Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (5 Kullanıcı)

berat05

Yönetici
vealeykümselamverahmetullahiveberakatuh

vealeykümselamverahmetullahiveberakatuh

yüregine saglık beraat kardeşim çok ğüzel anlatmışın rabbim herkese kapanmak nasip etsin inşallah
daha önce niye kapanmadım diye yanıyor içim ama şükür rabbime nasip etti allah isteyen tüm müslüman kardelşlerimede
nasip ederde ben gibi keşke daha önce kapansaydım demez allaha emanet ol kardeşim selam ve duayla kal

Tevbe Etmek ve ümitli olabilmek bu yüzden güzeldir...
Rabbim gel diyor.....seni günahınla kabul ettim....affettim....
Oysa bizler bir adım için ne kadar da çok düşünüyoruz..

En çok da düşündüren EL ALEM ne DER?

Rabbim bizleri bu yolda muvaffak etsin inşallah

Rabbim Tüm kardeşlerimizin kalbine HİDAYET versin inşallah

Allah c.c. cümlemizden razı olsun güzel kardeşim

Selamünaleyküm değerli kardeşlerim

Bugün kapanalı tam bir yıl oldu o kadar mutluyum ki sizlerle paylaşmak istiyorum bu sevincimi :)
Hani hep düşünürsünüz ama bir türlü hayata geçiremezsiniz kararınızı işte bende öyle olduğum bir dönemde bu siteyle tanıştım ve en büyük destekçim burası oldu kapanmamda teşekkür ediyorum bütün kardeşlerime..Hala ilk günkü heyecanla takıyorum örtümü başıma..Bu o kadar güzel bir duygu ki anlatılmıyor kelimeler yetmiyor sadece yaşamak ve o hazzı tatmak lazım..
Allaha emanet olunuz..kararsız kardeşlerim hiç beklemeyin bir an bile..

selam ve dua ile..

Maaşalah ve Barekallah

Rabbim bu yolda,Dini üzerine ayaklarımızı ve kalbimizi sabit kılsın

Örnek olabilmeyi vesile olabilmeyi nasip eylesin inşallah

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
sendende rabbim razı olsun inşallah beraat kardeşim rabbime emanet ol

gülsengül

Kayıtlı Kullanıcı
Tevbe Etmek ve ümitli olabilmek bu yüzden güzeldir...
Rabbim gel diyor.....seni günahınla kabul ettim....affettim....
Oysa bizler bir adım için ne kadar da çok düşünüyoruz..

En çok da düşündüren EL ALEM ne DER?

Rabbim bizleri bu yolda muvaffak etsin inşallah

Rabbim Tüm kardeşlerimizin kalbine HİDAYET versin inşallah

Allah c.c. cümlemizden razı olsun güzel kardeşim

Maaşalah ve Barekallah

Rabbim bu yolda,Dini üzerine ayaklarımızı ve kalbimizi sabit kılsın

Örnek olabilmeyi vesile olabilmeyi nasip eylesin inşallah

Amin inşaALLAH kardeşim Rabbim razı olsun.
Allahım her müslüman bayana nasip eylesin tesettürü inşaALLAH..
Hayırlı ve bereketli cumalar diliyorum..
Allaha emanet olunuz
selam ve dua ile..

_ilknur_

Kayıtlı Kullanıcı
Canımm benim yaa:a12::a12: dışarı bile çıkamıyormuşsun.. Kendimi düşündüm birden geçmişe döndürdün beni.. Ben de dışarı çıkınca çok utanıyordum açıkken:a03: Üniversiteye gidiyordum namazı camide kılıyordum çok zorlanıyordum.. Kapandığımda okulun kapanmasına da 2 ay kadar kalmıştı.. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin kardeşim.. Dualarımda olacaksın.. Hepiniz.. tüm kapanmak isteyip de kapanamayan kardeşlerimizz..
amin ablacım allah razı olsun şuanki durumum senin eski durumundan çokta farklı diğil inşallah allah banada nasip eder:a15:

gülseyma

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm turk8487 kardeşim başörtün hayırlı olsun çok sevindim .bende kardeşlerimizin sayesinde kapandım .bir yıl oldu keşke daha önce kapansaydım.ALLAH BÜTÜN KAPANMAK İSTEYENLERE BUgüzel duyguyu yaşatsın ve nasip etsin

PeNYe.Zz

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm hayırlı geceler arkdaşlar nasılsnız iyisiniz inşallah.sizleri unuttum sanmayın arada girdim fakat fazla kalamadan çıktım.sonunda okulumdan mezun oldum rabbim izin verdiği sürece aranızdayım tekrar.kapanan kardeşlerimizi ben de tebrik ederim rabbim daim etsin inşallah.ben de kapanalı 1 yılı geçti.bu siteyi unutmam mümkün değil yeri bende çok ayrı.kapanmam daki en büyük etkendi burası..bana güvenenleri hayal kırıklığına uğratmadım ve hiçte düşündüğüm kdar zor olmadı şeytanla ve nefsimle mücadelem..inanırmısınız bir kez olsun aklımdan açılmak kelimesi geçmedi o derece yani..bundaki en büyük etken sizlerin verdiği manevi destek oldu sizler kararlı olmamı sağladınız hepinizi çok ama çok seviyorum iyiki varsınız :)

PeNYe.Zz

Kayıtlı Kullanıcı
bu arada okul bitti iş bulamıyorum bir çok yere başvurdum kapalı olduğumdan dolayı reddedildim ama inanırmsınz hiç üzülmedim..Çünkü ben çalışmak istemiyorum zaten..işe başvurmamın nedeni sözlüm çalışmamı istiyor tek maaşla geçinemeyiz diyo nereye başvursam açık çalıştırmak istiyo ben yapamam bu saatten sonra..üç kuruş için açamam başımı diyorum..üç kuruşu küçümsemiyorum tabiki ben sözlüme diyorum ben çalışmayım senin kazandığınla geçiniriz rabbim ne verdiyse hiç önemli değil..ben lüks gösterişli bi hayat istemiyorum.peygamber efendimizin o kadar malı mülkü vardı hiç kendisi için kullanmadı aynı anda iki elbisesi olmadı..bizim neyimize bu kadar gösteriş..ben istemiyorum çalışmayı zaten sağlığım da müsade etmiyo evlenince hem iş hem ev yürütemem o kadar güçlü değilim..dinimizde de kadınları mecbur kalmadıkça çalıştırmayın diyo..ama sözlüm ozaman evlenmemiz gecikecek diyo..geciksin diyorum bende her işte bi hayır vardır yanlış mı düşünüyorum arkdaşlar bana yardımcı olabilirmisiniz ..

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm turk8487 kardeşim başörtün hayırlı olsun çok sevindim .bende kardeşlerimizin sayesinde kapandım .bir

selamün aleyküm ğülseyma kardeşim allah razı olsun senden neğüzel sen benden önce tatmışın bu ğüzel mutlulugu
keşke daha önce tadabilsydik ama buğüne nasipmiş olsun sonunda kapanabildim ya rabbime binlerce şükür
allahım herkese nasip etsin seni rabbime emanet ediyorum ğülseymacım selametle kal

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
penye kardeşim öncelikle bende seni tebrik ediyorum kapandığın için benim yaşadığım duyguların aynısını yaşamışsın ne kadarda benim
düşüncelerimi anlattı diye düşündüm geçekten bu siteyi ömür boyu bnde untmıyccan
bana burdaki manevi destek verdikleri güç kapanmama neden oldu tabi birde kızım sebeb oldu hepsindende tek tek rabbim memnun kalsın
artı nişanlın seni neden bukadar çalışmanı istiyo anlamadım ev geçindirme yükü tek başına kaldıramıycak gücü kendinde bulamıyo demekki kendine güveni yok gibi gördüm sende öle ahım şahım bi hayat istemiyosun ne kadar alçak gönüllüsün bu çok önemli bence nişanlın senin gibi azla yetinen birini bulmuşta bunuyo bence şimdiki zamanda nerde öle azla yetinen insan çokgüzel düşünen bi insansın valla canın istemiyosa çalışma nişanlınında umudu varsa ev geçindirmeye evlenir yoksa kendi bilir diycem bence evlenmeyede hiç acele etme canım
biraz zamana bırak sana çalışmassan evliliğimiz geçikir demiş bence bu senin çalışman için bi tehdit olarak algıladım ben tehditlerede boyun eğme arkası gelir bu tehditlerin şimdiden böyle yaparsa sonra napar allah bilir iyi düşün tatlım herşeyi akışına bırak allah hakkında hayırlısını versin dualarımdasın canım a.e.ol

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı

Tesettürlüyüm çünkü;kadınlık vasfıyla deği,insan vasfıyla hayatta ilerlemek istiyorum

Tesettürlüyüm çünkü ehli imana zarar vermek istemiyorum

Tesettürlüyüm çünkü;tesettürün en baş vasfı başörtüsünü ilk önce kalbimde sonra kafamda taşıyorum

Tesettürlüyüm çünkü;islamı yaşamayı kolaylaştırıyor hayatımın her safhasına yaymamı sağlıyor....

Tesettürlüyüm çünkü bana Rabbimi hatırlatıyor ve hatırlatanlardan olmak istiyorum..

Tesettürlüyüm çünkü ;KULUM DİYE YADEDİLENLERDEN OLMAK İSTİYORUM….. !!!

Tesettürlüyüm Çünkü; RABBİM BÖYLE EMREDİYOR..

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Tesettürlüyüm çünkü;kadınlık vasfıyla deği,insan vasfıyla hayatta ilerlemek istiyorum

Tesettürlüyüm çünkü;tesettürün en baş vasfı başörtüsünü ilk önce kalbimde sonra kafamda taşıyorum

Tesettürlüyüm çünkü;islamı yaşamayı kolaylaştırıyor hayatımın her safhasına yaymamı sağlıyor....

Tesettürlüyüm çünkü bana Rabbimi hatırlatıyor ve hatırlatanlardan olmak istiyorum..

ALLAHA EMANET OLUN.SELAMETLE KALIN.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAHA EMANET OLUN.SELAMETLE KALIN.

Rabbim hakkıyla örtünenlerden eylesin hepimizi.. Dua edelim birbirimize inşaallah..
Rabbime emanet ol canım..

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun.dualarımdasınız inşallah .selametle kalın.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı

image.php

Başına gelen eziyetler artıyor değil mi?
Buğdayı başak olsun diye toprağa attılar.
Değirmende un olsun diye ezdiler.
Ekmek oldu.
Dişleri ile ezdiler.
Ezil ki can olasın.
Can veresin..

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
Ey peygamber:hanımlarına,kızlarına
ve mü'minlerin hanımlarına söyle,evlerinden çıktıklarında dış örtülerini üzerlerine alsınlar.'''Ahzab suresi;33.59

denizhkn

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm hayırlı geceler arkdaşlar nasılsnız iyisiniz inşallah.sizleri unuttum sanmayın arada girdim fakat fazla kalamadan çıktım.sonunda okulumdan mezun oldum rabbim izin verdiği sürece aranızdayım tekrar.kapanan kardeşlerimizi ben de tebrik ederim rabbim daim etsin inşallah.ben de kapanalı 1 yılı geçti.bu siteyi unutmam mümkün değil yeri bende çok ayrı.kapanmam daki en büyük etkendi burası..bana güvenenleri hayal kırıklığına uğratmadım ve hiçte düşündüğüm kdar zor olmadı şeytanla ve nefsimle mücadelem..inanırmısınız bir kez olsun aklımdan açılmak kelimesi geçmedi o derece yani..bundaki en büyük etken sizlerin verdiği manevi destek oldu sizler kararlı olmamı sağladınız hepinizi çok ama çok seviyorum iyiki varsınız :)

bu arada okul bitti iş bulamıyorum bir çok yere başvurdum kapalı olduğumdan dolayı reddedildim ama inanırmsınz hiç üzülmedim..Çünkü ben çalışmak istemiyorum zaten..işe başvurmamın nedeni sözlüm çalışmamı istiyor tek maaşla geçinemeyiz diyo nereye başvursam açık çalıştırmak istiyo ben yapamam bu saatten sonra..üç kuruş için açamam başımı diyorum..üç kuruşu küçümsemiyorum tabiki ben sözlüme diyorum ben çalışmayım senin kazandığınla geçiniriz rabbim ne verdiyse hiç önemli değil..ben lüks gösterişli bi hayat istemiyorum.peygamber efendimizin o kadar malı mülkü vardı hiç kendisi için kullanmadı aynı anda iki elbisesi olmadı..bizim neyimize bu kadar gösteriş..ben istemiyorum çalışmayı zaten sağlığım da müsade etmiyo evlenince hem iş hem ev yürütemem o kadar güçlü değilim..dinimizde de kadınları mecbur kalmadıkça çalıştırmayın diyo..ama sözlüm ozaman evlenmemiz gecikecek diyo..geciksin diyorum bende her işte bi hayır vardır yanlış mı düşünüyorum arkdaşlar bana yardımcı olabilirmisiniz ..

zeynepçim selamunaleykum.. benim de geçen seneki durumum aklıma geldi.. yakın zamanlarda kapandık sanıyorum çünkü ayn heyecanı ben burda paylaşırken sen de aynı duygu içindeydin. Rabbim daim etsin inşallah.. ömür boyu hakkını verebilmeyi nasip etsin. bizim hiç bir çıkar gözetmeden yapmaya çalıştığımız bu işte Rabbim yolumuza hayırlı insanlar çıkarsın. yolumuzdaki insanları da hakkımızda hayırlı eylesin. duanı eksik etme canım.. gönlündekinin hakkında hayırlı olması hakkında hayırlı olanların da gönlüne razı olması duasıyla.. hayırlı akşamlar..

berat05

Yönetici
Kapanmak özümüzle birdir...kalbimizle...ruhumuzla...

önceden düşündüğümüz tüm olumsuzlukları alır gider birden....
kendi içimizde yaşadığımız korkularımızın ne kadar da boş olduğunu gösterir bize....

hayat gibi...aynı...

yaşamımızı ne kadar içten yaşarsak...
islamı severek isteyerek öğreterek yaşarsak o kadar içten geçirmiş oluruz bu hayatı...yüzümüz gülen taraf olurken vicdanımızda rahatlayan taraf olur...

zorluklarla mücadelemi zor gelmiştir bizlere yoksa birkaç kişinin söylediği anlamsız cümleler mi????

başınızdaki eşarp içinmi dir bu korku..yüreğinize yerleşen islamı yaşama sevinci.....ya diğerlerinin korkusu.....

kendinize fırsat vermeden
soranlara güzelliği göstermeden bu kaçmak niye?

KENDİNİZE FIRSAT VERMEDEN...SONRASINI BİLMEDEN DENEMEMEK NİYE???

Biz bir EMİR den konuşuyoruz...FARZ olandan bahsediyoruz..yani..zevkimize kalmış,korkumuza kalmış,dillerin söylediklerine kalmış birşey değil bu..

ÇOK ÖNEMLİ...

1 adım atmadan
hiç karşımızdakine fırsat vermeden bu kaçış niye.??????

Allah c.c. siz hiç bir yapmadan bunca hayatı bahşederken......bu kaçış niye?
soruyorum tüm kardeşlerime.....

herkes bir düşünsün bakalım"

Gülfidan

Kayıtlı Kullanıcı
kapanın ablalarım kapanın

Allah nasip etsin kapanabilmeyi.

iblis vesvese veriyor

kolunu elini bacağını ac diye. iblise uymayalım.

kimisi türbanlı ama acıyorum ve kızıyorum.

kafası kapalı ama alt tarafı ne sen sor ne ben söyleyeyim.

vücüt hatları oldugu gibi bes belli

birini gördüm

eteği var kapalı birisi ama ...... bes belli :(

Allahım affet :a11:

berat05

Yönetici
Herkesi Tüm ümmeti müslüman için dua etmeye çağırıyorum

Hayatımız nefsi öne alarak ,onun arzularını yaparak geçiyor...

Önce nefsimizi terbiye etmeyi öğrenmeli ve sonrada örnek olmalıyız.

Dua ederek ve örnek olarak bir çok kardeşimizi doğru yola sevk edebiliriz.

Hayırlı akşamlar

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt