selamünaleyküm ve rahmetullah güzel kardeşim!
Allah(c.c)razı olsun senden çok iyi yapmışsın kapanmışsın bende yeni kapandım 26 yaşındayım belki biraz geç ama buna da şükür.varya insanların tavırları değişti bana karşı bazıları saygıyla davranıyorlar onlar tabi allah(c.c)dostları bazılarıda tuhaf karşılıyorlar tabiiki de onlar şeytan dostları ama o insanlara hiç aldırış etmiyorum mahşerde benle olmucaklar ya ben yalnız başıma kalıcam ve hesabımı vericem şeytan bizimle çok uğraşıcak eminim ama bilsin ki nafile.
Allah(c.c)karar verdiğimiz bu doğru yolu daim ve ebedi kılsın ve şeytanı bizden uzak tutsun amin!
Ve bizleri beş vakit namazdan hiç ayirmasin!
Hayirli olsun güzel kardeşim!
amin amin. Kardeşlerim.
Hepinizden allah c.c razi olsun..
Yani ilk önce aile önemli onlar çok şükür destek verdiler, artik çevremide takmiyorum, bir iki kişi dişinda herkes çok sevindi...
Tek derdim başörtüsünü baglayamiyorum, aksilikya kapali pek kimsede yok çevremde, neyse az çok baglamaya çalişiyorumda..
Başörtüm 1 hafta içinde delik deşik oldu, neyse canim sagolsun gene alirim napiyim demi?
Neyse şimdi çok şükür çok iyiyim.
Selam ve dua ile....
Güle rengini verene emanet olun...
çok iyi olmuş üzgün_42 abla....hayirli sabahlar arkadaşlar. Nasilsiniz?
Rabbimin izniyle kapandim,
ne söylecegimi bilemiyorum, çok farkli bir duygu, tarif edilemezki....
Selam ve dua ile....
Rabbime emanet olun...
hayirli sabahlar arkadaşlar. Nasilsiniz?
Selam ve dua ile....
Rabbime emanet olun...
selamın aleyküm. Maaşallah maaşallah. çok çok sevindim.hislerini yazınada yansıtmışsın zaten. Rabbim daim eylesin inşaallah. Böyle bir zamanda böyle bir karar almak kolay iş değil. çok çok şükretmemiz lazım. Cenab-ı hakk birlerimizi bin yapsın, güçümüze güç katsın inşaallah.
selamun aleykum... çok sevindim değerli kardeşim senin adına.. çok yerinde ve doğru bi karar vermişsin.. Darısı başıma inşaallah!! Ben de kapanmayı çok istiyorum ama çeşitli nedenlerden dolayı devamlı erteliyorum!!
benim için dua edinde bende en yakın zamanda kapanayım inşallah...
Selam ve dua ile.. Allah'a emanet olun!!
hayirli sabahlar arkadaşlar. Nasilsiniz?
Selam ve dua ile....
Rabbime emanet olun...
başini örtmüşsün hanim olmuşsun
kuran nurlariyla taşip dolmuşsun
hakikat yolunu şimdi bulmuşsun
ne kadar,ne kadar sevindim bilmezsin bacim.
hayırlı olsun.bende iki hafta önce kapanmıştım dediğin gibi çok güzel bir duygu..artık daha rahat ve huzurluyum..rabbim devamini nasip etsin...
Selam ve dua ile.....
kardeşim eger kapnamayi gerçekten istiyorsan durma kapan, bende senin gibi erteliyordum kapninca pişman oldum keşke daha önce kapansaydim diye. Nedenleri boşverin bir kenara itin. Ahirette bize neden sormayacaklar...
Bende en kisa zamanda kapan kardeşim. Inanki kapninca bütün nedenler kendiliginden kalkiyor, emin olabilirsin...
Selam ve dua ile...
Rabbime emanet ol...