Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

Azerbaycan_li

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim herşeyin hayırlısını nasıp etsin ..

bende sizlerle bişey paylaşmak istiyorum ..
belki hatırlarmısınız yazmıştım açık olduugmu ve kapanmayı çok istediğimi rabbim nasip eder inşallah.
dün abimle konuşurken dedimki ben kapanmayı düşünüyorum ne dersin diye kapanma dedi bence evlendikten sonra kapanırsın diyince çok kötü oldum hiç böyle düşünüceni sanmamıştım ve tartışmaya başladık sen nasıl böyle düşünürsün diye tepki gösterdim abime yarınımızın garantisimi var dedim sen öyle düşünüyosun diye ona ne yaparsan yap dedi sonra kapanmak istiyosan kapan dedi senin kararın dedi.....
işte böyle bunarı paylaşmak istedim sizlerle ... kendi halime çok üzülüyorum neden bir sabah kalkıp baş örtümü takamıyorum neden rabbim bana hayırlı bir yol gösterir inşallah ..

dualarınızı eksik etmeyin benim için ve benim durumumda olan kardeşlerimiz için

yüce rabbim sizlerden razı olsun

Allah yardımcınız olsun...bole konularda abiye, ablaya sormak ne derece dogru kardeşim...mesela namaz kılacam abi izin veriyor musun akşam namazımı kılayım gibnilerinden...

ayeti soyleriz, Allah ın emri deriz, ve guzel sozle (ki ayet en guzeli) anlatırız ve Allah ın emrini yerine getiririz...

abimiz ve ya annemiz başka turlu düşüne bilir...

yani kısaca Allah a iysan olan konuda, kula itaat yoktur...

PeNYe.Zz

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm NUUR kardeşim..

siz eğer kapanmayı gerçekten kalpten istiyorsanız duyacağınız olumsuz yorumları biraz göz ardı etmelisiniz..bende kapanıcam dediğimde abim açılırsın 3 güne kalmaz dedi..direk insanın hevesini kıracak tarzdan yorumlar duydum ama bendeki heves değildi gelip geçici bişey değildi..sokağa çıkarken artık saçım açık çıkmaya utanır oldum..kapalılık benliğime yerlemişti sanki..açılırsın diyenlere inat dinlemedim kimseyi ve kapandım..bulunduğum şehirdede çok fazla kapalı yok okulumdada çok az kapalı var..ama hiç sorun etmedim ben başörtümü takmaktan gurur duyuyorum.yüce allahın emri karşısında bize veya diğer insanlara söz düşermi.rabbimizin isteği gayet açık ve net..bize düşen en güzel şekilde bu isteği uygulamak rabbimizin bizden razı olmasını sağlamaktır..güzel kardeşim sen kapanmak istersen belki ailenden göremeyceğin desteği inan bizden göreceksin ben elimden gelen herşeyi yaparım hertürlü manevi destekte bulunurum yeterki siz gerçekten isteyin.selametle

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
Canlar sizden kendim için içten dualarınızı isteyeceğim olurmu Rabbim kendi kendime içine düştüğüm durumdan kurtarsın beni inanın dualarına cok ihtiyacım var yenildim resmen bu sefer herzamankinden farklı kurtulmak için cırpınmayı bile istemiyorum ne olur bırakmayayım dua edin olurmu devam edeyim yine eskisi gibi sımsıkı sarılarak yüreğimdeki yanan ateşi hissedereko ateş sönmemiş olsun gönül vereyim dilimde zikir gönlümdeki o büyük aşk olsun gözümde namazı beklesin .....tıpkı esikisi gibi
dualarınızı bekliyorum

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
Yakındır kurtuluşun, ağlama sil yaşını
Bir tutam demokrata satılan başörtüsü
Donatır yıldız ile, bacımın dik başını
Pis ellerce yırtılıp atılan başörtüsü

Kadrini bilenlerin, sevinci tasasıdır
Mü'minlerin onuru, zâlimin paspasıdır
Koskoca bir ümmetin yüreğinde yasıdır
Harcolup gözyaşına katılan başörtüsü

İmandır tırpanımız, cennettir harmanımız
Koşarız katlimize, olsa da fermânımız
Helâl eyle hakkını, biterse dermânımız
Ey kaşları hiddetle çatılan başörtüsü

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
hala örtmedim ya aldım eşrabımı ama duruyor öle ama aklıma geldikçe seviniyorum içimde bi sevinç var ama hani ??

Azerbaycan_li

Kayıtlı Kullanıcı
hala örtmedim ya aldım eşrabımı ama duruyor öle ama aklıma geldikçe seviniyorum içimde bi sevinç var ama hani ??

inşallah örtünürsün güzelce kardeşim...örtün sana da bir neşit hediyye ederim :)...tabiki hediyye bahane siz Allah rızası için örtünürsünüz yakında inşallah...

berat05

Yönetici
esselamün aleyküm

esselamün aleyküm

Selam olsun tüm sevindirenlere

Selam olsun tüm kardeşlerime

Allah c.c. razı olsun Emirleri yerine getirenlere

Rabbim doğru yoldan ayırmasın kardeşim bizleri...bir anlık dahi olsa nefse ve şeytana uydurmasın...

Tebliğ ve Desteğe devam inşallah

PeNYe.Zz

Kayıtlı Kullanıcı
Canlar sizden kendim için içten dualarınızı isteyeceğim olurmu Rabbim kendi kendime içine düştüğüm durumdan kurtarsın beni inanın dualarına cok ihtiyacım var yenildim resmen bu sefer herzamankinden farklı kurtulmak için cırpınmayı bile istemiyorum ne olur bırakmayayım dua edin olurmu devam edeyim yine eskisi gibi sımsıkı sarılarak yüreğimdeki yanan ateşi hissedereko ateş sönmemiş olsun gönül vereyim dilimde zikir gönlümdeki o büyük aşk olsun gözümde namazı beklesin .....tıpkı esikisi gibi
dualarınızı bekliyorum

selamünaleyküm ablam iyisindir inşallah.ne oldu bilmiyorum ama lütfen kendini bırakma.dualarım seninle olacak.lütfen üzme kendini..bende üzülüyorum :( allah yardımcın olsun..rabbim en kısa zamanda seni sıkıntılarından kurtarsın inşallah.:a14:bizleri mutlaka haberdar et..merak ederim seni.allaha emanetsin ablacım

mir_erhan

Moderator
dualarınızı bekliyorum

esselamün aleyküm ve rahmetüllahi ve berekatüh...

sevgili Burcu kardeşimiz. seni Allah c.c. rızası için çok sevdiğimizi biliyorsun..
senin çok emeğin ve dua fedakarlıkların
en başta kardeşlerimizin yaralarını dillendirme olanağını verdiğin bu güzel konu.
kaç kişi hangimiz feyizli ve sevindirici paylaşımlar okumadıkki..
senin için kalbi dualar ediyoruz.
kardeşim yaşadığımız zaman çok zor.
iman avuçta ateş tutup bir de taşımaya benziyor.
şeytan askerleriyle nereleri kuşatmamışki.
bunun sebebi belki de en fazla bizleriz.
çünkü yeterince öğrenemedik öğretemedik.mücadele edemedik.
bizi tersleyecekler diye korktuk
en önemlisi cevabını bilemeyeceğimiz bir soruyla karşı karşı kalacağız diye hep sustuk.
oysa bu din tebliğle bu günlere ulaştı.
bizler artık öğrenmeyi aşmalıyız ki tebliğ hedefimiz olsun.
sıkıntılar alır insanı
boşluğu şeytan doldurur. buna meyil vermemek için bizler iman ile beslemeliyiz. kendimizi bu yola adamalıyız.
unutmamalıyız ki Allah c.c. ın bize ihtiyacı yok
biz muhtacız ona bizim ihtiyacımız var.
dualarımız senin le Burcu kardeşimiz.

her türlü maddi ve manevi sıkıntı ve hastalıkların için şifa duasını okuyacağım

"Ezhib''l be''se Rabbin''nasi esfi ve entes''safi la sifae illa sifauke , sifaen la yügadiru sekama"
(Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi! Şifâ ver, çünkü şifâ verici sensin. Senin vereceğin şifâdan başka şifâ yoktur. Öyle şifâ ver ki hiç bir hastalık bırakmasın)

Allahım BURCU kardeşimize vermiş olduğun bu sıkıntılar sana şükür vesilesidir.. Hiçbir kuluna dayanamayacağı yükü yüklemezsin, Burcu kardeşimize ve ümmeti Muhammed'e de şifalar ve sıkıntılardan kurtulma ve senin yolunda hakkiki kul olmayı nasip eyle Yarabbi'm.

Amin

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
dualarınızı bekliyorum
Ve Aleyküm Selam canım..
Burcum her zaman ifade ediyorumki seni
Rahman c.c. için çok seviyorum..
yüreği güzel kardeşim şuan yaşadığın sıkıntılar ne ise
Rahman c.c. sıkıntılarına inşirah suresinin ferahlığını nasib etsin seni en kısa zaman ferahlatsın...
Rahman c.c. izniyle dualarımdasın canım..
Selametle kal ..
Baki Muhabbet ve dualarımla..
En Güzel'e Rahman c.c. emanetsin..:a07:​

berat05

Yönetici
esselamün aleyküm

esselamün aleyküm

dualarınızı bekliyorum

Kardeşim dualarım seninle...
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah...

Ama unutmaki zaman zaman böyle dönemler oluyor,imtihan içindeyiz,kendimizi bırakmak yok olurmu?

Nefs ve şeytan her an hazırda beklemede
La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim de sık sık

ALLAH c.c. büyüktür

Her zaman dualarımdasın

selametle değerli kardeşim

hidayetedogru

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim herşeyin hayırlısını nasıp etsin ..

bende sizlerle bişey paylaşmak istiyorum ..
belki hatırlarmısınız yazmıştım açık olduugmu ve kapanmayı çok istediğimi rabbim nasip eder inşallah.
dün abimle konuşurken dedimki ben kapanmayı düşünüyorum ne dersin diye kapanma dedi bence evlendikten sonra kapanırsın diyince çok kötü oldum hiç böyle düşünüceni sanmamıştım ve tartışmaya başladık sen nasıl böyle düşünürsün diye tepki gösterdim abime yarınımızın garantisimi var dedim sen öyle düşünüyosun diye ona ne yaparsan yap dedi sonra kapanmak istiyosan kapan dedi senin kararın dedi.....
işte böyle bunarı paylaşmak istedim sizlerle ... kendi halime çok üzülüyorum neden bir sabah kalkıp baş örtümü takamıyorum neden rabbim bana hayırlı bir yol gösterir inşallah ..

dualarınızı eksik etmeyin benim için ve benim durumumda olan kardeşlerimiz için

yüce rabbim sizlerden razı olsun

Selamün aleyküm güzel kardeşim..Cümlelerini okurken kısa bir süre önce yaşadıklarım geldi aklıma, ben de ilk önce kızkardeşime açmıştım bu konuyu, her ne kadar bir içine kapanma ve bu dünyadan elini ayağını çekme olayı gibi anlasa da hayat senin hayatın istedğin gibi yaşa dedi...Sonra hep bir vesile bekledim belki de bir mucize..Anneme, babama nasıl anlatabilirm diye düşündüm, okul okudun, çaba harcadın şimdi sağlam bir iş bulmak yerine örtünmek de ne demek oluyor diyeceklerini hayalimde canlandırabliyordum..bu düşünce beni hep adım atmaktan alıkoyuyordu.. karşı gelecekleri düşüncesi, çevredeki insanlar arasında beni yanlarında o şekilde görmek istemeyeceklerine dair düşünce, evlendikten sonra örtün düşüncesi ve daha bir çok şey..sonunda şükürler olsunki başardım, Allah ın izniyle, 1 hafta doldu başımı örtemeye başlayalı, bu öyle güzel bir huzurki Rabbim tüm sıkıntı çekenlere ve henüz hayata geçirememiz olanlara nasib etsin inşallah..canım kardeşim bu hayat gerçekten de bizim kendi hayatımız, annemizin,babamnızın üzerimizdki emeklerini elbetteki yadsıyamayız ama onlar da bizler gibi herkes gibi acizler, hepimiz her geçen gün bu dünyadaki son günümüze biraz daha biraz daha yaklaşıyoruz..o güne kadar Rabbimizin yolunda hayata geçirdiğimiz her güzellik bize hem bu dünyada hem de ahirette mükafatla geri dönecektir...Şöyle düşün, uykundan uyandığında seni sanki yalnızca saatin alarmı uyandırıyor gibi geliyor değil mi..ama aslında Rabbimiz istediği için tekrar gözlerini açma ve ayağa kalkma fırsatı buluyorsun..başına Rabbinin rızası için takacağın örtünü de ölmeden bu dünyada uyanmak adına sana sunulan bir nimet olarak düşün canım kardeşim benim..Kim olursa olsun, senin yüreğine bahşedilen bu güzel isteği onlara yok etme fırsatı verme, sen kendin için, sen Rabbin için bu yoldasın..Rabbim yardımcın olacaktır, dualarını eksik etme bu yolda, isteğinde samimi olduğunu gördükçe Rabbimiz seni de bu güzel nimetle mükafatlananlardan eyleyecektir inşallah...Namazla, dua ile, şükürle bu güzel istek için Rabbimize daima yakın ol canım kardeşim...Belki çok fazla çaba harcaman gerekecek, çok ağlayacaksn, yüreğin yanacak, acıyla bu istek için Rabbine haykıracaksın sessizce kimseler duymadan ama mükafatın eşsiz olacak canım kardeşim bunu hep aklına getirki şüpheler, vesveseler ve insanların görüşleri seni alıkoymasın...Dualarımdasın...

SELAM VE DUA İLE​

hidayetedogru

Kayıtlı Kullanıcı
dualarınızı bekliyorum

Canım kardeşim, Rabbim her daim yar ve yardımcınız olsun inşallah, dualarımdasın...

İnşallah en yakın zamanda feraha erenlerden olursun, baksana burada senin açtığın konu başlığı altında kaç kişi hayat buldu.. kaç kişi derdini açıp yalnız olmadığını hissetti..ne mutlu sana... sen dualarında bizi yalnız bırakmadın, sen de bizim dualarımızdasın inşallah...

HAYIRLA, BEREKETLE, HUZURLA GERİ DÖN İNŞALLAH...

hidayetedogru

Kayıtlı Kullanıcı

Selamün aleyküm kardeşim, maşallah başörtünü de almışsın..Rabbim en yakın zamanda başından çıkarmamak üzere takmayı nasib etsin inşallah...Dualarımdasın..Hayırlı haberlerini alabilmek dileğiyle inşallah canım kardeşim..

SELAM VE DUA İLE..

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü,

canım sorun nedir bilemiyorum ama, inşAllah Rabbim içindeki sıkıntıları giderir, Su-Eda kardeşim, Berat ablam ve diğer kardeşlerim çok güzel tavsiyelerde bulunmuşlar, aman onları ihmal etme. Dışarıdan söylemesi belki kolay, ama ben de ailevi açıdan sıkıntılı bi dönemdeyim ve sana yazılan önerileri kendi üzerime alıyorum.

Rabbim yar ve yardımcın olsun canım, Allah'a cc emanet ol güzel kardeşim

selam ve dua ile, hayırlı günler,

dualarınızı bekliyorum

didem65

Kayıtlı Kullanıcı
burcu hanım rabbim yardımcınız olsun bende kötü bir dönem içerisindeyim ama sizin yazdıklarınızla toparlandım bana çok destek oldunuz canı gönülden inanıyorumki rabbimde sizin yardımıcnız olacak dualarım szinle allah yar ve yardımcınız olsunn

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü kardeşim,

daha iyi olmanıza inanın ki çok sevindim,

Allah'a cc emanet olun, selam ve dua ile, hayırlı günler

burcu hanım rabbim yardımcınız olsun bende kötü bir dönem içerisindeyim ama sizin yazdıklarınızla toparlandım bana çok destek oldunuz canı gönülden inanıyorumki rabbimde sizin yardımıcnız olacak dualarım szinle allah yar ve yardımcınız olsunn

mir_erhan

Moderator
Selamün aleyküm güzel kardeşim..Cümlelerini okurken kısa bir süre önce yaşadıklarım geldi aklıma, ben de ilk önce kızkardeşime açmıştım bu konuyu, her ne kadar bir içine kapanma ve bu dünyadan elini ayağını çekme olayı gibi anlasa da hayat senin hayatın istedğin gibi yaşa dedi...Sonra hep bir vesile bekledim belki de bir mucize..Anneme, babama nasıl anlatabilirm diye düşündüm, okul okudun, çaba harcadın şimdi sağlam bir iş bulmak yerine örtünmek de ne demek oluyor diyeceklerini hayalimde canlandırabliyordum..bu düşünce beni hep adım atmaktan alıkoyuyordu.. karşı gelecekleri düşüncesi, çevredeki insanlar arasında beni yanlarında o şekilde görmek istemeyeceklerine dair düşünce, evlendikten sonra örtün düşüncesi ve daha bir çok şey..sonunda şükürler olsunki başardım, Allah ın izniyle, 1 hafta doldu başımı örtemeye başlayalı, bu öyle güzel bir huzurki Rabbim tüm sıkıntı çekenlere ve henüz hayata geçirememiz olanlara nasib etsin inşallah..canım kardeşim bu hayat gerçekten de bizim kendi hayatımız, annemizin,babamnızın üzerimizdki emeklerini elbetteki yadsıyamayız ama onlar da bizler gibi herkes gibi acizler, hepimiz her geçen gün bu dünyadaki son günümüze biraz daha biraz daha yaklaşıyoruz..o güne kadar Rabbimizin yolunda hayata geçirdiğimiz her güzellik bize hem bu dünyada hem de ahirette mükafatla geri dönecektir...Şöyle düşün, uykundan uyandığında seni sanki yalnızca saatin alarmı uyandırıyor gibi geliyor değil mi..ama aslında Rabbimiz istediği için tekrar gözlerini açma ve ayağa kalkma fırsatı buluyorsun..başına Rabbinin rızası için takacağın örtünü de ölmeden bu dünyada uyanmak adına sana sunulan bir nimet olarak düşün canım kardeşim benim..Kim olursa olsun, senin yüreğine bahşedilen bu güzel isteği onlara yok etme fırsatı verme, sen kendin için, sen Rabbin için bu yoldasın..Rabbim yardımcın olacaktır, dualarını eksik etme bu yolda, isteğinde samimi olduğunu gördükçe Rabbimiz seni de bu güzel nimetle mükafatlananlardan eyleyecektir inşallah...Namazla, dua ile, şükürle bu güzel istek için Rabbimize daima yakın ol canım kardeşim...Belki çok fazla çaba harcaman gerekecek, çok ağlayacaksn, yüreğin yanacak, acıyla bu istek için Rabbine haykıracaksın sessizce kimseler duymadan ama mükafatın eşsiz olacak canım kardeşim bunu hep aklına getirki şüpheler, vesveseler ve insanların görüşleri seni alıkoymasın...Dualarımdasın...

SELAM VE DUA İLE​

esselamün aleyküm ve rahmetüllahi ve berekatüh..
maşallah kardeşim ne kadar güzel yazmışsın ellerine sağlık
çok duygulandım sevindim yüreğimle bir çırpıda okudum.
inşallah diğer kardeşlerimizin de böyle güzel ve öğüt dolu yazılarınıda okuruz.
Allah celle celalüh bu yolda ve tebliğde yar ve yardımcınız olsun..

Ey insanlar, Rabbinizden korkup-sakının ve öyle bir günün azabından çekinip-korkun ki, (o gün hiç) bir baba, çocuğu için bir karşılık veremez ve (hiç)bir çocuk da babası için bir şeyi verebilecek (durumda) değildir. Şüphesiz Allah'ın va'di haktır. Artık dünya hayatı sizi aldatmaya sürüklemesin ve aldatıcı(lar) da sizi Allah ile aldatmasın( lokman 33)

selam ve dua ile

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt