz,hiç konuşmadığınız halde.Ne yazık ki sizinle muhatap olan bir takım zavallı nasipsizlerin kalplerinde ki marazları artacak,dertleri depreşecek.İç dünyalarında savaş başlayacak,kimisi sözleriyle kimisi gözleriyle sataşacak,güçleri neye yetiyorsa onu yapacaklar.

Ama siz ALLAH'ın yakınlığını,sıcaklığını,muhabbetini kazanacak ve bunu iliklerinize kadar hissedeceksiniz,,özel olmanın ayrıcalıklı olmanın tadına varacaksınız..

Şu noktayı da unutmayın ki herşeye rağmen bu toplumun önemli bir kesiminden ciddi bir saygı göreceksiniz.Sizi ciddiye alacak güven duyacak,sizi toplumu ayakta tutan direkler olarak görecekler..Kaliteli insanlar tarafından sevilecek boş manasız anlamsız hayat yaşayanlardan sıyrılacaksınız

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
Berat ablam
olgun
nasihatçi
melek ablam
yazıların o kadar güzel ki
ve ağır
yani tek kalemde izah ediyosun
aydınlatıyosun
keşke hep beraber toplansak
sen bize bildiklerini anlatsan
ben akşama kadar dinlerdim inan seni

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
beni en çok bu yazı etkilemişti DİLEKcim ve BERAT ABLAM yüreğinize sağlık sizden alıntı

Sizi hem örtünmeye çağırıyoruz,hemde örtündüğünüz takdirde karşınıza kimlerin dikileceğini nelerle karşı karşıya kalacağınızı baştan haber veriyoruz!

Örtünmenin hiçbir maddi getirisi olmadığı bir günde davet ediyoruz!

Öyle her türlü kapının açılmadığı günde ediyoruz!

Yıılarca hayalini kurup sonunda güçlükle ulaştığınız okulunuzdan,kariyerinizden olabileceğinizi hatırlatıyor bunu bile bile davet ediyoruz!

Evden dışarı çıktığınızda belki birileri alay edecekler,dudak büküp eğlenecekler..Hem bütün bunları baştan söylüyor hemde çağırıyoruz!

ALLAH Teala'nın tabiriyle ''karanlıklardan nura doğru'' yolculuğa çıkıyorsunuz..Elbette bütün bunlarla karşılaşacaksınız.Cennetin muhakkak bir bedeli olacak ve siz bunu ödeyeceksiniz..

ALLAH Rasulunun müminlere biat verirken söylediği sözleri hatırlayın.''Kınayanların kınamalarından korkmayacaksınız''...

Örtünün ve bundan sonra ki kınamalara hazır olun hatta dil uzatmıyorlarsa şaşırın.Ve güzellikle tebessüm edin.Kazanan sizsiniz!!

Belki de bunların hiçbiri olmayacak hatta..

Zamana ve mekana göre insanların örtünmeye karşı tavrı değişik olabilir.Belki birçokları sevinecek,tebrik edecek,gıpta edecek,özenip o da örtüncek..Olumlu veya olumsuz sizi bu durumlardan hangisi bekliyorsa beklesin önemli değil yükümlü olduğunuz örtünmeye davet var...!

Çünkü siz ALLAH'ı hatırlayacaksınız.

Haydi kalkın ve güzelce örtünün..Evet şimdi kalkın ALLAH için güzelce örtünün,bol bir elbiseyle vücudunuzu kapatın,başınızı mükemmelce örtün,sonra aynanın karşısına geçin ve seyredin..Şuan bu yazıyı okumayı kesin ve yapın bunu.Şu anda karşınızda duran bambaşka biri öyle değil mi?

Öncekiyle alakası olmayan başka bir dünya insanı değil mi?

Bırakın başkalarını şu an siz kendi kendinize ALLAH'ı hatırlatmıyor musunuz?Hatta iyice bakın etrafa odanızın atmosferi değişti değil mi?Çünkü şu anda orda melekler var,dilinizde ALLAH olduğu müddetçe,ALLAH'ı hesaba katma,ALLAHı dikkate alma düşüncesi olduğu müddetçe onlar sizinle olacak.Herşeyden önce siz şu ana kadar size bakan gözlere dişiliğinizi,cinselliğinizi,dış görüntünüzü sunuyordunuz,sizinle karşılaşanlar ister istemez bunlarla karşılaşıyordu.Şimdiyse cesedinizi perde ardına çektiniz ruhunuzu sundunuz.O ALLAHın üflediği ruhunuz..

Şöyle bir kendinizi yoklayın bir emri yerine getirdiniz ve neler değişti.İnsani,melekut alemine ait duygularınız ön plana çıktı değil mi?Öyle ya bastırılan bu erdemleri kendiniz bile görememiştiniz.

Siz şu anda ALLAHı hatırlatan bir işaretsiniz.Muhatap olduğunuz herkesi İslama çağırıyorsunuz,hiç konuşmadığınız halde.Ne yazık ki sizinle muhatap olan bir takım zavallı nasipsizlerin kalplerinde ki marazları artacak,dertleri depreşecek.İç dünyalarında savaş başlayacak,kimisi sözleriyle kimisi gözleriyle sataşacak,güçleri neye yetiyorsa onu yapacaklar.

Ama siz ALLAH'ın yakınlığını,sıcaklığını,muhabbetini kazanacak ve bunu iliklerinize kadar hissedeceksiniz,,özel olmanın ayrıcalıklı olmanın tadına varacaksınız..

Şu noktayı da unutmayın ki herşeye rağmen bu toplumun önemli bir kesiminden ciddi bir saygı göreceksiniz.Sizi ciddiye alacak güven duyacak,sizi toplumu ayakta tutan direkler olarak görecekler..Kaliteli insanlar tarafından sevilecek boş manasız anlamsız hayat yaşayanlardan sıyrılacaksınız
BEN BU MÜKEMMEL YAZIYI ÖYLE ÇOK OKURUM VE PAYLAŞIRIM Kİİİİ...
Bir forumda rastlamıştım bu yazıya.. Ve hemen burada paylaşmıştım..
Gercekten çok etkilendiğim yazılardan.. Tam bir farkındalık veriyor insana..
İdrakini açıyor.. Rabbimize olan yakınlığımızı sınıyor.. Razı olacağı kul olma yolunda ilerlememize vesile oluyor..
Yazandan Rabbim razı olsun..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt