Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (10 Kullanıcı)

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
bunu okumalıranı isterim hele genç yaşta kızlarımız
neden kapanmak istenmez? Nefse ağır gelir...
örtünmek isterim, ama ikna olmam lazım
“kuranda kesin hüküm var yetmezmi ikna olmana”

örtünmem gerekiyor, ama geleceğimi düşünmek zorundayım
“gelecek ölüm onu düşündünmü”

allah(c.c.) beni başı açık olarak da sever
“ama günahkar kulum der”

kapalıyım, ama ailem okul için başımı açmamı istiyor
“ailen seni cehemmen ateşinden kurtarmayacak”

fazla açık olmadığım için, günah olduğunu zannetmiyorum
“görünen her tel zina azmı günah acaba”

genç yaşta da kapanmak olmaz ki, yaşlanınca inşa allah(c.c.)
“yaşlanacağın garanti mi ya yarın ölürsen”

tekrar açılırım düşüncesiyle, kapanmıyorum
“hele bi kapan onu sonra düşün”

bazı özgürlüklerimin kısıtlanacağı düşüncesiyle kapanmak istemiyorum
“allahın karşısındada özgür olabilecekmisin”

kapanmak önemli değil, önemli olan kalbinin temizliği
“kalbin temizliği günaha engel değil”

evlenince kapanırım, ;kızım evlenince kapanr;
“evleneceğin garantimi”

güzelliğimi sergilemek istediğimden dolayı kapanmamıştım
“güzelliğini sadece eşine sergilesen ne güzel olur”

kapanırsam, diğer dini vecibelerimi de yerine getirmem gerekecek
“ee bi yerden başlamak lazım”

dinden çıkmadığıma göre başımı açmamda problem yok
“dinden çıkmadın ama günahkarsın”

başörtü için kendimi henüz hazır hissetmiyorum
“ölüncemi hazır olacaksın”

bu zamanda da başörtü olmaz ki! Hangi çağdayız?
” günahın bu zamanı o zamanı yok kuran her çağ için indi”

kısmet, bir bakarsın kapanırız inşa allah(c.c.)
“inşallah ama acele et yaşlandıktan sonra oleceğine dair senedin varmı?

önemli olan, saç dışındaki vücudun teşhir edilmemesi
“yani günah sadece vucudamı var”

denedim, ama boğulacak gibi oldum
“ama itikat gerekiyor”

evlenememe korkusu
“saçın açık diye seninle evlenen erkekten ne beklersinki”

lise ve üniversitedeki başı açık öğrencilere dinimi anlatacağım için başımı açacağım, yani hizmet için
“kendine hizmet edemeyeceksin”

kapanmak içimden gelmiyor
“neden günah işlemek hoşunamı gidiyor”

başörtülülerin yeterince örnek olamamaları
“sen örtün ve örnek ol onlara

nefsime yenik düştüğümden, kapanamıyorum….
“nefis şeytandır sen şeytana yeniksin geleceğini düşün yenilme”

çok beğendim.allah razı olsun.rabime şükürler olsun.bu site yöneticilerimiz ve gönüdaşlarımız sayesinde kapalıyım.vede huzurluyum.allah razı olsun hepinizden dualarım sizlerle .........

berat05

Yönetici
Esselamu aleyküm değerli kardeşlerim

Esselamu aleyküm değerli kardeşlerim

Allah celle celalüh razı olsun.
Bu gece Duaların Arşa daha fazla yükseleceği yüceleceği gece
inşallah bu gece bütün kardeşlerimiz için El açıp Ulu dergahına varıp dileneceğiz
Bizi geri çevirmeyecektir inşallah ,

selam ve dua ile

Allah c.c. sizden de razı olsun değerli kardeşim
Uzun zamandır göremiyorum sizi..acaba ben mi denk gelmiyorum diye düşünmeye başladım.
Umarım iyisinizdir.
Her birimiz dua edelim kardeşim...Bu zamanda birlikteliğe çok ihtiyacımız var...
Selametle

37717_147629851914052_135157326494638_470506_4896288_s.jpg

''Sen Ayet Taşıyorsun''

Değerli kardeşim...
Gün gelecek Rabbim nurunu tamamlayacak..
Herşey ve herkes birer imtihan altında..

Önemli olan bizlerin kızmadan ve sabırla örnek olabilmemizdir.
selametle değerli kardeşim

çok şükür ki ben kapalı bir insanım ama bu gün ki gördüğüm haber karşısında çok üzüldüm televizyonda , başları kapalı olduğu için üniversiteyi müslüman bir ülke olan türkiyede okumak yerine başka yerlere gitmeye mecbur kalan o tertemiz genç kızlarımızı görünce üzülmemek elde değil helede bu konuda bir şeyler yapamamak...................

Herşey için sabır edeceğiz..
DUA edeceğiz..
İmtihandan geçmeden biryerlere gelemiyoruz..
Kimimiz bu imtihanı daha ağır yaşıyoruz.
Kimimiz se ne yaşadığımızın farkında değil....
Ülkemizde birlik ve beraberlik olursa güzellik olur...
Bizde kapalı kardeşlerimizle örnek olacağız ve dua edeceğiz..
Rabbimiz büyüktür..

PeNYe.Zz

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim kapanmak isteyen tüm kardeşlermizin yardımcısı olsun inşallah

acizanegünahkar

Kayıtlı Kullanıcı
"GüL AçTıKÇa, kAdIn KaPaNdIkçA gÜzElDiR!!!!"

Bacımın örtüsü batmakta zalimin gözüne
Acırım tükrüğe billahi tükürsem yüzüne

Mehmet Akif Ersoy

Tesettürlüyüm çünkü

RABBİM'İ hatırlamak ve hatırlatmak için

Yaratılış gayemin gereği

Özel olduğum için

Özel hissettiğim için

İnsanların gözünde değil,

Rabbimin nazarında özel olduğum için

Kulluğumun gereği

Rabbimin rızasını kazanmak için

Tesettürlüyüm diyorum

Örtü, yükseklerden bir emir ve yüksek bir eylemdir!

tan kuluna mahsus bir hediye, Mümine mahsus bir ahlaktır!

Göklerden gelen hediyeyi kabul ettiğim için Tesettürlüyüm

Tesettürlüyken daha rahat olduğum için,
Dışarıda kendimi en rahat hissedebileceğim giyim şekli olduğu için,
rızası için,

Birtakım kötü gözlerden koruduğu için,

Tesettürlü bir insan dış görünüşüyle değil de kişiliği ve ahlakıyla davranışlarıyla, düşünceleriyle ön planda olduğu için

Tesettürlüyüm çünkü hürüm ben

Tesettürüm sayesinde namahremim saygı duruşuna geçmek zorunda�

(öyle bir temsil etmeliyim ki bu olmak zorunda)

Tesettürlüyüm çünkü Hak böyle istiyor

Hak istedi mi, şek yok şüphe yok koşul yok şart yok
Tesettürlüyüm çünkü; hürüm ben

Budur sebebi örtümü başımda taşırken gözlerimin ışıması

Gurur addetmeyiniz

Tesettürlüyüm çünkü;

Ben çiçek gibi taşımıyorum başımda örtümü
ben örtümü kurşun gibi yüreğimde saklıyorum

Tesettürlüyüm çünkü; değerliyim!

Tesettürlüyüm Çünkü

Kem gözler-çirkef bakışlar bana göre değil

Tesettürlüyüm Çünkü

İtaat Ediyorum

TesettürlüyümÇünkü

Teslim oldum

Tesettürlüsün Çünkü

güzelsin ve güzel olduğun için gizlisin(saklısın)Gizli olman emredilmiş
Göz önünde olanın, kolay ulaşılanın ne değeri vardır ki?

Tesettürlüyüm Çünkü;

Yüce Rabbim emretmiş
o, bu dedi diye vazgeçecek kadar basit olsaydı başımda taşımaya utanırdım
elhamdülillah gururla taşıyorum

Tesettürlüyüm Çünkü;

öyle emretti

Tesettürlüyüm Çünkü;

AHLAK ANLAYIŞIMDIR

Tesettürlüsün Çünkü;

Büyük bir ağrısı çekmeyeceksin

Tesettürlüyüm Çünkü;

o benim kimliğim !

Tesettürlüyüm Çünkü;

Rabbim in verdiği bedenle dünyaya cihat için gönderildim

onu koruyacak en güzel zırhtır tesettür

Ve silahımdır başörtüm

zalime ve zulme karşı direnmek ben Rabbimin emriyim diye haykırmak için

Tesettürlüyüm Çünkü;

başımda bulunan ufak bir bez parçasıyla sevap kazanıyorum,

Tesettürlüyüm Çünkü;

İslamdan rahatsız olanlarla kavgasız, gürültüsüz, kansız-cansız ancak böyle savaşabiliyorum,

Tesettürlüyüm Çünkü;

Öbür tarafta tesettürsüzden tek ayrıcalığım bu olacak,

Tesettürlüyüm Çünkü; zevk alıyorum,

Tesettürlüyüm Çünkü;

kendimi seviyorum,rahat yaşıyorum çünkü;TESETTÜRLÜYÜM

Daha ötesi var mı?

TÜM TESETTÜRLÜ KARDEŞLERİMİZİ CANI GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUZ, RABBİM RAZI OLSUN VEDE ARTIRSIN.

mir_erhan

Moderator
esselamün aleyküm ve rahmetüllahi ve berekatüh...

Hamd alemlerine Rabbi Yüceler YÜcesi , Dilediğine Hidayeti nasip eden Kadir ve Aziz olan Allah Celle celalüh a...varlıklar adedince yarattıkları adedince..
Salat ve selamlar en Güzel kutlu Nebiye onun ailesine ve sadık ashabının üzerine olsun...

Sevgili Berat ablam uzun zaman oldu giremiyorum.
ama giremeyişim birtakım sıkıntılardandır. yürek ve dualarımız bura da bu güzel aile ile birlikte olduğundan
en kısa zamanda tekrar geleceğim Allah ın izniyle.

elimden geldiğince yazılanları okudum kimi yerde yüreğe ince bir ahh dokundu
kimi yerde sevinç gözyaşları
hepsinde de hamd ve şükür için ellerimizi açtık yaradana...

buraya yazarak destek veren bütün kardeşlerim Allah celle celalüh sizden razı olsun
ne güzel destek ne kadar iyi yüreğiniz var Rabbimiz karşılığın fazlasıyla versin inşallah
berat kardeşimiz sen hiç desteksiz bırakmıyorsun kardeşlerimiz Rabbimiz rızasına dail etsin sizi inşalah

kardeşlerim evella şükür etmeliyiz ki hidayet ışığını bize gösterdi Rabbimiz...
bundan sonrası bize kaldı...
o ışığı iyi besleyip bütün hayatımız aydınlatmak elimzde artık...
ama dilesek bahanelerle yine vazgeçebiliriz...
iman oöyle bir lezzettirki bir yudum alan bir daha vazgeçmiyor
bedel ne olursa olsun...
........
..................
Mızrağı sırtından yediği zaman: 'Ah, vuruldum, yandım!' diyeceği yerde; 'Kâ'abe'nin rabbine yemin olsun, kazandım!' diye bağıran sahabi, imanın en muhteşem örneklerinden birini vermişti. Şehitliğin edebiyatını yapmadığını, onun sevdalısı olduğunu ispat etti.

Muhammed'in ayağına bir diken batması karşılığında bile idam edilmekten kurtulmaya razı olmayacağını söyleyen sahabi de imanın ne demek olduğunu bize göstermiştir.

Zengin bir anne babanın servetini yok sayarak iman edenlerin saflarına katılan ve netice de kefenlenebileceği kadar bir kumaşı bile olmadan bu dünyadan ayrılan Musablar da imanın ölümsüz örnekleridirler. İmanlarına Kur'an şahit oldu.

İmanları uğruna çöllere düşüp hicret edenler, kazılı hendeklerin kenarında peygamberlerini yalnız bırakmayanlar, çoluk çocuğuna Allah'ı ve Resûlünü bırakıp, bütün malını infak edenler tam bir iman örneğidirler.,

ve en önelisi de kardeşlerim...çocuklarının ve kocasının şehadet haberini aldığında, ''bana Peygamberden haber verin yaşıyor mu ? diye sorup yaşadığının müjdesini alınca şükreden kutlu kadının imanı....

elbette onun gibi olmak onlar gibi olmak haddimiz değil ama o iman o din emirler hepimiz için...

ben fazla uzatıp sıkmak istemiyorum..

inşallah dualarımız ile yanınızdayız Rabbimiz en kısa zamanda kutlu şerefe nail etsin hepinizi..AMİN

Selam ve dua ile

Gülfidan

Kayıtlı Kullanıcı
kız kardeşim var

başı acık ama öyle abartılı giyinmiyor.

bir kusuru başının acık olması

Yeni everdik

Yeni evinde kuran okuduk bu sebeple basını kapatmıştı

okadar güzelleşmiştiki İlahi bir güzellik

kadına baş örtüsü okadar yakışıyor ki kapalıyken daha güzel oluyor.

Asıl güzellik acılmakta değilde kapanmaktadır.

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
sözlerine katılıyorum ğülfidan bende açıktım kapandım çok şükür şimdi her gören kapanınca daha ğüzel olmuşsun yüzün parlıyo
yüzüne nur gelmiş böyle söylüyorlar artı kapanmanın tadı bambaşka yaa ğüzel olmuşum olmamışım hiç fark etmez
örtünmenin havası bi başka allah her müslüman kadınlarımıza kızlarımıza nasip etsin inşallah

F

FiSeBiLiLLaH

Kapanınca güzelliği daha da artıyorsa o Allah'ın istediği kapanmak değil nefsin istediği kapanmaktır...Örtü güzelli arttırmak için değil gizlemek için gelmiştir.Malesef herşeyin yozlaştığı şu zamanda bacımın örtüsünüde yozlaştırdılar

kurt26

Yasaklı Kullanıcı
nefse uymamak o kadar kolay değil yinede farkında olmak lazım
benim örtünme sorunum yok çünkü erkeğim.::)
giysi inkilabı niye olmuş bi araştırın(tağut)
yanlız erkeklerdede short giyiyolar bazıları (yazın) erkeğin baldırını göstermesi ne kadar doğru bilmem

Gülfidan

Kayıtlı Kullanıcı
Kapanınca güzelliği daha da artıyorsa o Allah'ın istediği kapanmak değil nefsin istediği kapanmaktır...Örtü güzelli arttırmak için değil gizlemek için gelmiştir.Malesef herşeyin yozlaştığı şu zamanda bacımın örtüsünüde yozlaştırdılar

böyle diyen birinin cıkacağını düsündüğüm için özellikle vurgu yaptım.

ilahi bir güzellik dedim.

nefsani bir güzellik demedim!!!

bunun arasındaki farkı biliyormusun ?

yüzüne nur gelmiş derler ya

güzellikten kasteddiğim bu. nefis uyandıracak bir güzellesme olmadıgı vurguladım.

muhalefet etmeden evvel iyi oku !

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Sizi tesettüre bürünmeye davet ediyoruz!

Sizi tepeden tırnağa güzelce kapanmaya çağırıyoruz!

Vücut hatlarınızı belli etmeyecek bir şekilde giyinmeye,

Başörtülerinizi omuzlarınızın üzerine salıvermeye çağırıyoruz..

Çünkü ALLAH Teala böyle istiyor!

Sizi ta başlangıçta edep ve haya duygularıyla donatan,bu yüce duyguları fıtratınıza yerleştiren ALLAH istiyor..

Fıtratınıza yerleştirdiği hazinenin görkeminden haberdar olmanızı,o muhteşem hazineye sahip çıkmanızı istiyor!
Biliyor musunuz?Hz.Meryem sonradan kazandıklarıyla değil,sırf bu mevcud hazineyi koruduğundan dolayı bütün alemlere seçkin kılındı..

Sizleri utanma ve terbiye duygusuyla süsleyerek yeryüzüne gönderen ALLAH Azimüşşan şimdi sizden onları ortaya çıkarmanızı istiyor..
ALLAH örtünmemizi bizden ta ilk günden itibaren yeryüzüne ilk ayak basar basmaz istemiştir.Bunun böyle bilinmesini istiyoruz ve bu meselenin özellikle İslamda örtünme diye ele alınmaması gerektiğine inanıyoruz.Çünkü örtünme Muhammed as. ile başlamamış ALLAH Teala ilk günden itibaren örtünmeyi hayalı ve edepli olmayı emretmiş,daha sonra toplumlar ne zaman ki bu çizgiden ayrılmaya başlamış,gönderdiği rasullerle bu çağrıyı yenilenmiştir.

Bugün bizle beraber tüm dünya bilmektedir ki başlangıcından itibaren günümüze kadar müslüman bayanlar örtünmekle yükümlüdür.Bütün İslam mezhepleri şu konuda ittifak etmişlerdir:Müslüman kadının ellerinin ve yüzlerinin dışında kalan yerlerini yabancı erkeklere göstermeleri haramdır,vücut hatlarını belli edecek şekilde giyinmeleri haramdır,tenlerini gösterecek derecede ince giyinmeleri haramdır,giyim kuşamda kafirlere benzemeleri haramdır.

Bu konuyu bunu dışında başka bir şekilde anlamaktan hele pazarlık masasına yatırmaktan tartışmaktan ALLAH'a sığınırız.

Kadının güzelce örtünmesi ALLAH'ın yeryüzündeki çizgilerinden bir çizgi,işaretlerinden bir işaret,şiarlarından bir şiardır! Herşeyden önce yerine getirilmekte olan bu emir buna şahit olanlara derhal o emri vereni hatırlatır..Yine örtülü bir bayan hayvani şeytani ve nefsani çağrışım yapacak bütün görünümünü geri plana atmış olacağından,şeytani atmosferin yerini Rahmani bir atmosfer kaplayacaktır.

Rabbimiz Bizim İyiliğimizi İstiyor!

Sizin tesettüre bürünmenizde ALLAH Teala'nın bir çıkarı var mıdır?İyi biliniz ki şu anda yeryüzünde yaşayan milyarlarca bayan,istisnasız hepsi örtünse her biri birer insanlık abidesi olsa,birer Meryem olsa,Asiye olsa,Hatice olsa,Fatıma olsa milyarlarca bayan edep ve hayada birbirleriyle yarışa girseler..ALLAH yine aynı ALLAHtır.Onun büyüklüğüne yüceliğine en ufak katkıda bulunmuş olmazlar.Ve yine yeryüzünde ne kadar bayan varsa hepsi edepsizlik,fuhşiyat ve kötülük yarışına girseler akla hayale gelmeyecek ahlaksızlıkları yapsalar..ALLAH Azmüşşanın şanına en ufak bir zarar gelemez.Eğer ALLAH Teala bizim örtünmemizi istiyorsa,işin ahiret yönü bir tarafa tamamen bizim menfaatimiz,bizim iyiliğimiz,dünyevi mutluluk ve huzurumuz için istemektedir.

Hem ALLAH değil midir insanlardan bir şey istemeye emretmeye en çok hak sahibi olan..Onları yaratan,yaşatan değil midir?Şu hususu aklınızdan hiç çıkarmayınız ki,ALLAH'a kulluktan kaçınanlar,kesinlikle şu anda birilerinin bir yerlerin kuludurlar!Varsın onlar özgür olduklarını,özgürce yaşadıklarını,özgürce bir tercihte bulunduklarını zannederek kendi kendilerini avutsunlar! İyice düşündüklerinde göreceklerdir ki örtüsüz olarak sürdürdükleri bu yaşantıyla birilerinin çağrısına uymaktadırlar,birilerini memnun etmektedirler.Bu birileri onların nefisleridir,şeytani duygularıdır,içinde yaşadığı toplumdur,modadır,başkalarının beğenisidir,başkalarının dışlama korkusudur,bir takım güç odaklarıdır,paradır,diplomadır,iştir,makamdır..

''Seçilin ayrılın şöyle ey mücrimler!Ey Ademoğulları!Size şeytana kulluk etmeyin,çünkü o apaçık düşmanınızdır.Bana kulluk edin.Dosdoğru yol budur,diye and vermedim mi?''

Şeytana ibadet etmek nitelemesi gerçekten çok acı bir niteleme.Birilerine ağır gelebilir kabullenmeyebilirler.Fakat şeytanın çağrısına uyup hayatını ona göre şekillendirenleri ALLAH böyle niteliyor.

Evet anlamak isteyen için bir konu ancak bu kadar berrak olur hak ve batıl birbirinden ancak bu kadar ayrılır.Örtünmenin ALLAH'ın emri olduğu,hem de ilk ve çok önemli emri olduğunu,örtüsüzlüğün de şeytanın bir emri ve çağrısı olduğu konusunda acaba bir tereddüdünüz var mı?

F

FiSeBiLiLLaH

böyle diyen birinin cıkacağını düsündüğüm için özellikle vurgu yaptım.

ilahi bir güzellik dedim.

nefsani bir güzellik demedim!!!

bunun arasındaki farkı biliyormusun ?

yüzüne nur gelmiş derler ya

güzellikten kasteddiğim bu. nefis uyandıracak bir güzellesme olmadıgı vurguladım.

muhalefet etmeden evvel iyi oku !

Zaten her güzellik ilahi değil midir ?
Bende bu güzelliğini gizlemesi gerektiğini belirttim.Nefsani güzellikte ne oluyor.

Aişe(r.a) Annemizin güzelliği ilahi güzellik değilmidir.İlk onlar muhataptı bu örtü ayetlerine...

F

FiSeBiLiLLaH

Ne kürküdür, ne kolyesi, ne süsü.....Bacıma şahsiyet veren örtüsüdür örtüsü !!

emuharr

Kayıtlı Kullanıcı
müslüman bir kadının kapanmadaki amacı nedir. başörtüsü bağlamında soruyorum

kurt26

Yasaklı Kullanıcı
müslüman bir kadının kapanmadaki amacı nedir. başörtüsü bağlamında soruyorum
farzdır.emirdir.
Nur süresi
Bismillahirrahmanirrahim
31. Ve kul lil mü'minati yağdudne min ebsarihinne ve yahfazne fürucehünne ve la yübdıne zınetehünne illa ma zahera minha vle yadribne bi humurihinne ala cüyubihinne ve la yübdıne zınetehünne illa li büuletihinne ev abaihinne ev abai büuletihinne ev ebaihinne ev ebnai büuletihnne ev ıhvanihinne ev benı ıhvanihinne ev benı ehavatihınne ev nisaihinne ev ma meleket eymanühünne evit tabiıyne ğayri ülil irbeti miner ricali evit tıflillezıne lem yazheru ala avratin nisai ve la yadribne bi ercülihunne li yu'leme ma yuhfıne min zınetihinn* ve tubu ilellahi cemıan eyyühel mü'minune lealleküm tüflihun

Nur süresi
Bismillahirrahmanirrahim
31- Mümin kadınlara da söyle: Gözlerini (harama bakmaktan) korusunlar; namus ve iffetlerini esirgesinler. Görünen kısımları müstesna olmak üzere, zinetlerini teşhir etmesinler. Baş örtülerini, yakalarının üzerine (kadar) örtsünler. Kocaları, babaları, kocalarının babaları, kendi oğulları, kocalarının oğulları, erkek kardeşleri, erkek kardeşlerinin oğulları, kız kardeşlerinin oğulları, kendi kadınları (mümin kadınlar), ellerinin altında bulunan (köleleri), erkeklerden, kadına ihtiyacı kalmamış (cinsî güçten düşmüş) hizmetçiler, yahut henüz kadınların gizli kadınlık hususiyetlerinin farkında olmayan çocuklardan başkasına zinetlerini göstermesinler. Gizlemekte oldukları zinetleri anlaşılsın diye, ayaklarını yere vurmasınlar. Ey müminler! Hep birden Allah'a tevbe ediniz ki, kurtuluşa eresiniz.

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleyküm Rabbim cümlenizden razı olsun hayırlı Cuma'lar

Esselamu aleyküm Rabbim cümlenizden razı olsun hayırlı Cuma'lar

kapal.jpg

BAŞÖRTÜSÜ ;
ipliğin KUMAŞA ,kumaşın ÖRTÜYE ,
örtünün HAYSİYETE ,
haysiyetin VAKAR, ŞEREF ve İZZETE ,
vakar şeref ve izzetin TESLİMİ teslimiyetin KULLUĞA ,
kulluğun CENNETE dönüştüğü uzun upuzun bir yoldur...
SİRAT-İ MÜSTAKİMİN ta kendisidir!!

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
kapal.jpg

BAŞINI DİK TUT BİR AYET TAŞIYORSUN...
:a03:

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
11718468in5tu3.jpg

islamivahdetf81663641vw.jpg

HEP BİRLİKTE

Tebliğ
ve
Desteğe
Devam
İnşAllah

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Embedded media from this media site is no longer available

Değerli kardeşlerime;

Yürüyeceksin...
ağlayacaksın belki,
belki ağlatacaklar seni,
ama sen gözyaşını azığın yapıp yürüyeceksin....
belki kıymetin bilinmeyecek,
belki halin sorulmayacak,
belki vefasızlar seni unutacak ama,
sen en vefalı dostun yolunda yürüyeceksin...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt