Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (3 Kullanıcı)

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgiyi hisseden yüreklere....Rabbimden Hidayet Gelmiş...

Gönül çiçekleri açmak için hali hazırda beklemekte...
Sadece içinizden gelerek vereceğiniz damla damla su taneciklerini bekliyorlar...

Hayatta kaç kişiye kendimizi beğendirebiliriz ki ? Düşünün...

Lütfen gayet açık düşünün...

Herşeyi son moda olarak yapsanızda....giyiminiz dört dörtlük olsa da..

Siz sanıyormusunuz ki herkesi memnun edeceksiniz?

Kalbinizi dinleyin...

ALLAH ALLAH diye heyecanla atarken....böyle bir şevk varken....kapanmak için yanıp tutuşurken...

Bu geri çekiliş niye ? Korkularınız ? ümitsizlikleriniz ?

Tam adım atarken...kararsızlığınız niye?

RAHMAN Celle Celaluhu yanınızda...kalbinizin atışında...

Annenizin eleştirisi,eltinizin yada arkadaşlarınızın giyinişi sizi ürkütmesin....

Hayatın en güzel giysisine alıştırın kendinizi

İnsanların eleştirisine ,bakışlarına alıştırın...

Dışarda hiç tanımadığınız hemcinslerinize selam vermeye alıştırın kendinizi...

Daha bir adım atmışken....BU CESARETSİZLİĞİNİZ NİYE ?

Henüz yürümeye alışmadan Bu kaçar gibi koşmanız niye ???

Biz buradayız...

Gönül bahçelerinde...

Tüm kapanmak isteyen kardeşlerime sesleniyorum...

ÖLÜMÜN VAKTİ BELLİ DEĞİL....

Hiç bir yakınımız bizi kurtaramayacak.....

Kimseyi dinlemeyin bu konuda.. RABBİMİZİN RIZASIDIR önemli olan...

Siz edebinizle ,duruşunuzla ,ağırlığınızla ,
yaşamınızla.....
iSLAMI TEBLİĞ EDECEKSİNİZ ZATEN

KORKMAYIN

İçinizde ki NEFSİNİZE DUR DEMENİN vakti geldi....

HAYDİ HEP BİRLİKTE

TEBLİĞ VE DESTEĞE DEVAM

İNŞALLAH

ABLA ilk sayfadan biri bütün yazdıklarını okuyorum okudukça ufkum açılıyo cesarete geldim ve sayenizde kapandım desteğinizi esirgemeyin inşallah da devamını getirelim olmazmı daha aktif yapalım burayı ki herkes faydalansın çok saol ağzına gönlüne sağlık

berat05

Yönetici
ABLA ilk sayfadan biri bütün yazdıklarını okuyorum okudukça ufkum açılıyo cesarete geldim ve sayenizde kapandım desteğinizi esirgemeyin inşallah da devamını getirelim olmazmı daha aktif yapalım burayı ki herkes faydalansın çok saol ağzına gönlüne sağlık

ALLAH'a Celle Celaluhu hamdü senalar oldun....O'na hamd ediyorum ki sizler gibi kardeşlerimi tanıdım...Vesileler Vesileleri doğurdu...

Kardeşim...Hep birlikte buradayız..Rabbim izin verdiği müddetçe...

Sizler inanın çok güçlüsünüz...

Milyonlarca kişinin yapamadığını , cesaret edemediğini yapıyor ve size küçük gelen koca bir adım atıyorsunuz...

Gelen eleştirilere sizi olgunlaştıracak sözler olarak bakın....
Gülümseyin...
Kişilere ters cevap vermeyin ki...
İSLAMI YAŞAYANLARIN NE KADAR DA MUTLU OLDUĞUNU VE İSTEYEREK BU YAŞAMI SEÇTİKLERİNİ anlasınlar..

İslamı yaşamak bireylere ,ailelere ,çevremize HUZUR getirir...

ÇÜNKÜ ALLAH c.c. bizimle beraberdir...

İBADETLERİMİZE dikkat edelim ,eşlerimizi çevremizi uyaralım...ama iyiniyetli olduğumuzu göstererek..
SABIRLI OLMAYI ÖĞRENELİM

SEVGİ HERŞEYİ ÇÖZER UNUTMAYALIM..

HEPBİRLİKTE BURADAYIZ...

Kalplerimiz bir atıyor ...
Biz dualarımızda berabebiz...

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
ASLINDA canım sıkkın annem dün yarım ağızdan daha az bir kendi kararın dedi sanırım eltimle beni yanyana gördüğünde bozuldu bira z söledide o açıldıkça sen kapanıyon diye... napayım 30 undan sonra kendini kaybedip daracık pantolonlar ve kısacık montlarla dışarı çıkıyorsa bendemi öle olayım... sabahta kızımın yanına babam geldi bakmaya ona görünmeden görüşürüz deyip kapı arasından kaçtım resmen birşey sölesin istemedim.. moralim bozulacaktı çünkü oysa ben onların bana kapan demesini isterdim örtün kızım allah rızası içiin örtün demelerini ama olmadı şimdi de moralim bozulsun istemiyorum zaten eşarbımı yapamıoyrum yüzüm bi değişik geliyo insanların bakışları garip alışmaya çalışıyorum... desteğe ihtiyacım var :a09:

canııımmmm buketim hayırlı sabahlar!! eltini falan boşver! bana da kimler neler söyledi annem babam dahil.. dik dur!! Hz. Muhammed (s.a.v.) Efendimizin Hz. Ömer'e ne buyurduğunu hatırla: '' ne dersin Ya Ömer dünya onların olsun,ahiret bizim!! istemez misin?'' ben bu cümleyle çok güç topladım ve belki sanada faydası olur diye yazayım dedim. cnmm bnmmm en güzelini sen yapıyorsun kaçma kimseden çık karşılarına! bnm annem öyle karsıydı ki,bn hiç kacmadım smdı o kızı kapalı annesi acık demeye utanmaya basladı :)
eşarp konusuna gelince tatlım bnde ilk 2-3gün yapamadım düzgün snra elin alısıyor tatlım.birde kullandığın eşarbın markası da önemli maalesef. bn zühre esarpta çok rahat ettim. takıyorsun duruyo biraz pahalı ama çok ugrasmaktansa iyidir dedim aldım. bu arada sanki reklam yaptm ama amacım yardımcı olmak :)

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
buketçim ben normal boyutta bir şal kullanıyorum uçlarını arkama veriyorum iğnesiz yapıyorum.. 1 dakikada olacak kadar basit ama güzel.. seni anlıyorum ben biraz daha şanslıyım galiba çünkü Konyada dışarı çıktığınızda açık bayanlardan daha çok kapalı bayanlar var.. Sonra benim dini sohbet gruplarım var... bu konuda yalnızlık çekmiyorum.. eğer burada olmuş olsaysdın senin için de zor olmazdı.. Ama senin mükafatın daha çok olur bence bu açıdan....

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
Tesettür Farzdır Bunu Hiç Kimse İnkar Edemez!
Ağaçların Tesettürü Yaprağıdır,
Tenimizin Tesettürü Bedendir,
Ölümün Tesettürü Kabirdir,
İnsanın Tesettürü Dış Kıyafetidir,
Hayvanların Bile Tüyle Bezenmiş Tesettürü Vardır Edep Yerlerini Örten,
Peki Sokağa Çıktığımız Zaman Neden Herkes Çıplak , Sen Hayvandan Aşağı Bir Varlıkmısın ( ! )

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
TESETTÜR;
Cinsiyeti evde bırakıp, şahsiyetle dışarı çıkmanın adıdır ♥
"Dua ve İbadet Allah ile olmaktır; Allah ile olan kimse için ölümde, ömürde hoştur..!"

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
canııımmmm buketim hayırlı sabahlar!! Eltini falan boşver! Bana da kimler neler söyledi annem babam dahil.. Dik dur!! Hz. Muhammed (s.a.v.) efendimizin hz. ömer'e ne buyurduğunu hatırla: '' ne dersin ya ömer dünya onların olsun,ahiret bizim!! Istemez misin?'' ben bu cümleyle çok güç topladım ve belki sanada faydası olur diye yazayım dedim. Cnmm bnmmm en güzelini sen yapıyorsun kaçma kimseden çık karşılarına! Bnm annem öyle karsıydı ki,bn hiç kacmadım smdı o kızı kapalı annesi acık demeye utanmaya basladı :)
Eşarp konusuna gelince tatlım bnde ilk 2-3gün yapamadım düzgün snra elin alısıyor tatlım.birde kullandığın eşarbın markası da önemli maalesef. Bn zühre esarpta çok rahat ettim. Takıyorsun duruyo biraz pahalı ama çok ugrasmaktansa iyidir dedim aldım. Bu arada sanki reklam yaptm ama amacım yardımcı olmak :)
aynen güzelim öle yapmaya çalışıyorum ama bakalım inşallah başarıcam... Herkesi yola getirecem.. Inan sadece iki şalım var başka birşeyim yok ayın 15ini bekliyorum alışveeriş için maaş alayımda diyorum alayım inşallah
buketçim ben normal boyutta bir şal kullanıyorum uçlarını arkama veriyorum iğnesiz yapıyorum.. 1 dakikada olacak kadar basit ama güzel.. Seni anlıyorum ben biraz daha şanslıyım galiba çünkü konyada dışarı çıktığınızda açık bayanlardan daha çok kapalı bayanlar var.. Sonra benim dini sohbet gruplarım var... Bu konuda yalnızlık çekmiyorum.. Eğer burada olmuş olsaysdın senin için de zor olmazdı.. Ama senin mükafatın daha çok olur bence bu açıdan....

inşallah mehtabım inşallah... Ya bende baktım şallar için hep büyük geldi gözüme.. Alışacaz bakalım artık

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
aynen güzelim öle yapmaya çalışıyorum ama bakalım inşallah başarıcam... Herkesi yola getirecem.. Inan sadece iki şalım var başka birşeyim yok ayın 15ini bekliyorum alışveeriş için maaş alayımda diyorum alayım inşallah

:) hepsi olur hepsi.. bnde hiç unutmam param yoktu pardesü almk için ama nasıl giymek istiyorum anlatamam pardesüyle yatıp pardesüyle kalkıyorum fln.. deli oluyordum pardüseli biri gördüğümde o derece! şükür Allah'a aldım. bnmde kıyafetim öyle çok yok ama önemli değil hepsi olucak Allah'ın izniyle dert etme cnm bnmmm

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı

:) hepsi olur hepsi.. bnde hiç unutmam param yoktu pardesü almk için ama nasıl giymek istiyorum anlatamam pardesüyle yatıp pardesüyle kalkıyorum fln.. deli oluyordum pardüseli biri gördüğümde o derece! şükür Allah'a aldım. bnmde kıyafetim öyle çok yok ama önemli değil hepsi olucak Allah'ın izniyle dert etme cnm bnmmm
maşallah hiracım sana bu ne güzel bir aşk ne güzel bir şevk.

mir_erhan

Moderator
TESETTÜR;
Cinsiyeti evde bırakıp, şahsiyetle dışarı çıkmanın adıdır ♥
"Dua ve İbadet Allah ile olmaktır; Allah ile olan kimse için ölümde, ömürde hoştur..!"

EyvALLAH kardeşim.. Ellerinize sağlık..
Allah c.c. sizden razı olsun
ne güzel belirtmişsiniz..
'' TESETTÜR ; Cinsiyeti evde bırakıp, şahsiyetle dışarı çıkmanın adıdır. ''

Takıntıları bırakıp takılmadan yürüyebilmek...
Yürürken ALLAH diyebilmek...
ALLAH ile yürümek... ALLAH'ı Hatırlatmaktır Tesettür...
İman ile bakana TEBESSÜM ettirmek..
Haya ile bakana İLA EDEP diyebilmektir...
....
Yürekte AŞK, Tende NUR dur TESETTÜR...

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
(: hepsi olur hepsi.. bnde hiç unutmam param yoktu pardesü almk için ama nasıl giymek istiyorum anlatamam pardesüyle yatıp pardesüyle kalkıyorum fln.. deli oluyordum pardüseli biri gördüğümde o derece! şükür Allah'a aldım. bnmde kıyafetim öyle çok yok ama önemli değil hepsi olucak Allah'ın izniyle dert etme cnm bnmmm[/QUOTE' Alıntı:
OLACAK OLACAK İNŞALLAH O AŞKLA Bİ YANIP TUTUŞABİLSEK... GARİP Bİ KORKU HEVES AMA HUZUR NASIL BİRŞEY BU YA DEMİ

berat05

Yönetici

....

Yürekte
AŞK, Tende
NUR dur
TESETTÜR...

Lâ İLAHE İllALLAH !!!

demek geçti içimden

hira06

Kayıtlı Kullanıcı

....

Allah'ım sizdende razı olsun.. ufak tefek taktılarım oluyorsa ne mutlu bana! asıl bn sizin cümlelerini çok begenıyorum,öyle güzel dile getiriyorsunuz ki Allah razı olsun
selam ve dua ile

Paradiseee

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm arkadaşlar.
Daha yeni üye oldum, böyle bir forumun olduğunu bilmiyordum görünce çok sevindim.Herneyse.
Ben 20 yaşındayım 1 yıl önce 5 vakit olarak namaza başladım.
Tek sorunum kapanamıyor oluşum.Üni okuyorum 2. sınıf. Ve öğretmenlik..
Trakya'da oturduğum için etrafımda böyle insanlar yok malesef.Sadece annem kapalı ve dinini bilen biri.
Kuzenlerim amcamlar yengemler hepsi açık. İçki bile içerler.
Kısacası kapanmayı o kadar çok istiyorum ki.. Ama çevredeki tepkilerden çekiniyorum.
Bir de ben pardesü eşarp falan değil feraceli olarak kapanmak istiyorum.Tam tesettürlü olmak istiyorum.
Ne yapmalıyım? Babam da izin vermiyor, evlenince kapanır diyormuş anneme.
Dün bu konuları okudum.İçimden ağlamak geldi.Bol bol dua ediyorum kapanabilmek için:a33:

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
Daha yeni üye oldum, böyle bir forumun olduğunu bilmiyordum görünce çok sevindim.Herneyse.
Trakya'da oturduğum için etrafımda böyle insanlar yok malesef.Sadece annem kapalı ve dinini bilen biri.
Kısacası kapanmayı o kadar çok istiyorum ki.. Ama çevredeki tepkilerden çekiniyorum.
Bir de ben pardesü eşarp falan değil feraceli olarak kapanmak istiyorum.Tam tesettürlü olmak istiyorum.
Dün bu konuları okudum.İçimden ağlamak geldi.Bol bol dua ediyorum kapanabilmek için:a33:

güzelim hoşgeldin... ateş düşmüş iiçine ne diyeyim ki ben şimdi ailem benim de kapanmama engel oldu uzun zaman şimdi kendime kızıyorum kimse birşey diyemezdi aslında diye... 3. gün bugün eşim en büyük desteğim annem doün bir suratla karşıladıki sorma babam desen korkumdan bu gün görünmeden çıktım evden:( krılmak istemiyorum laf duymak istemiyorum onların bunu anlamamaları beni çok üzüyor oysaki.... bence çok düşünme annenden destek al ve burda ol olurmu

hira06

Kayıtlı Kullanıcı

ve aleyküm selam kardeşim.. annen kapalıymış bak ne güzel.. onun seni desteklemesini sağla,babanı ikna edebilir diye düşünüyorum. yarına çıkacağımız garanti değilken nasıl evlendikten sonra denir? bunu aşıla biraz. çevrenin açık olması,içki bile içmeleri seni ilgilendirmesin.. Rabbim onlara da hidayet versin. Ağlama bol bol dua et. bu fikre alıştır aileni. ilk önce feraceli kapanma derim nacizane fikrim bu tabiki. ilk sana biraz alışsınlar snde tepkilere.. Allah yolunu açık etsin inşALLAH
selam ve dua ile Rabbim yardımcın olsun

Paradiseee

Kayıtlı Kullanıcı
güzelim hoşgeldin... ateş düşmüş iiçine ne diyeyim ki ben şimdi ailem benim de kapanmama engel oldu uzun zaman şimdi kendime kızıyorum kimse birşey diyemezdi aslında diye... 3. gün bugün eşim en büyük desteğim annem doün bir suratla karşıladıki sorma babam desen korkumdan bu gün görünmeden çıktım evden:( krılmak istemiyorum laf duymak istemiyorum onların bunu anlamamaları beni çok üzüyor oysaki.... bence çok düşünme annenden destek al ve burda ol olurmu

Hoşbuldum canım:)
Ben de çok üzülüyorum senin gibi:( Ama eşin var ne güzel.. O yüzden annenle babanın ne dediklerinin pek bi önemi kalmıyor.
Benim çevrem akrabalarım böyle değiller pek.. Sadece 1 arkadaşım var o da kapanmam için sürekli yüreklendiriyor Allah razı olsun ..
İnşAllah bana da kapanmayı nasip eder Rabbim:(

Paradiseee

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam kardeşim.. annen kapalıymış bak ne güzel.. onun seni desteklemesini sağla,babanı ikna edebilir diye düşünüyorum. yarına çıkacağımız garanti değilken nasıl evlendikten sonra denir? bunu aşıla biraz. çevrenin açık olması,içki bile içmeleri seni ilgilendirmesin.. Rabbim onlara da hidayet versin. Ağlama bol bol dua et. bu fikre alıştır aileni. ilk önce feraceli kapanma derim nacizane fikrim bu tabiki. ilk sana biraz alışsınlar snde tepkilere.. Allah yolunu açık etsin inşALLAH
selam ve dua ile Rabbim yardımcın olsun

Ben de bunu düşünüyorum, evleneceğim ne malum ki hem? Hayatımda biri bile yok...
Annem de 8 yıl önce kapandı arkasında kimse yoktu destek olacak.. Onu örnek alıyorum ben de.O yaptıysa ben de yaparım diyorum.
Ama yaşadığım yer çok küçük ve trakya dersem zaten anlarsınız nasıl olduğunu.. Çok çaresizim.Dünden beri kafayı yiyeceğim düşünmekten. Okulumda 2-3 tane feraceli kız görüyorum.İnanın bakmaktan kendimi alamıyorum okadar beğeniyorum ki.. Ama haklısınız ilk ferace değil pardesü giymem daha iyi olabilir :/
Çok teşekkür ederim yorumunuz için..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt