Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (11 Kullanıcı)

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim razı olsun inşAllah değerli ablamız

Rabbim razı olsun inşAllah değerli ablamız

Vicdanınız kapınızı çalmaya kalbiniz de sizi sıkıştırmaya başlamış..

İmtihan anınız.....

Ne kadar düşünürseniz o kadar geç kalmış olursunuz.....

Düşünmek yerine ....abdest alıp kalbinizdeki kör kuyuya ufak bir ışık açmakla başlayın.....

Euzubillahimineşşeytanirracim
Bismillahirrahmanirrahim deyin....derken kulaklarınız ağzınız ve kalbiniz birlikte çalışsın...tüm damarlarınız Rabbimizin adıyla dolsun....

Rahman ve Rahim olan ALLAH'ın adıyla.....kocaman bir adım attınız...

ELinize KUR'AN-I KERİM alın....gözlerinize şifa....kalbinize şifa....vücudunuza ruhunuza şifa oluversin....

Namaz kılın...
Her secdeye varıştı...Allah'a c.c. secde etmenin...hamd etmenin....sadece O'na c.c. kulluk etmenin huzurunu yaşayın..

Kalbinizdeki aydınlığın arttığını....göreceksiniz.....

Tüm bunları yaparken......Başımızdaki TACI' n örtümüzün güzelliğini unutmayın......

TAC sadece BAŞTA kalmıyor....kişinin derisi..teni...kalbi..gözü...aydınlığı oluyor.....

HAYAT BU DEĞERLİ KARDEŞİM...

HAYAT İSLAMI YAŞAYINCA BAŞLIYOR

Vesselam

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
HEP BİRLİKTE

Tebliğ
ve
Desteğe
Devam

Öğrenmeye
ve
Öğretmeye devam
İnşAllah

acizanegünahkar

Kayıtlı Kullanıcı
Örtünmenin Faydaları

•Örtünmenin sayılamayacak kadar yararları vardır. Başta Allah'ın emri olduğu için örtünme emrine yerine getiren müslümanlar hanımlar Allah'ın rızasını kazanmaktadırlar.

•Yine, yukarda da yer verdiğimiz Ahzab süresinin 59. ayetinde tesettür emrine uyarak, güzelliklerini gizleyen müslüman hanımlar, kötü niyetli kişilerin sözlü ve fiili saldırılarından korunmuş olurlar. Şöyle etrafımızda baktığımız zaman dekolde kıyafetli, makyajlı, mini etekli bayanların sokaklarda, toplu taşıma araçlarında el ve dille uğradıkları tacizler, her zaman olağan olaylardandır. Tesettürlü hanımların da yabancı erkeklerin sözlü ve fiili tacizlerinden korunduğunu bilinen ve yaşanan bir gerçektir.

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm değerli abimiz, Rabbim razı olsun inşAllah, Rabbim yolundan ayırmasın inşAllah

Örtünmenin Faydaları

•Örtünmenin sayılamayacak kadar yararları vardır. Başta Allah'ın emri olduğu için örtünme emrine yerine getiren müslümanlar hanımlar Allah'ın rızasını kazanmaktadırlar.

•Yine, yukarda da yer verdiğimiz Ahzab süresinin 59. ayetinde tesettür emrine uyarak, güzelliklerini gizleyen müslüman hanımlar, kötü niyetli kişilerin sözlü ve fiili saldırılarından korunmuş olurlar. Şöyle etrafımızda baktığımız zaman dekolde kıyafetli, makyajlı, mini etekli bayanların sokaklarda, toplu taşıma araçlarında el ve dille uğradıkları tacizler, her zaman olağan olaylardandır. Tesettürlü hanımların da yabancı erkeklerin sözlü ve fiili tacizlerinden korunduğunu bilinen ve yaşanan bir gerçektir.

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
HEP BİRLİKTE

Tebliğ
ve
Desteğe
Devam

Öğrenmeye
ve
Öğretmeye devam
İnşAllah

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu Aleyküm ve Rahmetullah Rabbim cümlenizden razı ve hoşnutolsun iyiki varsınız

Esselamu Aleyküm ve Rahmetullah Rabbim cümlenizden razı ve hoşnutolsun iyiki varsınız

islamivahdet_f_81663641vw1m_9c19192.jpg

''Bir tohum nasıl kabuğunun içinde korunabiliyorsa,
bir kadında ancak örtüsünün içinde korunabilir"

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü

selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü

Rabbim razı olsun senden canım kardeşim, Allah Celle Celalühu tesettürümüzü daim eylesin ve onu hakkıyla taşıyanlardan olmamızı nasip etsin inşAllah,

Selam ve dua ile

bir kadın da ancak örtüsünün içinde korunabilir"

islamivahdet_f_81663641vw1m_9c19192.jpg

bir kadında ancak örtüsünün içinde korunabilir"

acizanegünahkar

Kayıtlı Kullanıcı
NÛR SÛRESİ

33/33- Evlerinizde oturun. Önceki cahiliye dönemi kadınlarının açılıp saçıldığı gibi siz de açılıp saçılmayın. Namazı kılın, zekatı verin. Allah’a ve Resülüne itaat edin. Ey Peygamberin ev halkı! Allah sizden ancak günah kirini gidermek ve sizi tertemiz yapmak istiyor.

AHZÂB SÛRESİ

33/59- Ey Peygamber! Hanımlarına, kızlarına ve müminlerin kadınlarına söyle, bedenlerini örtecek elbiselerini giysinler. Bu onların tanınıp incitilmemelerine de daha uygundur. Şüphesiz Allah çok bağışlayıcıdır, çok merhamet edicidir

RABBİM sizlerden razı olsun, sizleri nuruyla nurlandırsın,
Kardeşlerim RABBİM sizleri artırsın.
selametle.

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm değerli abimiz, Rabbim razı olsun verdiğiniz değerli bilgiler için. Rabbim herkese mübarek Kur'an-ı Kerim'i anlamayı, okuduklarımızla amel etmeyi nasip etsin inşAllah

selam ve dua ile,

NÛR SÛRESİ

33/33- Evlerinizde oturun. Önceki cahiliye dönemi kadınlarının açılıp saçıldığı gibi siz de açılıp saçılmayın. Namazı kılın, zekatı verin. Allah’a ve Resülüne itaat edin. Ey Peygamberin ev halkı! Allah sizden ancak günah kirini gidermek ve sizi tertemiz yapmak istiyor.

AHZÂB SÛRESİ

33/59- Ey Peygamber! Hanımlarına, kızlarına ve müminlerin kadınlarına söyle, bedenlerini örtecek elbiselerini giysinler. Bu onların tanınıp incitilmemelerine de daha uygundur. Şüphesiz Allah çok bağışlayıcıdır, çok merhamet edicidir

RABBİM sizlerden razı olsun, sizleri nuruyla nurlandırsın,
Kardeşlerim RABBİM sizleri artırsın.
selametle.

aysays

Kayıtlı Kullanıcı
bütün yorum yapan kardeşlerimi okudum Allah razı olsun hepinizden bende kapanmak istiyorum ama nefsime yani şeytana yenik düşüyorum oysaki kapalıyken daha bir güzel insan babam bana yıllarca baskı yaptı kapan kapan diye sanırım birazda ona inat ama biryerden başlamak istiyorum. Ama arkadaşlar çevrede çok önemli ben isterimki hayatımda biri olsun dini konularda paylaşalım ama bu zamandada öyle bir insana sahip olmak çok zor. kafam cok karışık umarım beni yanlış anlamazsınız...

berat05

Yönetici
Esselamu aleyküm......yarın yaşayacağımızdan ne kadar eminiz ki...

Esselamu aleyküm......yarın yaşayacağımızdan ne kadar eminiz ki...

bütün yorum yapan kardeşlerimi okudum Allah razı olsun hepinizden bende kapanmak istiyorum ama nefsime yani şeytana yenik düşüyorum oysaki kapalıyken daha bir güzel insan babam bana yıllarca baskı yaptı kapan kapan diye sanırım birazda ona inat ama biryerden başlamak istiyorum. Ama arkadaşlar çevrede çok önemli ben isterimki hayatımda biri olsun dini konularda paylaşalım ama bu zamandada öyle bir insana sahip olmak çok zor. kafam cok karışık umarım beni yanlış anlamazsınız...

Tüm kapanmak isteyen kardeşlerim için .......güncelleme

Hayat hep sorular ve cevapları aramakla geçer.....
Geçerkende nasıl geçtiğini anlayamayız...

Ha bugün ha yarın derken kendimizi mutlu etmediğimizi asıl çevre için yaşadığımızı anlamış oluruz.İş işten geçer....

Allah'ı Celle Celaluhu tanımak herşeyden önce ibadeti güzelleştirir..
Daha çok ibadet yapmayı,ibadet yaparken huşu içinde olmayı özendirir.
Başkaları için değil ALLAHÜTEALA için yaşamayı öğretir.
Sevdikçe daha çok araştırır,araştırdıkça daha çok severiz.
Rabbimiz bizim O' na yürümemize karşılık koşarak karşılık verir...
Gönlümüz sıkıntıdan kurtulur...
Herkese bu yolun ne kadar güzel olduğunu anlatır....
Bu bazen örtümüzle olur...
Bazense iman edenin nuruyla belli olur....

"Allah Celle Celaluhu nurunu tamamlayacaktır."

Rabbim bu yolda ayaklarımızı,
kalbimizi sabit kılsın,şaşırtmasın ...
Hidayette olup sapıtanlardan-saptıranlardan değil,
hidayete vesile olanlardan eylesin inşallah

KAPANMAK İSTEYEN TÜM KARDEŞLERİM

Zaman öylesine çabuk geçiyor ki
Siz sorularınıza cevap ararken....
Kapanmak isteğinizi her bir an ertelerken
Zamanın geçtiğini görmüyor musunuz

Eğer nefs ve şeytan olmasaydı insanlar nasıl imtihana tabi tutulacaktı???

İşte bizimde bu dünyada imtihanlarımızdan birisi bu...
Sizler okul,iş,kariyer diye düşünmeye devam ederseniz bir bakmışsınız bu huzursuzlukla yaşamınız devam etmiş gençliğiniz uçup gitmiş..
Bize verilmiş olan görevleri yapmak için ne kadar zaman verilmiş biliyor muyuz?

Ölümün Ne Zaman Geleceğini Biliyor musunuz?

ÖLÜM VARMIŞ diyebilmek için
Musalla Taşınımı Bekleyeceğiz?

ÖLMEDEN ÖNCE
Tüm korkularınızı yenin....
ÖLÜM ZATEN BİR KIYAMET

AHİRETE NASIL HAZIRLANACAĞIZ?

Vicdanınıza bir kulak verin bakalım....
İyice dinleyin...
Kalbiniz A L L A H C.C derken
...hala örtünmeyi bu kadar mı düşünür oldunuz ????

ALLAH'a C.C. tam tevekkülle gidin...
Tam bir teslimiyetle...
Bırakın korkularınızı....
Sadece Bir ADIM ATIN BAKALIM....
Bizi korkularımızla başbaşa bırakacakta
EMİN kılacakta Yalnız Rabbimiz değil mi?

İyice Düşünelim?
Bize bahşedilenlerin karşılığında
AHİRETİ KAZANMAK.......

AHİRETİ KAZANMAK
KOLAY MI SANIYORSUNUZ ?

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim,

öncelikle üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun inşAllah, aramıza hoşgeldiniz

insanın dinini öğrenmesinde ve yaşamasında ailesi çok önemli bir yer tutmaktadır, sizin biraz da yaşınız gereği "inat" dediğiniz ancak şeytanın vesvesesi olan bir duruma yenik düşüyorsunuz. Bir yerden başlamak istiyorsunuz, ne güzel, neden şimdi olmuyor bu başlama anı? Bir dakika sonramızın bile garantisi yokken? Anladığım kadarıyla aileniz de destekleyecek.

Hayatımda biri olsun diyorsunuz da, her koyun kendi bacağından asılır misali, Rabbimize hesap gününde tek başımıza hesap vereceğiz. Neden birisini bekliyorsunuz? Siz başlayın hemen. Eğer siz bu yolda yürümeye başlarsanız, istediğiniz tarzda dostlar da etrafınızda oluşmaya başlayacak siz farkında olmadan,

Hayırlı haberlerini bekliyoruz değerli kardeşimiz, aklınıza takılan her şeyi yazabilirsiniz, buradaki abla, abi ve kardeşlerimiz size yardım etmekten mutluluk duyacaklardır.

Rabbimiz yar ve yardımcınız olsun inşAllah, selam ve dua ile,

Gulsahh

Kayıtlı Kullanıcı

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHIYM de ve kapan.... SELAMETLE... ama büyük bir azimle yarın ölcekmiş gibi...

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı

Ve Aleyküm selam canım
öncelikle hoşgeldin..:)
üyeliğin hayırlı ve daim olsun inşallah
Berat ablacığım ceylanturcum Gülşahcım can kardeşlerim yüreklere hitabeden yorumlar yapmışlar..
Rabbim onlardan razı olsun
insan kendi hastalağını Rabbimin izniyle kendi bilir..Canı nerede acıyorsa kendi bilir..Doktor hastanın yönlendirmesi tetkitler sonucu hastalığı tehşis eder..
Maşallah Barekallah Subhanallah
Sende herşeyin farkındasın düşmanın Şeytan ve nefsinle şavaştığının farkındasın..
Biliyorsun Savaş meydanındasın..vücudundaki virüsü yendiğin gibi gayret ile hayırlı adımlarınla nefsinle mücadelende yenen kişi sen ol..
Anımızın garantisi yok..
yazında babamın baskıları sonucu ona inat demişsin..
bu cümlen yüreğimi sızlattı..aslında yüreğimdeki korkuyu hatırlattı..hisettirdi
Ne mutlu kapan kapan diye yapan bir baban var..sana göre baskı aslında nimet canım
Bazen çok korkuyorum..Yeğenlerim var küçükler ama tertemiz yürekleriyle etrafı nefsin sardığı şeytani durumların sardığı zor zamanda yetişiyorlar..
Bazen üzerlerinde yoğunlaşıyorsun birşeyler verebilmek için..
küçükler bazen sıkılıyor..belki onlarada baskı olarak geliyor...Hep diyorum teyzecim şimdi sana baskı olarak geliyor namaz kıl demem/miz inanki ilerde anneanneciğine çok dua edeceksin diyorum..
şimdi küçük ilerde büyüyecek...Rabbimin tesettür emrini uygulamasını okadar çok istiyorumki...
Ailesinde etrafında çok az sayılı insanlar tesettürlü..bazen hevesleniyor..ama bilemiyorum sadece dua ediyorum Rabbim yüreğine sunsun..Rabbim hayırlı yetiştirmeyi nasip etsin inşallah..
sözü çok uzattım hakkını helal et işin özü benimde çevremde kapan kapan tesettürle nurlan diyen kişiler olsaydı..Her zaman Daha erken tatsaydım bu tarifsiz huzuru diyorum..
inanki çok büyük nimet...ne güzel mutluluk...
Huzur islamiyeti yaşayabilmekte canım..Sen hayırlı adımını at sen çevrende hayra vesile olanlardan ol inşallah..
sen tohum ek bahçende güller açsın..sen adımını hayr olarak atınca inanki Rabbim nice hayırlı insanlarla karşılaştırıyor seni..
Ve bizlere bu güzellikler yaşatan Rabbimize şükür etmek düşüyor..
canım hiç bekleme nefsinle savaşını yen...
seni yanlış anlamıyoruz canım yüreğin Rahmanı söylüyor..nefsin ise seninle savaşıyor..
Biz hayr içersinde olmaya gayret edip niyet edelim..
bu yolda mücadele edelim..inanki herşey güzelleşiyor..
Hayırlı haberlerini beklemekteyiz
Rabbim seninle birlikte bütün kardeşlerimize Tesettür nuruyla nurlanmalarını nasip etsin inşallah
selametle kal..
selam ve baki dualarımla
En Güzel'e Allah Celle Cellalühu emanetsin
:a07:

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
Belki üzülecek belki kırılacaksın...

Kim bilir ne sözler duyacaksın!!!

Yinede ağlama,durma,düşünme,sorgulama....

Bil ki RABBİN seni seviyor...

Ve bil ki RABBİN sana merhamet ediyor...

Düşün Fatımaları,Aişeleri...

Rabbin için dök yaşlarını...

Fani olana takılma...

O RABBİNDEN iyi mi bilecek???

Kırılma güzel yüreklim TESETTÜR senin görevin...

Uy rabbine , aç ellerini rahmete...

ERTELEME,ZAMAN GEÇİYOR UNUTMA,YA LEHİNE YA ALEYHİNE..

acizanegünahkar

Kayıtlı Kullanıcı

Kardeşim
Yapılacak her işimizi sadece ve sadece ALLAH rızası için yapmalıyız
babam istedi, kocam istedi vb. şeylerle yapmak zoraki istemiyerek yapılan şeydir,
halbuki yapılan hayırlı ve güzel işlerin sevabınıda kazanmak gerekir,
ayrıca bahsedilen örtünme konusu RABBİMİn emridir,
tabiki babalar ve kocalar veya abiler vesile olacaklardır,
ama yaparken RABBİMİZİN rızasını kazanmak gerekir

RABBİM nuruyla nurlandırsın
saliha mümine kullardan eylesin
selametle kardeşim.

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam - selamun aleyküm

ve aleyküm selam - selamun aleyküm

Rabbim razı olsun inşAllah :a03:

selam ve dua ile,

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHIYM de ve kapan.... SELAMETLE... ama büyük bir azimle yarın ölcekmiş gibi...

Kardeşim
Yapılacak her işimizi sadece ve sadece ALLAH rızası için yapmalıyız
babam istedi, kocam istedi vb. şeylerle yapmak zoraki istemiyerek yapılan şeydir,
halbuki yapılan hayırlı ve güzel işlerin sevabınıda kazanmak gerekir,
ayrıca bahsedilen örtünme konusu RABBİMİn emridir,
tabiki babalar ve kocalar veya abiler vesile olacaklardır,
ama yaparken RABBİMİZİN rızasını kazanmak gerekir

RABBİM nuruyla nurlandırsın
saliha mümine kullardan eylesin
selametle kardeşim.

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
canım kardeşim, yazdıklarını okumaya doyamadım, Rabbim razı olsun senden,

selam ve dua ile

Ve Aleyküm selam canım
öncelikle hoşgeldin..:)
üyeliğin hayırlı ve daim olsun inşallah
Berat ablacığım ceylanturcum Gülşahcım can kardeşlerim yüreklere hitabeden yorumlar yapmışlar..
Rabbim onlardan razı olsun
insan kendi hastalağını Rabbimin izniyle kendi bilir..Canı nerede acıyorsa kendi bilir..Doktor hastanın yönlendirmesi tetkitler sonucu hastalığı tehşis eder..
Maşallah Barekallah Subhanallah
Sende herşeyin farkındasın düşmanın Şeytan ve nefsinle şavaştığının farkındasın..
Biliyorsun Savaş meydanındasın..vücudundaki virüsü yendiğin gibi gayret ile hayırlı adımlarınla nefsinle mücadelende yenen kişi sen ol..
Anımızın garantisi yok..
yazında babamın baskıları sonucu ona inat demişsin..
bu cümlen yüreğimi sızlattı..aslında yüreğimdeki korkuyu hatırlattı..hisettirdi
Ne mutlu kapan kapan diye yapan bir baban var..sana göre baskı aslında nimet canım
Bazen çok korkuyorum..Yeğenlerim var küçükler ama tertemiz yürekleriyle etrafı nefsin sardığı şeytani durumların sardığı zor zamanda yetişiyorlar..
Bazen üzerlerinde yoğunlaşıyorsun birşeyler verebilmek için..
küçükler bazen sıkılıyor..belki onlarada baskı olarak geliyor...Hep diyorum teyzecim şimdi sana baskı olarak geliyor namaz kıl demem/miz inanki ilerde anneanneciğine çok dua edeceksin diyorum..
şimdi küçük ilerde büyüyecek...Rabbimin tesettür emrini uygulamasını okadar çok istiyorumki...
Ailesinde etrafında çok az sayılı insanlar tesettürlü..bazen hevesleniyor..ama bilemiyorum sadece dua ediyorum Rabbim yüreğine sunsun..Rabbim hayırlı yetiştirmeyi nasip etsin inşallah..
sözü çok uzattım hakkını helal et işin özü benimde çevremde kapan kapan tesettürle nurlan diyen kişiler olsaydı..Her zaman Daha erken tatsaydım bu tarifsiz huzuru diyorum..
inanki çok büyük nimet...ne güzel mutluluk...
Huzur islamiyeti yaşayabilmekte canım..Sen hayırlı adımını at sen çevrende hayra vesile olanlardan ol inşallah..
sen tohum ek bahçende güller açsın..sen adımını hayr olarak atınca inanki Rabbim nice hayırlı insanlarla karşılaştırıyor seni..
Ve bizlere bu güzellikler yaşatan Rabbimize şükür etmek düşüyor..
canım hiç bekleme nefsinle savaşını yen...
seni yanlış anlamıyoruz canım yüreğin Rahmanı söylüyor..nefsin ise seninle savaşıyor..
Biz hayr içersinde olmaya gayret edip niyet edelim..
bu yolda mücadele edelim..inanki herşey güzelleşiyor..
Hayırlı haberlerini beklemekteyiz
Rabbim seninle birlikte bütün kardeşlerimize Tesettür nuruyla nurlanmalarını nasip etsin inşallah
selametle kal..
selam ve baki dualarımla
En Güzel'e Allah Celle Cellalühu emanetsin
:a07:

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim razı olsun inşAllah

Tüm kapanmak isteyen kardeşlerim için .......güncelleme

Hayat hep sorular ve cevapları aramakla geçer.....
Geçerkende nasıl geçtiğini anlayamayız...

Ha bugün ha yarın derken kendimizi mutlu etmediğimizi asıl çevre için yaşadığımızı anlamış oluruz.İş işten geçer....

Allah'ı Celle Celaluhu tanımak herşeyden önce ibadeti güzelleştirir..
Daha çok ibadet yapmayı,ibadet yaparken huşu içinde olmayı özendirir.
Başkaları için değil ALLAHÜTEALA için yaşamayı öğretir.
Sevdikçe daha çok araştırır,araştırdıkça daha çok severiz.
Rabbimiz bizim O' na yürümemize karşılık koşarak karşılık verir...
Gönlümüz sıkıntıdan kurtulur...
Herkese bu yolun ne kadar güzel olduğunu anlatır....
Bu bazen örtümüzle olur...
Bazense iman edenin nuruyla belli olur....

"Allah Celle Celaluhu nurunu tamamlayacaktır."

Rabbim bu yolda ayaklarımızı,
kalbimizi sabit kılsın,şaşırtmasın ...
Hidayette olup sapıtanlardan-saptıranlardan değil,
hidayete vesile olanlardan eylesin inşallah

KAPANMAK İSTEYEN TÜM KARDEŞLERİM

Zaman öylesine çabuk geçiyor ki
Siz sorularınıza cevap ararken....
Kapanmak isteğinizi her bir an ertelerken
Zamanın geçtiğini görmüyor musunuz

Eğer nefs ve şeytan olmasaydı insanlar nasıl imtihana tabi tutulacaktı???

İşte bizimde bu dünyada imtihanlarımızdan birisi bu...
Sizler okul,iş,kariyer diye düşünmeye devam ederseniz bir bakmışsınız bu huzursuzlukla yaşamınız devam etmiş gençliğiniz uçup gitmiş..
Bize verilmiş olan görevleri yapmak için ne kadar zaman verilmiş biliyor muyuz?

Ölümün Ne Zaman Geleceğini Biliyor musunuz?

ÖLÜM VARMIŞ diyebilmek için
Musalla Taşınımı Bekleyeceğiz?

ÖLMEDEN ÖNCE
Tüm korkularınızı yenin....
ÖLÜM ZATEN BİR KIYAMET

AHİRETE NASIL HAZIRLANACAĞIZ?

Vicdanınıza bir kulak verin bakalım....
İyice dinleyin...
Kalbiniz A L L A H C.C derken
...hala örtünmeyi bu kadar mı düşünür oldunuz ????

ALLAH'a C.C. tam tevekkülle gidin...
Tam bir teslimiyetle...
Bırakın korkularınızı....
Sadece Bir ADIM ATIN BAKALIM....
Bizi korkularımızla başbaşa bırakacakta
EMİN kılacakta Yalnız Rabbimiz değil mi?

İyice Düşünelim?
Bize bahşedilenlerin karşılığında
AHİRETİ KAZANMAK.......

AHİRETİ KAZANMAK
KOLAY MI SANIYORSUNUZ ?

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim razı olsun inşAllah

Belki üzülecek belki kırılacaksın...

Kim bilir ne sözler duyacaksın!!!

Yinede ağlama,durma,düşünme,sorgulama....

Bil ki RABBİN seni seviyor...

Ve bil ki RABBİN sana merhamet ediyor...

Düşün Fatımaları,Aişeleri...

Rabbin için dök yaşlarını...

Fani olana takılma...

O RABBİNDEN iyi mi bilecek???

Kırılma güzel yüreklim TESETTÜR senin görevin...

Uy rabbine , aç ellerini rahmete...

ERTELEME,ZAMAN GEÇİYOR UNUTMA,YA LEHİNE YA ALEYHİNE..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt