Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
Bu içten dilekleriniz sevecenliğiniz ve sıcacık dostluğunuz için teşk.ederim.Allah sizden razı olsun bu,belirsiz ve karamsar yolda bize ışık tutuyorsunuz,sizinde yolunuz hep açık ve aydınlık olsun.selam ve dua ile

kendi adıma söyleyeyim canım sizlerin sayesinde bizler böyleyiz sizler demekki yazılarınızda bize o ışıgı o guzelliği veriyorsunuz demekki canım bizlerde sizler gibiydik destek arıyorduk içimiz yana yana çok şükür bende sizler gibi buradan buldum o desteği ve kapandım İnşallah sizlere elimizden geldiğince destek vereceğiz yeterki szi buraya yazın olurmu
ben inanıyorum sneinde guzel haberlerini alacağız İnşallah canım

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
nisanur canım okadar sevindimki anlatamam... Annene anlatmak kalmıstı enson onada anlatmıssın zaten böyle bir tepkiyi bekliyordun biliyormusun benim annem ben seninleasla sokağa cıkmam demişti bir zaman sonra ne oldu o tepkiyi veren annem şuan bana esarp almak için benden önce koşuyor mağazalara :) oyuzden canım ilk tepkilebunlar o anlık düşünülmeden verilen sonra düşündüklerinde kızlarnı bir başörtusü için kırdıkları için üzülüyorlar zannediyorlarki kızları cok değişecek onları değiştirmeye calısacak halbuki onlar zamanla değişiyorlar nurlu huzurlu bizleri görerek :) canım inan cok mutluyum hazırlıklara başlayacağım demişsin ve cok ama cok guzel bir örneksin bundan böyle buraya yazan arkadaşlarımıza senin mesajlarını okumalarını tavsi edeceğim gercek bir zaferi cihadı görsünler nereden adım atacaklarını nasıl başlayacaklarını öğrensinler diye canım İnşallah oguzel haberinide alırz

canım benim İnşallah cok bekletme bizleri olurmu ;) bak hem ben seninde kapandım haberini duymayı cok istyorum lutfen canım kararını ver ve uygula cunku 5 dakikamızın olup olmadıgını bilmiyoruz

selamun aleyküm burcu kardeşim....iyiki böle bir konuya değinmişsn nekadar yaralı kadınlarımız varmış ben bunu gördüm...rabbim inşallah senin annenin tavırlarını,benim annemin içinede verir,oda kabullenir canı gönülden ,eşim beni şaşırttı ya inşalh annemde şaşırtır ama çokta ümitlenmek istemiyorum biliyormusun benim annem hayatda kapanmayı düşünmez bana ayak uydurmaz zaten hep yaşından genç göstermiş kimse annem olduğuna inanmaz bazen bende inanamıyorum ama yinede onu çok seviyorum ....burcum peki şuanda senin annende senden feyzalıp kapandıdamı seni böle kabullendi....allah razı olsun allaha emanet ol....

berat05

Yönetici
vealeykümselam ve rahmetullahi ve berekatuhu

vealeykümselam ve rahmetullahi ve berekatuhu

selamun aleyküm burcu kardeşim....iyiki böle bir konuya değinmişsn nekadar yaralı kadınlarımız varmış ben bunu gördüm...rabbim inşallah senin annenin tavırlarını,benim annemin içinede verir,oda kabullenir canı gönülden ,eşim beni şaşırttı ya inşalh annemde şaşırtır ama çokta ümitlenmek istemiyorum biliyormusun benim annem hayatda kapanmayı düşünmez bana ayak uydurmaz zaten hep yaşından genç göstermiş kimse annem olduğuna inanmaz bazen bende inanamıyorum ama yinede onu çok seviyorum ....burcum peki şuanda senin annende senden feyzalıp kapandıdamı seni böle kabullendi....allah razı olsun allaha emanet ol....

DEĞERLİ KARDEŞİM

Allah celle celaluhu ummadığımız kimselere hidayet gösterebilir biz bilemeyiz
İnanır mısınız ben kapandığımda en yakınlarım bile ŞOK olmuştu.Görene kadar inanamadılar..hatta açılmamı beklediler olmadı..

Çok rahat kıyafetler giyinip,entellektüel olduğunuz zaman insanlar size yakıştıramıyorlar

Ben bale gösterilerine gidip,klasik müzik dinleyenlerden olduğum için şu bile söylenmiş arkamdan " en son düşüneceğimiz aklımıza hiç kapanacağı gelmeyen kişi kapandı...."

Hayat öyle tuhaf ki...- ben hiç kapanamam- la - kapanmayı istiyorum arasında 2 hafta bile yoktu....

HİDAYETİ VEREN ALLAH'tır.c.c.

Ne güzel bir vekildir O'

Yeterki dilesin.....Kafirleri dize getirir...OL desin yeter ki....

Anneniz için dua edin...
Bizde ailemizde-çevremizde olanlar için dua ediyoruz...

RABBİM MERHAMETİNDEN RAHMETİNDEN MAHRUM BIRAKMASIN BİZLERİ

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
DEĞERLİ KARDEŞİM

Allah celle celaluhu ummadığımız kimselere hidayet gösterebilir biz bilemeyiz
İnanır mısınız ben kapandığımda en yakınlarım bile ŞOK olmuştu.Görene kadar inanamadılar..hatta açılmamı beklediler olmadı..

Çok rahat kıyafetler giyinip,entellektüel olduğunuz zaman insanlar size yakıştıramıyorlar

Ben bale gösterilerine gidip,klasik müzik dinleyenlerden olduğum için şu bile söylenmiş arkamdan " en son düşüneceğimiz aklımıza hiç kapanacağı gelmeyen kişi kapandı...."

Hayat öyle tuhaf ki...- ben hiç kapanamam- la - kapanmayı istiyorum arasında 2 hafta bile yoktu....

HİDAYETİ VEREN ALLAH'tır.c.c.

Ne güzel bir vekildir O'

Yeterki dilesin.....Kafirleri dize getirir...OL desin yeter ki....

Anneniz için dua edin...
Bizde ailemizde-çevremizde olanlar için dua ediyoruz...

RABBİM MERHAMETİNDEN RAHMETİNDEN MAHRUM BIRAKMASIN BİZLERİ

selamun aleyküm değerli ablacım yazdıklarını okudum doğru sölüyorsun çook haklısın keşke bunları yazdıklarımdan değilde annmin ağzından duysaydın kaç yaşında kdın böle konuşuyor ya ben yaralanıyorum biliyormusun ablacım hep dualrımda annem;rabbim ona merhamet etsin düşüncelrinden dolayı diyorum ben istemezmiyim ana- kız bir olamyı ama .....inşallh bu sınavımızıda aşıcaz...rabbim dualrınızı kabul eylesin....ben mutluluğumu sizin gibi değerli ablalarım kardeşlerimle paylaşıyorum ya bu da yeter bana...bu konunun başına dönüp tekrar tekrar okuyorum resmen bana yol gösteriyor;sizdende rabbbim razı olsun nekadar güzel şeyler yazmışşınız sizden çok feyz alıyorum ...Allah razı olsun bu cevapları yazıyorsunuz bizi habersiz bırakmıyorsunuz ya HAKKINIZI HELAL EDİN....

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı

ve aleykum selam canım sizler sayesinde konumuz guzelleşti ilk actıgımda cok dua ettim Rabbim 1 kişinin haberini alsam bana yetr diye ama cok şukur 1 kişi değil 6 kişiyi buldu herbirinde ayrı bir sevinc yaşıyoruz Rabbim İnşallah daha fazla kişiye ulasmayı nasip eder İnşallah canım berat ablamızın dedği gibi Rabbimin işi belli olmaz kime o hidayeti vereceğide belli olmaz annemin arkadaşının kızıda kapandı herkes şok oldu nasıl olur o nasıl kapanır diye Rabbimin işi o nurun kimde olacağı belli dfeğil İnşallah annendede vardır yoksa bile en kısa zamanda Rabbim ona versin canım ... Anneler ne yapsalarda başımızın tacı onlar bak göreceksin zamanla alışacak onunda içinde örttüğü duyguları seninle ortaya cıkacak benim annem beni hep acık olmamı isterdi saclarını şekilden şekile sokan modern giyenen ama olamadım ne yazıkkı hep mucadel etmiştir benimle öyle olayım diye canım ben kapandıktan sonra babama sorarken islam ile ilgili hemen o cevp vermeye başladı dinlemiş sonra hep dinler oldu tvde ben uzun giyiniyorum diye bir baktı m oda uzattı kendine hırka örerdi hep kısa yapardı şimdi burcu uzun ördum bak epey kapattı demeye başladı tesbih cekiyordum kızardı oda bana baktı ne ckiyordun diye sordu kızacak yine dedim içimden dedim snları bende cekeyim dedi cekti şimdi ne öğrensem sunnetlerle ilgili hemen onada nalatıyortum oda dinliyor ya ben biliyorum diyor cok hosuma gidiyor canım böyle oldu

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşlerim.....azönce annem yanıma uğradı,hayırdır dedim,rüya görmüş rüyasını anlatmaya gelmiş,eşimde yanımdaydı oda şaşırdı,rüyası şöleydi:rüyasında benimle birlikte pazar yeri gibi biyere gitmşiz tanıdıklarımızın dükkanıymış,orada beyaz bir yatak varmş ve ben çok yoruldum anne demişim ve yatmışım annem eline beyaz bir örtü almış ipekmiş ve onu bana göstermek istemiş fakat ben uyuya kalmışım beni uyandırmamış.fakat geç olduğunu anlayınca eşimin kızıcağını düşüüp kaldırmak istemiş ben kendilğimden kalkıp fırlamışım dışarı annem peşimden koşmuş bir eve girmişim evin kapısını türbanlı bir kız örtmüş.ismimi sölemiş sokaklarda bağırmış bulamamış,sonra sabah kadar aramış beni bir yer koşarken bulmuş oarsı eyüp sultanın bahçesiymiş o büyük ağacın arkasına saklanmışım annem adımı söleyince koşarak camiye girmişim fakat herkez beni arıyormuş annem rüyasında zorda olsa beni bulmuş uyanmış bu şekilde çok korkmuş.bana anlttı bu nasıl bir rüya dedi sustum bilmemki annem dedim.ama ben biliyordum dün çok kırılmıştım rabbime şükürler olsunki ssesimi duydu ve annemin içine bir kor düşürdü.inşallah annem bu rüya ile beni anlar.sizinle bunu paylaşmak istedim.cümenize ii akşamlar.Allaha emanet olun

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
İz kâle lehû rabbuhû eslim kâle eslemtu li rabbil âlemîn(âlemîne).
Rabbi ona, "İslâm ol!" emrini verince, o "Ben âlemlerin Rabbine teslim oldum." dedi.(Bakara 131. Ayet)

*ayşe*

Kayıtlı Kullanıcı
nisanur canım okadar sevindimki anlatamam... Annene anlatmak kalmıstı enson onada anlatmıssın zaten böyle bir tepkiyi bekliyordun biliyormusun benim annem ben seninleasla sokağa cıkmam demişti bir zaman sonra ne oldu o tepkiyi veren annem şuan bana esarp almak için benden önce koşuyor mağazalara :) oyuzden canım ilk tepkilebunlar o anlık düşünülmeden verilen sonra düşündüklerinde kızlarnı bir başörtusü için kırdıkları için üzülüyorlar zannediyorlarki kızları cok değişecek onları değiştirmeye calısacak halbuki onlar zamanla değişiyorlar nurlu huzurlu bizleri görerek :) canım inan cok mutluyum hazırlıklara başlayacağım demişsin ve cok ama cok guzel bir örneksin bundan böyle buraya yazan arkadaşlarımıza senin mesajlarını okumalarını tavsi edeceğim gercek bir zaferi cihadı görsünler nereden adım atacaklarını nasıl başlayacaklarını öğrensinler diye canım İnşallah oguzel haberinide alırz

canım benim İnşallah cok bekletme bizleri olurmu ;) bak hem ben seninde kapandım haberini duymayı cok istyorum lutfen canım kararını ver ve uygula cunku 5 dakikamızın olup olmadıgını bilmiyoruz

canım burcu kardesım.ınsan karar verse de boyle ne guzel sızlerın desteklerıyle daha farkı oluyor.ben de huzursuz olmuyor degılım halımden.mesela namaz kılacaksın etek,gomlek,basortu, sonra dısarı cıkarken de cıkar.bu ne perhıııız bu ne lahana tursusu:(dıyosun.arada olmak zor durum.ben de basaracagım.aılem bılmıyolaarr.sımdı mezunıyetım de var.bılmıyorum benı alıskın olmadıkları halde gorurlerse ne olur.bu yuzden mezun olur olmaz dıyorum.offfff YARABBIM yardım et.bılıyorum emır buyuk yerden, kul ne ki...dualara ıhtıyacım var
kardeslerım.ama Rabbım uzun omur versın ınsalllah, boyle bıle deyınce ıçım cıızzz etttii, ben de hakkıyla ortunecegım, sızlerle de paylasacagım ınsaaallah...

Selametle...

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
Ayşecim allah kolaylık versin sanada.inan bende aynı durumdayım.çooook zorluklar çektim.halada çekiyorum.ama sabırlı olmak gerekiyor.hayatta kapanmam derken birden kararım değişti ve kapanmaya karar verdim.bu kararımdanda dönmeyeceğim inş.

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
Burcum çok doğru söylediklerin ama o kadar kolay değil inan.ailenin onayı olmadan zor.olmasa bile tepki gösterecekleri için.ben evlenirken düşünüyorum kapanmayı.gelinliğim allah kısmet ederse kapalı olacak.

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
Bence bir gün forumdakiler toplanalım:) ne dersiniz?

huzur arıyorum

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm

Selamun aleyküm

Sizlerin paylaşımını okudukça o kadar rahatlıyorumki yalnız değilim diyorum:)Allah hepimize de iki dünyada da iyilik nasip etsin inş.Bizi rahmetinden mahrum bırakmasın amin.Şu toplanma işi gerçekten çok iyi bir fikir ne güzel olurdu o sevgi dolu insanları karşımızda görmek ne çok ihtiyacımız var sizin bilgi,tecrübe ve sıcacık dostluğunuza Allah eksik etmesin sizi hayatımızdan bu yolda birlikte yürümeyi nasip etsin amin.

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
Estağfurullah.asıl ben sizden öğrenirim.ben ailemden görmedim.verseler bile almadım.pişmanlıklarım var ama insan olgunlaşınca anlıyor birşeylerin değerini,kıymetini:(

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
canlarım okuyorum yazdıklarınızı aklımdasınız sitede yapılacak işlerimvar bitireyim bende katılmaya calısacam sizlere vede ayrıntılı cevablar vereceğim olurmu :)

huzur arıyorum

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm

Selamun aleyküm

Rabbim doğru yoldan bizi ayırmasın,şeytana fırsat vermesin amin.

berat05

Yönetici
amaç sadece saçı kapatmak olmamalı

TESETTÜRÜ ÖĞRENMEK olmalı

tesettür adı altında giyinen bir çok genç kız var..
nelerinden vazgeçemiyorlar
kot pantolonlarından.
flar gibi eşarplarından,marka çantalarından,topuklu çizmelerinden...v.s.

bana Kur'an-ı Kerim öğreten hocam demişti ki
öyle takva sahibi kişiler var ki ERKEK SESİNİ DUYACAK DİYE SELAM VEREMİYOR-VERMİYOR

TÜM BAYANLARA SESLENİYORUM

Allah c.c. rızası için tesettürü beynimizde yaşayalım-kalbimizde yaşayalım önce...
Allah'ın c.c. rızası nedir emirleri nedir onları öğrenelim
Sadece birileri ne diyecek diye değil..giyimlerinizin süsüne değil
KUR'AN-I KERİM hakkı için ALLAH c.c. RIZASI İÇİN

Selam ve dua ile

mir_erhan

Moderator
selamun aleyküm kardeşlerim.....azönce annem yanıma uğradı,hayırdır dedim,rüya görmüş rüyasını anlatmaya gelmiş,eşimde yanımdaydı oda şaşırdı,rüyası şöleydi:rüyasında benimle birlikte pazar yeri gibi biyere gitmşiz tanıdıklarımızın dükkanıymış,orada beyaz bir yatak varmş ve ben çok yoruldum anne demişim ve yatmışım annem eline beyaz bir örtü almış ipekmiş ve onu bana göstermek istemiş fakat ben uyuya kalmışım beni uyandırmamış.fakat geç olduğunu anlayınca eşimin kızıcağını düşüüp kaldırmak istemiş ben kendilğimden kalkıp fırlamışım dışarı annem peşimden koşmuş bir eve girmişim evin kapısını türbanlı bir kız örtmüş.ismimi sölemiş sokaklarda bağırmış bulamamış,sonra sabah kadar aramış beni bir yer koşarken bulmuş oarsı eyüp sultanın bahçesiymiş o büyük ağacın arkasına saklanmışım annem adımı söleyince koşarak camiye girmişim fakat herkez beni arıyormuş annem rüyasında zorda olsa beni bulmuş uyanmış bu şekilde çok korkmuş.bana anlttı bu nasıl bir rüya dedi sustum bilmemki annem dedim.ama ben biliyordum dün çok kırılmıştım rabbime şükürler olsunki ssesimi duydu ve annemin içine bir kor düşürdü.inşallah annem bu rüya ile beni anlar.sizinle bunu paylaşmak istedim.cümenize ii akşamlar.Allaha emanet olun

essealmün aleyküm ve rahmetüllahi ve berrekatüh....
maşallah.....
ne kadr güzel bir rüya ne kadar muhteşem...
inan kardeşim kaç defa okudum bilmiyorum her okuyuş başka bir güzellik...
dün aklımdan geçti...
hani bir kardeşimiz kapanınca ve paylaştığında hepimiz sevinç gözyaşlarımızı tutamıyoruz..
o sevinç sığmıyor yüreğimize kalkıp bu kez
şükür namazına....yok o da yetmiyor
bu kez şükür secdesine duruyoruz...
Allah ım sen ne kadar büyüksün Ya Rabb..

şimdi biz bukadar sevnirken ki ben coşuyorum adeta...
biz bukadar onurlanıtken şükür hamd ederken...
birde bu nuru ilk yayanlar vardı...
sahabe vardı
ensar vardı muhacir vardı..
gencedik fidanlar vardı şehadet şerbetini içmeye can atan fidanlar
yani gelinler eşlerini cihada uğurlarken
sakın Allahın resulundan uzaklaşamayın
canınızı siper edin diye tembihlerlerdi...
analar sırf Alalhın nuru için evlatlar yetiştiridi Sahabelerden...

sahabanin güzdelerinden Eyübel ensari
istanbulumuza Efendimizden kalan en şerfli hediyesi..
evet kardeşim biraz uzattum biliyorum ama
şunu da söyleyeyim...
biz bukadar seviniyorken Allah celle celalühun nurunu ilk taşıyanlar
o güzel sahabeler de böyle güzel haberlerle seviniyorlar..

ve bunu en güzel örneği Eyübel Ensari Allah ondan razı olsun
sen onun türebesine gitmişsin
ve Artık bu müjdeli habere sevin kardeşim..
inşallah Eyübel ensari hazretleri seni korumaya almıştır ki
buda inşallah hidayet müjdesidir...
ben şimdiden senin adına çok sevinçliyim ve
kardeşim inşallah sende artık sevinebilrisin.....(hakkınızı helal edin uzattım.)

Allah ü Ekber....

selam ve dua ile...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt