Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (10 Kullanıcı)

ayliz

Kayıtlı Kullanıcı
tubakt senın adına cok sevındım rabbım banada nasıp etsın...
en kısa zamanda ıns.allah bende kapanıcam...
allah yar ve yardımcımız olsun...
nefsımı yenemıyorum 29 senedır acıgım...aynadakı ben degılım sanki alışamıyorum,malesef kımsem ve destekcımde yok,gun ıcerısınde basımı baglayıp alışmaya calışıyorum.
rabbım affeder ıns.allah..
Allaha emanet olun.c c

tubakt

Kayıtlı Kullanıcı
tubakt senın adına cok sevındım rabbım banada nasıp etsın...
en kısa zamanda ıns.allah bende kapanıcam...
allah yar ve yardımcımız olsun...
nefsımı yenemıyorum 29 senedır acıgım...aynadakı ben degılım sanki alışamıyorum,malesef kımsem ve destekcımde yok,gun ıcerısınde basımı baglayıp alışmaya calışıyorum.
rabbım affeder ıns.allah..
Allaha emanet olun.c c
Canım inşAllah sana da nasib eder çünkü çok güzel bir duygu..Ben zaten kapalı gıyınen biriydım başörtüm olunca da tamamlandı şükür..eğer sen de çevrenden çekiniyorsan başta kapalı gıyınerek başlayabılrsın yaz kış fark etmez onlar senın nıyetını az cok anlarlar zaten.Ben kapanacam dedıgım de başta annem çok karsı cıktı ama kafama koymustum her alışverişe çıktıgım da heves olarak gördu ama şimdi herkes taktir ediyor saolsunlar.Senin için de dua edecem canım en kısa zaman da uygulamaya geçersin inşAllah..Unutma ki şuan destek de bulunmayanlar ahırette de yanın da olmayacak her koyun kendi bacağından asılacak misali.. Ne kadar erken doğru yolu bulursak o kadar kardayız ALLAH kabul etsin

arzu74

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim banada nasip etsin.selamlar:(

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu Aleyküm - Rabbim sizlerden razı ve hoşnut olsun inşallah-iyiki varsınız

Esselamu Aleyküm - Rabbim sizlerden razı ve hoşnut olsun inşallah-iyiki varsınız

Kendini ALLAH'a c.c. teslim etmekten gayri ne var önemli olan ?

Hz İbrahim (as)'ın Allah Celle Celalühu teslimiyetiyle herşeyi yakıp kavuran Ateş yakmaz oluyor...

Hz. İbrahim (a.s), Nemrud'un mancınığından fırlamış ateşe doğru uçmaktadır.

Allah Celle Celalühu Hz. Cebrail'e emreder:

''Yetiş, dostumu kurtar da ateşe düşmesin''der..

Cebrail yetişir.

Hak dostunu tutar. Hz.İbrahim ise kaşlarını çatarak sorar:

''Benim bu halimden O'nun haberi var mı?''

''Evet''der, Cebrail..

Bu cevap üzerine İbrahim; ''Öyleyse çekil aradan''diye devam eder.

Dost, bir kere daha dostluk sınavını başarıyla geçmiştir.

Allah Celle Celalühu bu kez ateşe emreder:

''Ey ateş! İbrahim'ime karşı serin ve selametli ol" (Enbiya-69)

İbrahim ayağını bastığı anda ateş,bir gül bahçesine dönüşür......

Bu ne teslimiyet bu ne Sevgi...
Hayatımızda Sevgiyi sorgulamamız,bu dünyada niye varız,bunu sorgulamamız lazım...
Bu dünya bize ait değil,bizde bu dünyaya ,,,
Bu nedenle asıl yurdumuz için çalışmalıyız...
Bizi Bizden çok seven Allah Celle Celalühu rızası için yaşamalıyız...
Rabbim razı olduğu kullardan oluruz İnşallah...

Allah Celle Celalühu için ateşe atılmak vardır,
Lakin ateşe atılmadan önce kendinde
İbrahimlik olup olmadığını araştır.
Çünkü ateş sadece İbrahimleri tanır ve yakmaz!"

Hz. MEVLANA

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı

barts3awrk3vz11yq6.gif

Hepbirlikte;
Tebliğe ve Desteğe
Devam inşallah

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim diye açılan hayırlı el hiçbir zaman boş çevrilmez inşa-ALLAH. Merhamet sahibi yaratıcı,Alemlerin Rabbi, inşa-ALLAH dileyen herkesin bu farz görevini yerine getirmesine olanak tanıyacaktır.. İnşa-ALLAH kapanamayan tüm kardeşlerimiz bu sonsuz maneviyatı mübarek ramazan-ı şerif öncesi tadacaktır.. Hiçbir güç ve kuvvet O'nun rızasından ve tecellisinde önemli kudretli değildir. Makam vekii maddi ve manevi her oluşum zaten O'nun rızası dahilinde tevekkül ile elde edilmektedir. Dünya telaşına kapılıpta Ahiretini erteleyenlerde olmamak ümidi ile.

Selamün aleyküm tüm kardeşlerime.

İnşa-ALLAH hayır konusunda birbirini örnek alan,takip edenlerden oluruz.

Selam ve dua ile..

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
merhaba cnm ben gökçe.bende senle hemen hemen aynı şeyleri yaşadım.3 senedir kapanmak istiyorum mücadele veriyorum.ramazanda inş kapalı olucam tüm zorluklara rağmen.senin adına çok sevindim Allah daim etsin.Allaha emanet ol.

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKÜM din kardeşlerim...ben de 21 yaşında 3 günlük taze kapalıyım.Ama hala tam alışamadım belki de yaşımdan olsa gerek yıllarca açık olup 20li yaşlardan sonra karar verınce sanki çevrede çok dikkat çekecekmissin gibi tedirginlik yaşıyorum...
Hikayeme gelince üniversiteye gidiyorum,yaklaşık 5 yıldır falan edepli giyinmeye çalısıyorum yazın ortasında bile açık olduğum hal de uzun kollu pantolonumun ustunu ortecek tarzda hırkalar gıyen bırısıydım.Haliyle bazı kesim tarafından taktir bazıları tarafından ise olumsuz laflara maruz kalıyorsun(yok çok sıcak ne gerek var kafan acık zaten pişmiyormusun,denıze neden gıtmıyorsun falan fılan yıllarca onları dinledim daha yenı yenı kabullenebıldıler) aslında ailem çok kapalı değil bana kıyafet konusunda hiç bir zaman zorlama yapmadılar ama ALLAH razı olsun erkek arkadaşım ilk konuşmaya başladıgımız gunler de bana başta şartlarını sundu.İlk önce zorlandım tabiki bazı günler geldi bunaldım sıcaktan neden açık oldugum halde uzun gıyınıyordum gibi dusunceler vardı hep kafamda ama kısa sürede değişti fikirlerim sonra kendim istedim hep uzun gıyınmeyı... neyse kıyafet konusu boyleydı okudugum ıcın kapalılığı da okul sonrası düşünüyordum hep aklımda vardı ama şuan için değil.. Tekrardan erkek arkadaşım ''neden sonrayı bekliyorsun nasılsa öğretmen olunca da kamuda acmak zorun da değil misin?ha şimdi ha sonra neden heran günah işleyesin ki'' dedi.birden afalladım tamam düşünüyordum ama şimdi mi diye çok kafam karıştı saolsun benimle oturdu boylu boyunca herşeyi konuştu onun benimle böyle ikna edercesıne konuşması ALLAH için yapmam gerektıgını anlatması ıyce mantıgıma yattı..Karar vermıstım bundan 2 ay once kapanacaktım ama bekledğim de oldu annem karşı çıktı okulun bitince veya evlendikten sonra yaparsın napacaksan dedi haliyle üzülmüştüm böyle bir şeye sevineceği yerine olumsuz bakması..neyse niyetim bu ramazan kapanmaktı ama dedim ne gerek var daha uzatmaya nasılsa tum hazırlıklarım tamamdı ve 3 gün önce örtündüm..ALLAH inşAllah utandırmaz
Buarada annem de artık yumuşadı ses çıkartmıyor hatta yakıştığını bile söyluyor saolsun...Şimdilik her şey yolunda okul açılınca nasıl olur bilmiyorum içim içimi yıyor kardeşlerim..Ve bayadır şeytan da beynımı kemiriyor olumsuz dusuncelere daldıgımda dırek bu siteye gırıp yorumları okuyunca rahatlıyorum kötü hisleri atmaya çalısıyorum... lütfen bana destek olun arkadaşlar

merhaba cnm ben gökçe.bende senle hemen hemen aynı şeyleri yaşadım.3 senedir kapanmak istiyorum mücadele veriyorum.ramazanda inş kapalı olucam tüm zorluklara rağmen.senin adına çok sevindim Allah daim etsin.Allaha emanet ol.

ekmekspor10

Kayıtlı Kullanıcı
Cümleten selamün aleyküm din kadreşlerim. çoğu yazıyı okudum ama benim sorumu tam olarak cevaplamıyor. burada kapanmaya niyeti olup ta zor gelenler yardım istemiş. Benim sorunumsa çok sevdiğim bir arkadaşımı kapanmaya ikna etmeye çalışıyorum ve bu arkadaş ailesinden hiç birşey görmemiş desem yeri var ve ailesinin de dinle nerdeyse alakası sıfır , kapanmaya da olumsuz bakıyor ama içinde bişeyler var ve ben onunla bu yolda uğraşmak istiyorum sıkmadan ve kalbini kırmadan inşallah Allah ın yardımıyla başarıya ulaşacağımı düşünüyorum. Bu konuda tecrübeli arkadaşlardan da yardım ve fikirleri bekliyorum eğer içinizde önceleri dini bilgisi olmayıp ta kocasının nişanlısının veyahut etrafındaki başka birileri tarafından kapanmaya ikna olanlarınız varsa bilhassa o ikna olma kısmını anlatırsanız çok yardımcı olursunuz inşalllah. Öneri ve fikirlerinizi bekliyorum inşallah.

nfkmlt

Kayıtlı Kullanıcı
merhaba .. bende 3 gun oldu kapanalı .. cok mutluyum gercekten .. bu sıteye sızler gıbı bılınclı olan ınsanlarla arkadas olmak tercıh ettım . bende kendımle cok cebelleştım acaba lar oldu ertelemeler fakat hepsı vesveseden ılerı gıtmedı bence her bayan kapalı ıken daha mustesna ve guzel gorunuyor bunu kendım ıcınde soyleyebılırım .. sokakta yururken daha bır kendımden emın oldum .. sankı her zorlukle basa cıkabılırmıs gıbı hıssettım bu muhtesem duyguyu dılerım Yuce Allah tan butun kardeslerım yasar ... ayrıca bu kose ıcın de tesekkur ederım:)

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
merhaba .. bende 3 gun oldu kapanalı .. cok mutluyum gercekten .. bu sıteye sızler gıbı bılınclı olan ınsanlarla arkadas olmak tercıh ettım . bende kendımle cok cebelleştım acaba lar oldu ertelemeler fakat hepsı vesveseden ılerı gıtmedı bence her bayan kapalı ıken daha mustesna ve guzel gorunuyor bunu kendım ıcınde soyleyebılırım .. sokakta yururken daha bır kendımden emın oldum .. sankı her zorlukle basa cıkabılırmıs gıbı hıssettım bu muhtesem duyguyu dılerım Yuce Allah tan butun kardeslerım yasar ... ayrıca bu kose ıcın de tesekkur ederım:)

Esselamu Aleyküm ve Rahmetullah
güzel kardeşim öncelikle hoşgeldin:a12:
üyeliğin hayırlı ve daim olsun inşallah
Maşallah barekallah subhanallah
ne güzel dile getirmiş kelimelere dökmüşsün hissettiklerini
bugün aldığım en güzel haberdi..:a15:
burada ebediyette atılan hayırlı adımlar bizlere verilen haberler o kadar çok mutlu edip duygulandırıyorki bizleri..
yüreğimizde bir kelebek pır pır uçuyor manevi iklimlere
dilere ve gönüller şükür düşüyor...
Alemlerin Rabbine Hamdü senalar olsun...
Bir kardeşimiz daha tesettür nuruyla nurlanmış çok şükür...
Tarifsiz sevinç huzur ve mutluluk
Rabbim huzur mutluluğunu tesettürünü daim eylesin
Rabbim cümlemize tesettürümüzü hakkıyla taşımayı nasip etsin inşallah
biz kardeşlerinle bu güzel anını paylaştığın bizleride mutlu ettiğin için canı gönülden teşekkür ederim..
seninde desteklerini beklemekteyiz..
Rabbimin izniyle tebliğ ve desteğe öğrenmeye devam inşallah
selametle kal
selam ve baki dualarımla
En Güzel'e Allah Celle Celalühu emanetsin
:a07:​

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı

Selam olsun PEYGAMBER EFENDİMİZ'in s.a.v. yolundan gidenlere

Selam olsun ALLAH'ın c.c. EMİRLERİNİ HAKKIYLA YERİNE GETİRENLERE

Selam olsun örtünmek için gayret gösterenlere

SELAM olsun TESETTÜRÜ HAKKIYLA TAŞIYANLARA

Selam olsun

SELAM OLSUN

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim diye açılan hayırlı el hiçbir zaman boş çevrilmez inşa-ALLAH. Merhamet sahibi yaratıcı,Alemlerin Rabbi, inşa-ALLAH dileyen herkesin bu farz görevini yerine getirmesine olanak tanıyacaktır.. İnşa-ALLAH kapanamayan tüm kardeşlerimiz bu sonsuz maneviyatı mübarek ramazan-ı şerif öncesi tadacaktır.. Hiçbir güç ve kuvvet O'nun rızasından ve tecellisinde önemli kudretli değildir. Makam vekii maddi ve manevi her oluşum zaten O'nun rızası dahilinde tevekkül ile elde edilmektedir. Dünya telaşına kapılıpta Ahiretini erteleyenlerde olmamak ümidi ile.

Selamün aleyküm tüm kardeşlerime.

İnşa-ALLAH hayır konusunda birbirini örnek alan,takip edenlerden oluruz.

Selam ve dua ile..

ve aleyküm selam canım
yüreğine sağlık..B)
Dualarına canı gönülden amin amin amin..
Selam ve baki dualarımla
En Güzel'e Allah Celle Celalühu emanetsin

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Cümleten selamün aleyküm din kadreşlerim. çoğu yazıyı okudum ama benim sorumu tam olarak cevaplamıyor. burada kapanmaya niyeti olup ta zor gelenler yardım istemiş. Benim sorunumsa çok sevdiğim bir arkadaşımı kapanmaya ikna etmeye çalışıyorum ve bu arkadaş ailesinden hiç birşey görmemiş desem yeri var ve ailesinin de dinle nerdeyse alakası sıfır , kapanmaya da olumsuz bakıyor ama içinde bişeyler var ve ben onunla bu yolda uğraşmak istiyorum sıkmadan ve kalbini kırmadan inşallah Allah ın yardımıyla başarıya ulaşacağımı düşünüyorum. Bu konuda tecrübeli arkadaşlardan da yardım ve fikirleri bekliyorum eğer içinizde önceleri dini bilgisi olmayıp ta kocasının nişanlısının veyahut etrafındaki başka birileri tarafından kapanmaya ikna olanlarınız varsa bilhassa o ikna olma kısmını anlatırsanız çok yardımcı olursunuz inşalllah. Öneri ve fikirlerinizi bekliyorum inşallah.

Ve Aleyküm selam ve Rahmetullah
güzel kardeşim öncelikle hoşgeldin:a12:
üyeliğin hayırlı ve daim olsun inşallah
yazdıklarını okuyunca nacizane bir kaç kelam yazmak istedim..
kendi nefsimi ele aldım...en çok etkilendiklerim sıralamaya başladım..
çünkü bende bu huzuru maneviyatı çok erken tanıyanlardan değilim...
etrafımda yaşı küçük tesettür nuruyla nurlanan kardeşlerime gıpta ile bakıyor
Maşallah Barekallah Subhanallah diyorum..Rabbim sayılarını artırsın..
Rabbim inşallah yeğenlerime bu nuru küçük yaşlarda nasip etsin..yüreklerine sunsun inşallah
şimdi empati yaparak ben böyle durumda bana nasıl davranılırsa nasıl bir yol gösterilirse diye düşündüm..
Beni en çok etkileyen Rabbimin kelamıydı...Rabbimin emri olup tesettürün nasıl olması gerektiğini tarifini yapması..
Rabbimin benimle aciz kuluyla konuşup tarif edişi beni çok etkilemişti....
tam olarak bilmiyorum ama bahsettiğin kardeşimiz namazını kılıyormu..niye bunu sordum diye düşünürsen..
Tesettür çok önemli bir mevzu Tesettür bir bez parçası değil..yürekten hisedilmeli ve istenmeli..çünkü insan önce kendi benimseyecek ve sahip çıkacak yılmayacak..Rahman Celle Celalühu bir lütfu olduğunu hisedecek ve bilecek
TesettürAllah'ın emri günahlara kalkan.. Namazda arınma günahlara karşı kalkan..
binanın temeli sağlam olmalı ki kendisinin devamı olan katları üzerinde taşıyabilsin..
Tesettür emrinin eşsiz huzurunu hissedebilmek için namazın güzelliğini hissetmeli Rabbin Huzuruna varışın güzelliğini Rabbim senin huzuruna geldim tesettürümle istediğin sevdiğin bir kul olarak geldim diyebilmeli..Çünkü nasıl olursak olalım..tesettürü yaşıyoruz namazla..eşarbımızı bağlıyoruz..Rabbimin tarifettiği gibi huzurundayız..
bu nedenle kardeşimiz namazını kılmıyorsa eğer namazını kılmasına vesile olarak tesettürün gerekliliği ve kolaylıklarını anlatabilirsin...
Bizim amacımız islamiyeti yaşamak/yaşayabilmek..Rabbimizin rızasını kazanmaksa..
hepsi birbirine bağlı...su çimonta tuğla çivi vs..bina yaparken bir tanesi eksik olsa binayı inşa edemezsin eksik malzeme kullanırsanda kısa sürede yıkılır Allah muhafaza bu nedenle
herşeyi barındırmalıyız..
kardeşimize kuran meali ve ilmihal hediye edebilirsin.. okumakta zorlanacak gibi olursa ilk başlarda sen ona eşlik edip belli zamanlarda ona okuyabilirsin..arkadaşının yanındayken Kuran Mealin yanında olsun:) onada hediye edersen hem mutlu olur hem senin okuduklarından etkilenip sen yokkende ara ara okuyabilir..
Kuran_ı Kerimle birlikte ilmihal okuması ve okuman senin onun diliyle aralarda anlatman etkili olacaktır inşallah..
okuma kitabıda alabilirsin..Halit ertuğrulun kitapları kendini arayan adam,kendini arayan kadın ve aradığını bulan kadın canan aysel.. insanı kendi şahsıma maneviyatı yürekten hissettiği ve gerçek hikayeler olması manevi reçete gibi geliyor bana manevi farklı iklimlere götürüyor..En Sevgili sallahu aleyhi vesellem hayatı eşleri veya Sahabelerin hayatlarını anlatan kitaplar alabilirsin..
bu kitaplar yada senin okuduğun manen seni farklı iklimlere götüren kitaplar hediye edebilirsin..
ve en önemlisi arkadaşına en güzel örnek sen olacaksın..senin tesettüründeki huzurun ve mutluluğun ve tesettürün nefs ve şeytanın fısıldadığı gibi bir zorluk değil bir kolaylık olduğunu ve çok büyük bir nimet olduğunu göstermen inşallah kardeşimizi hayırlı adımlara yönlendirecektir..
belki bu süreç çok uzun veya çok kısa olacak inşallah çok kısa olur..ve hayırlı haberlerini alırız..sabırla anlatmaya ve örnek olmaya devam et canım
Rabbim yar ve yardımcın olsun..
canım acizane aklıma gelenler bunlar...
değerli kardeşlerimizde bilgi ve tecrübeleriyle sana yardımcı olacakalardır..
selametle kal
selam ve baki dualarımla
En Güzel'e Allah Celle Celalühu emanetsin..

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı

Esselamu Aleyküm ve Rahmetullah​

güzel kardeşim öncelikle hoşgeldin:a12:​

üyeliğin hayırlı ve daim olsun inşallah​

Maşallah barekallah subhanallah​

ne güzel dile getirmiş kelimelere dökmüşsün hissettiklerini​

bugün aldığım en güzel haberdi..:a15:​

burada ebediyette atılan hayırlı adımlar bizlere verilen haberler o kadar çok mutlu edip duygulandırıyorki bizleri..​

yüreğimizde bir kelebek pır pır uçuyor manevi iklimlere​

dilere ve gönüller şükür düşüyor...​

Alemlerin Rabbine Hamdü senalar olsun...​

Bir kardeşimiz daha tesettür nuruyla nurlanmış çok şükür...​

Tarifsiz sevinç huzur ve mutluluk​

Rabbim huzur mutluluğunu tesettürünü daim eylesin​

Rabbim cümlemize tesettürümüzü hakkıyla taşımayı nasip etsin inşallah​

biz kardeşlerinle bu güzel anını paylaştığın bizleride mutlu ettiğin için canı gönülden teşekkür ederim..​

seninde desteklerini beklemekteyiz..​

Rabbimin izniyle tebliğ ve desteğe öğrenmeye devam inşallah​

selametle kal​

selam ve baki dualarımla​

En Güzel'e Allah Celle Celalühu emanetsin​

Allah razı olsun ablacım.
bu bölümün gerçekten sana ihtiyacı var
kelimelerin o güzel yüreğindenn çıktığı için karşıdakinin de kalbine işliyor.
bu yola girmek isteyen genç kardeşlerimize çok yardımcı oluyorsun çok destek veriyorsun.
ve bikaç kardeşimiz daha var
mir -erhan abi... berat abla ....gibi.bu bölümün daimi yazıcıları yani.
:a12:
Allah razı olsun gerçekten.
destek olduğunuz tüm kardeşlerimizin sevabından Rabbim sizlere de yazar inşAllah
Allah a emanet ol ablacım
selametle

mir_erhan

Moderator

Ve Aleyküm Selam ve Rahmetüllahi ve Berakatüh.

Evet SU EDA kardeşimin aynen dediği gibi açar açmaz böyle güzel bir haberle karşılaşmak
şeytanı bir kez daha vurmak.... MAŞALLAH...
Hamd olsun Alemleri yaratana...
Sevgili kardeşim her cümleni tekrar tekrar okuyorum inan. ne kadar güzel dile getirmişsin
o eşsiz duygularını. Rabbimiz kardeşlerimize de nasip etsin.

maşallah her geçen gün bizimle bu hayırlı ve yüce işe el atmaya gelenlerin sayısı çoğalıyor.
İnşallah sizlerde daha çok öğrenip çalışıp paylaşmaya gelirsiniz.
bataklık ve ucurum en zirvesi olan zamanımızda
Bir kardeşimiz daha düşmeden bir Eldende biz tutalım.
bir imdata da biz koşalım.
Rabbimiz yolunuzu açık va aydınlık eylesin.
dua eder dua bekleriz selam ve dua ile

mir_erhan

Moderator

selamün aleyküm.
Sevgili Gökçe kardeşim.
bu konuya ne kadar duyarlı ve bu konunu ne kadar sürekli takipçilerinden olduğunu biliyorum.
bir yanın hep hüzündü.
boynun bu konu üzerinde hep bükük. Seni çok iyi anlıyoruz.
ama sürekli seni takip edenlerdik. inşallah o mutlu haberi alırız diye.
Rabbimiz dualarımız kabul etti inşallah. ve en kısa zamanda
bizlere vereceğin haberin mutluluğuna kavuşmak istiyoruz.
Allah celle celalüh bu yolda YAr ve YARDIMCIN olsun inşallah.
hidayet huzur ve mutluluğu hakendenlerdensiniz inşallah en kısa zamanda bulacaktır sizleri

selamve dua ile

tubakt

Kayıtlı Kullanıcı
İnş canım. Ben 2 ayda karar verdım daha doğrusu ben de üniversite bitince diye plan yapıyordum ama saolsun tek destekcım olan ve candan ısteyen benı tesvık eden erkek arkadasım ne gerek var okulun bıtmesıne neden her dakika günaha giresin ki deyınce uzatmanın alemi olmadıgına kanaat getırdım..Güzel haberlerini beklıyoruz canım

tubakt

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH daim etsin kardeşim.. ben de için de tabi..Ben 10 gun olmasına ragmen hala ceblleşiyorum şeytan durmadan bır yandan irademi yokluyor..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt