arkdaşlar bana da ailem okuyosun dedi üni deyim.kapanırsan açılırsın dediler..hem okulda saçını yine açıcaksın ne anlamı kalıyo diyenler bile oldu.ben bir hafta düşündüm inceden inceye herşeyi..baktım sürekli erteliyorum okul bittikten sonrada çalışmaya başlıcaktım ozaman da onu bahane edeceklerdi..ondan sonrada belki evlenecektim eşim istemeyecekti..ama kimseyi dinlememeye karar verdim.ve içimden geleni yaptım.gittim örtümü aldım ve taktım çokda tepki gördüm şuan 8 ay oldu kimsenin sesi çıkmıyor..rabbimin izniyele bütün sorunları aştım.bana açılırsın diyenlerde ümitlerini kestiler artık..sizlere diyeceğim gerçekten istiyorsanız gerçekten allah yardım ediyor
esselamün aleyküm ve rametüllahi ve berekatüh...
sevgili kardeşim yazdıklarını okuyunca yazmadan geçmek istemedim.
nasıl kabarmaz insanın göğsü
nasıl coşmasın ki duyguları
nasıl kan akışı değişmesin ki bunu okurken. ,
maşallah....
Rabbimiz daim eylesin.
ve Rabbimiz isteyen kardeşlerime de nasip etsin
inşallah paylaşımlarını okuyup biraz da olsa düşünürler.
selam olsun Allemlere Rahmet Gönderilene,
selam olsun ashabına
selam olsun yolundan gidenlere
selam olsun düşünen ve düşündürenlere...
selam ve dua ile
selam olsun Allemlere Rahmet Gönderilene,
selam olsun ashabına
selam olsun yolundan gidenlere
selam olsun düşünen ve düşündürenlere...
selam ve dua ile
Maaşallah....Subhanallah Barekallah
İstemek işte budur
İstemek...inanmak...sabırlı olmak....
Selam olsun tüm sevindirenlere
Selam olsun tüm kardeşlerime
Allah c.c. razı olsun Emirleri yerine getirenlere
Rabbim doğru yoldan ayırmasın kardeşim bizleri...bir anlık dahi olsa nefse ve şeytana uydurmasın...
Tebliğ ve Desteğe devam inşallah
İstemek işte budur
Rabbim doğru yoldan ayırmasın kardeşim bizleri...bir anlık dahi olsa nefse ve şeytana uydurmasın...
Allah razı olsun sueda ablacığım.çok güzel şeyler paylaşııyorsunuz.
Allah ecrini versin inşallah.
selamün aleyküm kardeşim.maaşallah bu konuda tebrik edilecek birçok kardeşimiz varmış.
Allah a şükür benim ailem kapalı oladuğu için kapanmam zor olmadı.
ama asıl cihat eden bu yolda sizlersiniz.
annelerinize babalarınıza çevrenize karşı çıkıp da Allah ı tercih etmişsiniz.
sırf O nun rızası için en sevdiklerinizden vazgeçmişsiniz.
bu size nasıl büyük bir ecir kazandırmıştır RABBİM in izniyle..
siz sevdiklerinize tercih ettiniz Allah ı.
siz nefsinize tercih ettiniz imanı.
inşallah Rabbim bunun ecrini kat kat verecektir size.
siz Onu seçtiğiniz için Rabbim de sizin elinizden tutar inş bundan sonra.
işinizde ,evinizde,yuvanızda mutlu olursunuz.
gönlünüze ,ailenize bereket versin Rabbim.
herşey de bir hayır vardır.bir zaman sonra arkanıza dönüp baktığınızda ne güzel etmişim kapanmakla diyeceksiniz inşallah.
belki annenizde sizin sayenizde hidayete erer ve bir kişiyi Allah yoluna davet ettiğiniz için,onun bu yola gelmesine vesile olduğunuz için de Rabbim in rızasını kazanacaksınız inşallah.
kapandınız ...sevap
anneniz hidayete erdi...sevap
ailenize sevgi ,saygı ve bağlılığınız arttı...sevap
ooooooooo.bakın Rabbim in izniyle sevap kefeniz dolup taşack inşallah.
ama size gerekli olan sadece zaman ve sabır.
Allah ailenizi hidayete erdirsin kardeşim.
Allah her konuda yar ve yardımcın olsun.
Allah a emnet ol
selametle...
Canım kardeşim benim, dualarımdasınız, Yüce Allah sizin de benim aileme de hidayet nasib etsin inşallah. Benim annem gün geçtikçe sessiz kalmaya başladı şükürler olsun, inşallah bundan sonra da nefsine yenik düşüp beni yolumdan çevirmeye çalışmaz, o kadar çok istiyorum ki ailemin de en az benim kadar hatta benden de daha fazla bilinçlenmesini..İNŞALLAH RABBİM BÜYÜK CANIM KARDEŞİM..Anneni rüyanda görüyorsun, inşallah en yakın zamanda günlük hayatta Rabbim onu senin karşına geniş bir hoşgörüyle çıkarsın ve doya doya sarılın, hasret giderin, mutluluk gözyaşı dökün inşallah, bunca zamandır biriken sıkıntılarınıza gözyaşlarınız kefaret olsun inşallah...Dualar bizim her şeyimiz, doğru bir karar aldığınıza inanıyorum ben de. Başkalarına muhtac olmayacak kadar geliriniz varsa çalışmamanız en doğrusu, hem kendinizi toparlarsınız, dinlenmiş olursunuz. İş hayatının içindeyken insan kendini bilinçli bir şekilde veremiyor dualarına da, Rabbim çalışma hayatında olup da benzeri sıkıntıları yaşayan tüm kardeşlerimizin de yardımcısı olsun inşallah..Canım kardeşim benim RAbbim tekrar razı olsun senden, inşallah hem beni buyolda dosdoğru götürecek hem de aileme İslamı hayatı yaşamak adına en güzel şekilde örnek olabilecek bir eş nasib eder bana ve tüm diğer bekar kardeşlerimize de..Dualarımdasınız, şu an en karanlık günlerinizi yaşıyor olabilirsniz ama inanın aydınlık günlerin habercisidir bu günler, inanalım yeter ki...
SELAM VE DUA İLE, HAYIRLI GÜNLER İNŞALLAH..
İstemek işte budur
vealeykümselam rahmetullahi ve berekatuhu
iyi dilekleriniz için çok teşekür ederim allah (c.c)razı olsun
gerçekten insanın kalpten istemesi yeterli.
gözü hiçbirşey görmüyor amacına ulaşana kadar da kalbi huzur bulmuyor.
ben bu sieye girdikten sonra namaza başladım çok şükür.namaz da başımı örtüp dışarda açmak zoruma gitmeye başladı.namazıda bırakamıyodum onun huzuruna varan bir müslüman bidaha ondan ayrılamaz zaten..burayada danışıp buradaki kardeşlerimizinde yardımıyla şükürler olsunki kapandım..inşallah rabbim tüm kardeşlerimize nasip eder.
niyet çok önemli.kalpten istesinler rabbim yardım ediyor zaten.selam ve dua ile :evet
ve aleykümselam rahmetullahi ve berekatuhu
güzel dilekleriniz için sizden de allah (c.c)razı olsun..kapanmak isteyen kardeşlerimize elimden geldiğince yardım edeceğim.bir nebze de katkım olsa inanın çok mutlu olurum..bende bu günlerden geçtim ve kardeşlerimizin ne hissettiklerini çok iyi anlıyorum akılları çok karışık nefsi ve çevreleryile mücadele veriyorlar.gönül isterki bu savaşı kazansınlar nefislerine yenilmesinler.aminn inşallah![]()
ve aleyküm selam,
zamanın bir alimi demiş ki,
"Beni Rabbime yaklaştıran derdimi seveyim"
geçecek inşAllah,
Allah cc. razı olsun kardeşim,
selam ve dua ile, hayırlı Cumalar, hayırlı günler
Allah cc razı olsun ablacığım,
selam ve dua ile, hayırlı Cumalar, hayırlı günler
Rabbim senden de okuyan tüm kardeşlerimizden de razı olsun kardeşim..
Ben çok faydalandım burada yazılanlardan, öyleki Mevla farklı imtihanlar veriyor hepimize ama burada paylaşılanları görünce çoğunun benzer olduğunu gördüm ve bu beni de cesaretlendirdi...Dilerim okuyan tüm kardeşlerimiz de kendi hayatlarından birer parça bulakara yalnız olmadıklarını anlarlar... Sonrası zaten geliyor arkadaşlar, DUA İLE, MEVLA YA TESLİM OLMAK İLE VE NE OLURSA OLSUN PES ETMEDEN ŞÜKÜR İLE YAŞAMAKLA...
Rabbim bizleri dualarda buluştursun inşallah...
Rabbim razı olsun canım kardeşim eğer hala örtünememiş olsaydım bu cümleler beni çok fazla etkileyecekti, dilerimki Yüce Allah senin paylaştığın bu güzel yazıyla birçok kardeşimize hidayet nasib eder...
SELAM VE DUA İLE
hayırlı cumalar
Rabbim hepinizden razı olsun
sizleri böyle görmek beni cok mutlu ediyor
penyemde gelmiş O da canlarımdan biri ne mutlu bize Onunda huzuruna kavusmasını görmek Rabbim bizlere nasip etti
İnşallah dahada büyeyecek İnşallah yürekler daha cok insana ulaşacak
cok şükür Rabbi,mize epey yol aldık Rabbim dahada cok kişilere ulaşmayı nasip etsin
selam ve dua ile
Selamün aleyküm,
tebliye devam inşallah..
bende çok kapanmak istiyorum.allahın izniyle imam hatipe gitmek çok istiyorum.
annesinden babasından veya fark etmez kocasından korkanlar boşuna korkuyolar çünkü öldükten sonra onlara hesap değil ALLAHIMIZA hesap vericez.
bizi allah yaratttıysa allahım ne isterse onu yapıcaz..iyi bir kul olmak için yapmak zorundayız.
Ama ona buna özenerek kapanmayın.önce tesettür nedir kapanmak nedir onları öğrenmeliyiz.sonra kapanmalıyız.o yüzden dini kiraplar okumalıyız.
KURANI KERİM okumalıyız.bilinçli olmalıyız..
ALLAH BİLİNÇLİ KAPANMAMIZI NASİP ETSİN.AMİN AMİN AMİN...