Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

berat05

Yönetici
Selam Olsun Hz.MUHAMMED ' e(s.a.v.) ve Ashabına

Selam olsun ALLAH c.c. emirlerini yaşayanlara yaşatanlara

Selam olsun TESETTÜRE RİAYET EDENLERE

SELAM OLSUN SEVİNDİRENLERE

didem65

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşlerim allah rızası için ne olur yardım edin bir fikir verin.ben daha önce yeni bir konu açıp kapanmam konusunda yardım istemiştim sizlerden allah razı olsun bazı kardeşlerim bir kaç satır yazarak doğru bir şey olduğunu kapanmam yönünde beni yönlendirdiler.sonunda pazartesi günü kapandım bu gün dördüncü gün.sevdiğim istemişti diye kapanmıştım ama şimdi çok kötü bir haldeyim beni terketti hemde hiç bir açıklama yapmadan söz vermişti kapanırsan seni bekleyecem seninle evlenecem demişti.şimdi ben napacam dünya başıma yıkılmış gibi

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşlerim allah rızası için ne olur yardım edin bir fikir verin.ben daha önce yeni bir konu açıp kapanmam konusunda yardım istemiştim sizlerden allah razı olsun bazı kardeşlerim bir kaç satır yazarak doğru bir şey olduğunu kapanmam yönünde beni yönlendirdiler.sonunda pazartesi günü kapandım bu gün dördüncü gün.sevdiğim istemişti diye kapanmıştım ama şimdi çok kötü bir haldeyim beni terketti hemde hiç bir açıklama yapmadan söz vermişti kapanırsan seni bekleyecem seninle evlenecem demişti.şimdi ben napacam dünya başıma yıkılmış gibi

çok üzüldüm durup dururkenmi terketti yani hiçbi sorun yokken...yani pişmanmısın kapadığına

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı

canım benim neden kötüsünki ne guzel birşeyle başbaşa kalmıssın tesettürünle :)
erkek arkadaş dinimizde gunah bitanem onun senden ayrılması bu gunahtanda kurtuldugun göstergesi Rabbim senin daha fazla bu gunaha istememiştir belkide
tesettüründe yanında kalan harika bir hediyesi bu hediyenin kıymetini bil bak ne kadar isteyipte ona kavusamaynalar var yada ne zorluklar cekipte nelere katlanıpta ona ulaşanlar
şimdi tesettürünü Rabbim için yaptıgını gösterme zamanı erkek arkadaşın için değil ozaman başındakş örtün tesettürün ne mkadar anlamlasacak
benden sana hemen bir tavsiye dinimizle daha cok haşır neşir ol Kur an meali oku ozaman anlayacaksın yeryüzündeki aşkın bir hiç oldugunu asıl aşkın Allah Celle Cellüye ve oınun habibi Peygamber efendizimize oldugunu
ve sakın tesetturunu acmayı bir an bile düşünme bol bol sükret bolbol dua et Rabbimize
neden yıkılıyorsunki hem ötekidunyada Cehennem gibi bir yer varken burdakiler insanı nekadar yıkabilir
hem dedğim gibi büyük bir gunahtan kurtuldun sevin...Rabbimize şükret seni 2 buyuk gunahtan kurtardı
ah canım inan bana daha ne zorluklar var onları yaşayınca bu yasadıgına :(güleceksin bile Heleki Cehennem oyyy :( Rabbim hepimizi uzak koysun ondan

didem65

Kayıtlı Kullanıcı
canım benim neden kötüsünki ne guzel birşeyle başbaşa kalmıssın tesettürünle :)
erkek arkadaş dinimizde gunah bitanem onun senden ayrılması bu gunahtanda kurtuldugun göstergesi Rabbim senin daha fazla bu gunaha istememiştir belkide
tesettüründe yanında kalan harika bir hediyesi bu hediyenin kıymetini bil bak ne kadar isteyipte ona kavusamaynalar var yada ne zorluklar cekipte nelere katlanıpta ona ulaşanlar
şimdi tesettürünü Rabbim için yaptıgını gösterme zamanı erkek arkadaşın için değil ozaman başındakş örtün tesettürün ne mkadar anlamlasacak
benden sana hemen bir tavsiye dinimizle daha cok haşır neşir ol Kur an meali oku ozaman anlayacaksın yeryüzündeki aşkın bir hiç oldugunu asıl aşkın Allah Celle Cellüye ve oınun habibi Peygamber efendizimize oldugunu
ve sakın tesetturunu acmayı bir an bile düşünme bol bol sükret bolbol dua et Rabbimize
neden yıkılıyorsunki hem ötekidunyada Cehennem gibi bir yer varken burdakiler insanı nekadar yıkabilir
hem dedğim gibi büyük bir gunahtan kurtuldun sevin...Rabbimize şükret seni 2 buyuk gunahtan kurtardı
ah canım inan bana daha ne zorluklar var onları yaşayınca bu yasadıgına :(güleceksin bile Heleki Cehennem oyyy :( Rabbim hepimizi uzak koysun ondan

teşekkür ederim burcu hanım ama üzüntümü anlatamam bir yandanda sizde haklısınız böyle söyleeyerek bile günaha giriyorum.ama beni kandırdı evlenecez dedi başını kapat hemen gelip seni isteyecez dedi yeminler etti sözler verdi.iş yerimdeki yasaklara rağmen kapandım şimdi hem işimi kaybetmeyle karşışıyayım hemde onun ihanetine uğradım.ne olur bana dua edin.başımı açmak istemiyorum korkuyorum bir an gaflete düşüp yanlış yapmaktannnn:(:(::(:(:(:(:(::a17:

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı

Ve Aleyküm Selam canım
Bir kaç gün önce tesettürüne büründüğün haberini alınca çok sevindim..
Şimdi yazılanları okuyunca senin yönünden baktığımda üzücü bir durum
ama burcu kardeşime yürekten katılıyorum..
Her şerde vardır bir hayır canım
en güzeli sen bu yaşadığın sıkıntıyla
tarifsiz bir huzura kavuştun ve hayatının hayr yönündeki en güzel adımını attın..
Bizi bu dünyada herkeseden çok sevdiğini sandığımız kişilerden çok seven Rabbimiz c.c. var..
Bütün sevgiler geçici hakiki sevgi Ya Vedüd'ün c.c. sevgisi canım..
Bu olay senin açından üzücü olsada inanki hayırlı bir durum...
diyeceksin yaşayan bilir...insan her yaşadığı sıkıntıyla olgunlaşıyor..
Yaşadığın bu olay Rahman c.c. sana bir mesajı ve seni nekadar çok sevdiğinin bir göstergesi..
sana ilk yazdığım msjda da belirtmiştim bizim yüreğimizde Rahman c.c. rızası var ise herşey kolaylaşıyor...
Rahman c.c. yar ve yardımcın oluyor..
senin bu yaşadıklarında kazandığın en güzel hediyen tesettürün sen tesettürün maneviyatını daha iyi şekilde yaşayacaksın canım..
Sen tesettürüne sarıl bizi bizden çok seven Rahman c.c. sığın..
hiç bir şekilde üzülme..
Çünkü Yüce Rabbimiz c.c. bizimle
Dualarımdasın canım...
Selametle kal..
Selam ve baki dualarımla
Rahman c.c. emanetsin..:a07:

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı

La tahzen innallehel meana... (Üzülme Allah bizimle Beraberdir...)

La Tahzen

sabaha çıktıktan sonra artık geçen geceye bakma. Çünkü şerri ve hayrı ile giden dünü değil bugünü yaşayacaksın. farzet ki ömrün sadece birgün, o da bugün...
bugün doğdun ve bugün Rabbine kavuşacaksın.
geçmişin kederi, geleceğin kaygısı ile ayağının sürçmesine müsaade etme. bütün dikkatini, ihtimamını, çalışmanı, bugüne teksif et.
ömrünün bu son gününün namazlarını mutlak surette huşu içinde eda et! Kur'an'ı Kerim-i tedebbür ederek oku. Tesbihatını huzurda yapıyormuşçasına yap. ahlakına, muamelatına dikkat et. insanlara faydalı olacak işler konusunda son derece azimli ve gayretli olarak gününü geçir.
bu son gününün saatlerini iyi kullan. dakikalarını senelere, saniyelerini aylara dönüştür.
yüce Mevlayı çokça zikret. bugün tarlana hep hayır ek
. günahlarından tövbe et. kinden, hasetten uzak ol. rızkına razı ol. eşini, çocuklarını mutlu et.
kendin ol - İmmea olma
hiçbir zaman başkası olmaya gayret etme.
Çünkü bu gerçekten sonsuz bir sıkıntı sebebidir.
Adem aleyhisselamdan bugüne insanoğlundan biri diğeriyle aynı surette yaratılmamıştır. sen özelsin.
geçmişte hiç kimse senin suretinde yaratılmadı. bundan sonra da yaratılmayacak. sen Ahmet'ten Mahmut'tan farklısın.
bu yüzden kendini başkasında diriltmeye kalkışma.
hayata 'sen' olarak atıl. Yaratıldığın gibi yaşa. sesini, yürüyüşünü değiştirme.

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Rahman c.c. razı olsun

Rahman c.c. razı olsun

ne büyük erdemdir kapanmak..

öylesine bir huzur öylesine bir güzellik anlamı tarifsiz kelimeleri kifayetsiz.

yürek döker parmak uçlarına..

dile gelir parmaklarım hadii anlat dercesine...

ama yinede tutulur insan bu farklılıgın heycanında..

kapanmak ayrıcalıktır...

kapanmak hayırlıya dair adımdır..

kapanmak hayatın nur a huzura doğru ilerleyişinin en güzel örnegidir..

kapanmak..kelimelere sığmayan anlam hazinesinde sonsuz mutluluk sonsuz berekettir..

haydi kardeşlerim ertelemeyin,beklemeyin..
niye,ne olur,ne der.??

demeyin...

şeytanın vesvesesine kapılmayın kapanın tesettür emrini hak huzurunada hakkını vererek yerine getirin.yükünüzü hafifletin..

ne büyük erdemdir kapanmak..

öylesine bir huzur öylesine bir güzellik anlamı tarifsiz kelimeleri kifayetsiz.

yürek döker parmak uçlarına..

dile gelir parmaklarım hadii anlat dercesine...

ama yinede tutulur insan bu farklılıgın heycanında..

kapanmak ayrıcalıktır...

kapanmak hayırlıya dair adımdır..

kapanmak hayatın nur a huzura doğru ilerleyişinin en güzel örnegidir..

kapanmak..kelimelere sığmayan anlam hazinesinde sonsuz mutluluk sonsuz berekettir..

haydi kardeşlerim ertelemeyin,beklemeyin..
niye,ne olur,ne der.??

demeyin...

şeytanın vesvesesine kapılmayın kapanın tesettür emrini hak huzurunada hakkını vererek yerine getirin.yükünüzü hafifletin..

kapan kalbim o arsız bakışlara..

kapan kalbim o imansız yüreklere...

kapan kalbim sen hör gören herkese..

tesettür bir bütündür sadece saçı kapatmak yetmez..bedeninide hakkı ile kapatacaksın..ruhunuda..hayatınıda..konuşmanı bakışını oturuşunu duruşunu...

sokaklarda gülenlerden olmayacaksın..
gözleri heryeri kesenlerdende olmayacaksın..
boyanıp cıkmayacaksın...
sen yürüken haya hemen yanıbaşında olacak...
iman duygusunu baktıgın her yürek hissedecek..

selam vereceksin hiç tanımadıgın bir yürege tebbessüm edeceksin minicik bir yavruya..
ellerim sımsıcak ısıtcak yanındakileri..
sen parmakla gösterilecek mukaddes bir hanım olacaksın..

o başında ki örtü taçın olacak derin olacak kalbin olacak hayatının en kıymetli hali yaşam biçimin olacak..

haydi kardeşlerim kapanmaya tesettür emrini uygulamaya...

semabrk

Kayıtlı Kullanıcı

arkadaşım hayırlı olun inş. bu durumun ebedi olur. kapandığına bende çok sevindim ama şurada yalnış yapıyosun imanlı biri asla yıkılmaz sonuçta o arkadaş seni terk ettiyse o kaybetti senin gb iyi yürekli birini. sen bi savaşa girdin ve bu savaştan galip çıktın. diğer arkadaşlarında dediği gb erkek arkadaş dinimize göre uygun deil.
hem sen bu kadar acizmisinde acı cekiyosun kendini mahvediyosun sana soruyorum RABBİM için ona döktüğün gözyaşının ne kadarını döktün. bu senin sınavın unutma sakın açılma artı sana bu kaderi verende ALLAH unutmaki o herşeyin hakkımıza hayırlısını verir. belki sonunda daha kötü şeyler olacaktı tabiki istemeyerekte olsa gireceğin günahlardan hariç
RABBİM SABRINI ARTIRSIN BOL BOL DUA ET VE TESBİH ÇEK.

berat05

Yönetici
esselamün aleyküm DEĞERLİ KARDEŞİM

Sizin adınıza üzüldüm..ama size evleneceğinizi söyleyip giden bir kişi için değil...
Allah c.c. rızasını unutup bu insan için dertlenmenize üzüldüm...

Tesettür emrini sanki sadece sevdiklerimiz için taşıyormuş gibi düşünülmesine üzüldüm..
Oysa sadece biz ibadetlerimizi ALLAH celle calaluhu için yaparız....

Tek bir ilah için varız..

Allah celle celalühu Hazretleri ....Herşeye Bedel Değil midir ?

Siz üzülüyorsunuz ?AMA gerçekte neye üzülüyorsunuz?
Tüh keşke örtünmeseydim bak ....örtüm boşuna oldu görüyor musun...bu mudur düşünceniz

Sizin belki bir sınama zamanınız .....

Yani bu sizin hayrınız

Hayırlı olan bu...Anlıyor musunuz ?

Bizler hayırlı olanı istemeliyiz...

Allah c.c. rızasını gözeterek ibadet yapmakla yükümlüyüz....

Yaptığınız hatadır değerli kardeşim...

Bakın ...burdaki mesajlara bir bakın....okuyun...
Kapanmak sadece Allah c.c. rızası içindir...
O' NUN c.c. EMRİ olduğu içindir...

Yarınlarımız belli değil....Yanımızdakiler yok diye tesettürümüzden vazgeçmeyeceğiz inşallah

Tesettür BİR FARZ...BİR EMİRDİR....
YAPILMASI GEREKENDİR.

Yarın ölüm geldiğinde....

Herşey için çok geç olabilir....
Üzülürken bir kez daha düşünelim
Tevekkül ve hamd ile Rabbimizden Herşeyin hayırlısını dileyelim

Rabbim Ayaklarımızı dinimiz üzerine sabit kılsın inşallah

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim,

öncelikle kapandığın için seni can-ı gönülden tebrik ederim, şu anda yaşadığın duygusal sarsıntıdan dolayı içinde birtakım tereddütler oluşmuş gibi, sakın nefsine yenilme kardeşim, sen en zor işi başarmışsın, bir adım atmışsın, tesettürüne kavuşmuşsun, sakın geri dönme.

bizler Rabbimizin rızasını kazanmak için tesettüre giriyoruz, annemiz-babamız-arkadaşlarımız-hocamız-eşlerimiz istediği için değil,

bu anlayışla bak lütfen,

bize yaşadığın her sıkıntıyı anlat ki güncel olarak, destek olalım, bunun için burdayız, biz birbirimizi Allah cc rızası için seviyoruz.

bu günler de geçecek kardeşim, sabret, dua et, bol bol namaz kıl, Rabbimize şükret,

biz bilemeyiz, şer gibi görünen olaylarda hayır, hayır ve güzel gibi gözüken olaylarda şer vardır belki de. En iyisini ve doğrusunu Rabbimiz bilir. Her zaman her şeyin hayırlısını istiyoruz ya, gerçekleşen olaylara da hayırlısı buymuş bu yüzden olmuş diye bakmamız lazım

selam ve dua ile, hayırlı akşamlar

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı

bize ne zaman bayram sevinci yaşatacaksınız, sizden dört gözle haber bekliyoruz :a26:

çok üzüldüm durup dururkenmi terketti yani hiçbi sorun yokken...yani pişmanmısın kapadığına

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm

selamün aleyküm

Allah cc razı olsun ablacığım, Allah cc razı olsun, çok net ifade etmişsiniz, Rabbimizin hidayet nasip ettiklerinden olalım inşAllah

selam ve dua ile, hayırlı akşamlar,

Sizin adınıza üzüldüm..ama size evleneceğinizi söyleyip giden bir kişi için değil...
Allah c.c. rızasını unutup bu insan için dertlenmenize üzüldüm...

Tesettür emrini sanki sadece sevdiklerimiz için taşıyormuş gibi düşünülmesine üzüldüm..
Oysa sadece biz ibadetlerimizi ALLAH celle calaluhu için yaparız....

Tek bir ilah için varız..

Allah celle celalühu Hazretleri ....Herşeye Bedel Değil midir ?

Siz üzülüyorsunuz ?AMA gerçekte neye üzülüyorsunuz?
Tüh keşke örtünmeseydim bak ....örtüm boşuna oldu görüyor musun...bu mudur düşünceniz

Sizin belki bir sınama zamanınız .....

Yani bu sizin hayrınız

Hayırlı olan bu...Anlıyor musunuz ?

Bizler hayırlı olanı istemeliyiz...

Allah c.c. rızasını gözeterek ibadet yapmakla yükümlüyüz....

Yaptığınız hatadır değerli kardeşim...

Bakın ...burdaki mesajlara bir bakın....okuyun...
Kapanmak sadece Allah c.c. rızası içindir...
O' NUN c.c. EMRİ olduğu içindir...

Yarınlarımız belli değil....Yanımızdakiler yok diye tesettürümüzden vazgeçmeyeceğiz inşallah

Tesettür BİR FARZ...BİR EMİRDİR....
YAPILMASI GEREKENDİR.

Yarın ölüm geldiğinde....

Herşey için çok geç olabilir....
Üzülürken bir kez daha düşünelim
Tevekkül ve hamd ile Rabbimizden Herşeyin hayırlısını dileyelim

Rabbim Ayaklarımızı dinimiz üzerine sabit kılsın inşallah

berat05

Yönetici

öncelikle kapandığın için seni can-ı gönülden tebrik ederim, şu anda yaşadığın duygusal sarsıntıdan dolayı içinde birtakım tereddütler oluşmuş gibi, sakın nefsine yenilme kardeşim, sen en zor işi başarmışsın, bir adım atmışsın, tesettürüne kavuşmuşsun, sakın geri dönme.

bizler Rabbimizin rızasını kazanmak için tesettüre giriyoruz, annemiz-babamız-arkadaşlarımız-hocamız-eşlerimiz istediği için değil,

bu anlayışla bak lütfen,

bize yaşadığın her sıkıntıyı anlat ki güncel olarak, destek olalım, bunun için burdayız, biz birbirimizi Allah cc rızası için seviyoruz.

bu günler de geçecek kardeşim, sabret, dua et, bol bol namaz kıl, Rabbimize şükret,

biz bilemeyiz, şer gibi görünen olaylarda hayır, hayır ve güzel gibi gözüken olaylarda şer vardır belki de. En iyisini ve doğrusunu Rabbimiz bilir. Her zaman her şeyin hayırlısını istiyoruz ya, gerçekleşen olaylara da hayırlısı buymuş bu yüzden olmuş diye bakmamız lazım

ALLAH C.C. RAZI OLSUN...

HEM SİZDEN hem SUEDA,BURCU ve diğer kardeşlerimizden...

Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın...

Her daim vesile olabilmek duası ile

TEBLİĞ VE DESTEĞE DEVAM

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam ablacığım,

bizler sizlerden öğrendik, devam ettiriyoruz hep beraber

TEBLİĞ VE DESTEĞE DEVAM

hidayetedogru

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm kardeşlerim, ben de örtünme sevdası ile yananlardanım, yananlardanım çünkü hayata geçirememiş olmamın verdiği acı beni mahcup bırakıyor..28 yaşındayım, son günlerde kapanma isteğim çok arttı, namazlarımda sürekli duadayım, ve gecelerim ailemden habersiz ağlamakla geçiyor, aileme bu isteğimi açamıyorum, kızkardeşm biliyor ve o da benim yanlış yolda olduğumu düşünüyor ne yazıkki, eve kapanmışsın iş aramıyorsun kendine yazık ediyorsun diyor, ben işten ayrılalı örtünmeye daha yakın olmaya başladım ve başım örtülü olmadan bir çalışma ortamına girmeyi de düşünmek bile istemiyorum, Rabbim hayırlsıyla kimselere muhtaç kalmayacağımız şekilde bir evlilik nasib etsin, çalışmak konusunda da ısrarlı değilim üniv. mezunu olduğum halde... Arkadaşlar şu an hüzün var yüreğimde ve aynı zamanda da çok yaklaştığım hissini bana veren bir farkındalık var, RAbbime çok şükür,

birtek kızkardeşim biliyor , anne babam büyük ihtimal karşı çıkacak hatta biz seni boşuna mı okuttuk, yazıklar olsun sana diyecekler, oyda Rabbim bana oyle bir farkındalık verdi ki şimdiye kadar istediklerimin çoğunun dünyalık olduğunu farkettim,ailem bunu anlayacak bilinçte değil, ikisi de her şeyin bu hayatta çalışmayla kazanılacağını düşünüyor oysa ben ahiret için de üzerime düşenleri yapmak istiyorum, kayıtsız ve şartsız...nasıl açabilirim konuyu, ne yapabilirim, yorumlarınızı yazın Allah ın izniyle, yardımınıza çok ihtiyacım var....

berat05

Yönetici
vealeykümselamveRahmetullahiveBerakatuhu

vealeykümselamveRahmetullahiveBerakatuhu

Selamun Aleyküm kardeşlerim, ben de örtünme sevdası ile yananlardanım, yananlardanım çünkü hayata geçirememiş olmamın verdiği acı beni mahcup bırakıyor..28 yaşındayım, son günlerde kapanma isteğim çok arttı, namazlarımda sürekli duadayım, ve gecelerim ailemden habersiz ağlamakla geçiyor, aileme bu isteğimi açamıyorum, kızkardeşm biliyor ve o da benim yanlış yolda olduğumu düşünüyor ne yazıkki, eve kapanmışsın iş aramıyorsun kendine yazık ediyorsun diyor, ben işten ayrılalı örtünmeye daha yakın olmaya başladım ve başım örtülü olmadan bir çalışma ortamına girmeyi de düşünmek bile istemiyorum, Rabbim hayırlsıyla kimselere muhtaç kalmayacağımız şekilde bir evlilik nasib etsin, çalışmak konusunda da ısrarlı değilim üniv. mezunu olduğum halde... Arkadaşlar şu an hüzün var yüreğimde ve aynı zamanda da çok yaklaştığım hissini bana veren bir farkındalık var, RAbbime çok şükür,birtek kızkardeşim biliyor , anne babam büyük ihtimal karşı çıkacak hatta biz seni boşuna mı okuttuk, yazıklar olsun sana diyecekler, oyda Rabbim bana oyle bir farkındalık verdi ki şimdiye kadar istediklerimin çoğunun dünyalık olduğunu farkettim,ailem bunu anlayacak bilinçte değil, ikisi de her şeyin bu hayatta çalışmayla kazanılacağını düşünüyor oysa ben ahiret için de üzerime düşenleri yapmak istiyorum, kayıtsız ve şartsız...nasıl açabilirim konuyu, ne yapabilirim, yorumlarınızı yazın Allah ın izniyle, yardımınıza çok ihtiyacım var....

Değerli kardeşim
Rabbim hidayetini herkese nasip eyler mi?
Eskiden başka olan kişi..şimdi bunları hissederde aman boşver diyebilir mi?
Kalbiniz böylesine Allah c.c. diye çarparken ,Hidayete doğru giderken bu KORKUNUZ NİYE ?
Kimden ve neden?

Yarın ölüm geldiğinde ANNENİZ BABANIZ OKULUNUZ mu size yardım edecek ?

Bir düşünün şimdi...
Kapandığınızda kimin sevgisi azalacak?
Anneniz doğurduğu ,emzirdiği evladını "onların sadece örtü olarak gördüğü" tesettürü görünce silip atacak mı?
Kızkardeşiniz Babanız sizi sevmeyecek mi?

SİZ yanlış yapmıyorsunuz!!!
Okumak demek dini yaşamamak demek midir?
Allah elle celaluhu RIZASI ÖNEMLİ DEĞİL MİDİR ?
O'NUN huzuruna çıktığınızda nasıl cevap vereceksiniz?

BU YOKUŞU DİK OLAN UZUN BİR YOLDUR.....
Siz bir adım atın bakalım RABBİM NASIL YARDIM EDECEK.....
BU FARZ' ı TERAZİYE KOYSANIZ AĞIRLIĞI KİM TAŞIYABİLİR ?
Anneniz? BABANIZ ? Kızkardeşiniz ?

Sizin kalbinizde İslam işlenmeye başlamış...
Söküp atacak mısınız?Size elimizi uzatıyoruz....şu andan sonra kimseyi dinlemeyin...sadece size ALLAH celle celaluhu tarafından kalbinize verilen hidayete kulak verin....Sessizce gelen bu hidayeti şahlandıracak olan sizsiniz....

Siz elimizden tutun,
Tesettüre girin....göreceksiniz size alışacaklar
Allah C.C. YOLU HERŞEYDEN HAYIRLIDIR....

Sabır ve tevekkülle sadece O'na sığının....Kimin ne dediği önemli mi?
Hangi FAKÜLTE İSLAMDAN ÖNEMLİ OLABİLİR

İYİCE BİR DÜŞÜNÜN

biz buradayız....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt