Selamun Aleykum... Sizlere bişey danışmak istiyorum, yaklaşık 2-3 ay önce bu siteyi farkettim, ablamın kapanması için, ikna edebilmek için bişeyler arıyordum, hadisler, ayetler ve bu başlık karşıma çıktı, ilk sayfadan itibaren çoğu yazıyı okudum. Allah razı olsun çok güzel şeyler paylaşmışsınız.. Hatta bu yazıları kağıtlara yazarak bi gün ablamla kapanması konusunda konuşmak istedim, bu yazıları paylaştım... Durum şöyle, ablam aslında gerçekten bu konuda istekli, 5 vakit namazınıda kılar, birçok dini konuda beni uyarır, gerçekten hassastır, ama nedense herşeye rağmen, isteğine rağmen, kapanmanın gereklerini bilmesine rağmen, benim çabalarıma rağmen kapanamadı. Ablam 23 yaşında, belkide bu yaşına kadar kapalı olmadıgı için bi türlü adım atamadı. Farkında değil ama sürekli geçiştiriyo, ben çok üzülüyorum bu duruma, arada konuşuyoruz ama çok sık boğaz etmekte istemiyorum ablamı... En son çare kayıt olayım ve sizlere sorayım dedim, ne yapmam gerekir, ne yapsam ablam bu konuda adımlar atabilir, şimdiden teşekkürler...