Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (12 Kullanıcı)

mir_erhan

Moderator
Ahh Berat Ablam.. Yine coşturdun bu yürekleri..
MaşaAllah SubhanaAllah.. Rabbim kelamına güç, kalemine güç versin..
Rabbimizin vermiş olduğu nimetleri, O'nun celle celaluhu rızasına uygun kullanıyor olmanın hazzı bambaşka bir huzur öyle değil mi? Abla sende bunu fazlasıyla görüyorum. Kelamının tesiri çok büyük..
Tüm yürekleri coşturacak türden..
Rabbim vesilelerini arttırsın.. Uzuun uzun paylaşımlarını okumak, paylaşımlarında coşmak, yazdıklarında dinlenmek ve nasiplenmek bana çook iyi geliyor.. Rabbim senden razı olsun..
Hep birlikte tebliğ ve desteğe devam inşaAllah..

Selamün Aleyküm...
Sevgili kardeşim BERAT ablamız hakkındaki düşüncelere katıldığımı belirtmek istiyorum...
Ablamız bacılarıma hitab ederken inceden yüreklerimize dokunmayıda ihmal etmiyor...
Güzel kaleminden dökülen ince kelamlardan nasibimizi aldık inşallah..
Coşturdu yüreklerimiz Ablamız..
Rabbiz hepinizden razı olsun...

selam ve dua ile

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı

Selamün Aleyküm...
Sevgili kardeşim BERAT ablamız hakkındaki düşüncelere katıldığımı belirtmek istiyorum...
Ablamız bacılarıma hitab ederken inceden yüreklerimize dokunmayıda ihmal etmiyor...

selam ve dua ile

Ve aleykum selam...
Yüreklere öyle güzel dokunuyor ki...
Üslubunu ve tavizsizliğini, özellikle çok etkileyici buluyorum..
Örnek olabilmek çok güzel.. ama doğru örnek olabilmek çok daha güzel..
Savunduğumuz davanın, tavizsiz, KuR'an ve sünnete göre savunuluyor olması herşeyden önemlisi..
Berat ablamız nadir bulunan güzel insanlardan..
Rabbim kendisinden razı olsun.. Yar ve yardımcısı olsun..

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı sabahlar arkadaşlar..
bende siteye yeni üye olan arkadaşlardanım..32 yaşında evli 1 çocuk annesi bir bayanım..kısa zaman önce rabbim kalbime kapanma ile ilgili bir istek verdi..ama malesef ben bunu daha hayata geçiremedim.kişi kendi ne kadar istesede çevresinin desteğide bu konuda çok önemliymiş bunu anladım..bundan yaklaşık 2 hafta önce bir tesettür giyim mağazasına gittim ve örtü aldım kendime,çalışan arkadaşlar çok sevindi hatta tebrik ettiler düşüncemi söyleyince..orda örtüyü denedik,sağolsunlar takmamda yardımcı oldular.sonra ben çıkarmak için elimi attım ve ordaki arkadaş ne olur çıkarmayın besmele ile taktım ben onu dedi,öyle söyleyince çıkaramadım ve eve öyle gittim.kapıdan içeri girdim odaya eşimin ve kızımın yanına geçtim ve malesef eşimin ilk tepkisi çok üzücüydü..suratını buruşturarak ne bu halin dedi,okadar kırıldım okadar üzüldümki anlatamam size..bütün hevesim,özentim kırıldı..sonra gönlümü almaya çalıştı,benim dememle olmaz o sen kendin isteyeceksin dedi,bende senin desteğin benim için çok önemliydi dedim,o günden beride artık konuşmuyorum bu konuyu çünkü bana o anki bakışlarını unutamıyorum:(((..

ah arkadaşım ah kapanana kadar bu konuya mesaj yollamayacaktım çünkü yüzüm yok açıkçası ne yazacvağımıda bilemiyorum ama dayanamadım yaşamayan bilemez malesef eşim isterim dediği halde beni oyalıyor sürekli bende Rabbim günahımı affetsin beklemeye karar verdim doğru olmasada ama bekle dediği zamanda yine oyalarsa Allahımın izniyle artık beklemeyeceğim sakın özentin kırılmasın birbirimize destek olalım Rabbim muvaffak kılsın bizleride inşallah

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
HEPİMİZ KARDEŞİZ =)

Yüce Rabbim bizede nasip edecek biliyorum dün Behlüli DANA hazretlerinin filmini izlerken bir sahne geçti ALLAHU TEALA DİLEMESEYDİ BİZ DİLEYEMEZDİK BİZ İSTİYORSAK ALLAHU TEALA İSTEDİİ İÇİNDİR RABBİM VERMEK İSTEMESYDİ İSTETMEZDİ İSTETENDE VERENDE ALLAHTIR (CELLE CELALUHU)içim ürperdi Rabbim dua istiyor bizlerden elbet yardım edecek ondan istiyoruz Rabbim gönlümüze göre versin inşallah

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
ah arkadaşım ah kapanana kadar bu konuya mesaj yollamayacaktım çünkü yüzüm yok açıkçası ne yazacvağımıda bilemiyorum ama dayanamadım yaşamayan bilemez malesef eşim isterim dediği halde beni oyalıyor sürekli bende Rabbim günahımı affetsin beklemeye karar verdim doğru olmasada ama bekle dediği zamanda yine oyalarsa Allahımın izniyle artık beklemeyeceğim sakın özentin kırılmasın birbirimize destek olalım Rabbim muvaffak kılsın bizleride inşallah

çok şaşırdım niye yazmayacakmışsın heyyyyyyyyyy burda olmalısın olmalısınki; destek olalım birbirimize, olmalısınki biz bizden güç alacaklara güç verecek gücü toplayalım... canım benim eşini anlamadım ben ama sen eğer kararlı olursan ALLAHIM yardım edecektir.... inşALLAH.....

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı sabahlar arkadaşlar..
bende siteye yeni üye olan arkadaşlardanım..32 yaşında evli 1 çocuk annesi bir bayanım..kısa zaman önce rabbim kalbime kapanma ile ilgili bir istek verdi..ama malesef ben bunu daha hayata geçiremedim.kişi kendi ne kadar istesede çevresinin desteğide bu konuda çok önemliymiş bunu anladım..bundan yaklaşık 2 hafta önce bir tesettür giyim mağazasına gittim ve örtü aldım kendime,çalışan arkadaşlar çok sevindi hatta tebrik ettiler düşüncemi söyleyince..orda örtüyü denedik,sağolsunlar takmamda yardımcı oldular.sonra ben çıkarmak için elimi attım ve ordaki arkadaş ne olur çıkarmayın besmele ile taktım ben onu dedi,öyle söyleyince çıkaramadım ve eve öyle gittim.kapıdan içeri girdim odaya eşimin ve kızımın yanına geçtim ve malesef eşimin ilk tepkisi çok üzücüydü..suratını buruşturarak ne bu halin dedi,okadar kırıldım okadar üzüldümki anlatamam size..bütün hevesim,özentim kırıldı..sonra gönlümü almaya çalıştı,benim dememle olmaz o sen kendin isteyeceksin dedi,bende senin desteğin benim için çok önemliydi dedim,o günden beride artık konuşmuyorum bu konuyu çünkü bana o anki bakışlarını unutamıyorum:(((..

kırılmasın sakın hevesin daha başlamadan..
neler duyacaksın biliyormusun aşağılayanlar olacak gülenler burun kıvıranlar...
sen üzüleceksin ağlayacaksın ama akıttığın her damlayla örtün değerlenecek, NEFSİNE VE ÇEVRENDEKİLERE karşı her dik duruşun cihat sayılacak.... sen bile kendi isteğine şaşırmışsın içine gelen isteğe eşinde şaşırmış olabilir senden beklemiyo olabilir.. bence sakın vazgeçme sakın ya RABBİM hiç vermeseydi o duyguyu içine ya hiç kapanmanın farz olduğunu bilmeden ölseydin yooo çok şanslısın ALLAH seni seviyor çok seviyorki istediği şeyi senin yapman için kalbine o duyguyu veriyor.... hadi BİSMİLLAH sen eşine istediğini göster o sana destek olacaktır kim istemezki yanında sadece ona ait tüm kötü gözlerden nefislerden uzak bir eş...

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
ÖZLEDİM sizi yaaa...
Ankaraya kurumun hizmet içi eğitim kursuna gittim 1 haftalığına çocuğumu bırakıp gitmek çok zordu:(
iki gündürde iş iş iş nefes alamadım yemin ederim AMA NASIL SEVİNDİM YAZILARI OKUYUNCA ANLATAMAM..
DUYGUMM canım meleğim maşALLAH sana canım benim maşALLAH ALLAHIM daim etsin tesettürünü çok şanslısın canım benim erkenden yaptın yapman gerekeni ve bizler gibi geç kalmadın...
YELİZ kardeşim çok sevindim ALLAHIM hakkıyla taşıyanlardan eylesin inşALLAH... öle güzelki böle haberler almak
bana gelince örtümle pardesümle çok mutluyum çok... hergün daha bir sarılıyorum örtüme daha bir istekle giyiyorum pardesümü sanki o olmadan çıplağım..
Ankaradan dönüşte havaalanında güvenlik noktalarından geçerken montları falan çıkarıyorlarya
güvenlikçi bayan;" hanımefendi montunuzu çıkarın" dedi nasıl baktıysam "ha pardon buyrun geçin siz" dedi sanki çıkarsam dünya yıkılacaktı çıkarmadım çıkaramadım eğitimdede aynı hiç çıkaramadım üstümden çıkarırsam örtüm anlamsızlaşacaktı sanki....
BEN pardesüyü çok beğeniyorum ama hayatta giyemem diyen ben yapıyorum bunları:)
şükürler olsun RABBİME şükürler olsun yoluna çevrildiğim güne ve şükürler olsun ki sizlerle tanıştım en büyük desteğim yoldaşım oldunuz

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
ÖZLEDİM sizi yaaa...
Ankaraya kurumun hizmet içi eğitim kursuna gittim 1 haftalığına çocuğumu bırakıp gitmek çok zordu:(
iki gündürde iş iş iş nefes alamadım yemin ederim AMA NASIL SEVİNDİM YAZILARI OKUYUNCA ANLATAMAM..
DUYGUMM canım meleğim maşALLAH sana canım benim maşALLAH ALLAHIM daim etsin tesettürünü çok şanslısın canım benim erkenden yaptın yapman gerekeni ve bizler gibi geç kalmadın...
YELİZ kardeşim çok sevindim ALLAHIM hakkıyla taşıyanlardan eylesin inşALLAH... öle güzelki böle haberler almak
bana gelince örtümle pardesümle çok mutluyum çok... hergün daha bir sarılıyorum örtüme daha bir istekle giyiyorum pardesümü sanki o olmadan çıplağım..
Ankaradan dönüşte havaalanında güvenlik noktalarından geçerken montları falan çıkarıyorlarya
güvenlikçi bayan;" hanımefendi montunuzu çıkarın" dedi nasıl baktıysam "ha pardon buyrun geçin siz" dedi sanki çıkarsam dünya yıkılacaktı çıkarmadım çıkaramadım eğitimdede aynı hiç çıkaramadım üstümden çıkarırsam örtüm anlamsızlaşacaktı sanki....
BEN pardesüyü çok beğeniyorum ama hayatta giyemem diyen ben yapıyorum bunları:)
şükürler olsun RABBİME şükürler olsun yoluna çevrildiğim güne ve şükürler olsun ki sizlerle tanıştım en büyük desteğim yoldaşım oldunuz
Hosgeldin canim bizde ozledik seni masallah sana evet hava alanlarinda boyle bir durum var ama bende hic uymam genelde....

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
Hosgeldin canim bizde ozledik seni masallah sana evet hava alanlarinda boyle bir durum var ama bende hic uymam genelde....

nurayım valla hiçte umursamadım o benim kıyafetim artı bişey değilki çıkarmadım çıkarmamda zaten... ama bi şeyi anladım ki dış giyisi müthiş rahatlık kaygısız telaşsız bir rahatlık hemde:))
ay nasıl bir boşluk sizin yokluğunuz uğrayamadım bi türlü buraya içim kaldı hep

berat05

Yönetici
vealeykümselam ve rahmetullahi ve berkatuhu

vealeykümselam ve rahmetullahi ve berkatuhu

Ahh Berat Ablam.. Yine coşturdun bu yürekleri..
MaşaAllah SubhanaAllah.. Rabbim kelamına güç, kalemine güç versin..
Rabbimizin vermiş olduğu nimetleri, O'nun celle celaluhu rızasına uygun kullanıyor olmanın hazzı bambaşka bir huzur öyle değil mi? Abla sende bunu fazlasıyla görüyorum. Kelamının tesiri çok büyük..
Tüm yürekleri coşturacak türden..
Rabbim vesilelerini arttırsın.. Uzuun uzun paylaşımlarını okumak, paylaşımlarında coşmak, yazdıklarında dinlenmek ve nasiplenmek bana çook iyi geliyor.. Rabbim senden razı olsun..
Hep birlikte tebliğ ve desteğe devam inşaAllah..

Selamün Aleyküm...

selam ve dua ile

Ve aleykum selam...
Yüreklere öyle güzel dokunuyor ki...
Üslubunu ve tavizsizliğini, özellikle çok etkileyici buluyorum..
Örnek olabilmek çok güzel.. ama doğru örnek olabilmek çok daha güzel..
Savunduğumuz davanın, tavizsiz, KuR'an ve sünnete göre savunuluyor olması herşeyden önemlisi..
Berat ablamız nadir bulunan güzel insanlardan..
Rabbim kendisinden razı olsun.. Yar ve yardımcısı olsun..

Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu

KaLBuN_KeSiR - mir_erhan kardeşlerim....gözlerimi doldurdunuz....

Esas sizin yazdıklarınız beni etkiledi...ben kimim ki ?

Bana bunları yazdıran , daha düşünmeme fırsat vermeden yazıya döktüren alemlerin Rabbine Hamd Olsun..

Bana burayı ve sizleri tanıma fırsatı veren Rabbime Hamd olsun...

Yazılanlar Rabbimdendir....Gönülden sizlere ulaşır...Güzellikler Rabbimdendir...Vesile eder sadece...adı berat olur...mir erhan olur...kalbun kesir olur ve diğerleri..Rabbime bu çok kolaydır...SANMAYIN Kİ...bizdendir...

Vesile eden RABBİME HAMD olsun...

TEBLİĞ
ve
DESTEĞE
DEVAM inşallah

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı

Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu

KaLBuN_KeSiR - mir_erhan kardeşlerim....gözlerimi doldurdunuz....

Esas sizin yazdıklarınız beni etkiledi...ben kimim ki ?

Bana bunları yazdıran , daha düşünmeme fırsat vermeden yazıya döktüren alemlerin Rabbine Hamd Olsun..

Bana burayı ve sizleri tanıma fırsatı veren Rabbime Hamd olsun...

Yazılanlar Rabbimdendir....Gönülden sizlere ulaşır...Güzellikler Rabbimdendir...Vesile eder sadece...adı berat olur...mir erhan olur...kalbun kesir olur ve diğerleri..Rabbime bu çok kolaydır...SANMAYIN Kİ...bizdendir...

Vesile eden RABBİME HAMD olsun...

TEBLİĞ
ve
DESTEĞE
DEVAM inşallah

Ve aleykum selam ve rahmetullah ablam...
Allah celle celaluhu razı olsun..
Elhamdülillah.. Vesile eden Rabbimize hamdolsun..

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm,
arkadaşlar lütfen benim için dua edin 2. bebeğimi de kaybetmek istemiyorum..ama Tabiki Rabbimden herşeyin hayırlısı..
sizlerin dualarına ihtiyacım var..

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm,
arkadaşlar lütfen benim için dua edin 2. bebeğimi de kaybetmek istemiyorum..ama Tabiki Rabbimden herşeyin hayırlısı..

Selamun aleykum canim benim dularimiz seninle rabbim kucagina almayi nasip eder insallah uzme kendini hakkinda hayirlisini iste unutma mevlam ne eylerse guzel eyler ayrica yarin gece teheccut namazina kalkacagiz insallah diger arkadaslarla senide duamiza ekleyelim insallah.selametle. dua ile...

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm,

mehtabım canım benim dünden beri aklımdaydın nerelerde diye dua et canım benim dua etki allahım bebeğinin sana tutunmasını sağlasın...
ALLAHIM yardımcın olsun kucağına almayıda nasıp etsin bir sıkıntımı var yoksa korkuyormusun

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum canim benim dularimiz seninle rabbim kucagina almayi nasip eder insallah uzme kendini hakkinda hayirlisini iste unutma mevlam ne eylerse guzel eyler ayrica yarin gece teheccut namazina kalkacagiz insallah diger arkadaslarla senide duamiza ekleyelim insallah.selametle. dua ile...

canım benim bende kalkayım bu gecemi kalkacaksınız

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
mehtabım canım benim dünden beri aklımdaydın nerelerde diye dua et canım benim dua etki allahım bebeğinin sana tutunmasını sağlasın...
ALLAHIM yardımcın olsun kucağına almayıda nasıp etsin bir sıkıntımı var yoksa korkuyormusun

dünyada 1000 kadından birinde görülen bir sebeple( mol gebelilk) ilk bebeğimi aldılar.
doktor bu gebelik için de gene aynı sebeple şüpheleniyor. yarın sabah tekrar kontrolüm var bilmiyorum.. moral bozukluğundan bu hafta işe de gitmedim....herşeyin hayırlısı diyorum ama üzülüyorum.....

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
dünyada 1000 kadından birinde görülen bir sebeple( mol gebelilk) ilk bebeğimi aldılar.
doktor bu gebelik için de gene aynı sebeple şüpheleniyor. yarın sabah tekrar kontrolüm var bilmiyorum.. moral bozukluğundan bu hafta işe de gitmedim....herşeyin hayırlısı diyorum ama üzülüyorum.....

Bugece duamdasin kardesim rabbim kucagina almayi nasip eder insallah.selametle.dua ile...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt