Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (7 Kullanıcı)

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
çok sevindim çok mutlu oldum tebrik ederim...Eşin de çok iyi bir insanmış.. Benim eşim de kapandığımda böyle demişti... İnşallah canım kardeşim daim olur ..

Amin mehtapcım ya önce Allah sonra sizlerin sayesinde çok şey öğrendim burdan çok sıra sıra tüm sayfaları okuyorum güç alıyorum sizden içim titriyo nasıl heyecanlıyım nasıl dolu dolu gözlerim bi bilsen bide garip olan ne biliyormusun kimse bana aaa kapanmışsın demedi sanki yıllardır kapalıymışım gibi en çok buna sevindim kimseye bişey açıklamak istemiyodum ve demekki zaten kapalı gibiymişim çok sevindim çokk.. bide babam tepki göstermese

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
iyi ne güzel işte.. zaten kimseye birşey açıklamak zorunda değisin ki.. aslında açık insanlar açıklama yapsınlar neden kapanmıyorlar... sıralasınlar bahanelerini... değil miii???Bir de eşin sana destek olmuş ya gerisini boşver.. Senin asıl ailen eşin.... Babanın göstereceği tepki seni yıldırmasın... Sen güçlü ol....

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah caınm benim ya ne bileyim insan korkuyor yapmadan önce ne olacak nasıl olacak diye... ama bir arkadaş yazmıştı ya;

zor olur sanmıştım ama neyi kolay olarak biliyorsanız ondan daha kolaydı.. şimdi anlıyorum ki nefsim beni fena oyuna getirmiş diye aynen öle işte

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah caınm benim ya ne bileyim insan korkuyor yapmadan önce ne olacak nasıl olacak diye... ama bir arkadaş yazmıştı ya;

zor olur sanmıştım ama neyi kolay olarak biliyorsanız ondan daha kolaydı.. şimdi anlıyorum ki nefsim beni fena oyuna getirmiş diye aynen öle işte

maasallah,süphanallah.. yemin ederim gözlerim doldu şuan ağlıyorum. bu sitede bu konu hepimizi kardeş yapabiliyorsa gerisini düşünmeye luzum yok!! cnm kardesım baki olsun inşaAllah,ellerim titreye titreye demıssın bnm ılk gunum geldı aklıma. Rabbım kalbımızden almasn bu aşkı.. buketcım smdı baslıyorsun asıl sımdı!! nefsıne agır gelıcek bazı zamanlar!! seytan fısıldıycak asıkken daha guseldm bıle dıyceksn zaman zaman unutma o senn sesın deıl seytanın kendısı! kndınle savastgn zamanlar hep sana yenılmıycem de!! ve bol bol Allah'ı zikret ınan ilac bu.. coook cook sevındım kardesm Rabbım daim etsn.. bnmde sizlere bi haberim var; evlenme teklıfını aldım!! :) hemde kalbii oylee gusel birinden !! :)

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
maasallah,süphanallah.. yemin ederim gözlerim doldu şuan ağlıyorum. bu sitede bu konu hepimizi kardeş yapabiliyorsa gerisini düşünmeye luzum yok!! cnm kardesım baki olsun inşaAllah,ellerim titreye titreye demıssın bnm ılk gunum geldı aklıma. Rabbım kalbımızden almasn bu aşkı.. buketcım smdı baslıyorsun asıl sımdı!! nefsıne agır gelıcek bazı zamanlar!! seytan fısıldıycak asıkken daha guseldm bıle dıyceksn zaman zaman unutma o senn sesın deıl seytanın kendısı! kndınle savastgn zamanlar hep sana yenılmıycem de!! ve bol bol Allah'ı zikret ınan ilac bu.. coook cook sevındım kardesm Rabbım daim etsn.. bnmde sizlere bi haberim var; evlenme teklıfını aldım!! :) hemde kalbii oylee gusel birinden !! :)

canım çok saol çok ama çok inan umrumda değil hiçbirşey sabah eşim taradı saçalrımı ki bu ara çok uzadı bunları artık benden başkası görmeyecek bana daha özelsin dedi... işe geldim açtım ama öle rahatım ki arada kalbim sıkışıyo korkuyorum vazgeçmeyecem asla ama lütfen burayı aktif tutalım olurmu bizden yardım alacak okadar insan varki... hem hayırlı olsun senin adınna çok sevindim ee sen ne düşünüyorsun ne yapacaksın ayyyyyyyy heyecanlandım:):a15:

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
canım çok saol çok ama çok inan umrumda değil hiçbirşey sabah eşim taradı saçalrımı ki bu ara çok uzadı bunları artık benden başkası görmeyecek bana daha özelsin dedi... işe geldim açtım ama öle rahatım ki arada kalbim sıkışıyo korkuyorum vazgeçmeyecem asla ama lütfen burayı aktif tutalım olurmu bizden yardım alacak okadar insan varki... hem hayırlı olsun senin adınna çok sevindim ee sen ne düşünüyorsun ne yapacaksın ayyyyyyyy heyecanlandım:):a15:

bnm ıcınde cok heyecanlı eveeeeeetttt dedım :) cnm bnm ne olur dua et snde.. kalbı cok gusel namaznda,abdestınde kendı halınde gonlu guzel bı kardesınız.. tek tasımı taktımmm ayy fenaaa :):)
cnm bnmmm esınde cok mutlu ol tesettur kımı mutlu etmezkı!! :) Allah'ım gonlunden gecenı ömrune eylesın inşaAllah

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
ayyyyyyyyy taktın demek çok sevindim allah birbirinize hoşgözle gösterszin eee aileler tanıştımı nasıl olacak

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
ayyyyyyyyy taktın demek çok sevindim allah birbirinize hoşgözle gösterszin eee aileler tanıştımı nasıl olacak

amiinn cnmmm amiiinnnnn.. aileler bılıyo bayramın son gunu de bir araya gelincek inşaAllah ama tanısma ıcın. snra ali hazırlıklarını tamamlıycak Allah ızın verırse snra söz nişan bir arada olur dıe konustuk Allah nasıp ederse ınşaAllah,dua et bnm için olur mu?

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
çok sevindim hira ...tebrikler....İnşallah hayırlı bir yuva kurarsın..Yanlış hatırlamıyorum değil mi eski sözlünle başörtü taktığın için ayrıldınız... ama işte bak Rabbimin lütfunu senin karşına çok daha temiz birisini çıkartıyor..canım İnşallah daha güzel haberlerini de duyarız...

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
çok sevindim hira ...tebrikler....İnşallah hayırlı bir yuva kurarsın..Yanlış hatırlamıyorum değil mi eski sözlünle başörtü taktığın için ayrıldınız... ama işte bak Rabbimin lütfunu senin karşına çok daha temiz birisini çıkartıyor..canım İnşallah daha güzel haberlerini de duyarız...

dogru hatırlıyorsun cnmm evet.. Rabbim cok buyuk.. o bunun yuzunden bnden ayrılırken suan kapalı olmasan snnle olmazdm dıyen bırıyle bırlıkteyım,Allah'ıma bınlerce sukurler olsun.. sanada cok tesekkr ederm,dualarını esırgeme bnden yuvamı kurmayı,anne olmayı cok ıstıorum hemde coookkk.. Allah'ın ıznıyle sızın dualarınzla inşaAllah

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
dogru hatırlıyorsun cnmm evet.. Rabbim cok buyuk.. o bunun yuzunden bnden ayrılırken suan kapalı olmasan snnle olmazdm dıyen bırıyle bırlıkteyım,Allah'ıma bınlerce sukurler olsun.. sanada cok tesekkr ederm,dualarını esırgeme bnden yuvamı kurmayı,anne olmayı cok ıstıorum hemde coookkk.. Allah'ın ıznıyle sızın dualarınzla inşaAllah

inşallah hira çok mesut olursun...Ben de aynı şeyleri yaşadım sayılır..o zamanlar açıktım aralık ayı felan işte... biriyle görüşüyordum ona kapanmak istersem ne dersin dedim kabul etmedi yanımda ucube istemem dedi... ben de ayrıldım... ama 2 ay sonra Rabbim karşıma kapanmayı düşünmüyormusun diye soran kapandığım için daha mutlu olan daha çok seven birini çıkardı.....çok mu şanslıyız ne..

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
çok şanslısınız allahıma şükürler olsun çok allahım daim etsin mutluluğunuzu inşallah çok sevindim sizin adınıza... Hira canım melegim sen hakettiğini aldın hayattan şükürler olsun inşallah sorunsuz geçer nişan falanda

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
çok şanslısınız allahıma şükürler olsun çok allahım daim etsin mutluluğunuzu inşallah çok sevindim sizin adınıza... Hira canım melegim sen hakettiğini aldın hayattan şükürler olsun inşallah sorunsuz geçer nişan falanda

cnmmm bnmmmm gönlu guzel kardesım insaAllah bı sorun cıkmaz cok dua et nolur.. Allah'a sukur bu mutlulugu tatdm,hepımız ıns cok mutlu olalım Allahn ıznıyle

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
buketçim SeN naptın nasıl gidiyor kapalılık....?

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
cnmmm bnmmmm gönlu guzel kardesım insaallah bı sorun cıkmaz cok dua et nolur.. Allah'a sukur bu mutlulugu tatdm,hepımız ıns cok mutlu olalım allahn ıznıyle
inşallah canım inşallah allahım hayırlısını verecek hayırlı işlere şeytan çok karışırmış dikkat edin nolur... Dilediiğiniz gibi olsun herşey

buketçim sen naptın nasıl gidiyor kapalılık....?
garip mehtabım ya heyecan huzur ama fitne veren şeytan-... Allahım yardım edecek inşallah işte iş yerinde açıyorum mecbur hoş ikinci günüm bugün dün evdeydim bugün işte açtım işte

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
evet, hazırlıklı ol şeytan ve nefis şu sıra sana yüklenecekler canım...benim için öyle oldu diyebilirim. kapanana kadar içimde istek kapandıktan sonra hayatımda daha önce hiç hissetmediğim kadar yolumdan döndürmeye çalışan nefsin istekleri... öyle mücadele ettim ki 1 ay devam etti bu durum... sabah uyandığımda şeytan da benimle birlikte uyanıyordu sanki...sürekli sürekli beynimin içindeydiler nefis ve şeytan... Ama eşim hep destek verdi ben yapamıyorum dedim o hayır çok güzel başarıyorsun dedi.. 1 ay o çektiiğim sancıyı bi ben bilirim...ama bitti çok şükür şimdi alıştım.. demem o ki canım kardeşim Allah yolunda güzel bişey yaptığın için sende de nefis boş durmayacaktır..oyunlar oynayacaktır. lütfen dinleme onu...

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
AYNEN CANIM YA şeytan hiç yalnız bırakmıyo ama yok vazgeçmeyecem allahın izniyle eşim yanımda aklı başında olan herkes yanımda aslında bir bn dayanabilirsem inşallah yaparım

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar bende bu konuya yeni üye oluyorum çok istiyorum kapanmayı ama daha icraata geçemiyorum açılmaktan korkuyorum bana destek olmanızı istiyorum ve bu konuda tamaman yanlzım .....

Selamun aleykum kardeslerim bende kapanmak istiyorum nasil kapanmam gerektiğini cok iyi biliyorum sizlerin sayesinde allah razi olsun sizlerden insallah seneye ilahiyat fakültesine gitcem rabbim nasip ederse ne olur bana dua edin kardeslerim hem kapanmam icin hemde ilahiyati kazanmam icin selam ve dua ile

ve Aleyküm selam ve Rahmetullah
Rabbim yüreğinizdeki isteği daim etsin inşallah...
bu isteği tam bir teslimiyetle yerine getirmeyi tesettür nuruyla nurlanmanızı nasip etsin...
Kuran_ı Kerim Rabbimizin Kelamı...bir nevi Rabbimizden gelen bir mektup..
Bizim de Bize gelen mektuptaki istekleri/emirleri yerine getirmemiz bir nevi cevap gibi..kutlu bir cevap..
kendi kendime düşündüğümde...Hepimiz Rabbimizi seviyoruz..dil ile kalp ile söylüyoruz...
Bizim sevgimizin Aşk'ımızın ölçüsü ne aslında bunu sorgulamalıyız..
kendi nefsime soruyorum..içime sesleniyorum..diyorumki ben Rabbimi çok sevdiğimi idia ediyorum...
sonra bana gelen kutlu mektubu okuyunca Rabbim cevap veriyor.. Sevgini beni sevenlere göre ölç..
görüyorum..ilk başta Hz.ibrahim as Putlarının kırılmasından dolayı öfkelenen inkarcılar, Hz. İbrahim'e şiddetle ve baskıyla karşılık vermeyi kararlaştırmışlardır. Bunun için de Hz.İbrahim'i ateşe atarak yakmak gibi büyük bir zalimliğe başvurmuşlardır:

Dediler ki: "Onun için (yüksekçe) bir bina inşa edin de onu çılgınca yanan ateşin içine atın." Böylelikle ona bir tuzak hazırlamak istediler. Oysa Biz, onları alçaltılmışlar kıldık. (Saffat Suresi, 97-98)
Başka bir ayette de Allah, kavminin Hz. İbrahim'e ne kadar düşmanca yaklaştığını, onu mutlaka öldürmek için tuzak hazırladıklarını şu şekilde bildirir:
Bunun üzerine kavminin (İbrahim'e) cevabı yalnızca:
"Onu öldürün ya da yakın" demek oldu. Böylece Allah onu ateşten kurtardı. Şüphesiz bunda, iman eden bir kavim için ayetler vardır. (Ankebut Suresi, 24)

İlk bakışta Hz. İbrahim'in çok sayıda inkarcı tarafından yakılarak öldürüleceği zannedilyor,
Fakat ölüm ancak Allah'ın dilemesiyle oluyor.Rabbimiz dilediğinde Ateş Yakma özelliğine sahip oluyor
Hz İbrahim as.ateş'e atılacak..tam bir teslimiyetle..Rabbimiz bu sevginin karşısında
, o an ateşe Hz. İbrahim'e karşı "soğuk ve esenlik" olmasını emrediyor…

Biz de dedik ki: "Ey ateş, İbrahim'e karşı soğuk ve esenlik ol." Ona bir düzen kurmak istediler, fakat Biz onları daha çok hüsrana uğrayanlar kıldık. Onu ve Lut'u kurtarıp içinde, alemler için bereketler kıldığımız yere (ülkeye) çıkardık. (Enbiya Suresi, 69-71)

Allah tüm elçilerine yardım ettiği gibi, Hz. İbrahim'e de bu zor anında en güzel şekilde yardım etmiştir. Hz. Musa'ya tam Firavun ve askerlerinin yetiştiği anda denizin yarılarak yol açılması ve arkasından Firavun ordusunun denizde boğulması gibi, Hz. İbrahim'e kurulan tuzak da büyük bir mucizeyle bozulmuştur. İbrahim Peygamber inkar edenlerin kurdukları bu tuzak karşısındaki dirayetiyle, cesaretiyle ve tevekkülü ile müminlere örnektir. Son derece güçlü bir imanı olduğu için başına gelen bütün olayların bir kader üzerine yaratıldığının, Allah'ın bir planı olduğunun şuurundadır. Bunun için olumsuz gibi görünen bir olayda da Allah'ın yardımının ve desteğinin her zaman müminlerin yanında olacağını bilmiştir. Çünkü bu Allah'ın vaadidir; Allah müminlerin aleyhine inkar edenlere yol vermez. (Nisa Suresi, 141)

Aslında inkarcılarda bu sevgi muhabbette şahit oluyor…Ama iman etmiyorlar nefislerine yeniliyorlar…
İman ne büyük nimet,kalbin anahtarı sevginin başladığı an Aşk’a Hakikate kutlu yolculuk..
Sevgi ölçülmeye devam ediyor
.bu seferde
Hz Hacer ra.validemizi..Nasıl bir teslimiyet..çocuğuyla birlikte geçen tam ortalama 8yıl..ama isyan yok...Rabbim böyle emrettiyse emrettiği gibi olacak diyor.. Rabbimiz bu seferde Hem Hz.Hacer ra. validemize hemde Hz ibrahim as.oğulları Hz. İmail as. Kurban etmelerini istiyor..
Kurban hadisesi,düşünüyorum
daha ortalama 6-8 yaşlarında bir çocuk…
Ama hepsinde,hiç düşünmeden kalben teslimiyet,
kendimi hacer validemiz yerine koymaya çalışıyorum…bir anne,şimdi anneler çocuklarını okulla götürürken ağlıyor…
ve ayet yürekleri burkan bir şekilde yüreklerimize iniyor

Biz de onu halim bir çocukla müjdeledik. Böylece (çocuk) onun yanında koşabilecek çağa erişince (İbrahim ona): "Oğlum" dedi. "Gerçekten ben seni rüyamda boğazlıyorken gördüm. Bir bak, sen ne düşünüyorsun." (Oğlu İsmail) Dedi ki: "Babacığım, emrolunduğun şeyi yap. İnşallah,
beni sabredenlerden bulacaksın."
Sonunda ikisi de (Allah'ın emrine ve takdirine) teslim olup (babası, İsmail'i kurban etmek için) onu alnı üzerine yatırdı. Biz ona: "Ey İbrahim" diye seslendik. "Gerçekten sen, rüyayı doğruladın. Şüphesiz Biz, ihsanda bulunanları böyle ödüllendiririz." Doğrusu bu, apaçık bir imtihandı. Ve ona büyük bir kurbanı fidye olarak verdik. (Saffat Suresi, 101-107)

Ve devamında

Sonra gelenler arasında ona (hayırlı ve şerefli bir isim) bıraktık. İbrahim'e selam olsun. Biz, ihsanda bulunanları böyle ödüllendiririz. Şüphesiz o, Bizim mü'min olan kullarımızdandır. (Saffat Suresi, 108-111)

YaRabb bu ne güzel bir sevgi ve muhabbet,Teslimiyet,
Teslimiyet karşısında sevgiyle karşılık veriliyor..
Sen çok yücesin Rabbimiz,
Bu ayetlerden sonra utanıyorum
Ya Rabb ben seni çok sevdiğimi söylüyorum ama biliyorumki seni benden çok sevenler var,
Beni onların yolunda eyle,ben emekleyen bebek gibiyim..belki o sevgi dolu yüreklerin 1zerresi bile olamam ama Rahmetini biliyorum..karınca misali gönülden bu yolda ölmeye talibim…diyorum ve susuyorum
Biz bize gelen mektubdan birkısmını okuduk..genelinde hep teslimiyet sevgi ve muhabbet var,Rabbim yol gösteriyor bize…Bizimde sevgimizin ölçülceğinden bahsediyor/ben öyle algılıyorum…
Ve …Nur suresi 31.ayet
Ey Muhammed! Mümin kadinlara söyle, gözlerini haramdan sakinsinlar, irzlarini ve namuslarini korusunlar, görünmesi zarurî olanlar hariç zinetlerini göstermesinler. Bas örtülerini yanlarina sarkitsinlar. Ziynetlerini kendi kocalarindan veya babalarindan veya kocalarinin babalarindan veya kendi ogullarindan veya kocalarinin ogullarindan veya kendi kardeslerinden veya kardeslerinin ogullarindan veya kiz kardeslerinin ogullarindan veya kadinlarindan veya sahip olduklari cariyelerden veya cinsi iktidari olmayan hizmetçilerden veya kadinlarin mahrem yerlerini henüz anlayacak çagda olmayan çocuklardan baskasina göstermesinler. Gizledikleri süslerini baskalarina bildirmek için ayaklarini da vurmasinlar. Ey müminler! Hepiniz Allaha tevbe edin ki, kurtulusa eresiniz"
Şimdi kendi nefsime ve yüreğime soruyorum..
Bendeki teslimiyet ne durumda ne kadar..
Şimdi Beni seven Rabbim Hz.ibrahim as. Ve Hz Hacer ra validemiz gibi benimde bir nebze olsun sevgimi ölçecek..bu büyük sevgiler karşısında ,benimde emekleme zamanım..
Şimdi sıra bende/bizde…
Bu bir tesettür emri namaz..ve bize gönderilen mektubta sevgimizi büyütecek istekler karşısında sadece kısa bir örnek…
Nefsimizi yenmemizde yol gösteren bir yol…
Azda olsa bizde bize gönderilen En Güzel mektuba cevap verme gayretinde olalım inşallah..
Sözü uzattım hakkınızı helal edin…
Güzel kardeşlerim…hiç beklemeyin..ertelemeyin..sevginizi hemen söyleyin…
Rabbim çok merhametli..sizin bu teslimiyetiniz karşısında..size inşallah güzel bir cevap gelecektir/yor..hisediyorsunuz inanın..Rabbimiz bizi okadar çok seviyorki O’nun celle celalühu sevgisi karşısında küçülüyoruz..lütufları karşısında Rabbim sen çok yücesin seni kendi lisanım ile çook seviyorum diyoruz
Rabbim bütün kardeşlerimize tesettür nuruyla nurlanmayı nasip etsin
Tesettürümüzü hakkıyla taşıyanlardan eylesin inşallah
Selametle kalın
Baki selam ve dualarımla
En Güzel’e Allah Celle Celalühu emanetsinizB)

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
AYNEN CANIM YA şeytan hiç yalnız bırakmıyo ama yok vazgeçmeyecem allahın izniyle eşim yanımda aklı başında olan herkes yanımda aslında bir bn dayanabilirsem inşallah yaparım

bir de ne öğrendim biliyor musun..geçen haftalarda ben bir mağazaya girdim hırka denedim. çok da hoşuma gitti ama biraz kısaydı.. yanımdaki arkadaşıma açık olsam bu hırkayı alırdım dedim..arkadaşım da bana işte şimdi daha çok sevap kazanıyorsun , çünkü yapma imkanın var ama sen Allah için ondan vazgeçiyorsun dedi. bu cevap çok hoşuma gitmişti. yani nefsine dur diyorsun.. aslında ne büyük kazançlar içerisindeyiz de işte bize yazılan sevapları görebilseydik .....Taşıdığımız bu el kol saç yüz yani bu beden illa ki toprak olacak ne gerek var ki fani bişey için ahirette azap çekmeye...Hem Allah (CC) kuluna taşıyamayacağı yükü yüklemezmiş demek ki o kadar da sabredilemeyecek bişey değil tesettür.... inşallah sebredenlerden olalım..bir de duanızdan eksik etmeyin özellikle şu sıra hayır dualarınıza öyle ihtiyacım var ki.....

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
bir de ne öğrendim biliyor musun..geçen haftalarda ben bir mağazaya girdim hırka denedim. çok da hoşuma gitti ama biraz kısaydı.. yanımdaki arkadaşıma açık olsam bu hırkayı alırdım dedim..arkadaşım da bana işte şimdi daha çok sevap kazanıyorsun , çünkü yapma imkanın var ama sen Allah için ondan vazgeçiyorsun dedi. bu cevap çok hoşuma gitmişti. yani nefsine dur diyorsun.. aslında ne büyük kazançlar içerisindeyiz de işte bize yazılan sevapları görebilseydik .....Taşıdığımız bu el kol saç yüz yani bu beden illa ki toprak olacak ne gerek var ki fani bişey için ahirette azap çekmeye...Hem Allah (CC) kuluna taşıyamayacağı yükü yüklemezmiş demek ki o kadar da sabredilemeyecek bişey değil tesettür.... inşallah sebredenlerden olalım..bir de duanızdan eksik etmeyin özellikle şu sıra hayır dualarınıza öyle ihtiyacım var ki.....

canım aynen ne oldu biliyonmu ilk gün giyindim örttüm başımı üzerimdeki hırkanın kolları biraz kısa oldu kapıya kadar gittim geri döndüm çıkamadım dışarı içim almadı.. mücadele başlamıştı anladım... işimiz zor bir okadarda mükafatlı işte yapabilsek inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt