Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
merhabalar 1 haftaya kadar bende bu guzel huzuru alamayan biriydim... Şimdi Rabbime çok şükür kapandım bazı engelleri aşarak...
Hadi sizlerde paylaşın burda engellerinizi neden olamadıgını...
Birbirimize yardım edelim konuşalım anlatalım çözümler arayalım...
Birbirimiz için dua edelim çok geç kalmadan bu harika duyguyu yaşamak için...
Katılımlarınızı bekliyorum....

kardeşim hayırlı ve daimi olsun rabbim benim gibi kapanmayan ( kapanamayan ) kullarına kısa zamanda nasip etsin inşallah. dualarınızda yer almak duası ile

~Leyfunnur~

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim hayırlı ve daimi olsun rabbim benim gibi kapanmayan ( kapanamayan ) kullarına kısa zamanda nasip etsin inşallah. dualarınızda yer almak duası ile

Amin karde$im, en yakin zamanda kapanirsiniz in$aALLAH, Allah c.c. emanet olun...

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Hoşgeldin kardeşim.
Üyeliğin hayırlara vesile olur inşaallah.
Hayırlı olsun kapalılığın... O kadar sevindim kii..
Çok güzel bir haber..
Allah daim eder inşaallah..

şevvalgül

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm yazılarınız okudum çok duygulandım sanki benim yaşadıklarımı anlatmışsınız bende o kadar çok kapanmak istiyorum ki ama babam buna çok karşı günlerce ağladım dua ettim belki yaptığım doğru değil ama zorunlu haller dışında konuşmuyorum babamla bi küslüğüm yok ama çok kırgınım biliyorum böyle yapmamın yanlış olduğunu ama bana söylediklerini düşündükçe kafamdan atamıyorum Allah razı olsun erkek arkadaşım bu konuda bana çok destek ki zaten onun sayesinde çoğu şeyin farkına vardım Rabbim beni ondan ayırmasın çok düzgün bi insan aramızda çok farklar var o tam anlamıyla dinini yaşıyor beimle niye görüştüğünü sorduğumda temiz kalbime inancıma güveniyor kolayı herkes yapar ben zor olanı seçtim diyor ve benim için elindne geleni yapıyor bende daha çok daha çok istiyorum en iyi şekilde yaşamayı ama babama da karşı gelmek istemiyorum Anne babaya itiatın önemini de biliyorum napıcağımı şaşırdım ki zaten bişey yapmazsam da arkdaşım daha fazla görüşmez istese bile ailesi istemez haklı olaraktan tamam belki iyi niyetli birisiyim ama herkes bunu bilmiyo gerçekten zor durumdayım ben Allahın rızasında bir ömür istiyorum çok dua ediyorum Rabbim herkesin gönlündekini benimkini de nasip etin inşallah şimdiden teşekkür ederim Rabbim hepinizden razı olsun

berat05

Yönetici

"Naçizane size söyleyebileceklerimi lütfen dikkatlice okuyun...kalbinizi yoklayarak ama..

Eğer kalbiniz rahatsızsa ...yaşadığınız bu durumdan,

namaz kılıyor ve eksiklik hissesiyorsanız kendinizde,
başınız açık ama utanıyorsanız Allah(c.c.)'tan
neden beklemek öyleyse???

Kimi memnun edeceksiniz söyleyin bana???
Kötü bakacaklar diyemi korkunuz???
neden peki??? kötülük mü yapıyorsunuz

HAYIR!!!!

Birilerine hesap mı vermeniz gerekiyor???
Peki biryerlerimizi açsaydık memnun edebilirmiydik o kötü bakanları???(kelime için üzgünüm ama böyle anlatmak istedim)
HAYIR!!!!

utancınız neden peki??? ne yaptınız???
kimi öldürdünüz??? bilmediğimiz adi bir suçunuz mu var???
HAYIR!!!

Peki Aileniz destek vermeyecek mi???
Arkadaşınız ,kardeşiniz sırt mı çevirecek size???
Kimler sizi üzerinizdeki bez parçası için seviyor???
KAÇ METRE UZATIRSANIZ ELBİSENİZİ SEVGİLERİ KAÇ MT AZALACAK SİZCE???

peki siz kimsiniz???
sizi YARATAN ve VAR EDEN kim???
nefes almanızı sağlayan????
Size yardım edecek kim????

Kefeye bile koyamayacağınız bu sorularıma tek cevabınız
BEN
İSTİYORUM VE KAPANACAĞIM olmalı..

NOt:
ben kapanmadan önce herkesle konuştum .
Ne istediğimi Anlattım,,,
Anlamayanlara zaman verdim ki onlara kalmıştı ....
bir arkadaşım KAPANIRSAN KONUŞMAM BİR DAHA DEDİ...
bende SEN BİLİRSİN DEDİM...ALLAH(c.c.)'tan başka sevgili var mıy dı ki???

beni kim caydırabilirdi ki???

Varsın beni gönülden sevmeyen arkadaşım olmasın,
Kardeşim,annem ailemdeki herkeste buna alışmak zorunda..
BEN MÜSLÜMANIM.VE KENDİ ARZUMLA KAPANIYORUM...."""""

selamün aleyküm yazılarınız okudum çok duygulandım sanki benim yaşadıklarımı anlatmışsınız bende o kadar çok kapanmak istiyorum ki ama babam buna çok karşı günlerce ağladım dua ettim belki yaptığım doğru değil ama zorunlu haller dışında konuşmuyorum babamla bi küslüğüm yok ama çok kırgınım biliyorum böyle yapmamın yanlış olduğunu ama bana söylediklerini düşündükçe kafamdan atamıyorum Allah razı olsun erkek arkadaşım bu konuda bana çok destek ki zaten onun sayesinde çoğu şeyin farkına vardım Rabbim beni ondan ayırmasın çok düzgün bi insan aramızda çok farklar var o tam anlamıyla dinini yaşıyor beimle niye görüştüğünü sorduğumda temiz kalbime inancıma güveniyor kolayı herkes yapar ben zor olanı seçtim diyor ve benim için elindne geleni yapıyor bende daha çok daha çok istiyorum en iyi şekilde yaşamayı ama babama da karşı gelmek istemiyorum Anne babaya itiatın önemini de biliyorum napıcağımı şaşırdım ki zaten bişey yapmazsam da arkdaşım daha fazla görüşmez istese bile ailesi istemez haklı olaraktan tamam belki iyi niyetli birisiyim ama herkes bunu bilmiyo gerçekten zor durumdayım ben Allahın rızasında bir ömür istiyorum çok dua ediyorum Rabbim herkesin gönlündekini benimkini de nasip etin inşallah şimdiden teşekkür ederim Rabbim hepinizden razı olsun

şevvalgül

Kayıtlı Kullanıcı
çok güzel yazdıklarınız Allah razı olsun içime su serptiniz Rabbim en kısa zmanda layıkıyla bana da kapanmayı nasip etsin amin...

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm kardeşim. İnşaallah Rabbim en yakın zamanda nasip eder.
Okudum yazdıklarınızı. Benimkine cok benzio. Allah yar ve yardımcınız olsun..

şevvalgül

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam
yaşadıklarım sizinkine çok benziyo demişsiniz eğer özel olmazsa nasıl üstesindne geldiniz yarıdmcı olursanız sizden duacı olucam Allah razı olsun
''Rabbim sıkıntım var'' deme..
Sıkıntına dön ve ''benim büyük bir Rabbim var'' de..
bunu okuyunca çok duygulandım çünkü sevdiğim bana hep bunu der ve bendne bunu söylememi ister

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
canım 64 ve 65. sayfalarda yazmıştım.Ordan oku canım benim.
Söz gercekten cok anlamlı. Ben de cok seviyorum..

~Leyfunnur~

Kayıtlı Kullanıcı

Ve aleykumselam $evvalcim, çok kararli gördüm seni, Allah c.c. yardimcin olsun, in$aAllah en kisa zamanda bütün engelleri a$ip kapanirsin, aslinda "engel" diye bir $ey yok, insan istedigi sürece ve de kararli oldugu sürece, hiç kimse kararina kar$i çikamaz, heleki bu Allah c.c. rizasini kazanmak için ise. Allah c.c. seni hep dogru insanlarla kar$ila$tirsin...Allah c.c. emanet ol, güzel haberlerini bekliyoruz...

berat05

Yönetici

HAYIR!!!!

Peki biryerlerimizi açsaydık memnun edebilirmiydik o kötü bakanları???(kelime için üzgünüm ama böyle anlatmak istedim)
HAYIR!!!!

HAYIR!!!

peki siz kimsiniz???

BEN

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlarım nezamandan beri düşündüğüm ama bir türlü yazmaya elimin varmadığı birşeyi ensonunda yapmaya karar verdim ....
Sitemizde takip ettiğim bir konunun dışında( esmanul hüsna ezberi konusu) artk katılımlarda bulunmayacağım İnşallah bu şekilde benimiçin daha hayırlı olacaktır bu şekilde tamamen gitme surecini kendim için kolaylaştıracağım
bu konuyu acmadan sessizcede yapmakistedğimi yapabilirdim bunu söyeleyn arkadaşlarımız olacaktır elbette ...Ama hak konusuna cok önem verdiğim için sizlerden helallik almadan yapamadım
ueyelğim cok kısa oldu 5 ay kadar ama biz o 5 aya hepbirllikte cok şeyi sıgdırdık Rabbim sizlerden binlercek kez razı olsun benim hakkım sizlere sonuna kadar helaldir sizde edin olurmu
Konum sizlere emanettir...

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Hakkımız yok kardeşim,varsa helal olsun.
Açtığın konu için de Allah razı olsun..
Çok faydalanıyoruz..
üzüldüm ama
:(

berat05

Yönetici
selamün aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu

selamün aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu

Arkadaşlarım nezamandan beri düşündüğüm ama bir türlü yazmaya elimin varmadığı birşeyi ensonunda yapmaya karar verdim ....
Sitemizde takip ettiğim bir konunun dışında( esmanul hüsna ezberi konusu) artk katılımlarda bulunmayacağım İnşallah bu şekilde benimiçin daha hayırlı olacaktır bu şekilde tamamen gitme surecini kendim için kolaylaştıracağım
bu konuyu acmadan sessizcede yapmakistedğimi yapabilirdim bunu söyeleyn arkadaşlarımız olacaktır elbette ...Ama hak konusuna cok önem verdiğim için sizlerden helallik almadan yapamadım
ueyelğim cok kısa oldu 5 ay kadar ama biz o 5 aya hepbirllikte cok şeyi sıgdırdık Rabbim sizlerden binlercek kez razı olsun benim hakkım sizlere sonuna kadar helaldir sizde edin olurmu
Konum sizlere emanettir...

hakkımız yoktur değerli kardeşimiz
var ise helal olsun
ancak inşallah gidişiniz hayırdadır
ama bizleri unutmayınız
arada sırada da olsa uğrayınız
Allah c.c. yolunuzu açık etsin sırati müstakimden ayırmasın
En güzel'e emanet olunuz
selamün aleyküm

NURGUL14

Kayıtlı Kullanıcı
2000 yılında lıseden mezun olduktan sonra kapandım.. 2001 yılında unıversıteyı kazandım. ılk baslarda acmamıstım basımıama daha sonra yapamadım .. gerek nefıs gerek okul baskısı actım basımı :(:(:( ve tabıı devamında gelen gunahlar :(:(:( suan hala acıgım ve ıananın tekrar kapanmayıcok ıstemekteyımmm ama bu seferde memur olamama korkusu var ıcımde.. suan ılcemdekı kur'an-ı kerım kursuna gıdıyorum bunca zaman ne kadar yanlıs yasadıgımı anladım ve tarıf edılemez pısmanlıklar ıcındeyım... bırcok yaptıgım seye tovbe ettım umarım Rabb'ım kabul eder... tekrar ıstıyorum bas ortumu takmayı ... etrafımda bosortusunu takanları gorunce ıcım acıyor ve vıcdanım sızlıyor ama dedım ya memur olamama durumu tedırgın edıyor benı suan ne olur bırıde bana bı yol gostersın .. ne yapmalıyım nasıl cozmelıyım bu ısı.......

Selamun Aleykum....

berat05

Yönetici
2000 yılında lıseden mezun olduktan sonra kapandım.. 2001 yılında unıversıteyı kazandım. ılk baslarda acmamıstım basımıama daha sonra yapamadım .. gerek nefıs gerek okul baskısı actım basımı :(:(:( ve tabıı devamında gelen gunahlar :(:(:( suan hala acıgım ve ıananın tekrar kapanmayıcok ıstemekteyımmm ama bu seferde memur olamama korkusu var ıcımde.. suan ılcemdekı kur'an-ı kerım kursuna gıdıyorum bunca zaman ne kadar yanlıs yasadıgımı anladım ve tarıf edılemez pısmanlıklar ıcındeyım... bırcok yaptıgım seye tovbe ettım umarım Rabb'ım kabul eder... tekrar ıstıyorum bas ortumu takmayı ... etrafımda bosortusunu takanları gorunce ıcım acıyor ve vıcdanım sızlıyor ama dedım ya memur olamama durumu tedırgın edıyor benı suan ne olur bırıde bana bı yol gostersın .. ne yapmalıyım nasıl cozmelıyım bu ısı.......

Selamun Aleykum....

ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatuhu

korkun değerli kardeşim korkun...
ama memur olamamaktan değil
insan olamamaktan korkun
Hak'kın verdiği görevleri layıkıyla yapamamaktan korkun

açık yerlerinize şehvetle bakan diğer insanların içinden geçenlerden korkun
kabre girdiğimizde sorulacaklardan korkun
tekrar Sur'a üfürüldüğümüzde nasıl haşrolacağız ondan korkun
Allah c.c. 'ın karşısında nasıl hesap vereceğiz ondan korkun

korkun değerli kardeşim

bu dünyanın bitmez nefsinden korkun

ve aramıza katılın
Allah c.c. rızası ve Hz.Muhammed Mustafa(s.a.v.)'in şefaati için
Okuduğunuz Kur'an-ı Kerim'in Hakkı için

Düşünün bir kez daha DÜNYADAKİ MEMURİYET HAYATI mı?

Yoksa kazanılmış AHİRET hayatımı???

Allah c.c. rızası için bir kez kapandınız mı hangi gönül onu açabilir ki????

Bir kez daha düşünün kardeşim

ve korkun

GEÇ KALMAKTAN.....

esselamün aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu

berat05

Yönetici

HAYIR!!!!

HAYIR!!!!

HAYIR!!!

peki siz kimsiniz???

BEN

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt