Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (6 Kullanıcı)

mir_erhan

Moderator
Berat05 ablamizin kalbime attigi iman tohumlariyla, mir_erhan agabeyimin "kalplere dokunma sevdamiza" bagliligiyla ve tabii ki Kalbun_Kesir ablamizin her turlu destek ve gonul birligiyle yeniden yaziyorum..

Ben 15'imdeydim kapandigimda.
Mevsimlerden Ramazan..
Gunlerden ilk gun..

Tesetturumun dogum gunuydu 1 Agustos.
Gafletten, cehaletten, inkardan ve yarim kalmisliklardan kurtuldugum gundu.
O gun sahura kalktigimizda kalbimin cikacak gibi atmasi yalnizca Nur Suresi'nin ayeti, Peygamber hanimlari ve kizlarinin sunneti , kisacasi Allah rizasi icindi.
Ben o basortusunu basima aldigimda neleri de beraberinde yuregime kazigimi dusundum.
Davami alnima,
Imanimi gonlume,
Teblihi kalemime ve sozume kusandim.

Bir gun bir Mus'ab annesi, Talha esi, Omer yolcusu, Ali yoldasi, Osman kolesi olabilmek icin..

O buyuk gunde Lbak Ya Rabbim. Kulun emrini omrunce basinda tasiyor" demek icin..

Fatima olmak icin !!
Resulullah'in nazarina nail olabilmek icin..

ALLAH rizasi icin tesettur !!

Icim disi aslani gibi Uhud'un.
Gonlum Hende'teki cukurlara dusmus gibi.

Ama biliyorum ki:

Hakkiyla basimda tasidigim surece RABBIM, emrini tasidgim bedenimi ve basimi atese koymaz. Cunku O Hakk'tir.
Hakki birakmaz.

Elhamdulillahi rabbil alemiyn.

Esselam.

MaşAllah... SübhanAllah...
Ellerine yüreğine kalemine sağlık...
Duygularımızın en büyük paresi, yüreğimizden kopan Katreparemiz...

Bugün Tesettürünün doğum günü...
Başımızı bir kez daha dik tuttuğumuzun günü...
Sen başı dik yürüdün.... biz onurlandık.. sen dik yürüdün biz gurulandık...
Sen ne bizi Ezdirdin... Nede Ayeti...

Sen Allah Celle celalüh dedin... Sanadır dedin...seninim dedin...
Teslim oldum... yüreğimi sana sundum...
Lebbeyk Allahüme Lebbeyk... Emret... Seninim... Emret..
Emrinde hoş...
Lütfunda hoş...
Kahrında....

Ne dil anlatabilir bu coşkuyu ne kelimeler yeter...
Sen SUS... Başında Taşıdığın Ayet Anlatıyor herşeyi zaten...
Bu gün anlatamasanda sevdanı... yarın dillenir DOKUNDUĞUN YÜREKTEN...

Nİce yıllara :)
Doğum günü kutlu olsun tesettürünün... KATREPAREMİZ...

berat05

Yönetici
Berat05 ablamizin kalbime attigi iman tohumlariyla, mir_erhan agabeyimin "kalplere dokunma sevdamiza" bagliligiyla ve tabii ki Kalbun_Kesir ablamizin her turlu destek ve gonul birligiyle yeniden yaziyorum..

Ben 15'imdeydim kapandigimda.
Mevsimlerden Ramazan..
Gunlerden ilk gun..

Tesetturumun dogum gunuydu 1 Agustos.
Gafletten, cehaletten, inkardan ve yarim kalmisliklardan kurtuldugum gundu.
O gun sahura kalktigimizda kalbimin cikacak gibi atmasi yalnizca Nur Suresi'nin ayeti, Peygamber hanimlari ve kizlarinin sunneti , kisacasi Allah rizasi icindi.
Ben o basortusunu basima aldigimda neleri de beraberinde yuregime kazigimi dusundum.
Davami alnima,
Imanimi gonlume,
Teblihi kalemime ve sozume kusandim.

Bir gun bir Mus'ab annesi, Talha esi, Omer yolcusu, Ali yoldasi, Osman kolesi olabilmek icin..

O buyuk gunde Lbak Ya Rabbim. Kulun emrini omrunce basinda tasiyor" demek icin..

Fatima olmak icin !!
Resulullah'in nazarina nail olabilmek icin..

ALLAH rizasi icin tesettur !!

Icim disi aslani gibi Uhud'un.
Gonlum Hende'teki cukurlara dusmus gibi.

Ama biliyorum ki:

Hakkiyla basimda tasidigim surece RABBIM, emrini tasidgim bedenimi ve basimi atese koymaz. Cunku O Hakk'tir.
Hakki birakmaz.

Elhamdulillahi rabbil alemiyn.

Esselam.

Katrem

Yüreğimi yazılarınla çoşturdun...
İçinde ki bu heyecanla taştın sel oldun...Katrem
Bizleri geçtin Katrem....
Sana bu kelamları yazdıran "Alemlerin Rabbine" Hamdolsun...

Davamiz bir ELHAMDÜLİLLAH
Imanımız bir ELHAMDÜLİLLAH
Tebliğimiz bir ELHAMDÜLİLLAH

Rabbim yollarını açık eylesin inşallah...
O güzel yüreğinle , bakışınla,oturuşunla,hayat duruşunla daha nice tebliğlerle vesile olasın inşallah...

Rabbim sana hayırlı güzel uzun ömürler versin Katrem..

Rabbim seni Peygamber Efendimiz s.a.v. e komşu eylesin..

Allah Celle Celaluhu senden razı olsun...KATREM

gülsm

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum burcu abla ben de 17 yaşımdayım ve kapanmak istiyorum annemle bir çok kez bu konu üzerinde tartıştık annem ben küçükken zorla kapandım pişman oldum filan diyor ama ben kendi isteğimle kapanmak istiyorum diyorum o da bence seninki heves diyor biliyorum geçerli bi mazaret deil ama biz antalya ya gidecez sen orda denize girmek isteyeceksin açılacaksın diyor zaten gidince orda annemde başını açıyor yani karışık bi durumun içindeyim haşeme var bliyorum ama evlerine misafirliğe gittiğimiz kişiler kapalılığa karşı belki diyeceksin allah rızası için kapanacaksın sen onlar için deil ama onuda düşündüm bayağı uzun süredir düşünüyorum bunları abla bide bu yıl bizim okulda heves edip çok kapanıp sonradan açılan çok kız oldu ben asla öyle olmak istemiyorum bu sitede bir çözüm bulabilirim inşllh çok istiyorum kapanmak bende size danıştım önümdeki engeller küçük şeyler ama düşünmekten kafamda dev gibi oldular yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden allah razı olsun

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
sevgili katrecim ;
sana gönül dolusu sevgilerimi yolluyorum.
hep dualarımdasın inşaallah.
Resulullah salla'llahu aleyhi ve alih’e: "Kim dünyada herkesten daha çok çetin imtihanlara tabi tutulur?" diye sorulunca şöyle buyurdu: "Peygamberler, daha sonra derecelerine göre (peygamberlere) en çok benzeyenler. Mümin, imanı ve amelinin güzelliği miktarınca zorluklarla karşılaşır. İmanı kâmil, ameli de güzel olanın imtihanı zor; imanı zayıf, ameli az olanın imtihanı ise az olur."

Ben bunu okuyunca çok imtihana tabi tutulmaktan zorluklarla karşılaşmaktan korkarım yada bazen benim imanım tam değil mi neden imtihanım az der kendimi eleştiririm . İmanınız kamil ya da ameli güzel olan insanlardansınız belkide ki imtihanınız böle zor ve çetin geçiyor .
O gün orada, yanımızda sadece kalbimiz ve amellerimiz olacak. Görüşmek üzere...

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Kendini ALLAH'a Celle Celalühu teslim etmekten gayri ne var önemli olan ?

Tesettürlüyüm çünkü;
değerliyim!!
Tesettürlüyüm çünkü;
Allah'a Celle Celalühu itaat ediyorum!!
Tesettürlüyüm çünkü;
Allah'a Celle Celalühu teslim oldum!!
BENİM/BİZİM DAVAM/IZ BEŞERİ DEĞİLKİ ÜMİDİM/İZ KIRILGAN OLSUN

hemşiregamze

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleykum bende kapanmak ısteyıpte kapanamayan kardeslerımdenım

selamün aleykum bende kapanmak ısteyıpte kapanamayan kardeslerımdenım

Kendini ALLAH'a Celle Celalühu teslim etmekten gayri ne var önemli olan ?

Tesettürlüyüm çünkü;
değerliyim!!
Tesettürlüyüm çünkü;
Allah'a Celle Celalühu itaat ediyorum!!
Tesettürlüyüm çünkü;
Allah'a Celle Celalühu teslim oldum!!
BENİM/BİZİM DAVAM/IZ BEŞERİ DEĞİLKİ ÜMİDİM/İZ KIRILGAN OLSUN

bende gercekten cok kapanmak ıstıyorum ama nedenını bılmedıgım bı karasızlık var ıcımde etraftakı ınsanların dusuncelerı bakıs acılarını sureklı kendıme sorun yapıyorum esımde ıstıyor lutfen banada yardım edın bır fıkır verın ıs hayatımdanda kaynaklanıyor bu sorun galıba aslında kapalı calısan arkadaslarımda hayırlı gunler hayırlı ramazanlar.....

gülsm

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum ben de 17 yaşımdayım ve kapanmak istiyorum annemle bir çok kez bu konu üzerinde tartıştık annem ben küçükken zorla kapandım pişman oldum filan diyor ama ben kendi isteğimle kapanmak istiyorum diyorum o da bence seninki heves diyor biliyorum geçerli bi mazaret deil ama biz antalya ya gidecez sen orda denize girmek isteyeceksin açılacaksın diyor zaten gidince orda annemde başını açıyor yani karışık bi durumun içindeyim haşeme var bliyorum ama evlerine misafirliğe gittiğimiz kişiler kapalılığa karşı belki diyeceksin allah rızası için kapanacaksın sen onlar için deil ama onuda düşündüm bayağı uzun süredir düşünüyorum bunları abla bide bu yıl bizim okulda heves edip çok kapanıp sonradan açılan çok kız oldu ben asla öyle olmak istemiyorum bu sitede bir çözüm bulabilirim inşllh çok istiyorum kapanmak bende size danıştım önümdeki engeller küçük şeyler ama düşünmekten kafamda dev gibi oldular yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden allah razı olsun

glshdgnctl

Kayıtlı Kullanıcı
bende kapanmak istiyorum daha öncede sizlerlede paylaşmıştım bu arada eşiminde benım kararsızlıgımda payı büyük çünkü ben ne zaman kapanma istegımden bahsetsem isteksiz tavırları yorumsuz bakısları ve dahası hiç teşvik etmemesıde beni çok yıldırıyor hatta abartarak gülmesi yani nasıl anlatabılırım bilemiyorum sizlere

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Eğer kalbiniz rahatsızsa ...yaşadığınız bu durumdan,
namaz kılıyor ve eksiklik hissesiyorsanız kendinizde,
başınız açık ama utanıyorsanız Allah(c.c.)'tan
neden beklemek öyleyse???

Kimi memnun edeceksiniz söyleyin bana???
Kötü bakacaklar diyemi korkunuz???
neden peki??? kötülük mü yapıyorsunuz

HAYIR!!!!

Birilerine hesap mı vermeniz gerekiyor???
Peki biryerlerimizi açsaydık memnun edebilirmiydik o kötü bakanları???(kelime için üzgünüm ama böyle anlatmak istedim)
HAYIR!!!!

utancınız neden peki??? ne yaptınız???
kimi öldürdünüz??? bilmediğimiz adi bir suçunuz mu var???
HAYIR!!!

Peki Aileniz destek vermeyecek mi???
Arkadaşınız ,kardeşiniz sırt mı çevirecek size???
Kimler sizi üzerinizdeki bez parçası için seviyor???
KAÇ METRE UZATIRSANIZ ELBİSENİZİ SEVGİLERİ KAÇ MT AZALACAK SİZCE???

peki siz kimsiniz???
sizi YARATAN ve VAR EDEN kim???
nefes almanızı sağlayan????
Size yardım edecek kim????

Kefeye bile koyamayacağınız bu sorularıma tek cevabınız
BEN
İSTİYORUM VE KAPANACAĞIM olmalı ..

Berat05 Ablamızdan alıntı

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
bende gercekten cok kapanmak ıstıyorum ama nedenını bılmedıgım bı karasızlık var ıcımde etraftakı ınsanların dusuncelerı bakıs acılarını sureklı kendıme sorun yapıyorum esımde ıstıyor lutfen banada yardım edın bır fıkır verın ıs hayatımdanda kaynaklanıyor bu sorun galıba aslında kapalı calısan arkadaslarımda hayırlı gunler hayırlı ramazanlar.....
Ve aleykum selam ve rahmetullah kardeşim.. Rabbim içinize bu isteği vermiş, elhamdülillah..
Rabbimizin açık emri kapanmak.. Rabbimiz'den gelen emir bir tarafta.. Diğer tarafta nefsimizin şerri..
Hangisi ağır basıyor diye bir soru tabiki sorulamaz.. Çevreyi düşünüp ertelemeyin kardeşim.. Bir saniye sonramızı bile meçhulken, ölüm burnumuzun dibindeyken ve hala zamanımız varken Rabbimizin bu nurlu emrini yerine getirmek en isabetli kararınız olacaktır.. İşi düşünmeyi kardeşim, tevekkül edip Rabbimize bırakmak en güzeli.. Siz bir adım atın, bakın göreceksiniz Rabbim karşınıza ne güzellikler çıkaracak..
O'nun (celle celaluhu) rızasını, O'nun (celle celaluhu) emrini yerine getiriyoruz.. Var mı bundan büyük bir huzur?
Zaman buldukça bu foruma girmeniz faydanıza olacaktır kardeşim.. Hayırlı haberlerinizi bekliyor olacağız..

glshdgnctl

Kayıtlı Kullanıcı
amin inşallah Allah en kısa zamanda bu güzelliği nasip eder banada Allah sizdende razı olsun

berat05

Yönetici
Esselamu aleykümve rahmetullahi ve berakatuhu

Esselamu aleykümve rahmetullahi ve berakatuhu

La İlahe İllallah!

Karar veremiyorsunuz....
Aslında çok haklısınız....
Bunca zahmete ne gerek var?
Hali hazırda deniz, güneş ,eğlenmek gezmek varken....
Hele bir arkadaş görür maazAllah...Ne der sonra ? O arkadaşı Yaratan dan değilde Arkadaştan,eşten,anneden korkmak daha mantıklı!!!

Siz böyle kalacağınızı mı sanıyorsunuz?
Hep genç....

Hep En GÜZEL....en iyi giyinen...en sevimli....enlerin başında kalacak mısınız?
Sakın başkalarının söylediklerini dinlememezlik etmeyin...
Eşinizin alaylı bakışı en güzelii...
Anneniz başınızı açacaksın diye söylenirse kırılmayın..haklıdır...çünkü ona kararsız yüzünüzü göstermişsiniz?

Siz hiç ÖLÜM gördünüz mü?
Bir gün sadece....Bir margo gidin
Sadece ilk adım attığınız o ölüm yerinde ki soğukluk içinize işleyecek....,
Bir ölü evine gidin....SİZİN SAÇINIZIN RENGİNE,KIYAFETİNİZE,NE DE GÜZEL olduğunuza mı bakıyorlar bir bakın...
Ya da bir mezarlığa ,Cenazeye eşlik edin...toprağa verilirken....ne götürdüğüne bakın...Annesini ,eşini,arkadaşlarını ....HANGİSİ GİDİYOR YANINDA?

BİRDE ÖLÜMÜN SOĞUK YÜZÜ...NE ZAMAN BİR YAKININIZ ÖLÜVERİR.....Allah korusun...
La ilahe illallah dersiniz...Rabbim merhamet diye yalvarırsınız....

Neden ÖLÜM? Çünkü Kişinin KIYAMETİ...SİZİ O AN KİM KURTARACAK..

Bir dakika..bunun içinde KARAR vermeniz lazım değil mi? Ben beklerim de...ZAMAN ne kadar önemli biliyor musunuz?

İçinizde başlayan , çiçek açacak o tohumları öldürmek bu hayata devam mı etmek istiyorsunuz.. KARAR VERİN
Yoksa Rabbimin merhametine uğrayanlardan mı ?
Ölürken..Nasıl yaşarsak öyle öleceğiz...
Nasıl yaşamak istiyorsunuz ...Karar verin...

Tesettür sadece başını kapatmak değildir...Rabbimizin rızasını kazanmak...büyük bir adım...islamı yaşamak,yaşamak için çalışmaktır.
Tesettür ...sadece dış giysilerin tümüyle kapalı olmasından ibaret değildir...gözlerin tesettürüdür...dilin tesettürüdür...kalbin tesettürüdür..yaşamın-yaşamanın tesettürüdür...siz bunu mu yapmak istiyorsunuz? Karar verin...

Ahireti düşünün......Giysilerinizi düşünün
Ahireti düşünün...annenizi eşinizi arkadaşlarınızı düşünün
Ahireti düşünün...sizin için söyleyecekleri alayları düşünün
Ahireti düşünün...KIYAMETİ düşünün
Ahireti düşünün...Hz.MUHAMMED MUSTAFA'yı s.a.v. düşünün
Ahireti düşünün ALLAH'ı Celle Celaluhu düşünün

Ahireti düşünün ve KARAR VERİN gerçekten

Bu kadar mı zayıfsınız?

Sahabeler zamanında ki kötü muamele yokken
Ülkemizde bu kadar rahatken...
İnsanların kötü bakışlarımı sizi etkiliyor.....
Eşiniz anneniz mi kurtaracak sizi...
Neden güçlü bir karar veremiyorsunuz? Düşünün....SİZ GERÇEKTEN NEYİ İSTİYORSUNUZ ?

Unutmayın...
Hidayet sadece Allah' tandır... Celle Celaluhu
Sizin kalbinize bu ateşi attıysa SİZDEN NE BEKLEYEBİLİR ?
Düşünün
SİZ GERÇEKTEN NEYİ İSTİYORSUNUZ ?

İyice düşünün

La ilahe illallah

selamun aleykum burcu abla ben de 17 yaşımdayım ve kapanmak istiyorum annemle bir çok kez bu konu üzerinde tartıştık annem ben küçükken zorla kapandım pişman oldum filan diyor ama ben kendi isteğimle kapanmak istiyorum diyorum o da bence seninki heves diyor biliyorum geçerli bi mazaret deil ama biz antalya ya gidecez sen orda denize girmek isteyeceksin açılacaksın diyor zaten gidince orda annemde başını açıyor yani karışık bi durumun içindeyim haşeme var bliyorum ama evlerine misafirliğe gittiğimiz kişiler kapalılığa karşı belki diyeceksin allah rızası için kapanacaksın sen onlar için deil ama onuda düşündüm bayağı uzun süredir düşünüyorum bunları abla bide bu yıl bizim okulda heves edip çok kapanıp sonradan açılan çok kız oldu ben asla öyle olmak istemiyorum bu sitede bir çözüm bulabilirim inşllh çok istiyorum kapanmak bende size danıştım önümdeki engeller küçük şeyler ama düşünmekten kafamda dev gibi oldular yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden allah razı olsun

selamun aleykum ben de 17 yaşımdayım ve kapanmak istiyorum annemle bir çok kez bu konu üzerinde tartıştık annem ben küçükken zorla kapandım pişman oldum filan diyor ama ben kendi isteğimle kapanmak istiyorum diyorum o da bence seninki heves diyor biliyorum geçerli bi mazaret deil ama biz antalya ya gidecez sen orda denize girmek isteyeceksin açılacaksın diyor zaten gidince orda annemde başını açıyor yani karışık bi durumun içindeyim haşeme var bliyorum ama evlerine misafirliğe gittiğimiz kişiler kapalılığa karşı belki diyeceksin allah rızası için kapanacaksın sen onlar için deil ama onuda düşündüm bayağı uzun süredir düşünüyorum bunları abla bide bu yıl bizim okulda heves edip çok kapanıp sonradan açılan çok kız oldu ben asla öyle olmak istemiyorum bu sitede bir çözüm bulabilirim inşllh çok istiyorum kapanmak bende size danıştım önümdeki engeller küçük şeyler ama düşünmekten kafamda dev gibi oldular yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden allah razı olsun

bende kapanmak istiyorum daha öncede sizlerlede paylaşmıştım bu arada eşiminde benım kararsızlıgımda payı büyük çünkü ben ne zaman kapanma istegımden bahsetsem isteksiz tavırları yorumsuz bakısları ve dahası hiç teşvik etmemesıde beni çok yıldırıyor hatta abartarak gülmesi yani nasıl anlatabılırım bilemiyorum sizlere

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
562301_405945922752418_725123_n.jpg

Nasıl kapandığımıza dikkat edelim.
örtümüzü sadece başımıza değil kalbimize indirgeyelim ki
o bir örtü olarak kalmasın

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
sevgili katrecim ;
sana gönül dolusu sevgilerimi yolluyorum.
hep dualarımdasın inşaallah.
Resulullah salla'llahu aleyhi ve alih’e: "Kim dünyada herkesten daha çok çetin imtihanlara tabi tutulur?" diye sorulunca şöyle buyurdu: "Peygamberler, daha sonra derecelerine göre (peygamberlere) en çok benzeyenler. Mümin, imanı ve amelinin güzelliği miktarınca zorluklarla karşılaşır. İmanı kâmil, ameli de güzel olanın imtihanı zor; imanı zayıf, ameli az olanın imtihanı ise az olur."

Ben bunu okuyunca çok imtihana tabi tutulmaktan zorluklarla karşılaşmaktan korkarım yada bazen benim imanım tam değil mi neden imtihanım az der kendimi eleştiririm . İmanınız kamil ya da ameli güzel olan insanlardansınız belkide ki imtihanınız böle zor ve çetin geçiyor .
O gün orada, yanımızda sadece kalbimiz ve amellerimiz olacak. Görüşmek üzere...

Kucaklar dolusu kardelenlerde, sevgilerde size olsun..
Kalbimi mi gordun acaba ordan? Bunu o kadar cok hissettim ki. Sanki basima dokulen kederleri yanimdaymiscasina gormus gibiydi sozleriniz.
O hadis beni oldurendi iste..
Otesi var mi?
Allah ebeden razi olsun:)
Dualarla..

Ülkü87

Kayıtlı Kullanıcı
Kapanmak isteyipte engellerini asamayan arkadaslara..
bu siteye girdim gireli hep dilimde tekrarladigim bir tek cümle var "Rabbim isteyen ve istemeyenlere de kapanmayi nasip eder insallah!"
Ben bu serefi tadmadan önce eksiktim,
celiskilerim vardi,
alinganliklarim coktu,
kararsizliklarim coktu,
sabit bir yolum yoktu,
memnuniyetsizligim coktu, ne yapsam hic biri "mutlu" olmami saglamiyordu,
ben hep yarimdim,
hedef diye sectigim yollar bostu,
Simdi ise almanyada kapali bir bayan olarak calisiyorum. Attigim adim islam yoludur, evet eksiklerim hala var fakat gec kalmadan sizlerde gelin arkadaslar, kardesler sizlerde her adiminizda imaninizi beraberinizde tasiyin.
Asil seref budur,
karar budur,
celiski alinganlik yoktur,
mutlulugun yoludur, hamd olsun ki kendinizi bulma yoludur..!
Önce Allah sonra kendiniz icin örtünün kardesler kimse icin bunu ertelemeyin.
Biri gelip bizden yardim istese birsey istese onu kiramaz yapariz, gelin Rabbimizinde kendi gönlümüzüde hos edelim, madem bu siteye üye oldunuz sizinde vaktiniz geldi demektir, hazirsiniz demektir isteginiz var demektir ne olur yarini beklemeyin, yarina cikacagimizin senedimi var?

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
Oncelikle umut_cicegi ablama cok tesekkurler. Beni onure ettin not almis olmakla.. Ulku ablamiza yardim etmekle de buyuk iyilik ettin. Allah ebeden razi olsun.
Soruna gelince, bence yapabiliyorsan enseden topla. Ama yapamiyorsan saclarini baglayabilecegin sekilde kisalt. ( Mesela omuzlarina kadar) . Sonra yine normal topla. Allah senin iyi niyetini biliyor, yapabildigin kadar dikkat cekmeyecek sekilde, "devehorgucu" olmayacak sekilde olmali bu..
Ama ben yine soyle dusun derim:
Ensende bagladiginda cehennem atesinin, Peygamberin sana darilmasinin acisini bir terle atacaksin. Boyle bir acida olmayacak insaAllah :)
S
Allah'in selameti uzerine olsun.

şmdi şyle bir sorunum var saçımı aşağıdan bğlıyorum bu seeferde bonem yukarda kalıo bağlama yeri olmuo..aşağı cksem alnım acılıyor saçım görünüyor? bu konuda yardım edecek olan var mı? fikrini almak isterim..

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
şmdi şyle bir sorunum var saçımı aşağıdan bğlıyorum bu seeferde bonem yukarda kalıo bağlama yeri olmuo..aşağı cksem alnım acılıyor saçım görünüyor? bu konuda yardım edecek olan var mı? fikrini almak isterim..

O sorun bende de vardi.
Inanir misin gonullerimiz birmis, bugun de bunu dusunmustum.
Bizim bu sorunumuzu tamamen cozecek boneler satiliyor. Onlardan temin edebiliriz. Veya basortumuzu yapis seklimizi ona gore secebiliriz, boylece sorun cozulur.
Zaten sallarda boynumuzu sarip gogsumuze akittigimizdan bir sorun olmaz :)

kalbinur

Kayıtlı Kullanıcı
O sorun bende de vardi.
Inanir misin gonullerimiz birmis, bugun de bunu dusunmustum.
Bizim bu sorunumuzu tamamen cozecek boneler satiliyor. Onlardan temin edebiliriz. Veya basortumuzu yapis seklimizi ona gore secebiliriz, boylece sorun cozulur.
Zaten sallarda boynumuzu sarip gogsumuze akittigimizdan bir sorun olmaz :)
Katrepareme aynen katılıyorum o dediği bonelerdenbende kullanıyorum çok şükür bir sıkıntım yok o konuda :)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt