evet haklısınız..bende en kısa zamanda bu konuyu yüz yüze görüşeceğim inşşallah rabbim günahlarımızı affetsin yardımınız için çok tşkr ederimm allah razı olsun
Tesettürlü olmak çok ama çok güzel bir duygu.artık ibadetlerimle tam anlamıyla bütünleştim.şükürler olsun.
Rabbim bu yoldan ayırmasın ölene kadar.gönlü bu yolda olan tüm insanlara rabbim kısmet
etsin.selametle kalın.
[sıze=3]rabbim senden razı olsun kardeşim.. [/sıze]
[sıze=3]yolundan ayırmasın..[/sıze]
[sıze=3]bu huzuru daim eylesin inşaallah..[/sıze]
Tesettürlü olmak çok ama çok güzel bir duygu.artık ibadetlerimle tam anlamıyla bütünleştim.şükürler olsun.
Rabbim bu yoldan ayırmasın ölene kadar.gönlü bu yolda olan tüm insanlara rabbim kısmet etsin.selametle kalın.
gözünüz aydın ne mutlu size ,allah bana da nasip etsin inşallah
eşimden hiç beklemediğim bir tepki aldım bu konudakararıma saygı duyacağını söylemişti daha önce bu mevzu açıldığında
ama ciddi ciddi karşısına geçip konuştuğumda çok ağır şeyler söyledi malesef
sizleri alttan sessiz sessiz okuyup bi yandan seviniyorum ,bi yandan kendim için üzülüyorum böyle
rabbim razı olsun inşallah hepinizden
Herkesi Tüm ümmeti müslüman için dua etmeye çağırıyorum
Hayatımız nefsi öne alarak ,onun arzularını yaparak geçiyor...
Önce nefsimizi terbiye etmeyi öğrenmeli ve sonrada örnek olmalıyız.
Dua ederek ve örnek olarak bir çok kardeşimizi doğru yola sevk edebiliriz.
Hayırlı akşamlar
Selam olsun PEYGAMBER EFENDİMİZ'in s.a.v. yolundan gidenlere
Selam olsun ALLAH'ın c.c. EMİRLERİNİ HAKKIYLA YERİNE GETİRENLERE
Selam olsun örtünmek için gayret gösterenlere
SELAM olsun TESETTÜRÜ HAKKIYLA TAŞIYANLARA
Selam olsun
gözünüz aydın ne mutlu size ,Allah bana da nasip etsin inşallah
eşimden hiç beklemediğim bir tepki aldım bu konudakararıma saygı duyacağını söylemişti daha önce bu mevzu açıldığında
sizleri alttan sessiz sessiz okuyup bi yandan seviniyorum ,bi yandan kendim için üzülüyorum böyle
çok şükür ki ben kapalı bir insanım ama bu gün ki gördüğüm haber karşısında çok üzüldüm televizyonda , başları kapalı olduğu için üniversiteyi müslüman bir ülke olan türkiyede okumak yerine başka yerlere gitmeye mecbur kalan o tertemiz genç kızlarımızı görünce üzülmemek elde değil helede bu konuda bir şeyler yapamamak...................
gözünüz aydın ne mutlu size ,Allah bana da nasip etsin inşallah