Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (6 Kullanıcı)

tubakt

Kayıtlı Kullanıcı
Beni en çok üzen ne bılıyor musunuz arkadaşlar böyle ulvi bir davranısı davranısımıza karşı ''NE GEREK VARDI ŞİMDİ'' lafları.. bunu soyleyen kısılere oyle cok uzuluyorum kı ALLAH affettsın onları.. sevıneceklerıne daha da beyın yıkamaya calısıyorlar acıl daha gencsın(21 yasındayım) pişmiyor musun vs vs vss.. gercekten insanın hevesini kırmak ıcın ellerinden gelenı yapıyorlar..
Hele ki şu sözde Atatürkçüler ve çağdaş,modern,laiklik ayağına yatanların etmedıgı laf kalmadı :/ bilmiyorlar kİ BAŞÖRTÜ BİZİM BAŞIMIZI ÖRTTÜ BEYNİMİZİ DEĞİL.. yazık acıyorum onlara ALLAH hıdayete erdırsın

F

FiSeBiLiLLaH

Beni en çok üzen ne bılıyor musunuz arkadaşlar böyle ulvi bir davranısı davranısımıza karşı ''NE GEREK VARDI ŞİMDİ'' lafları.. bunu soyleyen kısılere oyle cok uzuluyorum kı ALLAH affettsın onları.. sevıneceklerıne daha da beyın yıkamaya calısıyorlar acıl daha gencsın(21 yasındayım) pişmiyor musun vs vs vss.. gercekten insanın hevesini kırmak ıcın ellerinden gelenı yapıyorlar..
Hele ki şu sözde Atatürkçüler ve çağdaş,modern,laiklik ayağına yatanların etmedıgı laf kalmadı :/ bilmiyorlar kİ BAŞÖRTÜ BİZİM BAŞIMIZI ÖRTTÜ BEYNİMİZİ DEĞİL.. yazık acıyorum onlara ALLAH hıdayete erdırsın

Sen o insi şeytanların vesveselerine uyma kardesim.Zaten o atatürkcüler tesettür düsmanıdırlar.Çarşafı nasıl yırttıkları hala aklımızda.Onlara selam dahi verme kardes seni saptırmalarından korkuyorum kardesin olarak nasihat ins.

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı

Selamün aleyküm tuba kardeşim.. İyisinizdir inşa-ALLAH. Hiç duymayın o sözleri onlar aslında kışkırtmak yerine ayet-i kerimeye daha çok bağlanmamıza olayı idrakımıza yardımcı oluyorlar farkında olmadan saolsunlar :) Üzülmeyin meyve veren ağaç taşlanır siz hayra ulaşmaya çalıştığınız için karşınıza şeytan çok çıkar bilinçli olun yeter ki karşınızdakileri susturacak kadar bilgi birikimi edinmeye çalışın kimbilir belki siz bi kaç kişinin imanına vesile olursunuz inşa-ALLAH..

Bu yola girdiyseniz anlayışlı sabırlı şükürlü ve tevekküllü davranmak prensibiniz olmalı -ki davanıza hakkı ile sahib çıkabilesiniz.

Ben sizi gönülden tebrik ediyorum ve bu hak yolda daim olmanızı temenni ediyorum yolunuz açık olsun güzel bir yolda size dokunan dikenler ançak daha çok güzelleşmenize ve pişmenize yardımcı olur kırılmayın güçenmeyin ve devam edin inşa-ALLAH :)

Rabbim yar ve yardımcınız olsun güzel kardeşim ;)

Selam ve baki dualarım ile hayırlı bereketli günler..

demsedem

Kayıtlı Kullanıcı
Tesettür. Tesettür güzeldir, ama lütfen şu makyajı yapmayın... Ya da sadece kapanmanın, başı kapatmak olmadığını bilelim. Ne yazıkki toplumda çok örnekler var. Biliyorsunuz, silbaştan tekrar etmeyeceğim. Başını kapatan ama çıplak ayakla dolaşanı mı ararsınız, ya da daracık kot giyip, mahallenin erkeklerinin arzularını kapartanları mı... Elbette ihlasla kapanan kızlarımız, bacılarımız böyle yanlışlara düşmemekte, daha farklı amaçla kapananların ya da amaçsızların, sadece kapanmanın yeteceğine inananların düştüğü yanlışlar bunlar.

Ama buradan seslenmek istiyorum. Kapanın elbette, ama kalbinizdeki ihlası eksik etmeyin. Allah yar ve yardımız olsun.

_YUSUF_

Yönetici
Değerli kardeşlerim.
Kapanmak isteyen arkadaşların samimiyetini tabki Allah'u teala deneyecektir.Onları insanların gözünde zelil edecektir.Laflar söylettireceklerdir insanlara.Ve durum karşısındaki tavrımıza göre not verecektir Allah'u teala.O nedenle kapanırken hatta sadece kapanırkende değil müslümanım ve müslümanlığımı yaşayacağım dediğiniz andan itibaren zelilliğe alışacağız.Biz Efendimizden SAS dahamı şerefliyizki bize saldırılmayacak.Taşlanmakmı dersin, pislik atılmakmı dersin, yani Efendimizki bunları yaşamış tabiki bizlerde yaayacağız.O nedenle islamı yaşarken kulaklarımızı gözlerimizi tıkayacağız ve yaptığımızı sadece ihlasla Alah rızası için yapmaya alışacağız.Yoksa bu tür durumlarala herkes karşılaşıyor çüzkü müslümanız.Rabbimiz Allah diyoruz.
Mevlam bizlere hidayet kaılarını açsın inşaAllah

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Tesettür, kadının cazibesini artırması değildir!

Tesettür, kadının imanının itikatının ve Allah'a teslimiyetinin simgesidir.

Tesettür, hayadır. Haya kadında güzeldir.

Siyah başörtünüzü, omuzlarınızdan aşağı bırakın ve gerçek özgürlüğü yaşayın..

tubakt

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı olsun kardeşlerim.. Onları duymamaya gayret edıyorum yazık sadece acıyorum ALLAHa şıh koşmaktan başka ne yapıyorlar ki...

demsedem

Kayıtlı Kullanıcı
Şükürler olsun yarabbim. Konuşulan konunun güzelliğine, kızlarımızın ihlasına bakınız.

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı olsun kardeşlerim.. Onları duymamaya gayret edıyorum yazık sadece acıyorum ALLAHa şıh koşmaktan başka ne yapıyorlar ki...

maşALLAH kardeşime. inşa-ALLAH bizlerin desteği ile bu karşı çıkanlarda HAK'kı görecektir şirk koşanlara biz inşa-ALLAH yardımcı olup doğruyu gösterecegiz her daim HAK'ka dayayın sırtınızı..

EyvaALLAH kardeşim

selametle.

tubakt

Kayıtlı Kullanıcı
Onların fikirleri sabit milleti de yoldan çıkartmak için elinden geleni yapıyorlar ne acıklı bir durum.. Yapmıyorsun bari yapana saygı duy engel olma...

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
Onların fikirleri sabit milleti de yoldan çıkartmak için elinden geleni yapıyorlar ne acıklı bir durum.. Yapmıyorsun bari yapana saygı duy engel olma...

Keşke bilselerdi keşke o bagnazca duygularına engel olabilselerdi. Olsun hamdolsun düzelir diye umut etmekte güzel ne güzel bir yola girmişsin hamdolsun güzel haberlerini ve destegini eksik etme emi :)

tubakt

Kayıtlı Kullanıcı
İnşAllah şeytanın ves veselerine kulak asmam ve benım gıbı arkadaşlarım da uymaz...Keşke keşke yaptıkları yanlışların farkına varabilseler.. Uyarılmıyor da çünkü ozaman da kapandıktan sonra havalandın çok şey biliyormuş gibi davranma moduna giriyorlar çok kötü çok

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
İnşAllah şeytanın ves veselerine kulak asmam ve benım gıbı arkadaşlarım da uymaz...Keşke keşke yaptıkları yanlışların farkına varabilseler.. Uyarılmıyor da çünkü ozaman da kapandıktan sonra havalandın çok şey biliyormuş gibi davranma moduna giriyorlar çok kötü çok

Çok iyi anlıyorum seni tubacım canını sıkma yeter :) Bizde geçtik o dönemlerden ama şimdi bi sual olunca fikir danışan cok oluyor elhamdülillah diyorum ya bilgi birikimi ilmihal ayet hadis birikimi kısacası İSLAMİYETLE alakalı bütün konularda kendini yoğurmaya çalış o zaman işin kolaylaşacaktır..

Hastenenin lavabosunda arkadasım esarbını düzeltsin diye girdiğimizde bile bi teyze oturdu bizi sorğulamaya başladı saolsun hamdolsun uygun cevabını aldıda sustu :) düşün yani herhangi bir bağımın olmadığı hatun bile gelip benim ayete riayetimi yargılıyor daha ötesi var mı geçer gider sıkılmaya değmez bak bende zamanla anladım..

berat05

Yönetici
Esselamu aleyküm Değerli kardeşlerim....

Esselamu aleyküm Değerli kardeşlerim....

Hepinize MAAŞALLAH BAREKALLAH diyorum....

İnanın gönlüm neşeleniyor yazılarınızı okudukça...

Bizler yaşadığımız sürece bu olaylarla maruz kalacağız...Yeri gelecek laf söyleyecekler,bağnazsınız diyecekler, belkide hiç olmayacak şeyleri varmışçasına anlatacaklar...

Yürekten iman edebilmek zaten bunlara gülüp geçmektir..
Önemli olan "La Havle vela Kuvvete illa billahil Aliyyil Azim " diyebilmektir.
Önemli olan...başımızdakinin sadece örtüden ibaret olmadığını ,baktıklarında islamı -ALLAH' ı c.c. hatırlattığını unutmamaktır...

Tesettürlü olan tüm hanımlar bilmeli ki ...sabırda bizde, ahlakta bizde ,iman da bizde olmalıdır ki ... örnek olalım....kötü davranışlara karşılık iyilik ve ahlakımızda İSLAMI tanıtalım...sevdirelim...

Unutmayalım ki...her müslümanım diyen İSLAMI bilmiyor...yaşamıyor-yaşayamıyor...

İSLAMI YAŞAMAK VİCDANIN ÖZGÜRLÜĞÜDÜR....BEYNİN ÖZGÜRLÜĞÜDÜR...

Herkese İslamı sevdirmek ve doğru bir şekilde tebliğ yapabilmek için önce kendimizi doğru bir şekilde eğitmeliyiz....

Huzu İslamdadır ....kardeşlerim...

Hayırlı Ramazanlar diliyorum şimdiden.

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Ve Aleyküm selam ve Rahmetullah-Esselamu aelyküm ve Rahmetullah
Bu sayfaya gelince çok duygulanıyorum..
Rabbime sonsuz şükürler olsun..
Rabbim sizleri güzel yürekli iman hakikatlerini anlatmaya gayret gösteren Rabbimin rızasını gözeten değerli abilerimi değerli ablalarımı can kardeşlerimi tanımamı nasip etti..
hepinizin yüreklerine emeklerinize sağlık
Rabbim cümlenizden razı ve hoşnut olsun inşallah
Rabbim bizleri hayırlı paylaşımlarınızdan istifade edenlerden eylesin inşallah
Ramazan_ Şerif'e son 1 gün nasipse yarın ilk sahur..:a15:
yüreklerde dualar tarifsiz bir heyecan..
Ruhumuzun nefes alacağı nefsimizi hesaba çekeceğimiz yüreklerimizi yoklayacağımız Şeytanın zindana kapatılıp..
yeniden soluk alıp hayırlı adımlarımızı rahatlıkla atacağımız.. mübarek günlere kavuştuk çok şükür..
Recep -şaban-Ramazan...Kul olmanın güzelliğini hepbirlikte Ümmeti Muhammed ile birlikte yaşayacağımız mübarek güzel günler..
Her tarafta bir heyecan hepbirlikte cüzler okunacak.. hepbirlikte ezanlar beklenecek...sohbetler dinlenecek..hepbirlikte camiye teravi namazına gitme heyecanı..dudaklarda gönüllerden dökülen dualar yüreklerde Rahman Celle Celalühu 'dan af etmesi istenecek tevbeler edilecek yüreklerden süzülen gözlerde anlam kazanan yaşlar.. ve hayatımızda hayırlı istikamete doğru bizleri yönlendirecek küçük küçük atılan adımlar...
Rabbim bu mübarek günlerde daha fazla hayırlı haberler almamızı nasip etsin
Rabbim Mübarek günlerin feyzi ve bereketinden istifade edenlerden eylesin bizleri..
inşallah
Dualarda Buluşmak duasıyla
En Güzel'e Allah Celle Celalühu emanetsiniz
Ramazan_ı Şerifimiz mübarek olsun
B)​

ayliz

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
burda yazılanları okudukça çok duygulanıyorum.
allah razı olsun eksıklıgınızı hıssettırmesın sızın gıbı ıslamı sevdıren ınsanların arasında bulunmak cok gurur verıcı rabbım benıde bu yoldan ayırmasın.
amın...
dun gece yıne hayır olmasını dıledıgım bır ruya gördum.anlatmaya korkuyorum... bembeyaz fakat bana dogru gelen, gulen suratlı ,pekte hoş olmayan ıfadelı bır varlık gördum...
etkısındeyım dılerım hayırlıdır...dua ettım kayboldu...
bu guzel bereketlı ayda rabbım banada tesetturu nasıp eder ıns.allah,şimdiden herkese tum kardeslerımıze hayırlı bereketlı ramazanlar dılıyorum dualarla suslenmış huzurla dolu bır ay olur ıns.allah.allaha emanet olun:gulegule

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
Hepinize MAAŞALLAH BAREKALLAH diyorum....

İnanın gönlüm neşeleniyor yazılarınızı okudukça...

Bizler yaşadığımız sürece bu olaylarla maruz kalacağız...Yeri gelecek laf söyleyecekler,bağnazsınız diyecekler, belkide hiç olmayacak şeyleri varmışçasına anlatacaklar...

Yürekten iman edebilmek zaten bunlara gülüp geçmektir..
Önemli olan "La Havle vela Kuvvete illa billahil Aliyyil Azim " diyebilmektir.
Önemli olan...başımızdakinin sadece örtüden ibaret olmadığını ,baktıklarında islamı -ALLAH' ı c.c. hatırlattığını unutmamaktır...

Tesettürlü olan tüm hanımlar bilmeli ki ...sabırda bizde, ahlakta bizde ,iman da bizde olmalıdır ki ... örnek olalım....kötü davranışlara karşılık iyilik ve ahlakımızda İSLAMI tanıtalım...sevdirelim...

Unutmayalım ki...her müslümanım diyen İSLAMI bilmiyor...yaşamıyor-yaşayamıyor...

İSLAMI YAŞAMAK VİCDANIN ÖZGÜRLÜĞÜDÜR....BEYNİN ÖZGÜRLÜĞÜDÜR...

Herkese İslamı sevdirmek ve doğru bir şekilde tebliğ yapabilmek için önce kendimizi doğru bir şekilde eğitmeliyiz....

Huzu İslamdadır ....kardeşlerim...

Hayırlı Ramazanlar diliyorum şimdiden.

Aleyküm selam kıymetli Ablacığım...

Yazdıklarınıza gönülden katılıyorum elhamdülillah... İnşa-ALLAH ki başımızdakinin örtü değil AYET-İ KERİME olduğu bilincine varır ve bu idrak ile hayatımızı icra ederiz.

Sıkıntılara şükretmeyi her zaman ALLAH c.c karşısında alnımızın ak başımızın dil oldması için elimizden gelenin fazlasını yapmalıyız.

Ahir zamanda vesvese veren çok olur inşa-ALLAH hepimiz üstesinden geleceğiz.

Hamdolsun... Amenna..

ALLAH c.c ebeden razı olsun sizden Ablacığım..Hayır ve bereketlerle dolu günler temenni ediyorum sizin için.

Selam ve dua ile inşa-ALLAH..

ayliz

Kayıtlı Kullanıcı
bu sayfayı acan buraya yorum yapan bıze destek olan tum abı ve ablalarımız bızı lutfen yanlız bırakmayın,ben çok rahat yetıstım su anda nefsımle savsıyorum yenemıyorum cok sıkıntıdayım

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
Ve Aleyküm selam ve Rahmetullah-Esselamu aelyküm ve Rahmetullah
Bu sayfaya gelince çok duygulanıyorum..
Rabbime sonsuz şükürler olsun..
Rabbim sizleri güzel yürekli iman hakikatlerini anlatmaya gayret gösteren Rabbimin rızasını gözeten değerli abilerimi değerli ablalarımı can kardeşlerimi tanımamı nasip etti..
hepinizin yüreklerine emeklerinize sağlık
Rabbim cümlenizden razı ve hoşnut olsun inşallah
Rabbim bizleri hayırlı paylaşımlarınızdan istifade edenlerden eylesin inşallah
Ramazan_ Şerif'e son 1 gün nasipse yarın ilk sahur..:a15:
yüreklerde dualar tarifsiz bir heyecan..
Ruhumuzun nefes alacağı nefsimizi hesaba çekeceğimiz yüreklerimizi yoklayacağımız Şeytanın zindana kapatılıp..
yeniden soluk alıp hayırlı adımlarımızı rahatlıkla atacağımız.. mübarek günlere kavuştuk çok şükür..
Recep -şaban-Ramazan...Kul olmanın güzelliğini hepbirlikte Ümmeti Muhammed ile birlikte yaşayacağımız mübarek güzel günler..
Her tarafta bir heyecan hepbirlikte cüzler okunacak.. hepbirlikte ezanlar beklenecek...sohbetler dinlenecek..hepbirlikte camiye teravi namazına gitme heyecanı..dudaklarda gönüllerden dökülen dualar yüreklerde Rahman Celle Celalühu 'dan af etmesi istenecek tevbeler edilecek yüreklerden süzülen gözlerde anlam kazanan yaşlar.. ve hayatımızda hayırlı istikamete doğru bizleri yönlendirecek küçük küçük atılan adımlar...
Rabbim bu mübarek günlerde daha fazla hayırlı haberler almamızı nasip etsin
Rabbim Mübarek günlerin feyzi ve bereketinden istifade edenlerden eylesin bizleri..
inşallah
Dualarda Buluşmak duasıyla
En Güzel'e Allah Celle Celalühu emanetsiniz
Ramazan_ı Şerifimiz mübarek olsun
B)​
Aleyküm selam canım benim..

MaşALLAH :) rabbim şükrünü daim kılsın ;) Bu güzelim sitenin bana çok büyük nimetleri oldu elhamdülillah ben hakkını veremesemde sitenin :A12 En başta paylaşmayı anlatmayı dinlemeyi sevdim ders aldım ibret aldım üzüldüm hamdolsun çoğu duyguyu yaşadım...

Zaman su gibi akıp geçiyor inşa-ALLAH her anın hakkını veririz..Bu paylaşım çok kişiye belkide klavuz olacak sonuçta aynı sıkıntıları çeken kişiler desteklenmek ister kanaatindeyim ve elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz yada yardımları almaya çalışıyorum hamdolsun. Güzel dualarına aminlerimi yolluyorum ve inşa-ALLAH bu güzel dualarına uzunca süreler şahitlik ederim inşa-ALLAH rabbim razıdır senden ve diğer kardeşlerimden ALLAH c.c rızası için sizleri seviyorum. Bu ve benzeri duyguların gizlenmemesinden yanayım :))

Daim ol emi güzel bacım rabbim bahtını yolunu açık etsin hak rızası ile sınasın seni inşa-ALLAH.. :)

Selam ve yürekten dualarım ile

Bereketli günler canıma..

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
bu sayfayı acan buraya yorum yapan bıze destek olan tum abı ve ablalarımız bızı lutfen yanlız bırakmayın,ben çok rahat yetıstım su anda nefsımle savsıyorum yenemıyorum cok sıkıntıdayım

Selamün aleyküm güzel kardeşim nasılsınız?

Size haddim olmayarak tavsiyem şunlar olabilir öncelikle sürekli abdestli dolaşmanız elinizden geldiğince oruçlu olun zaten ramazan-i şerifte geliyor :) velhasıl kuran-i kerim ve dini meselerle meşguliyetinizi arttırın bunlar kalbi inşa-ALLAH mutmain edecektir.

Nefis mücadelesini hayatımızın her döneminde vereceğiz elbette eğer ki nefsimiz olmsaydı bu sınavda başarı seviyesi neye göre ölçülecekti..?

En azından hamdolsun ki bu durumun farkındasınız ve ne yapabilirim diye düşünüyorsunuz bolca şükür edin güzel kardeşim sıkıntılarımız dertlerimiz elbette olacaktır hamdolsun çünkü bunlarda bizim içindir..

Hiçbir mesele sebebsiz değildir rabbim herşeyi güzel bir düzen üzerine kurmuştur size şer görünende hayır , size hayır görünende şer olabiliri bunu ancak mevla bilir siz acabasız tek yön olarak hak yolunu kabul edin inşa-ALLAH çünkü mevlaya sırtını tevekkül ile dayayan elbette hak yolda mutlu olacaktır. Esas mutluluk ve huzur sadece İSLAMİYETTEDİR. MaşALLAH güzel kardeşime ki Nefis mücadelesi veriyor ve yine maşALLAH ki kendini hak yoluna sevk ediyor daim olsun bu güzel duygularınız ve şükürler olsun bu kendinizi bulmaya çalışmanıza :)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt