Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
burcu hanım rabbim yardımcınız olsun bende kötü bir dönem içerisindeyim ama sizin yazdıklarınızla toparlandım bana çok destek oldunuz canı gönülden inanıyorumki rabbimde sizin yardımıcnız olacak dualarım szinle allah yar ve yardımcınız olsunn

Ve Aleyküm selam didemciğim..
seni gördüğüme çok sevindim..:)
Maşallah Barekallah yazdıklarınla manevi yönden daha iyi olduğunu görmek çok güzel
Şükürler olsun Rabbimize c.c. Rahman c.c. sıkıntıda olan bütün kardeşlerimizi en kısa zamanda ferahlatsın..
"Ey kalpleri çeviren ALLAH'ım! Kalbimizi dinin üzerine sabit kıl"
Amin..Amin...Amin...
Selametle kalınız
Selam ve baki dualarımla
En Güzel'e Rahman c.c. emanetsiniz..
:a07:

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
hala örtmedim ya aldım eşrabımı ama duruyor öle ama aklıma geldikçe seviniyorum içimde bi sevinç var ama hani ??
Esselamu Aleyküm canım
Ne güzel örtünü almışsın..
Yüreğindeki o güzel sevinci aklına geldikçe yaşama
Yaşayarak hissederek yaşa..
Tesettür nuruna bürünerek yaşa..
Şuan yaşadığın sevinçle Yaşadığın tarifsiz huzurun birleştiği manevi güzelliği düşün
ve hayırlı adımın için hiç bekleme hemen at
Hem kendini hemde biz kardeşlerini sevindir:a12:
Huzur İslamiyeti yaşa/makta/bilmekte..
Bize bu lütuf verilmişken niye bekli/yoruz/yelimki..
Rahman c.c. bu huzuru yaşabilenlerden eylesin bizleri..
Eşarbını takınca hayırlı adımını atınca bir bakacaksinki senin parçanmış
Aynı puzzle gibi yüreğindeki eksikliği yaşadığın huzurla tamamlayacaksın
bu nedenle bekleme canım..
Hayırlı haberini en kısa zamanda alabilmemiz duasıyla
Rahman c.c. bütün kardeşlerimize tesettür nuruyla nurlanmalarını nasib etsin
İnşallah
Selametle kal
Selam ve baki dualarımla
Rahman c.c. emanetsin..
:a07:

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Rahman c.c. sizden ebeden razı olsun inşallah

ka Pa Na ma yan....tüm kardeşlerime;;;;;;;

"Kapanmak özümüzle birdir...kalbimizle...ruhumuzla...
önceden düşündüğümüz tüm olumsuzlukları alır gider birden....
kendi içimizde yaşadığımız korkularımızın ne kadar da boş olduğunu gösterir bize....

hayat gibi...aynı...

yaşamımızı ne kadar içten yaşarsak...
islamı severek isteyerek öğreterek yaşarsak o kadar içten geçirmiş oluruz bu hayatı...yüzümüz gülen taraf olurken vicdanımızda rahatlayan taraf olur...

zorluklarla mücadelemi zor gelmiştir bizlere yoksa birkaç kişinin söylediği anlamsız cümleler mi????

başınızdaki eşarp içinmi dir bu korku..yüreğinize yerleşen islamı yaşama sevinci.....ya diğerlerinin korkusu.....

kendinize fırsat vermeden
soranlara güzelliği göstermeden bu kaçmak niye?

KENDİNİZE FIRSAT VERMEDEN...SONRASINI BİLMEDEN DENEMEMEK NİYE???

Biz bir EMİR den konuşuyoruz...FARZ olandan bahsediyoruz..yani..zevkimize kalmış,korkumuza kalmış,dillerin söylediklerine kalmış birşey değil bu..

ÇOK ÖNEMLİ...

1 adım atmadan
hiç karşımızdakine fırsat vermeden bu kaçış niye.??????

Allah c.c. siz hiç bir yapmadan bunca hayatı bahşederken......bu kaçış niye?
soruyorum tüm kardeşlerime.....

herkes bir düşünsün bakalım"

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı

Ey insanlar, Rabbinizden korkup-sakının
ve öyle bir günün azabından çekinip-korkun ki,
(o gün hiç) bir baba, çocuğu için bir karşılık veremez
ve (hiç)bir çocuk da babası için bir şeyi verebilecek (durumda) değildir
.
Şüphesiz Allah'ın va'di haktır.
Artık dünya hayatı sizi aldatmaya sürüklemesin
ve aldatıcı(lar) da sizi Allah ile aldatmasın

( lokman 33)

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı

mir_erhan

Moderator

Ey insanlar, Rabbinizden korkup-sakının
ve öyle bir günün azabından çekinip-korkun ki,
(o gün hiç) bir baba, çocuğu için bir karşılık veremez
ve (hiç)bir çocuk da babası için bir şeyi verebilecek (durumda) değildir
.
Şüphesiz Allah'ın va'di haktır.
Artık dünya hayatı sizi aldatmaya sürüklemesin
ve aldatıcı(lar) da sizi Allah ile aldatmasın

( lokman 33)

eyvALLAH kardeşim
Allah c.c. sizden razı olsun.

desteğe devam inşalah

selam ve dua ile

berat05

Yönetici
esselamün aleyküm değerli kardeşim

esselamün aleyküm değerli kardeşim

Selam olsun PEYGAMBER EFENDİMİZ'in s.a.v. yolundan gidenlere

Selam olsun ALLAH'ın c.c. EMİRLERİNİ HAKKIYLA YERİNE GETİRENLERE

Selam olsun örtünmek için gayret gösterenlere

SELAM olsun TESETTÜRÜ HAKKIYLA TAŞIYANLARA

Selam olsun

SELAM OLSUN

HEP BİRLİKTE

Tebliğ

ve

Desteğe
Devam

İnşallah

Gönlü güzel kardeşim....

Yazacak şeyler çok ama.....bazen insanın elleri boşlukta kalıyor....bilemiyor ne yazacağını

Allah c.c. bu yaptıklarınızın karşılığını kat be kat versin her iki dünyada da...

Ne diyeyim...Allah c.c. rızası içinde yaşadığı kullarından olasınız inşallah

nisan21

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı akşamlar herkese... Bende iki sene önce 5 ay kadar kapandım, bir sürü zorluğa rağmen ( eşim ve oğlum istememişti ama kabullendiler sonra) ve sonra çok büyük bir hata yapıp tekrar açtım başımı... Şimdi yine kapanmak istiyorum ama beni neyin engellediğini bilmiyorum, neyi bekliyorum bilmiyorum...

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü,

kardeşim öncelikle geçmiş olsun, zaman artık keşke yapmasaydım zamanı değil, gelmiş geçmiş. Önemli olan başınızdan geçen bu olaydan ders almanız, neden başörtünüzü çıkardığınızdır. Şeytanın vesvesesine yenilmeyin lütfen, ne güzel bu konuya yazmanız bile sizde bir istek ve farkındalık oluştuğunu gösteriyor. MaşAllah.

Kendi iç sesinizi dinlediğinizde tekrar tesettürünüze kavuşacaksınız inşAllah, dertlerinizi, sıkıntılarınızı buraya yazın ki, herkes elinden geldiğince destek olsun size,

inanın zor değil, hiç zor değil,

selam ve dua ile, Allah'a cc emanet olun, hayırlı akşamlar

Hayırlı akşamlar herkese... Bende iki sene önce 5 ay kadar kapandım, bir sürü zorluğa rağmen ( eşim ve oğlum istememişti ama kabullendiler sonra) ve sonra çok büyük bir hata yapıp tekrar açtım başımı... Şimdi yine kapanmak istiyorum ama beni neyin engellediğini bilmiyorum, neyi bekliyorum bilmiyorum...

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı

burcucuğum nasılsın, bi ses ver, nasıl oldun?

Allah'a cc emanet ol güzel kardeşim,

selam ve dua ile, hayırlı akşamlar

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı

ablacığım, Rabbim sizden, su-eda kardeşimizden, burcu kardeşimizden, mir-erhan kardeşimizden, aylin kardeşimizden, şimdi isimleri aklıma gelmeyip de bu konuya yazan, destek olan tüm kardeş/abla ve abilelerimizden razı olsun,

Allah'a cc emanet olun hepiniz,

Biz birbirimizi Allah cc rızası için seviyoruz, inşAllah bu dostluğumuz, kardeşliğimiz kurtulmamıza vesile olur, cennette de devam eder inşAllah

Gönlü güzel kardeşim....

Yazacak şeyler çok ama.....bazen insanın elleri boşlukta kalıyor....bilemiyor ne yazacağını

Allah c.c. bu yaptıklarınızın karşılığını kat be kat versin her iki dünyada da...

Ne diyeyim...Allah c.c. rızası içinde yaşadığı kullarından olasınız inşallah

hidayetedogru

Kayıtlı Kullanıcı

esselamün aleyküm ve rahmetüllahi ve berekatüh..
maşallah kardeşim ne kadar güzel yazmışsın ellerine sağlık
çok duygulandım sevindim yüreğimle bir çırpıda okudum.
inşallah diğer kardeşlerimizin de böyle güzel ve öğüt dolu yazılarınıda okuruz.
Allah celle celalüh bu yolda ve tebliğde yar ve yardımcınız olsun..

Ey insanlar, Rabbinizden korkup-sakının ve öyle bir günün azabından çekinip-korkun ki, (o gün hiç) bir baba, çocuğu için bir karşılık veremez ve (hiç)bir çocuk da babası için bir şeyi verebilecek (durumda) değildir. Şüphesiz Allah'ın va'di haktır. Artık dünya hayatı sizi aldatmaya sürüklemesin ve aldatıcı(lar) da sizi Allah ile aldatmasın( lokman 33)

selam ve dua ile

Aleykümselam gönlü güzel kardeşim, okuyan gözlerine, dillenen yüreğine ve yazan ellerine sağlık...Rabbim farkındalığımızı daimi etsin ve bu yola adım atmak isteyen tüm kardeşlerimizi de en yakın zamanda eşsiz huzuruyla mükafatlandırsın inşallah...

SELAM VE DUA İLE...

hidayetedogru

Kayıtlı Kullanıcı

Hayırlı akşamlar ablacım...Rabbim tez zamanda sizi tekrar tesettürünüze kavuştursun inşallah, ben çok kısa bir süre önce örtünmeye başladım, bulunduğum ortam aynı, çevremde hem onaylayan hem de onaylamayan insanlar var ama çok şükür Rabbimiz yüreğimden tuttu ve beni yalnız bırakmadı, bu huzura kavuşmayı dileyen tüm kardeşlerimizi de Yüce Mevla yalnız bırakmayacaktır...

Çokça dua edin, tövbe edin...yanlışları, hataları, büyük küçük her türlü günahı bağışlayacak olan Yüce Allah tır...Yaşınız daha çok genç ablacım, bu huzur ancak genç yaşta tadılırsa daha da lezzetli hale geliyor unutmayın...Sizin yüreğinize bu isteği tekrar verdiğine göre Rabbimiz sizi tekrar huzuruna davet ediyor ablacım benim...şükürler olsun...yılmayın inşallah...dualarda buluşmak dileğiyle Allah ın izniyle...

Hayırlı haberlerinizi alabilmek umuduyla, Allah a emanetsiniz...

SELAM VE DUA İLE ABLACIM...

nisan21

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı olsun... Mevlam inşallah o huzura tekrar kavuşturur beni...

Bugün 23:30
hidayetedogru Alıntı:

Hayırlı akşamlar ablacım...Rabbim tez zamanda sizi tekrar tesettürünüze kavuştursun inşallah, ben çok kısa bir süre önce örtünmeye başladım, bulunduğum ortam aynı, çevremde hem onaylayan hem de onaylamayan insanlar var ama çok şükür Rabbimiz yüreğimden tuttu ve beni yalnız bırakmadı, bu huzura kavuşmayı dileyen tüm kardeşlerimizi de Yüce Mevla yalnız bırakmayacaktır...

Çokça dua edin, tövbe edin...yanlışları, hataları, büyük küçük her türlü günahı bağışlayacak olan Yüce Allah tır...Yaşınız daha çok genç ablacım, bu huzur ancak genç yaşta tadılırsa daha da lezzetli hale geliyor unutmayın...Sizin yüreğinize bu isteği tekrar verdiğine göre Rabbimiz sizi tekrar huzuruna davet ediyor ablacım benim...şükürler olsun...yılmayın inşallah...dualarda buluşmak dileğiyle Allah ın izniyle...

Hayırlı haberlerinizi alabilmek umuduyla, Allah a emanetsiniz...

SELAM VE DUA İLE ABLACIM

Bugün 17:36
ceylantur selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü,

kardeşim öncelikle geçmiş olsun, zaman artık keşke yapmasaydım zamanı değil, gelmiş geçmiş. Önemli olan başınızdan geçen bu olaydan ders almanız, neden başörtünüzü çıkardığınızdır. Şeytanın vesvesesine yenilmeyin lütfen, ne güzel bu konuya yazmanız bile sizde bir istek ve farkındalık oluştuğunu gösteriyor. MaşAllah.

Kendi iç sesinizi dinlediğinizde tekrar tesettürünüze kavuşacaksınız inşAllah, dertlerinizi, sıkıntılarınızı buraya yazın ki, herkes elinden geldiğince destek olsun size,

inanın zor değil, hiç zor değil,

selam ve dua ile, Allah'a cc emanet olun, hayırlı akşamlar

berat05

Yönetici
vealeykümselamverahmetullahiveberakatuhu

vealeykümselamverahmetullahiveberakatuhu

ablacığım, Rabbim sizden, su-eda kardeşimizden, burcu kardeşimizden, mir-erhan kardeşimizden, aylin kardeşimizden, şimdi isimleri aklıma gelmeyip de bu konuya yazan, destek olan tüm kardeş/abla ve abilelerimizden razı olsun,

Allah'a cc emanet olun hepiniz,

Biz birbirimizi Allah cc rızası için seviyoruz, inşAllah bu dostluğumuz, kardeşliğimiz kurtulmamıza vesile olur, cennette de devam eder inşAllah

Sağolun değerli kardeşim

Allah c.c. sizlerden de razı olsun

Rahman ve Rahim olan ALLAH'a emanet olunuz kıymetli kardeşim

didem65

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşlerim.insanlar ne kadarda çirkinleşmiş gerçek sevgi yok olmuş.beni tanıyanlar bilirler bir allahın kulunu sevdim o istedi diye başımı kapadım ama bu gün o kadar çirkin bir gerçeği öğrendimki ayaklarım yerden kesildi.meğerse bunlar aralarında iddiaya girmişler.bu kızın başınıda kapatırım kendimede aşık edebilirim diye.şimdi kendime kızıyorum ben nasıl inanmış nasıl sevmişim.başörtü yüzünden iddiamı olur.allahın emri üzerine dalga geçmek oyun oynamakmı olur.rabbim bu olanlar yüzünden başörtümden beni soğutmasınnnnnn

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykum selam Rahmatullahu ve berakatuhu
Canlar ben geldim :) bende sizleri Allah için çok ama çok seviyorum Hepinizden Rabbim razı olsun ne guzeldualar etmişssiniz ne kadar guzel destekte bulunmussunuz dualarınızla ve desteğinizle cok şükür sorunumdan kurtuldum Rabbimkırıktesti kardeşimizdende razı olsun oda cok buyuk destek verdi :) şeytanın ve nefisin dinimizden uzaklastırmaya çalısmasıyla birkac hataya gunaha düştüm maalesef Rahmanımıza sığınıyorum mağfiretine inşallah affaeder beni bir ara okadar kötü oldumki dinimizle ilgili herşey silindi beynimden Efendimize aşkım söndü gibi hissetim dedimhalim neolacak cırpınmayada mecalim yoktu o gücü hissedemiyordum işte sizlerin oguzel duaları sayesinde yeniden kavustum cok şükür Elhamdulillah attlattımya o birkac gunu bundan guzeli varmı
Canlarımsınız hepiniz kardeşlerim ablalarım hepiniz ne kadar değerlisiniz bende
herkese hayırlı gunler selam ve dua ile

didem65

Kayıtlı Kullanıcı
Canlar ben geldim :) bende sizleri Allah için çok ama çok seviyorum Hepinizden Rabbim razı olsun ne guzeldualar etmişssiniz ne kadar guzel destekte bulunmussunuz dualarınızla ve desteğinizle cok şükür sorunumdan kurtuldum Rabbimkırıktesti kardeşimizdende razı olsun oda cok buyuk destek verdi :) şeytanın ve nefisin dinimizden uzaklastırmaya çalısmasıyla birkac hataya gunaha düştüm maalesef Rahmanımıza sığınıyorum mağfiretine inşallah affaeder beni bir ara okadar kötü oldumki dinimizle ilgili herşey silindi beynimden Efendimize aşkım söndü gibi hissetim dedimhalim neolacak cırpınmayada mecalim yoktu o gücü hissedemiyordum işte sizlerin oguzel duaları sayesinde yeniden kavustum cok şükür Elhamdulillah attlattımya o birkac gunu bundan guzeli varmı

çok sevindim sıkınıtınızın geçtiğine allah her daim sizi mutlu etsin dualarınızı kabul etsin sıkıntıya uğratmasınn

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşlerim.insanlar ne kadarda çirkinleşmiş gerçek sevgi yok olmuş.beni tanıyanlar bilirler bir allahın kulunu sevdim o istedi diye başımı kapadım ama bu gün o kadar çirkin bir gerçeği öğrendimki ayaklarım yerden kesildi.meğerse bunlar aralarında iddiaya girmişler.bu kızın başınıda kapatırım kendimede aşık edebilirim diye.şimdi kendime kızıyorum ben nasıl inanmış nasıl sevmişim.başörtü yüzünden iddiamı olur.allahın emri üzerine dalga geçmek oyun oynamakmı olur.rabbim bu olanlar yüzünden başörtümden beni soğutmasınnnnnn
ve aleykum selam canım benim varsın onlar istediği gibi oyun oynasınlar ama bu oyunda en karlı cıkan sen oldun unutmaki herkesin cok isteyipte ulaşamadıgı tacımızı başında taşımaktasın ne mutlu sana sal Rabbimize ve şükret Sana bunu böyle vesile kıldıgı için Onlarıda Rabbimiz hidayet versin de ve gec cunku sen Onların o kötü oyun sonucunda örtüne kavustun dini bir sitede bircok sana yardım eden kardeşin oldu dogru yerdesin sen şuanda ha sana birkardeş sözü bak canım cok şükür böyle birşeyde cok karlı cıktın ama attıgın adımı mantıklı bir şekide dinimize göre at gunahların içine dalma olurmu kendine büyük bir ders cıkar canım benim örtüne lütfen sımsıkı sarıl Efendimizin sünnetlerine Rabbimize sımsıkı sarl bundan böyle olurmu
selam ve dua ile

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü

selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü

:a04: :a14: :a35: :a12:

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt