Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
s.a dün akşam komşumuza kapanmak istediğimi söyledim çok sevindi.kendiside kapalı bi bayan..sarıldı beni öptü çok duygulandı.eve gitti..döndüğünde bi baktım bana eşarp getirmiş.ilk eşarbın benden olsun dedi çok duygulandım..

babama söledim kapanacağımı 2 gün sonra açılırsın merak etme dedi..hiçbişey demedim.sabırlı olacağım..herkes görecek..

ve Aleykum selamn canım sen böyle aşamalar kaydettikce inan cok seviniyorum cevrende ne guzel öyle insanların olması gercekten onların bu içten guzel hareketleri dahada bir teşvik ediyor
babana gelincede keşke demeseydi ama sakın üzülme cogumuz bu tepkileri almıstır ailemizden yakınlarımızdan
İnşallah canım sabırlı olacaksın örtünü bir ömür boyu cıkarmayacaksın canım hayırlı aksamlar

PeNYe.Zz

Kayıtlı Kullanıcı
Burcu abla sağol canım..inşallah bu sefer başaracağım rabbimin izniyle..yürekten istiyorum..

TekBiriz

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.tekbiriz.org
s.a dün akşam komşumuza kapanmak istediğimi söyledim çok sevindi.kendiside kapalı bi bayan..sarıldı beni öptü çok duygulandı.eve gitti..döndüğünde bi baktım bana eşarp getirmiş.ilk eşarbın benden olsun dedi çok duygulandım..

babama söledim kapanacağımı 2 gün sonra açılırsın merak etme dedi..hiçbişey demedim.sabırlı olacağım..herkes görecek..

EsSelamu Aleyküm

Acizane bir kaç kelam edeyim müsadenizle.

Çevrenizde böyle insanlar olduğu için sevinmelisiniz ve kıymetlerini bilmelisiniz.
İman kardeşliği böyle birşey olsa gerek.
Hiç bir menfaat,çıkar olmaksızın kardeşinin sevinçleri ile sevinen,üzüntüleri ile üzülen kardeşleriz ne mutlu bize.

Babanızın tutumuna gelirsek;

-İlk başta direk karşı çıkmaması iyi birşey.Baştan reddetse idi işiniz daha zor olabilirdi.
-Biraz önce bir yazıda okudum çok hoşuma giti kendi hayatımda da çok yaşadım.
"Gübre pis birşeydir ama bitkiyi olgunaştırır."
Babanızın tutumunu da ben böyle görüyorum.
İnsanlar size karşı koyduğu zaman daha azimli oluyorsunuz.
Birşeyler göstermek adına nefsinize ve şeytana daha rahat karşı koyabiliyorsunuz.
Ama insanlar sizi kendi halinize bıraktığı zaman daha rahat yeniliyorsunuz.
Babanızın tutumu sizi daha azimli olmaya yönlendirecektir.
Bu da başarmanızı daha da kolaylaştıracaktır.

Bir diğer nokta;
Çoğumuz malesef tesettürü sadece başı örtmek olarak algılıyor ve yaşıyoruz.
O kadar çok kişi görüyorum ki başındaki bez parçası dışında diğer insanlardan bir farkı olmayan.
Açıkçası açık gezmelerinden daha çok kızıyorum böyle kişilere.
Başında örtü ama suratında bir ton boya,altında kısa bir etek veya pantolon,kollar yukarı sıyrılmış daracak bir badi,vs..

Tesettür sadece başın örtülmesi değildir bildiğiniz gibi.
İslamı en güzel biçimde yaşamalıyız.

İnşaAllah mücadelenizde sona ulaşırsınız.

Selamlar.

mir_erhan

Moderator
esselamün aleyküm ve rahmetüllahi ve berekatüh..ü

hayırlı sabahlar bütün kardeşlerime..bir kaçgündü yoktum burada
en çok merak ettiğim ve hiç dualarımda eksik etmediğim burdaki kardeşlerim...
yazılarınızı okudum, güzel ve onurlu çırpınışlarınızı okurken kimi yerde sevinçten
kimi yerde yürekten kopan bir ah ile tutunamayan gözyaşları...

şuan yüreğimiz ve dualarımız bütün kardeşlerimizle
ama en yakın olan ve haberini çok yakın hissettiğimiz kardeşimiz PeNYe Zz. kardeşimiz
inan diğer kardeşlerimiz gibi
toplumun yıkıma uğratıldığı bir zamanda
meleklerin bile gülümseyeceği bir anı hepimiz bekliyoruz.
yeni bir dönem olacak senin için kardeşim
evden bambaşka bir kişi olarak çıkacaksın
sen çıkarken sen belki göremeyeceksin ama
karşında sana gülümseyen melekler
sana gülümseyen yürekler
ve en önemlisi Yüceler Yücesi RABBİM sana GÜLÜMSEYECKTİR kardeşim.
ve artık sen Allah nezdinde gerçek kulluk kıymetine ulaşanlardan olacaksın .
Ya Allah Dedik
Bismillahirrahmanirrahim dedik.
önce senin
sonrada yüreği hidayet için çarpan bütün kardeşlerimizin o kutlu ve
yürekleri coşturacak haberi için canla bekliyoruz.
ve en kalbi dualarımız sizinledir
Selam hepinize.
dua hepinize

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
çok sağolun ya Allah sizlerden razı olsun.ben önceden çok farklı bi insandım..yeni yeni düzelmeye başladım.inşallah bu yoldan hiç ayrılmam..çok kötü şeyler yaşadım..artık rabbimin beni huzuruna kabul etmeyeceğini düşünüyordum..ama Allahın sahip olduğu sonsuz merhameti okuyunca içimde bi ümit belirdi..

selamün aleyküm canım...
çok sevindim inşallah hayırlısıyla güzel haberlerini alırız...
arkadaşlar çok güzel şeyler söylemişler ilave edecegim birşey yok canım...
ama inşallah bir an önce o huzuru sende tadarsın bizler gibi...
selam ve dua ile..​

PeNYe.Zz

Kayıtlı Kullanıcı
tekbiriz teşekürler Allah razı olsun.ben kapanınca inşALLAH layıkıyla kapanacam..babam çok şükür namaz kılan kur-an okuyan bi insan.benim zamanla açılmadığımı görünce çok sevinecek..biçok kardeşimiz ne zorluklarla kapanıyor..ben çok şanslıyım şükürler olsun.hiç bi engelim yok ALlah ım daim etsin başka bişey istemiyorum...

mir erhan sağolasın Allah razı olsun..evet çok az kaldı..en kısa zamanda örtümü alıyorum inşallah bidaha çıkarmamak üzere..ben mücadelemde savaşmaya hazırım..güçlüyüm..dayanıcam biliyorum.normalde bi insan bizden bişey ister hemen yaparız onu kırmamak için..rabbimiz bizden örtünmemizi istiyorsa ben bunu nasıl göz ardı ederim..benim isteklerimin hiçbi önemi yok..yüce Allah a layık bir kul olmak için elimden geleni yapacağım inşALLAH...

gulum.se Allah razı olsun canım..çok az kaldı bende sizlerin arasına katılıyorum..rabbim daim etsin..büyük sorumluluk alıyorum farkındayım.tekbiriz arkadaşımızın dediği gibi örtünmek sadece başını örtmek deil.hal ve hareketlerimede dikkat etmem gerekiyor.inşallah layıkıyla hakkını vererek örtünürüm..amin..

ay-ya izledim animasyonu çok güzel ALLAH razı olsun.

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
tekbiriz teşekürler Allah razı olsun.ben kapanınca inşALLAH layıkıyla kapanacam..babam çok şükür namaz kılan kur-an okuyan bi insan.benim zamanla açılmadığımı görünce çok sevinecek..biçok kardeşimiz ne zorluklarla kapanıyor..ben çok şanslıyım şükürler olsun.hiç bi engelim yok ALlah ım daim etsin başka bişey istemiyorum...

mir erhan sağolasın Allah razı olsun..evet çok az kaldı..en kısa zamanda örtümü alıyorum inşallah bidaha çıkarmamak üzere..ben mücadelemde savaşmaya hazırım..güçlüyüm..dayanıcam biliyorum.normalde bi insan bizden bişey ister hemen yaparız onu kırmamak için..rabbimiz bizden örtünmemizi istiyorsa ben bunu nasıl göz ardı ederim..benim isteklerimin hiçbi önemi yok..yüce Allah a layık bir kul olmak için elimden geleni yapacağım inşALLAH...

gulum.se Allah razı olsun canım..çok az kaldı bende sizlerin arasına katılıyorum..rabbim daim etsin..büyük sorumluluk alıyorum farkındayım.tekbiriz arkadaşımızın dediği gibi örtünmek sadece başını örtmek deil.hal ve hareketlerimede dikkat etmem gerekiyor.inşallah layıkıyla hakkını vererek örtünürüm..amin..

ay-ya izledim animasyonu çok güzel ALLAH razı olsun.
güzel haberlerini bekliyorum kardeşim selametle

PeNYe.Zz

Kayıtlı Kullanıcı
şehadet gülü Allah razı olsun canım inşallah en kısa zamanda..

aşure

Kayıtlı Kullanıcı
canım kardeşım RABBIM inşallah hayırlısıyla nasıp eder sen yeterkı yurekten iste ve yureğinden geçenlerı yap kımseyi aldırma unutma sen RABBIM ın rızası için yapıyorsun..çok şükür bızlere nasıp oldu dılerım cumle isteyenlerede nasıp olur HAYIRLI AKŞAMLAR

_şimal_

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum ..
ben de çok istiyorum kapanmayı okulum bıttı hayırlısıyla
stajım var sımdı sonra da 1veya2 sene calısmam lazım ama bu memlekette kapalı calısabılecegıme ınanmıyorum çalısamıycam yanı..
normaldeokulumbıtınce kapanmayı ıstıyordum ama stajda acıl dısarda kapan içim hiç rahat değil:(ne yapacagımıbılmez durumdayım su an aynı zamanda kapanacagım zaman gıyebılecegım kıyafetım de yok :(
bıkac parca bısey almıstım ama eksıgım cok bırını bulsam bırını bulamıyorum yanı kafam karmakarısık ne yapmam gerekıyor bılemıyorum Allahın emrı yapmam gerekıyor cok ıstıyorum aslında ama....
çok karişiğim:(:(

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum ..
ben de çok istiyorum kapanmayı okulum bıttı hayırlısıyla
stajım var sımdı sonra da 1veya2 sene calısmam lazım ama bu memlekette kapalı calısabılecegıme ınanmıyorum çalısamıycam yanı..
normaldeokulumbıtınce kapanmayı ıstıyordum ama stajda acıl dısarda kapan içim hiç rahat değil:(ne yapacagımıbılmez durumdayım su an aynı zamanda kapanacagım zaman gıyebılecegım kıyafetım de yok :(
bıkac parca bısey almıstım ama eksıgım cok bırını bulsam bırını bulamıyorum yanı kafam karmakarısık ne yapmam gerekıyor bılemıyorum Allahın emrı yapmam gerekıyor cok ıstıyorum aslında ama....
çok karişiğim:(:(

aleyküm selam kardeşim inşallah Rabbım nasip ederde kapanırsın.ama kapanmak için bahaneler arama kendine güven iste ve kapan.

biliyorum Edirne nin nasıl bi şehir olduğunu kapalı pek insan yok orada ama dediğim gibi önce senin istemen lazım sonrası kolay.

_şimal_

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam kardeşim inşallah Rabbım nasip ederde kapanırsın.ama kapanmak için bahaneler arama kendine güven iste ve kapan.

biliyorum Edirne nin nasıl bi şehir olduğunu kapalı pek insan yok orada ama dediğim gibi önce senin istemen lazım sonrası kolay.

ben gercekten cok ıstıyorum ama bu anlattıklarımda var öyle de gunaha gırmıs olacagım kıyafet konusunda kendımekıyafet almam lazım kapanmak sadece esarpla olmuyor kı kardesım..bunlar bahane degıl kapanmamıcın gerekenler degıl mı?

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı

ben gercekten cok ıstıyorum ama bu anlattıklarımda var öyle de gunaha gırmıs olacagım kıyafet konusunda kendımekıyafet almam lazım kapanmak sadece esarpla olmuyor kı kardesım..bunlar bahane degıl kapanmamıcın gerekenler degıl mı?

selamun aleyküm canım benim.Aklıma ilk kapandığımda giydiğim pardüsem geldi.
Sadece bir taneydi.ve hep onu giyiyordum.Şeytan vesvese de verse, şeytana nefsime uymadım Rabbime şükürler olsun.. Bir de o zaman üniversite öğrencisiydim.Kim ne derse desin aldırmadım.Rabbim en yakın zamanda kapanmanı nasip eder inşaallah.KAapandığında diyeceğin tek şey, keşke daha önce kapansaydım demek olacaktır. Rabbimizin rızasını yerine getirmek kadar insana huzur veren birşey daha yok.Bunun huzuru anlatılmaz gerçekten..
Yaşamanı diliyorum ve o kadar çok istiyorum kii..İnşaallah en yakın zamanda..
Sen edirneli misin canım?

_şimal_

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm canım benim.Aklıma ilk kapandığımda giydiğim pardüsem geldi.
Sadece bir taneydi.ve hep onu giyiyordum.Şeytan vesvese de verse, şeytana nefsime uymadım Rabbime şükürler olsun.. Bir de o zaman üniversite öğrencisiydim.Kim ne derse desin aldırmadım.Rabbim en yakın zamanda kapanmanı nasip eder inşaallah.KAapandığında diyeceğin tek şey, keşke daha önce kapansaydım demek olacaktır. Rabbimizin rızasını yerine getirmek kadar insana huzur veren birşey daha yok.Bunun huzuru anlatılmaz gerçekten..
Yaşamanı diliyorum ve o kadar çok istiyorum kii..İnşaallah en yakın zamanda..
Sen edirneli misin canım?

aleykum selam ablacım evet edırnelıyım malesef mı desem artık ne dıyecegımı bılmıyorum:(
benım gıyecegım tek bır pardesum bıleyokıste sorun da bu ama ınsallah cok ıstıyorum da stajda acıl sonra kapan?:(

PeNYe.Zz

Kayıtlı Kullanıcı
aşure sağol kardeşim rabbim herkese nasip etsin inşALLAH..

şimal canım inan bende senin durumundayım..üniverstede okuyorum ve 1 hafta sonra da staja başlıyorum..ama kalbimdeki istek o kadar arttıki gözüm hiçbirşey görmüyor..staja kapalı gideceğim ne derlerse desinler.daha sonra üniversteye gidince herkes şaşıracak..çünkü kimse benden beklemiyor.okulda başımı açmak zorunda kalıcam ama dışarda kapalı olacak..bu bizim suçumuz günahımız değilki..bunu yapmaya zorlayanlar utansın..sürekli bişeyleri engel gösterirsek hiç kapanamayız..en iyisi biranönce karar vermek ve uygulamak.benimde şuan hiyecek hiçbişeyim yok..ama enkısa zamanda temin edeceğim..arkdaşların dediği gibi bi ceket alsak geçici olarak idare eder..zamanla biçok şeye sahip oluruz zaten..hergeçen gün birazdaha günah işleyeceğimize biran önce kurtulalım bu günahtan..kapanırsam ne olur naparım nasıl olur diye düşünmekten vazgeçelim.hemen uygulayalım rabbim yardımcımız olur zaten..

bu arada arkadaşlar ben tam anlamıyla kapandım..arkdaşım dan rica ettim bana ceket getirmiş..bi komşum daha eşarp hediye etti..artık kapalı geziyorum..insan yeterki gerçekten istesin..rabbim ona heryerden yardım gönderiyor..rabbim bütün kardeşlerimize nasip etsin..eşarptaki huzur hiçbşeyde yok..benimde kapanınca diğer kardeşlerimiz gibi ilk söylediğim keşke daha önce kapansaydım oldu..rabbim daim etsin inşALLAH..

~Leyfunnur~

Kayıtlı Kullanıcı
bu arada arkadaşlar ben tam anlamıyla kapandım..arkdaşım dan rica ettim bana ceket getirmiş..bi komşum daha eşarp hediye etti..artık kapalı geziyorum..insan yeterki gerçekten istesin..rabbim ona heryerden yardım gönderiyor..rabbim bütün kardeşlerimize nasip etsin..eşarptaki huzur hiçbşeyde yok..benimde kapanınca diğer kardeşlerimiz gibi ilk söylediğim keşke daha önce kapansaydım oldu..rabbim daim etsin inşALLAH..[/QUOTE]

çok sevindim kardesim, hayirli olsun, Rabbim bir daha çikarmamayi nasip etsin, hakkiyla tesettürümüzü yerine getirmeni nasip etsin insALLAH
Rabbim komsularindan da razi olsun,
amin diger kardeslerimize de nasip etsin, Allah'a emanet ol

PeNYe.Zz

Kayıtlı Kullanıcı
leyfunnur sağol kardeşim amin..rabbim layıkıyla sürdürmeyi nasip etsin..darısı bütün müslüman kardeşlerimizin başına inşALLAH

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
aşure sağol kardeşim rabbim herkese nasip etsin inşALLAH..

şimal canım inan bende senin durumundayım..üniverstede okuyorum ve 1 hafta sonra da staja başlıyorum..ama kalbimdeki istek o kadar arttıki gözüm hiçbirşey görmüyor..staja kapalı gideceğim ne derlerse desinler.daha sonra üniversteye gidince herkes şaşıracak..çünkü kimse benden beklemiyor.okulda başımı açmak zorunda kalıcam ama dışarda kapalı olacak..bu bizim suçumuz günahımız değilki..bunu yapmaya zorlayanlar utansın..sürekli bişeyleri engel gösterirsek hiç kapanamayız..en iyisi biranönce karar vermek ve uygulamak.benimde şuan hiyecek hiçbişeyim yok..ama enkısa zamanda temin edeceğim..arkdaşların dediği gibi bi ceket alsak geçici olarak idare eder..zamanla biçok şeye sahip oluruz zaten..hergeçen gün birazdaha günah işleyeceğimize biran önce kurtulalım bu günahtan..kapanırsam ne olur naparım nasıl olur diye düşünmekten vazgeçelim.hemen uygulayalım rabbim yardımcımız olur zaten..

bu arada arkadaşlar ben tam anlamıyla kapandım..arkdaşım dan rica ettim bana ceket getirmiş..bi komşum daha eşarp hediye etti..artık kapalı geziyorum..insan yeterki gerçekten istesin..rabbim ona heryerden yardım gönderiyor..rabbim bütün kardeşlerimize nasip etsin..eşarptaki huzur hiçbşeyde yok..benimde kapanınca diğer kardeşlerimiz gibi ilk söylediğim keşke daha önce kapansaydım oldu..rabbim daim etsin inşALLAH..

CANIM BENİM Selamunaleykum :a16:
MÜBAREK OLSUN İNŞALLAH. RABBİM ŞEYTANIN VESVESESİNDEN KORUSUN .
DAİM EYLESİN İNŞALLAH.
BİZİM OKULDA DA MAŞALLAH COK FAZLA TESETTÜRLÜ ARKADAŞ VAR.
ONLARI GÖRDÜKÇE FEYİZLENİYORUM :)
MAŞALLAH DİYORUM.
SEVGİYLE KAL CANIM BENİM. :H

PeNYe.Zz

Kayıtlı Kullanıcı
aleykumselam kardeşim..canım çok sağol Allah razı olSun..bu konuma gelmemde sizlerin çok katkısı var..Hepiniz çok sağolun..tek başıma başaramayablirdim..İyiki varsınız..Sizlerin Desteği sayesinde şeytanı yenmek daha kolay olacak inşALLAH..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt