Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

berat05

Yönetici
Esselamün Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berakatuhu

Esselamün Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berakatuhu

Allah razı olsun canım ablacım.yazdıkların beynimde öyle bir yankılandı ki...şiirin diğer yazıların farklı ufuklar açtı bende.bazı şeyleri farketmeme sebep oldu.Rabbim hakkınızda en hayırlısını, en cok ıstedığınızı nasıp etsın ınsalllah.Dualarımdasın canım ablacım.

Allah a emanet olun.

Selametle...

Allah c.c. razı olsun değerli kardeşim,

Hepimiz kardeşiz değil mi? Önemli olan bildiğimizi değil sadece KUR'AN-I KERİM de yazanı anlamak,Hz.Muhammed Mustafa(s.a.v.) 'nın bıraktıkları bilmek ,aktarmak değil mi? Her birimizin zevki farklı olabilir..Ama din farzları söz konusu olunca kişiselleştirmeden....tüm dünyaya aynı kuralları ile geliyor..sen yada ben farkı yok.

Rabbim doğru yoldan ayırmasın kardeşim bizleri...Peygamber Efendimiz(s.a.v.) inde söylemiş olduğu gibi göz açıp kapatıncaya kadar da olsa nefse bırakmasın...şeytana uydurmasın..

Dualarınız ne içten Gözlerim doldu..Allah c.c. binlerce kez razı olsun...O'c.c. na hamd olsun ki böylesine güzel kardeşlerimizle bağlılığımız devam ediyor ve inşallah devamda edecek..

Dualarınızda -dualarda buluşmak duası ile...

Rabbime emanet olun değerli kardeşim

mir_erhan

Moderator
ben evlenmeden önce kapalıydım 17 yaşında evlendim açıldım şimdi çok pişmanım kapancam diyorum her kafadan bir ses çıkıyor banada çok dua edin kardeşlerim kapananları duyunca çok seviyorum Allahım banada nasip etsin İnşallah kapalıyken yaşadığm huzuru çok arıyorum neolur bana çok dua edin

selamün aleyküm kardeşim hoşgeldin.

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, bazı İslam düşmanlarının iftiralarının aksine bu din, kadını hor gördüğünden değil; tam aksine onu herkesin istediği şekilde göremeyeceği nadide bir mücevher gibi kabul ettiğinden, onu kem gözlerden korumak istediğinden yani ona değer verdiğinden dolayı örtünme emrini getirmiştir.
Şu bilinmelidir ki İslam`dan başka hiçbir sistem, hangi inançtan olursa olsun, sonuçta bütün insanların ulaşmak istediği en değerli yer olan Cennet`i, "anneler`in ayağının altında" kabul edecek kadar; "Sizin en iyiniz kadınlarına karşı en iyi olanınızdır." diyecek kadar ve doğum sırasında ölen kadını "şehid" kabul edecek kadar kadınlara değer vermemiştir.

Başörtüsü ve örtünme emri, farz olduğu "müslümanlar" tarafından kesin olarak bilinen bir emirdir; bu konuda hiç bir şüphemiz yoktur ve müslümanlar bu emri severek yerine getirirler. Çünkü onlar Allah`ın ve Rasulunün emirlerine sıkı sıkıya bağlıdırlar ve "şiddeti her tarafa yayılacak olan büyük bir günün azabından" korkarlar.

gülseyma kardeşim size inşallah Allah hidayeti nasip etmiş artık size bırakmıştır.
kimilerine zerre hidayet nasip etmez ya Allah korusun öylelerinden olsaydık nasiplenenlerden olmasaydık..Allah korusun.
hamd olsun ki hidayet tohumu ekilmiş yüreğimize artık nefisle mücadelemiz başlamıltır.
ben inanıyorumki en kısa zamanda bu şerefli tesettüre bürüneceksiniz ve ben yine inanıyorum ki size farklı gözle bakacağını düşündükleriniz sizin mücadele ve tebliğinizle hidayete nasiplenenlerden olacaklar.
en kısa zamanda buraya örtündüm ve hakkıyla dinimi öğrenip elimden geldiğince anlatmaya çalışanlardan olacağım diyeceksiniz.
selam ve dua ile

O YÜZ, HER HATTI TEVHİD KALEMİNDEN BİR SATIR;

O YÜZ Kİ, GÖZ DEĞİNCE ALLAH`I HATIRLATIR...

berat05

Yönetici
ve Aleykümselam ve Rahmetullahi ve Berekatuhu

ve Aleykümselam ve Rahmetullahi ve Berekatuhu

selamun Aleyküm kardeşlerim...
Allah razı olsun kardeşim..
Çok Haklısın Yaşanılacak huzur herşeye değer bir işte Allah rızası Varsa Rabbim yardımcı oluyor..
Amin Kardeşim hepimize Rabbim sabır versin
O'nun rızası doğrultusundaki işleri hakkıyla yapabilmemizi nasip etsin..
Çok haklısın herşeyin bir bedeli var..Zamanında Sahabiler ve nice İslam uğrunda şehitlerimiz var .Zamanında İslam için savaşılırken biz şimdi kendi nefislerimizle savaş halindeyiz Rabbim hiçbir zaman bizleri nefisleriyele başbaşa bırakmasın.
canım kardeşim sen ve bütün kardeşlerim dualarımdasınız.
Rabbim bütün kardeşlerimize bu huzuru tatırsın Tesettür nuruyla nurlandırsın inşallah
Çok şükür kardeşlerim dün eve pardesümle gittim evet biraz annem garipsedi bana garipsediğini farkettirmemeye çalıştı ama çok şükür anlayışla karşıladı.
Allah hepimize hidayet nasip etsin
secde muhabetti olmayanlara secde muhabbeti tesettür muhabetti olmayanlara tesettür muhabbetti nasip etsin
Hepinizden Allah razı olsun
Gülseyma kardeşim inşallah en kısa zamanda Rabbim yaşadığın huzuru sana tekrar nasip eder .Ameller niyetlere göre canım kardeşim sen Allah rızasını istiyorsun...
Rabbim kulum sen bir adım at ben sana koşarak geleyim diyor.
bu nedenle inşallah Rabbim yar ve yardımcın olur kardeşim
bütün kardeşlerim selametle kalın
Allah'a emanet olun

Maaşallah
Barekallah
Subhanallah

Değerli kardeşim benim ALLAH c.c. razı olsun

Selam olsun Hz.Muhammed Mustafa (s.a.v.) yolundan gidenlere

Selam olsun Tesettür emrini hakkıyla yerine getirenlere

fulyaa

Kayıtlı Kullanıcı
benimde kapanmak içimde yoktu 10 günlük gelinim ve 10 gündür kapalıyım gercekten cok farklı huzur verici hep yapamam diyodum alanya gibi bir yerde yazın sıcagında etraf ne der bu sıcakta nasıl kapanırım falan ama simdi kapalıyım tek sorunum basörtüsünü kapatmayı bilmiyorum onuda ögrenirim insallah allah herkese nasip etsin bu huzuru gercekten allah yardım ediyo

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Maaşallah
Barekallah
Subhanallah

Değerli kardeşim benim ALLAH c.c. razı olsun

Selam olsun Hz.Muhammed Mustafa (s.a.v.) yolundan gidenlere

Selam olsun Tesettür emrini hakkıyla yerine getirenlere

Ecmain olsun Değerli Ablacığım
Hayırlı dualarını Allah üzerimizden eksik etmesin...
Selametle ablacığım
Allah'a emanet ol...

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
benimde kapanmak içimde yoktu 10 günlük gelinim ve 10 gündür kapalıyım gercekten cok farklı huzur verici hep yapamam diyodum alanya gibi bir yerde yazın sıcagında etraf ne der bu sıcakta nasıl kapanırım falan ama simdi kapalıyım tek sorunum basörtüsünü kapatmayı bilmiyorum onuda ögrenirim insallah allah herkese nasip etsin bu huzuru gercekten allah yardım ediyo

Amin canım kardeşim Allah hayırlı ve daim eylesin...Senin adına çok sevindim...
Rabbim tüm kardeşlerimize Tesettür nuruyla nurlanmalarını nasip etsin...
Bu dünyadaki sıcaklıklar nefsimize ağır geliyor... Allah cehennemin Sıcağından muhafaza eylesin...Dediğin gibi Allah yardım ediyor. Yeterki kul O'nun rızasını gözetsin...İnşallah en güzel şekillerde kapatmasınıda öğrenirsin kardeşim... bende ilk kapandığımda düzgün yapamıyordum ama zamanla öğreniyorsun kardeşim...Allah'a emanet ol...

gullere-vurgun

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun bırıcık kardesım senden de.bak ne guzel bırlıkte yaptıgımız dualarımız kabul oldu.tesetturluyum artık.24 saat olacak bırazdan.cok huzurluyum mutluyum.kımsenın ne dedıgı ılgılendırmıyor.bıraz sagır bıraz da dılsız olunca hersey yolunda.

Allah a emanet olun canım kardesım.

Selametle...

selamün aleyküm...gerçekten çok sevindim ablacım...Allah dosdoğru bildiğiniz yolunuzdan ayırmasın inşaallah...hiç bir zaman başörtünüz için incinmeyin üzülmeyin...varsın onlar eziyet etsinler,hor görsünler,ama siz hiç yılmayın...çünkü;asıl islam savaşçıları Allahın emirlerini savunanlar ve onları heryrde haykıranlardır...

selam ve dua ile...

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleyküm kardeşim,rabbim tesettürünü kabul eylesin inşlh,sanada cümlemizede hakkıyla yerine getirmeyi nasip etsin.insanın derisi gibi oluverdimi tesettürü,canı gönülden sunduğu zaman fikrini yüce mevlaya,sıcaklamak şöle dursun aklından öf demek bile geçmiyor.inşlh kardeşim tek bilmediğin başörtünü örtmek olsun sen bukadar adım atmışsın,senin başındaki tacın eminim nurdan bir ışık gibidir,zamanla onuda öğrenirsin elin alışır.rabbim tüm isteyen kardeşlerimize tez zamanda bu güzel duyguyu tadmayı nasip eylesin inşlh.

berat05

Yönetici
Allah c.c. Razı olsun

Allah c.c. Razı olsun

o yüz, her hattı tevhid kaleminden bir satır
o yüz ki, göz değince Allah`ı c.c. hatırlatır

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
MAŞALLAH SİZ DEĞERLİ KARDEŞLERİME.
RABBİM YOLUNUZDAN AYIRMASIN İNŞALLAH.
MÜBAREK EYLESİN TESETTÜRLERİNİZi.
HAYIRLARA VESİLE OLSUN İNŞALLAH

gokcennur

Kayıtlı Kullanıcı
ya bu konuyu açandan allah razı olsun bende kapanmak istiyorum ama cevremde 1 tane bıle kapalı yok aılem bıle daha erken oldugunu dusunuyor bana da dua edın lutfen gercekten coook ıstıyorum.dualrınızda bana da yer verın.inşallah rabbım bana da nasip eder.

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
ya bu konuyu açandan allah razı olsun bende kapanmak istiyorum ama cevremde 1 tane bıle kapalı yok aılem bıle daha erken oldugunu dusunuyor bana da dua edın lutfen gercekten coook ıstıyorum.dualrınızda bana da yer verın.inşallah rabbım bana da nasip eder.

Bu siteyi ve konuyu açan kardeşlerimizden Allah razı olsun Hayırlara vesile oluyorlar...Canım Kardeşim İnanki seni çok iyi anlıyorum.Benim ailemdede hiç kapalı yok...Ve ben ilk kapandığımda çevremdekiler niye kapandın diye sordular...Herkese Kuran'da yazıyor ve Bu Allah'ın bir emri ve ben bu emri yerine getirmek istiyorum dedim...Canım kardeşim herşeyi yavaş yavaş öğrendim veöğrenmeye çalışıyorum öğrendiklerim karşısında kendimi çok cahil hissettim ..Ve nekadar boş yaşadığımı... Hep şunu sordum kendime Elhamdülilah müslümanım Allah'ı ve Peygamberimi(SAV) seviyorum..Ama Allah için ne yapıyorum...O'nun hoşnutluğunu kazanmak için Rızası için ne yapıyorum...Bu soruların cevabı hep beni üzücü şekilde oldu.
Allah kullarını bu kadar çok severken Peygamberimiz(SAV) ümmetine bu kadar düşkünken
Allah'ım ve Peygamberimin(SAV) benim bu hallerimi gördüğünde ne kadar üzüldüğü geldi aklıma ... ve sonra Hepimiz bu dünyaya yalnız geldik ve yalnız gideceğiz...Hesap günündede hepimiz hesaplarımızı yalnız vereceğiz ne anne ne baba ne kardeş ne eş ne dost aslında hepimiz tek başınayız...Allah'tan başka kimsemiz yok canım..Güzel kardeşim inanki şu dünya hayatında zaman kavramımız yok...Çevremizde herkes daha erken olgun yaşa geldiğinde kapanırsın olgun yaşa gelinir yaşlanınca kapanırsın Ama bizim bu hayatta ne kadar kalacağımızın garantisi yok ...İnaki Rıza Allah Rızası olunca Allah yardımcı oluyor canım kardeşim...İlk kapandığımda ailem çevremdekiler garipsedi ama anlayışla karşıladılar...geçen günde pardesü aldım kendime Allah'ın yardımı ve kardeşlerimin dualarıyla pardesümüde ailem anlayışla karşıladı belki pardesü hakkındada sorular sorulacak...ama Allah'ın izniyle bu zamanlarıda atlatacağız..
seninde çevrende çok soru soranlar olacak belki hiç olmayacak ama Allah'ın izniyle inşallah atlatacaksın...Ve çevrendekiler buna alışacak ve diyeceksinki Rabbim ben bunu niye daha erken yapmadım bu huzura geç vardım İnanki bu huzuru yaşamak herşeye değer kardeşim...Rabbim bütün kardeşlerimize tesettür nuruyla nurlanmasını nasip etsin hepimizin hakkıyla tesettürümüzü taşıyabilmemizi nasip etsin...Dualarımdasın kardeşim İnşallah hayırlı haberlerini
alırız... Selametle kal...
Allah'a emanet ol

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşlerim.... geçmiş miraç kandiliniz mübarek olsun inşlh,dün yoktum zamanında kutlayamadım,inşlh dün ki gecenin hürmetine rabbim tüm kapanmak isteyipte kapanamayan kardeşlerimizin bu güzel isteğini kabul eyler ve en kısa zamanda bu güzellikle müjdeler,bizlerinde tesettüre uygun ,dinimizin emir ve yasaklarına uygun mümin ve imanlı birer hanım olma yolunda ilerdiğimiz yoldan alnımızın akı ile rabbimin yanına çıkmamızı nasip eyler.rabbim cümlemizin günahlarını affeylesin ,dualarımızı kabul eylesin,huzuruna şehadetsiz gitmemizi engellesin inşallah.hayırlı günler ..........

kulunuz_17

Kayıtlı Kullanıcı
Merhabalar öncelikle Böyle bir konu açıldığı için Allah Razı olsun..Bende Kapanmayı Çok istiyorum fakat,askeriye uygun görmüyor ve Yaşım daha çok fazla uygun olmadığı için kapanamıyorum.Aslında uygun ama geri açılırım diye korkuyorum.Genciz yaparız bi cahillik diye..Şimdi kapansam Babam zor duruma düşecek..Ne yapicam bilmiyorum..Ancak Ünide Kısmet olacak sanırım.Allah izin verirde Ömrümüz yeterse..

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm aylin kardeşim,hayırlı sabahlar....işimi bitirip sonunda mutlu olduğum yere geldim ve ilk bunuda okuyunca bana nası moral verdi anlatamam.kardeşim ALLAH razı olsun.faydalarınız sonsuz unutmayın.rabbime emanet olun hayırlı günler inşallah....

Biraz rahatsızım sayfları tek tek okumaya calşıyorum ama mümkün olmuyo baş agrısı tutuyor hemen ama sevgili kardeşimin bu güzel mesajına cevap vermemek olmazdı...

her sayfada kıymetli yazılar var hikayesini anlatıyor herkes biz minicik bir taşı yerine koymaya calışıyor kardeşlerimiz duvarları aşıyor..maşALLAH hep burda buralarda olun inş-alALLAH kardeşim...

gokcennur

Kayıtlı Kullanıcı
Bu siteyi ve konuyu açan kardeşlerimizden Allah razı olsun Hayırlara vesile oluyorlar...Canım Kardeşim İnanki seni çok iyi anlıyorum.Benim ailemdede hiç kapalı yok...Ve ben ilk kapandığımda çevremdekiler niye kapandın diye sordular...Herkese Kuran'da yazıyor ve Bu Allah'ın bir emri ve ben bu emri yerine getirmek istiyorum dedim...Canım kardeşim herşeyi yavaş yavaş öğrendim veöğrenmeye çalışıyorum öğrendiklerim karşısında kendimi çok cahil hissettim ..Ve nekadar boş yaşadığımı... Hep şunu sordum kendime Elhamdülilah müslümanım Allah'ı ve Peygamberimi(SAV) seviyorum..Ama Allah için ne yapıyorum...O'nun hoşnutluğunu kazanmak için Rızası için ne yapıyorum...Bu soruların cevabı hep beni üzücü şekilde oldu.
Allah kullarını bu kadar çok severken Peygamberimiz(SAV) ümmetine bu kadar düşkünken
Allah'ım ve Peygamberimin(SAV) benim bu hallerimi gördüğünde ne kadar üzüldüğü geldi aklıma ... ve sonra Hepimiz bu dünyaya yalnız geldik ve yalnız gideceğiz...Hesap günündede hepimiz hesaplarımızı yalnız vereceğiz ne anne ne baba ne kardeş ne eş ne dost aslında hepimiz tek başınayız...Allah'tan başka kimsemiz yok canım..Güzel kardeşim inanki şu dünya hayatında zaman kavramımız yok...Çevremizde herkes daha erken olgun yaşa geldiğinde kapanırsın olgun yaşa gelinir yaşlanınca kapanırsın Ama bizim bu hayatta ne kadar kalacağımızın garantisi yok ...İnaki Rıza Allah Rızası olunca Allah yardımcı oluyor canım kardeşim...İlk kapandığımda ailem çevremdekiler garipsedi ama anlayışla karşıladılar...geçen günde pardesü aldım kendime Allah'ın yardımı ve kardeşlerimin dualarıyla pardesümüde ailem anlayışla karşıladı belki pardesü hakkındada sorular sorulacak...ama Allah'ın izniyle bu zamanlarıda atlatacağız..
seninde çevrende çok soru soranlar olacak belki hiç olmayacak ama Allah'ın izniyle inşallah atlatacaksın...Ve çevrendekiler buna alışacak ve diyeceksinki Rabbim ben bunu niye daha erken yapmadım bu huzura geç vardım İnanki bu huzuru yaşamak herşeye değer kardeşim...Rabbim bütün kardeşlerimize tesettür nuruyla nurlanmasını nasip etsin hepimizin hakkıyla tesettürümüzü taşıyabilmemizi nasip etsin...Dualarımdasın kardeşim İnşallah hayırlı haberlerini
alırız... Selametle kal...
Allah'a emanet ol

sağol cnm içimi rahatlattın aslında tanıdığım bir arkadaşımın pardesü başörtüsüyle 1kere dışarıya çıktım.ve kendimi daha güvende hissettim sankı daha güçlüsün;ama çevrem açılırsın dayanamasın diyorlar inşallah rabbim başörtüme kavuşturur

berat05

Yönetici
Eğer kalbiniz rahatsızsa ...yaşadığınız bu durumdan,
namaz kılıyor ve eksiklik hissesiyorsanız kendinizde,
başınız açık ama utanıyorsanız Allah(c.c.)'tan
neden beklemek öyleyse???

Kimi memnun edeceksiniz söyleyin bana???
Kötü bakacaklar diyemi korkunuz???
neden peki??? kötülük mü yapıyorsunuz

HAYIR!!!!

Birilerine hesap mı vermeniz gerekiyor???
Peki biryerlerimizi açsaydık memnun edebilirmiydik o kötü bakanları???(kelime için üzgünüm ama böyle anlatmak istedim)
HAYIR!!!!

utancınız neden peki??? ne yaptınız???
kimi öldürdünüz??? bilmediğimiz adi bir suçunuz mu var???
HAYIR!!!

Peki Aileniz destek vermeyecek mi???
Arkadaşınız ,kardeşiniz sırt mı çevirecek size???
Kimler sizi üzerinizdeki bez parçası için seviyor???
KAÇ METRE UZATIRSANIZ ELBİSENİZİ SEVGİLERİ KAÇ MT AZALACAK SİZCE???

peki siz kimsiniz???
sizi YARATAN ve VAR EDEN kim???
nefes almanızı sağlayan????
Size yardım edecek kim????

Kefeye bile koyamayacağınız bu sorularıma tek cevabınız
BEN
İSTİYORUM VE KAPANACAĞIM olmalı..

berat05

Yönetici

RABBİM tüm kalpleri bilendir....İNŞALLAH ÖNCE KALP TESETTÜRÜ SONRA DİĞERİ...

Rabbimiz bu yolda ayaklarımızı sabit kılsın inşALLAH

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
Biraz rahatsızım sayfları tek tek okumaya calşıyorum ama mümkün olmuyo baş agrısı tutuyor hemen ama sevgili kardeşimin bu güzel mesajına cevap vermemek olmazdı...

her sayfada kıymetli yazılar var hikayesini anlatıyor herkes biz minicik bir taşı yerine koymaya calışıyor kardeşlerimiz duvarları aşıyor..maşALLAH hep burda buralarda olun inş-alALLAH kardeşim...

selamun aleyküm aylin kardeşim rabbim acil şifalar versin inşlh,en kısa zamanda sağlığına kavuştursun.rabbim razı olsun beni düşünerek bu inceliği gösterdiğin için,emin ol çok mutlu oldum,bende çok sık göz atamasamda diğer konulara ,bu konu benim ilkgözağrım olduğu için yeri farklı çoğunlukla burda bulunmak istyrum sanki....hep burda olmaya gayret göstereceğim rabbim izin verdiği sürece inşlh.ALLAH'A EMANET OL KARDEŞİM:a15:

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı

RABBİM tüm kalpleri bilendir....İNŞALLAH ÖNCE KALP TESETTÜRÜ SONRA DİĞERİ...

Rabbimiz bu yolda ayaklarımızı sabit kılsın inşALLAH

inşlh ablacım,inşallah rabbim mücadelemizde bizleri muvaffak kılsın,yolundan ayırmasın,hepimizin tek çabası yüce mevlaya layık bir kul olabilmek,inşlh bu yolda hidayetle ilerleriz ablacım ALLAH'A EMANET OL....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt