Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
yazdıklarınızı okudukça teselli buluyorum kendime.kapanmak istiyorsan tabiki yapmalısın fakat ailemle her geçen gün sıkıntı yaşıyorum kapandığımda ise dahada farklı olucak biliyorum.biraz daha sabretmem gerekicek sanırım.sizlerle burada buluşmaktan çok mutluyum.sadece ben bu kadar sıkıntıyı yaşıyorum sanardım ama öyle değilmiş.benim gibi dertli birsürü genç kız varmış.
Benimde annem kapanamayacağımı düşünüyor.2 gün sonra açılıcaksın diyor.ben ise kararlıyım yapıcağımı biliyorum.sonunda kadarda mücadele etmeye hazırım.bide ailemi inandırabilsem çok iyi olucak.ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.ALLAHA EMANET OLUN.

hatug

Kayıtlı Kullanıcı
ben kapanali 7 ay kadar oldu en büyük huzuru buldum cok güzelbir duyguymus

PeNYe.Zz

Kayıtlı Kullanıcı
mervenur sağol canım..dualarınızı eksik etmeyin..Allah(c.c) razı olSun hepinizden.

gokceayan ikimiz içinde büyük mücadele başlıyor canım sabredelim inanıyorum bütün engelleri aşacaz..Allah yardımcımız olsun.bize açılırsın diyenlere kanıtlıycaz kendimizi.sadece biraz sabır ve zaman gerekiyo..

PeNYe.Zz

Kayıtlı Kullanıcı
s.a dün akşam komşumuza kapanmak istediğimi söyledim çok sevindi.kendiside kapalı bi bayan..sarıldı beni öptü çok duygulandı.eve gitti..döndüğünde bi baktım bana eşarp getirmiş.ilk eşarbın benden olsun dedi çok duygulandım..

babama söledim kapanacağımı 2 gün sonra açılırsın merak etme dedi..hiçbişey demedim.sabırlı olacağım..herkes görecek..

~Leyfunnur~

Kayıtlı Kullanıcı
s.a dün akşam komşumuza kapanmak istediğimi söyledim çok sevindi.kendiside kapalı bi bayan..sarıldı beni öptü çok duygulandı.eve gitti..döndüğünde bi baktım bana eşarp getirmiş.ilk eşarbın benden olsun dedi çok duygulandım..

babama söledim kapanacağımı 2 gün sonra açılırsın merak etme dedi..hiçbişey demedim.sabırlı olacağım..herkes görecek..

aleykumselam, çok sevindim, Rabbim yardimcin olsun, söylenenlere hiç kulak asma, haberini bekliyoruz insALLAH

bm-7884

Kayıtlı Kullanıcı
penye.zz kardeş senin adına çok sevindim Rabbim yardımcın olsun..benim içinde dua edersen çok sevinirim..inan senin imkanlarının yüzde biri bende olsaydı çoktann kapanmıstım.sen bence çok şanslısın..ailende karışan yok..hayır kapanamazsın diyen yok..en azından rahat kapanıcaksın inşallah.diğer soylenenleride kesınlıkle takma bence..sen doğru yoldasın yoluna devam et..geri adım sakın atma..açılırım diyede korkma o şeytanın vesvesesi..hayırlı haberlerini herkes gibi bende bekliyorum..Rabbim tez zamanda banada kapanmayı nasip eder inşallah...selam ve dua ile..

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler

canım kardeşim.

babanın sözlerini dinleme sakın. seni belki de böyle vazgeçirecegını sanıyo.
soylenenlere cevap verme , sakın ama sakın tartışmaya girme çünkü tartışamnın galibi olmaz.

sen yaşadıklarınla, onların sozlerıne cevap vermış olacaksın zaten.
örnek olacaksın onlara.

basını örtmemek için bahane arayanlar KAPALILAR (!!!) yeterince örnek olmuyo derler. eger olmuyorlarsa, sen kapan da onlara örnek ol değil mi.

hayırlı haberlerını beklıyorum kardeşim :H
bu yolun dönüşü yok !!!

selametle

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
yazdıklarınızı okudukça teselli buluyorum kendime.kapanmak istiyorsan tabiki yapmalısın fakat ailemle her geçen gün sıkıntı yaşıyorum kapandığımda ise dahada farklı olucak biliyorum.biraz daha sabretmem gerekicek sanırım.sizlerle burada buluşmaktan çok mutluyum.sadece ben bu kadar sıkıntıyı yaşıyorum sanardım ama öyle değilmiş.benim gibi dertli birsürü genç kız varmış.
Benimde annem kapanamayacağımı düşünüyor.2 gün sonra açılıcaksın diyor.ben ise kararlıyım yapıcağımı biliyorum.sonunda kadarda mücadele etmeye hazırım.bide ailemi inandırabilsem çok iyi olucak.ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.ALLAHA EMANET OLUN.
selamün aeyküm kardeşim bakın bu dertleri sadece siz çekmiyormuşsunuz değil mi o kadar çok ki bu dertle uğraşan

Rabbim yardımcınız olsun inşallah ta aileniz kapanmanıza engel olmaz

sakın vazgeçmeyin sonuna kadar devam edin.vazgeçtiğniz an biter kendinize güvenin ve ben bu sıkıntının üstünden gelirim deyin ve Allah a çok çok dua edin

Allah yar ve yardımcınız olsun

selam ve dua ile...
mervenur sağol canım..dualarınızı eksik etmeyin..Allah(c.c) razı olSun hepinizden.

gokceayan ikimiz içinde büyük mücadele başlıyor canım sabredelim inanıyorum bütün engelleri aşacaz..Allah yardımcımız olsun.bize açılırsın diyenlere kanıtlıycaz kendimizi.sadece biraz sabır ve zaman gerekiyo..
sende saol kardeşim sabrın sonu selamettir.sabredin Allahu teala yardımcınız olsun

güzel haberlerinizi bekliyorum

aleyküm selam canım

inan bende çok sevindim inşallah herşey gönlüne göre olur

selam ve dua ile...

PeNYe.Zz

Kayıtlı Kullanıcı
leyfennur saolasın canım dualarınızı eksik etmeyin..

bm-7884 saol canım evet imkan yönünden çok rahatım dediğin gibi karışan eden yok.benim tek mücadelem nefsimle olacak onuda yeneceğime inanıyorum inşallah.ALlah seninda yardımcın olsun inşallah bütün engellerini aşarsın.Dualarımız seninle..

kalbiminurlandır haklısın canım..daha önce kapanıp açıldığım için babam yine açılırım zannediyo..ama ozaman çok küçüktüm bilinçli kapanmamıştım..şimdi herşey çok farklı dinim hakkında daha çok şey öğrendim rabbim izin verdiği sürecede öğreneceğim inşallah.bu sefer nefsimi yenmek daha kolay olacak.

mervenur inşallah en kısa zamanda eşarbımı takıyorum..artık herkes biliyo hiçbi engelim yok canım.sadece gerekli kıyafeti almak için çarşıya gitmem gerekiyor..çok az kaldı..rabbim izin verirse o huzura kavuşuyorum..

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı

bm-7884 saol canım evet imkan yönünden çok rahatım dediğin gibi karışan eden yok.benim tek mücadelem nefsimle olacak onuda yeneceğime inanıyorum inşallah.ALlah seninda yardımcın olsun inşallah bütün engellerini aşarsın.Dualarımız seninle..

kalbiminurlandır haklısın canım..daha önce kapanıp açıldığım için babam yine açılırım zannediyo..ama ozaman çok küçüktüm bilinçli kapanmamıştım..şimdi herşey çok farklı dinim hakkında daha çok şey öğrendim rabbim izin verdiği sürecede öğreneceğim inşallah.bu sefer nefsimi yenmek daha kolay olacak.

mervenur inşallah en kısa zamanda eşarbımı takıyorum..artık herkes biliyo hiçbi engelim yok canım.sadece gerekli kıyafeti almak için çarşıya gitmem gerekiyor..çok az kaldı..rabbim izin verirse o huzura kavuşuyorum..

inşallah canım bekliyoruz güzel haberlerini biz burdayız anlatırsın artık:a21:

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler

hayrılısı inşALLAH. tez zamanda tesettür kıyafetlerini de alırsın kardeşim
Rabbimin rızasına ulaşırız inşALLAH

PeNYe.Zz

Kayıtlı Kullanıcı
çok sağolun ya Allah sizlerden razı olsun.ben önceden çok farklı bi insandım..yeni yeni düzelmeye başladım.inşallah bu yoldan hiç ayrılmam..çok kötü şeyler yaşadım..artık rabbimin beni huzuruna kabul etmeyeceğini düşünüyordum..ama Allahın sahip olduğu sonsuz merhameti okuyunca içimde bi ümit belirdi..

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
çok sağolun ya Allah sizlerden razı olsun.ben önceden çok farklı bi insandım..yeni yeni düzelmeye başladım.inşallah bu yoldan hiç ayrılmam..çok kötü şeyler yaşadım..artık rabbimin beni huzuruna kabul etmeyeceğini düşünüyordum..ama Allahın sahip olduğu sonsuz merhameti okuyunca içimde bi ümit belirdi..
Allah cümlemizden razı olsun canım

Allah sonsuz merhamete sahptir

o tövbeleri kabul edendir

PeNYe.Zz

Kayıtlı Kullanıcı
evet doğru söylüyosun canım..Yeterki kalpten tövbe edelim..

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı

sevgili kardeşim çok sewindim bu habere inşlh daha güzellerinide alıcaz,bekliyorum tüm kardeşlerimiz gibi....inşlh artık hayatında kötülükler olmaz güzelliklerle yasarsın herseyini.bende sabırsızlıkla bekliyrum canım ALLAH'A EMANET OL....

PeNYe.Zz

Kayıtlı Kullanıcı
nur nisa sağol kardeşim..inanın bende sizin gibi heycanlıyım.bişey almak için dışarı çıkmam gerekiyor gerekli kıyafetleri temin edemedim diye inanın çıkmıyorum..ben artık kendimi kapalı bir bayan olarak görüyorum..şu son günlerde yaşadığım huzuru anlatmam imkansız..çok mutluyum çok.. Allahım herkese nasip etsin.bizleri doğru yoldan ayırmasın inşallah..

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
nur nisa sağol kardeşim..inanın bende sizin gibi heycanlıyım.bişey almak için dışarı çıkmam gerekiyor gerekli kıyafetleri temin edemedim diye inanın çıkmıyorum..ben artık kendimi kapalı bir bayan olarak görüyorum..şu son günlerde yaşadığım huzuru anlatmam imkansız..çok mutluyum çok.. Allahım herkese nasip etsin.bizleri doğru yoldan ayırmasın inşallah..

sevgili kardeşim,heyecanını inan yürekten paylaşıyorum.bus eferki zaten diğerleri gibi olmayacak buna inanıyorum öle bi his doğdu içime....o huzurun tadını alan zaten bir daha bırakamıyr.ben öleyim inanırmısın neden yapmamışım keşke bukadar beklemeseymişim diyorum.rabbim cümlemizi doğru yoldan ayırmasın inşlh hberlerini bekliyoruz....

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı

inş canım.dedİğin gibi sabretmek gerekiyor.ALLAH SENDENDE RAZI OLSUN.ALLAHA EMANET OL...

PeNYe.Zz

Kayıtlı Kullanıcı
nur nisa inşallah içine doğan his gerçek olur.bende öyle hissediyorum canım.hakkımızda hayırlısı.1 hafta sonra stajım başlıyo.kapalı gitmeyi düşünüyorum.heycanla bekliyorum..

gokceayan sağol canım cümlemizden inşALLAH

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt