Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

berat05

Yönetici
Adaşım allah razı olsun kapanmak nası bi duygu ne hissediyosunuz anlatırmısınız gerçekten herşey birden değişmiyomu huzuru başka diyorlar

Selamün aleyküm

Maneviyatı anlatılamaz kardeşim..HAK öyle bir güzellik veriyor ki kalbe...hiç bir lüks giysi bu hazzı yaşatmıyor..Kapandıkça kapanasınız geliyor.Mutluluk ve huzurunuz artıyor.Şevk ile çalışıyorsunuz..Örnek olmak istiyorsunuz.Etrafınız şaşırıyor bunu kim yaptırıyor diye...KİM BU GÜCÜ VEREN ????

LA İLAHE İLLALLAH

O' ndan BAŞKA İLAH YOKTUR....TÜM HERŞEYİMİZ RABBİMİZİN ELİNDEDİR.

takva ile kendinizi O'na bırakın..göreceksiniz...her şey yoluna girecektir.

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm
ALLAH razı olsun ablacım
senin bu yazını okuyorum durmadan
şeytan peşimde dönüp dolaşıyor
nefsimle savaşıyorum
kötü düşünceler getiriyorlar aklıma
ama yılmıcam
vazgeçmicem
dua et ablacım bana
Arkadaşlar sizlere yardımcı olamaıyorum ama aklım hep sizde Saolsun diğer arkadaşlarım yetişmişler
Filiz canım kardeşim cok guzel bir yola girmişsin sakın içindeki o seni uzaklastırmak ısteyen sesi dinleme o şeytanın işi ve inan bana hepimizle ugraştı şeytan böyle bir karar aldıgımızda zaten işi budeğilmi bizi hak yolundan uzak tutmak canım onu dinlememey calış ona derse tam tersini söyle canım ve bundan kurtulmanın en guzel yolu kapanmayı hemen yapman canım uzadıkca şeytan seninle nefsinle dahada ugrasacaktır daha bunaltacaklardır seni uzaklastıracaklardır bu sevdandan canım ugrastıkarında Rabbimden yardımdile bak hemen koşacaktır Rabbim sana

ALLAH ne muradın varsa versin ablacım

Adaşım allah razı olsun kapanmak nası bi duygu ne hissediyosunuz anlatırmısınız gerçekten herşey birden değişmiyomu huzuru başka diyorlar

ben sana söyleyşm dedimcanım kardeşim cok ama cok guzel bir duygu kendine guven geliyor anlatılmayacak huzur geliyor Rabbime daha yakınsın bunum mutlulug geliyor korunmadasın bunu huzuru geliyor canım
cok guzelbirduygu bu

berat05

Yönetici
Aleykümselam ablacım
ALLAH kat be kat razı olsun senden
kapanmayı istememin büyük nedeni beni tam anlamıyla uyandıran senin bu yazıların oldu ablacım
ne büyük bir sevaba girdin ne güzel sebep oldun
bir başarabilirsem sana ömür boyu duacı olacam
duaların için çok sağol ablam
haklısın ablacım yılmıcam
güçlüyüm şeytan beni yenemez...

Allah c.c. sizden de razı olsun kardeşim..
SİZDE BİZİ SEVİNDİRİYORSUNUZ ŞÜKÜR
Sİzde örnek olacaksınız inşallah..

UNUTMAYIN ALLAH c.c. BİZE ŞAH DAMARIMIZDAN DAHA YAKIN

sizin kalbinizden geçenleri bilir.
siz bir adım atın O tüm yolları açar....önünüze serer..
Şeytansa küçülür...RABBİMİZİN EMRİNİ YERİNE getirdiğimiz için....

bol bol tesbihleri unutmayın nolur..
vesvese anında dua okuyun..
SELAM VE DUA İLE KARDEŞİM

*FİLİZ*

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı olsun burcum82
sen ne güzel başarmışsın
inşallah bende başaracam kardeşim
inanın sizin bu desteğiniz beni daha da güclendirdi
inşallah en yakın zamanda sizi müjdeli haberimi verecem
sağolun
selam ve dua ile....

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Ben kapanmadan 1 sene önce kendimi alıştırmıştım zaten. Uzun kollu giyiniyordum. Yani kapalı giyiniyordum. Sadece başım açıktı. Bunun eksikliğini yaşıyordum. Namaz kılmak için her camiye gidişimde orada başımı örtmek hiç hoşuma gitmiodu. Kapanmama karar verdiğim söz şu oldu kendi kendime. Sadece namazda mı başını kapatıosun Dilek. Allah böyle mi emretmişti. Bu sorunun üzerine hiç düşünmeden kapandım. Herşeyi ittim bi kenara. Üniversitede okuyordum. Girerken aç çıkarken kapat. Bu çok zoruma gidiodu. 3 ay sonra okulum bitmişti Allah'a şükür.. Gerçekten huzuru başka. Okadar rahat hissediorsun ki kendini. Gercek özgürlük buydu..

DİLEK-HİLAL

Kayıtlı Kullanıcı
Namazda kapanıp sonra açılmak bir tuhaf aynı şeyi her gün yaşıyorum ve yaşıyoruz allah o isteği kalbimize versin inşallahhhh
sen ne o okudun adaşım üniversitede kapandığından bahsetmişsin

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
İnşaallah canım benim.. Muhasebe okudum ben sevmeyerek de olsa.. Kapanmamla okulumun bir ilgisi olmadı. Namaz kılmak tüm kötülüklerden alıkoyar diye bir ayeti kerime var ya gercekten onu yaşadım şükürler olsun.. Bana o hissi kapanma hissini namaz verdi..

DİLEK-HİLAL

Kayıtlı Kullanıcı
Dileğim bu şakamı yaaa aynı yaştayız aynı ismi taşıyoruz aynı meslekteniz ???
Burda özellikle bi kaç kız direk baştan ilgimi çekti varmış bir hikmeti
hanife deniz sen mir erhan

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
ben de hanife ablaya yasdım sadece sizi çok sevdim diye. sen de ikincisin:) muhasebe mi okudun. inanmıorum. hersey aynı :) ne güsell:)

DİLEK-HİLAL

Kayıtlı Kullanıcı
:) ben ticaret okudum canım üniversite okumadım ama bi şirketin muhasebesini tutuyorum tecrübeyle lisenin karışımı diyelim aynen her şey çok ilginç istanbuldanmısın

DİLEK-HİLAL

Kayıtlı Kullanıcı
anladım gülüm çıkmam gerek işim çok birikti allaha emanet ol ve tüm bu forumdaki kızlar

~Leyfunnur~

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu Aleykum arkada$lar,
yazilarinizi okudum, Allah c.c yardimciniz olsun,
in$aALLAH bu mutlulugu bütün kapanamayan karde$lerimiz ya$ar...
Dualarimdasiniz...Allah c.c emanet olun...

berat05

Yönetici
güncelleme

güncelleme

Eğer kalbiniz rahatsızsa ...yaşadığınız bu durumdan,
namaz kılıyor ve eksiklik hissesiyorsanız kendinizde,
başınız açık ama utanıyorsanız Allah(c.c.)'tan
neden beklemek öyleyse???

Kimi memnun edeceksiniz söyleyin bana???
Kötü bakacaklar diyemi korkunuz???
neden peki??? kötülük mü yapıyorsunuz

HAYIR!!!!

Birilerine hesap mı vermeniz gerekiyor???
Peki biryerlerimizi açsaydık memnun edebilirmiydik o kötü bakanları???(kelime için üzgünüm ama böyle anlatmak istedim)
HAYIR!!!!

utancınız neden peki??? ne yaptınız???
kimi öldürdünüz??? bilmediğimiz adi bir suçunuz mu var???
HAYIR!!!

Peki Aileniz destek vermeyecek mi???
Arkadaşınız ,kardeşiniz sırt mı çevirecek size???
Kimler sizi üzerinizdeki bez parçası için seviyor???
KAÇ METRE UZATIRSANIZ ELBİSENİZİ SEVGİLERİ KAÇ MT AZALACAK SİZCE???

peki siz kimsiniz???
sizi YARATAN ve VAR EDEN kim???
nefes almanızı sağlayan????
Size yardım edecek kim????

Kefeye bile koyamayacağınız bu sorularıma tek cevabınız
BEN
İSTİYORUM VE KAPANACAĞIM olmalı..

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
hadi arkadaşlar kapanmak isteyen kapanamayan arkadaşlarım buyrun

Kaan Erdem

Yönetici
Selamünaleyküm;

Bizler böyle dünyaya dalmış bir biçimde yaşayıp giderken:

Eyvah! Eyvah ölüm gelip çatıverdi bize. Tam yapacaktık, tam başlayacaktık ama ölüm geliverdi. Hanıma ders başlatacaktı ama iki sene sonra. Küs olduğu bir Müslüman kardeşiyle barışacaktı, onu affedebilecekti ama beş sene sonra. Kur’an’ı tanıyacaktı, anlayacaktı, ama yarından sonra, diyordu. Çocuklarını eğitecekti ama emekli olduktan sonra. Kur’an’ı ve sünneti tanıyacaktı ama evi bitirdikten sonra. Rahmetli tam yapacaktı ama ölüm geliverdi. Ömrü kifâyet etmedi. Eyvah, hesapsız bir biçimde ölüm gelip işini bitiriverdi.

Bizler ahireti gündemimizden çıkarmıştık ta bu haldeyken ölüm geliverdi! İşte borç, dert, senet, kürek, dükkan, tezgah, müşteri, kooperatif, diploma, doktora, makam, koltuk, bordro, kademe, ödeme, akvaryum, çiçek, saksı, halı, mobilya derken hiç beklemediğimiz bir anda ölüm geliverdi. İşte cehennemin kapısının önündekilerin söyleyecekleri bunlar. Allah bizleri onlardan etmesin inşallah.

Şu an belkide bir çoğumuzun hali yukarıdaki genel olarak verilen örneklere eş değer.Soluk alıp verdikçe emir ve yasaklardan geri kalmayalım,gaflete yenilip nefsimize esir olmayalım,vazifelerimizi desinler,görsünler ve beyensinler diye kul rızası gözeterek yapmayalım inşaALLAH.

ALLAH celle celaluh bizleri müslümanlığının şuurundan olanlardan etsin.Selametle kalınız.

berat05

Yönetici
vealeykümselam ve rahmetullahi ve berekatuhu KARDEŞİM

vealeykümselam ve rahmetullahi ve berekatuhu KARDEŞİM

Eyvah! Eyvah ölüm gelip çatıverdi bize. Tam yapacaktık, tam başlayacaktık ama ölüm geliverdi. Hanıma ders başlatacaktı ama iki sene sonra. Küs olduğu bir Müslüman kardeşiyle barışacaktı, onu affedebilecekti ama beş sene sonra. Kur’an’ı tanıyacaktı, anlayacaktı, ama yarından sonra, diyordu. Çocuklarını eğitecekti ama emekli olduktan sonra. Kur’an’ı ve sünneti tanıyacaktı ama evi bitirdikten sonra. Rahmetli tam yapacaktı ama ölüm geliverdi. Ömrü kifâyet etmedi. Eyvah, hesapsız bir biçimde ölüm gelip işini bitiriverdi.

Bizler ahireti gündemimizden çıkarmıştık ta bu haldeyken ölüm geliverdi! İşte borç, dert, senet, kürek, dükkan, tezgah, müşteri, kooperatif, diploma, doktora, makam, koltuk, bordro, kademe, ödeme, akvaryum, çiçek, saksı, halı, mobilya derken hiç beklemediğimiz bir anda ölüm geliverdi. İşte cehennemin kapısının önündekilerin söyleyecekleri bunlar. Allah bizleri onlardan etmesin inşallah.

Şu an belkide bir çoğumuzun hali yukarıdaki genel olarak verilen örneklere eş değer.Soluk alıp verdikçe emir ve yasaklardan geri kalmayalım,gaflete yenilip nefsimize esir olmayalım,vazifelerimizi desinler,görsünler ve beyensinler diye kul rızası gözeterek yapmayalım inşaALLAH.

ALLAH celle celaluh bizleri müslümanlığının şuurundan olanlardan etsin.Selametle kalınız.

mir_erhan

Moderator
Selamünaleyküm;

amin..amin...

Ellerinize sağlık çok güzel bir paylaşım okudukça kendimiz başından
sonuna kadar gördük...
Rabbim bizi erken uyananalardan eylesin...
zamanında pişamn olup tövbe edip Allah yolunda yürüyenlerden eylesin inşallah..

Allah razı olsun bu güzel ve düşündürücü paylaşımınız için...

selam ve dua ile..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt