Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (5 Kullanıcı)

denizhkn

Kayıtlı Kullanıcı
yok estağfirullah ablacım.. kimin ne kadar imanı var ancak Rabbim bilir. bizimki ancak ulaşmaya çalışmaktır. hakkıyla yapamıyoruz inşallah hakkıyla yapanlardan oluruz. benim de kapanma hikayem çok uzak sayılmaz. Rabbim nasip etti mi hiç birşey gözün görmüyor. kendimden biraz örnek verdim sayılır. ben de aynı yoldan geçtim kısmen. ama hepimizin varış yeri aynı. ve inşallah en sonunda Rabbimize yüzümüz ak kavuşuruz. biz kadın olarak güzel yaratılmış varlıklarız ve her yerimiz hemen hemen zinet hükmünde emanetlerdir. o emanetlere iyi çıkmak için tesettürü uygulamamız gerekir. inşallah hakkıyla yaparız. Rabbim cümlemize en kısa zamanda nasip etsin. kapalı olanlara da daim etsin.. en kısa zamanda korkularını yeneceğğini düşünüyorum ablacım..
selam ve dua ile kall

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
canım bnm beni bilgendirdigin ve bana destek oldugun için çok saol inan senle konuşmaktan çok mutlu oldum
bnm bi arkdşm var çarşaf giyen bi onunla oturp konuşmak bana huzur veriyordu şimdi senle konuşmakta aynı huzuru verdi rabbimde sana huzur versin hayaılı geceler canım kendine iyi bak a.e.ol

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
deniz canım ben buğün ne yaptım hadi bil
bilmeni bekliyemiycem söylüyorum sıkı dur şükür rabbime ben buğün kapandım
çok mutluyum evet gerçekten çok mutluyum mutlulugumu tarif edemem sana dün akşam karar verdim dedimki yarın kapanıcam
ve akşama yemege davetliydik akrabaların oldugu bi davetti işte şimdi kararımı uygulamalıyım dedim kendime ama nefsim dediki
herkes var orda boşver buğün açık git yarın kapanırsın hayır dedim bn akşam karar vermiştim buğün kapanıcam
ve eşarpımı aldım taktım başıma kızım geldi beni öyle kapanmış görünce okadar ğüzel çıglık attıki anne sen kapandınmı böylemi gidiceksin dedi bnde evet kapandım böyle gidicem dedim kızım bana bi sarıldı annem çok ğüzel olmuşun neolur hep böyle örtün dedi tamam kızım önce allah istedigi için sonrada sen istedigin için kapandım dedim kızımı görmen lazımdı dokunsan aglıycaktı çok mutlu oldu yavrum çünki hep söylüyodu anne sende kapan diye şükür rabbime allahın istedigini ve kızımın itedigini yaptım rabbim birdaha açtırmasın örtümü birde gittigim davette beni kapanmış görünce herkes çok şaşırdı ama birkişi hariç hepside çok yakışmı ne ğüzel olmuşun iyiki kapanmışın hep böle takdirler aldım rabbimde takdir eder inşallahve biliyormusun denizcim senin katkında var kapanmamda rabbim senide en ğüzel cennet mekanına koysun peygamber efendimize komşu etsin inşallah rabbime emanet ol canım kardeşim

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu Aleyküm ve Rahmetullah

Esselamu Aleyküm ve Rahmetullah

Rabbimdeniz kardeşimden destek olan bütün kardeşlerimden cümlenizden razı ve hoşnut olsun..
böyle güzel gözleri yaşartan gönülleri çoşturan hayırlı haberlere vesile olduğunuz için Rabbim sizi en güzel mükafatlarla mükafatlandırsın..
yüreklerinize sağlık..B)
hayırlı güzel haberleri paylaşan kardeşlerimden değerli ablalrımdan Rabbim razı olsun..
Tesettür nurlarını daim etsin..Rabbim cümlemizi emanetimize hakkıyla sahip çıkanlardan eylesin bizleri..
turk8487 değerli ablacığım maşallah barekallah ne güzel anlatmışsınız yüreklerimizi çoşturdunuz..Kızınız tavrı mutluluğu..bizleride çok mutlu ettiniz Rabbin razı olsun..sevgili kızınıza selamlar ve sevgiler...
Rabbim huzurunuzu mutluluğunuzu daim etsin inşallah..
Haberlerini aldığımız alamadığımız Tesettür nuruyla nurlanan taçlanan bütün kardeşlerimize selamların en güzeliyle selamlar:a07:
Selamun aleyküm ve Rahmetullah...

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Selam olsun Hak Habibine

Selam olsun Al ve Ashabına

selam olsun yolunda giden ve gideceklere
Selam AllahCelle Celaluhu rızası için
Hz.Muhammed (s.a.v.) TEBLİĞ ETTİĞİ

için Tesettüre bürünenlere. [​

SELAM OLSUN

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
edacım ğüzel dileklerin için rabbim razı olsun senden kapanmak bana çok zor gibi geliyodu ama rabbim isteyince oan olabiliyo şükür allahıma bunu başardım allah isteyen kullarınada nasip etsin dedigim gibi kızım çok mutlu oldu ve kendide kapanmak istiyo 9 yaşında kızım şimdiden bu kapanma duygusu kızımda çok fazla maşşalllah rabbime şükür bn ona örnek olucama o bna örnek ve destek oldu bu sevinci beraber yaşamakta ayrı bir lezzetti kızmdanda sizlerdende rabbim kat kat razı olsun allaha emanet ol ğüzel kardeşim selam ve duayla kal

mir_erhan

Moderator
çok mutluyum evet gerçekten çok mutluyum mutlulugumu tarif edemem sana dün akşam karar verdim dedimki yarın kapanıcam
ve akşama yemege davetliydik akrabaların oldugu bi davetti işte şimdi kararımı uygulamalıyım dedim kendime ama nefsim dediki
herkes var orda boşver buğün açık git yarın kapanırsın hayır dedim bn akşam karar vermiştim buğün kapanıcam
ve eşarpımı aldım taktım başıma kızım geldi beni öyle kapanmış görünce okadar ğüzel çıglık attıki anne sen kapandınmı böylemi gidiceksin dedi bnde evet kapandım böyle gidicem dedim kızım bana bi sarıldı annem çok ğüzel olmuşun neolur hep böyle örtün dedi tamam kızım önce allah istedigi için sonrada sen istedigin için kapandım dedim kızımı görmen lazımdı dokunsan aglıycaktı çok mutlu oldu yavrum çünki hep söylüyodu anne sende kapan diye şükür rabbime allahın istedigini ve kızımın itedigini yaptım rabbim birdaha açtırmasın örtümü birde gittigim davette beni kapanmış görünce herkes çok şaşırdı ama birkişi hariç hepside çok yakışmı ne ğüzel olmuşun iyiki kapanmışın hep böle takdirler aldım rabbimde takdir eder inşallahve biliyormusun denizcim senin katkında var kapanmamda rabbim senide en ğüzel cennet mekanına koysun peygamber efendimize komşu etsin inşallah rabbime emanet ol canım kardeşim

Maşallah.
Sevgili ablacım çok güzel bir haber zaten ve çok etkileyici bir haber
bunu bir de kelimeleriniz ve anlatımıznızla daha bir coşturmuşsunuz ya
kaç kez okudum bilmiyorum.
Rabbimiz bir daha açmayı bir daha çiğnetmeyi nasip etmesin.
KAPANMAK İSTEYİPTE KAPANAMAYAN KARDEŞLERİMİZE de nasip etsin en kısa zamanda .
amin.
inanın bizde iftara bir saat kadar var ama iftar öncesi bütün doyuma ulaştı duygular.
hamd olsun Alemlerin Rabbine ki bizler yaşatıyor.

selam ve dua ile

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
çok saol kardeşim allah herkese nasip etsin gerçekten tarif edilemez bir duygu bunu kapanıp yaşamak lazım bu kapanma başarısını önce allaha sonra kızıma sonra siz degerli dostlarıma borçluyum hepinize yürekten tşkr edrm rabbime emanet ol kardeşim selam ve duayla kal

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun aleyküm ablacm..
Rabbim hayırlı, uğurlu, daim eylesin inşaallah..:a12:
Öyle güzell bir haber verdin ki, o kadar mutlu oldum ki..:a15:
Rabbimize şükürler olsun..
Rabbimizin rızasını yerine getirmenin verdiği huzur ve mutluluk tarifsiz..
Bu huzurun tadı başka hiç bir şeyden alınmıyor..
Rabbim senden razı olsun inşaallah ablacm..
Sevabını katbekat versin inşaallah..
Huzurunu, bu tarifsiz mutluluğunu her daim yaşa inşallah..
Kızınıza da maşaallah barekallah ablacm..
Sizin en büyük desteğiniz.. Ne kadar güzel.. :a12:
Rabbim kapanmak isteyen tüm kardeşlerime en yakın zamanda nasip eylesin inşaallah..
Can_ı gönülden istiyorum.. Dualarımızda o kardeşlerimizi unutmayalım inşaallah..
Rabbim O'nun rızası doğrultusunda yaşamamızı, O'na layık kul olabilmeyi nasip eylesin inşaallah.. Rabbime emanet olun.. B)

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
çok saol güzel kardeşim sizlerin destegi inan bana güç veriyor rabbim hepinizide peygamber efendimize komşu etsin
enğüzel imanı va hayatı sizler yaşayın allah herkese kapanmak nasip etsin bn kapandım ve çok mutluyum
acaip bir huzur var içimde sanki omuzlarımdan kocaman bi yük kalkmış gibi rahatladım dedigim gibi önce allahın izniyle sonra kızımın destegiyle ve siz degerli dostlarımın sayesinde başardım sizlere yürekten teşekkür ederim selametle kal kardeşim

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
çok saol güzel kardeşim sizlerin destegi inan bana güç veriyor rabbim hepinizide peygamber efendimize komşu etsin
enğüzel imanı va hayatı sizler yaşayın allah herkese kapanmak nasip etsin bn kapandım ve çok mutluyum
acaip bir huzur var içimde sanki omuzlarımdan kocaman bi yük kalkmış gibi rahatladım dedigim gibi önce allahın izniyle sonra kızımın destegiyle ve siz degerli dostlarımın sayesinde başardım sizlere yürekten teşekkür ederim selametle kal kardeşim

Sizin adınıza çok mutlu oldum ablacım :a12::a15:

tubakt

Kayıtlı Kullanıcı
Öncelikle tebrik ederim çok güzel haberler verdiniz bizlere turk8487 abla inşAllah daim olur... Öyle çabuk geçiyor ki zaman benim de 1 ayı geçti umarım yıllar geçer şeytana malzeme olmayız yenik düşmeyiz.Ben ve benim gibi kardeşlerim için de en yakın zamanda okullarda da serbest olur da rahatlarız

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
teşekkür edrim ğüzel kardeşim senin adınada bn sevindim sen benden önce yaşamışın bu ğüzel mutlululgu
allah herkese nasip etsin ğüzel dileklerin için rabbim razı olsun senden
selametle kal rabbime emanetsin canım

_ilknur_

Kayıtlı Kullanıcı

ESSELAMU ALEYKÜM VE RAHMETULLAH

ne mutlu sana ablacığım hayırlı olsun inşallah daimi olur allah bana ve tüm kardeşlerimede nasip etsin
inşallah şu nefsimin baskısından kurtulup kapanabilsem en büyük dileğim bu çok uraşıyorum ama olmuyo allah bizede nasip eder inşALLAH allaha emanet ol..

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
ilknurcum önce ğüzel dileklerin için çok tşkr edrm inan bende sen gibi nefsime yeniliyordum çok istesemde bi türlü başaramıyodum kapanmayı
ama öyle bi an geliyoki bn bile anlayamadım ama şunu söylemeden geçemiycem sana ne olur nefsine itaat etme ona inat kapan bak görüceksin içinde tarif edilemez volkanlar çoşuyor bn kapandıgım ğünden beri okadar huzurluyumki niye daha önce yapmadım diye kendime sitem ediyorum biliyormusun şeytan bile vesvese veremiyo artık dinlemiycemi oda ögrendi:)) tek dilegim rabbim herkese nasip etsin
selametle kal allaha emanet ol ilknurcum

denizhkn

Kayıtlı Kullanıcı

selamunaleykum ablacım ben de konuya bakıyordum senden cevap var mı diye son sayfada hayırlı olsunları filan görünce "hayırdır noluyor yaa" dedim kendi kendime hemen bir önceki sayfaya geldim baktım ki ne göreyim senin hayırlı haberlerin gelmiş. ne kdar çok sevindiğimi anlatamam şuan ben bile heyecanlandım senin adına kendim aklıma geldim. o akşam dua edicem demiştim yaa orucumu açmadan önce senin için dua etmiştim Rabbimin sana hayırlısını nasip etmesi için.. bu kadar çabuk ve bu kadar güzel sonuçla sonuçlanmasına ne kadar çok sevindiğimi anlatmamam. Rabbim bu mübarek günlerin hatrına dualarını kabul etmiş. inşallah daim olur inşallah bir daha nefsimize yenik düşmeyiz. ailenin desteğini alman da çok büyük etken inşallah hep yanında olurlar. mutlaka karşı çıkanlar olacak olmalı zaten. böylece nefsine de bunu yapmayı ne kadar çok istediğini anlatasın. kararlı olduğunu anlayabilmen için karşıt fikirlerin olması çok büyük nimet her ne kadar bize sıkıntı gibi gelse de Rabbimin katında inşallah ecri daha fazladır. ben kapandıktan sonra benimle görüşmeyen arkadaşım bile oldui başımdan örtüyü çekenler çıkar şunu diyenler senin kapanmanı hazmedemiyorum diyenler yakışmamış diyenler elbet oldu ama bize düşen zorluklar karşısında sabretmektir. imtihanımız onlar bizim. eğer doğru değerlendirirsek kendi lehimize çeviririz durumu. onlar günaha girerken biz sevaba gireriz bundan daha karlı iş yok herhalde:))) dualarında bizleri de unutma inşallah Rabbim en güzel şekilde hem dünyada hem de ahiretinde mükafatlandırsın inşallah. bizim hakettiğimiz şekilde değil kendi şanına yaraşır şekilde muamele etsin. dualarını hakkında hayırlı hakkında hayırlı olanları da gönlüne razı eylesin ablacım......
sabah namazı vakti girdi sabah işe gideceğim için kısa kesiyorum:) (çok kısa oldu dimi) çok çok çok sevindiğimi söyleyerek hayırlı günler diliyorum ablacım. selametle kal Allah a emanet ol şeytanın şerrinden görünür görünmez tüm kötülüklerin şerrinden uzak olman duasıyla..
Selamunaleykum ve rahmetullah ve berekatuhu..

denizhkn

Kayıtlı Kullanıcı

bi dakka bi dakka şimdi farkediyorum.. biz ilk konuşmayı pazar günü yapmışız ve sen 23 ünde yani pazartesi kapanmışsın ay maşalllah yaaa 1 günde!!! ay bi kez daha sevindim:))))) ben bi kaç gündür internete giremiyorum sanıyorum ki yazılanlar da yeni.. eee artık kıdemli sayılırsın ablacım koskoca 4 gün geçti Allah ın izni ile inşallah bir ömür geçer öyle.. demek ki Rabbimin katında zaman kavramı bizm anladığımız gibi değilmiş. ol demesiyle herşey anında olabiliyor. bu güzel işi yapmandaki her ayrıntıyı öğrendikçe daha mutlu oluyorum ablacım..
hayırlı sabahlar hayırlı ramazanlar.. en güzel ramazanın olsun.. Rabbim kendine yaraşır kul Habibine yaraşır ümmet olma yolnda yar ve yardımcımız olsun inşallah..
Allah a emanet ol tekrardan ablacım.

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
canım benim iyilik melegim sana ne kadar minnettarım bilemessin senin dualarınla ve büyük desteginle allahımın istegiyle oldu canım kapandıgım ğün nasıl yazdım sana bilmiyorum heyecandan ölücektim okadar mutluydumki ilk defa senle paylaştım söz verdigim gibi ama sen beni buğün duyabildin olsun canın sagolsun duydun okudunya inan şuan bile heyecanla yazıyorum sana dedigin gibi 5.nci ğün oldu kapanalı ve çok mutluyum allah herkese nasip etsin ama sagolsun sitedeki kardeşlerim beni yalnız bırakmadılar takdirlerini dualarını bana gönderdiler rabbim onlardanda katbe kat razı olsun hepside birbirinden degerli kardeşlerim hepsinide allaha emanet ediyorum artı sana gelince seni merak ettim bukız niye gelmiyo diye herğün bakıyorm gelirde süprizimi okur diye ama yok nerdeeee buğünde gelmeseydin gazetelere kayıp ilanı vercektim:))şükür geldin işin şakası bitanem yürekten teşekkür edrm sana buğün arkdşlrım sordu nasıl biranda kapandın diye bende dedim islam sitesinde denizkızı var o beni cesaretlendirdi kızımda çok istiyodu rabbim zaten istiyo ben ne duruyorum dedim ve kapandım dedim ama denizcim rabbime şükür 4 ğündür aldıgım ğüzel cvplar beni onurlandırdı her gören neğüzel olmuşun iyiki kapanmışın hepböyle kal bunun gibi birsürü taktirler yagdı allahta taktir eder inşallah
canım bukadar yeter sanırım bnde uyku gedi yarın görüşürüz inşallah kaybolma ama bak biliyon ilan gazete anladın
seni rabbime emanet ediyorum bitanem selametle

kaybolma bak ona göre

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu Aleyküm ve Rahmetullah-Hayırlı Cuma'lar

Esselamu Aleyküm ve Rahmetullah-Hayırlı Cuma'lar

kapal.jpg

BAŞÖRTÜSÜ ;
ipliğin KUMAŞA ,kumaşın ÖRTÜYE ,
örtünün HAYSİYETE ,
haysiyetin VAKAR, ŞEREF ve İZZETE ,
vakar şeref ve izzetin TESLİMİ teslimiyetin KULLUĞA ,
kulluğun CENNETE dönüştüğü uzun upuzun bir yoldur...
SİRAT-İ MÜSTAKİMİN ta kendisidir!!

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt