Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

KANDİL GECEMİZ NASILDI? (1 Kullanıcı)

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı
RE: KANDİL GECEMİZ NASILDI?

Kardeşlerim hepinize ayrı ayrı tşk ediyorum.Kura sonuçlarını merak ettiğinizi biliyorum ama bana biraz müsade edin olurmu?öyle yorgunum ve uykusuzumki anlatamam birde boğazlarım ağrıyor (evindar kardeşiminde dediği gini o kadar bağırırsam)sonucu budur.Enkısa zamanda isimleri açıklayacağım biraz dinlenmem lazım.Duada unutmayın.ŞİMDİLİK HOÇKALIN

derya_gulu

Kayıtlı Kullanıcı

Ravza_Nur yazdı:
Değerli kardeşlerim,Kandilimiz nasıl geçti?paylaşabilirmisiniz.Biz site üyelerimizden değerli kardeşim,evindar ve zumrete zulal kardeşlerimle birlikte çok özel vede çok güzel olduğunua inandığım bir gece geçirdik.Rabbim cümlemizin dualarını kabul buyursun.Rabbim böylesine güzel geceleri hep birlikte eda edebilmeyi tekrardan nasip eylesin.SELAM VE DUA İLE
Allah razı olsun kardeşim akşamım çok kötüydü çünkü mutfaktaki çeşme patladı 09 a kadar uğraştım camiye gidemedim.kızım damadım kardeşlerim geldi. Onlar gidince heceliyerekte olsa Kur'an okudum,Yasini şerifi okudum.namazımı kıldım.salavat ı şerif kelimeyi tevhit getirdim.Allahc.c. rızası için namaz kılıp duamı yaptım tövbe istiğfar edip 64numaradaki kardeşimi kura da seçmiştim (kura ya dahil oldummu bilmiyorum genede ben)kardeşim içinde günboyu ve gecede dua ettim.Allaha emanet olun

mabet_bekcisi

Kayıtlı Kullanıcı

s.a
allah razı olsun
benim kandilim allah kabul etsin güzeldi.elimizden geldiğince doğrusuyla yanlışıyla ibadetimizi yaptık.
keşke her akşamımız kandiller gibi olsa allah c.c bize hep böyle yaşamayı nasip etsin
selametle

Resul Aydın

Kayıtlı Kullanıcı

Ravza_Nur yazdı:
Değerli kardeşlerim,Kandilimiz nasıl geçti?paylaşabilirmisiniz.Biz site üyelerimizden değerli kardeşim,evindar ve zumrete zulal kardeşlerimle birlikte çok özel vede çok güzel olduğunua inandığım bir gece geçirdik.Rabbim cümlemizin dualarını kabul buyursun.Rabbim böylesine güzel geceleri hep birlikte eda edebilmeyi tekrardan nasip eylesin.SELAM VE DUA İLE

(ALLAHÜMME SALLİ AL"A SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE AL"A AL"İ SEYYİDİNA MUHAMMED)
DOĞDU OL SAAT"DE, SULTAN-I DİN
NÜR"A GARK OLDU, SEMAVAT-Ü ZEMİN

ALLAH"A EMANET, EMANETE SAHİP OLUNUZ.

deren75

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. gündüzünden basladım kur'an okuyup tesbihat yapmaya aksamda saat 10,00da fetih suresi ve kur 'anı kerim okuyarak tüm müslüman alemine dua ettim.bol bol dua edip hocalarımızdan sohbet dinledik okadar faydalı idi ki doğru bildiğim yanlışları öğrendim bunları düzelteceğim hemen.hocalarımızdan Allah razı olsun kaza namazı kıldım19 numaradaki ve sitedeki kardeşlerimde hep dualarımda idi.manevi kardeşimin hakkı bana geçmiş ise hakkını helal etsin benden yana helal olsun,selam ve dua ile.

mmhn

Kayıtlı Kullanıcı

rabbim hepimizin duasını kabul eder inş.AEO

hans

Kayıtlı Kullanıcı

PEYGAMBERİNİZİN DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN

omer58

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMÜNALEYKÜM BENİM KANDİL GECEM MÜKEMMEL GEÇTİ BEŞBİN KİŞİLİK CAMİMİZDE PROGRAM VARDI SAKAL-I ŞERİFİ GÖRME ŞEREFİNE ERİŞTİM İNANIN PROGRAMDA KENDİMDEN GEÇTİM.EMEK VERENLERDEN RABBİM RAZI OLSUN.MÜKEMMEL BİR RUH BANYOSU İDİ.

konak

Kayıtlı Kullanıcı

Şükür Rabbime, Resulümüzün hayata gözlerini açtığı gecenin keyfini yaşadık. Şükür Rabbime bizlere bu geceyi nasip etti. Daha nice kandillere diyorum ve her biri ayrı ayrı güzellikte geçecektir İnşallah.

Kaan Erdem

Yönetici

S.A ÇOK DEĞERLİ VE KIYMETLİ DİN KARDEŞLERİM HER BİR YAZIYI TEK TEK OKUDUM VE YÜREĞİM GÖNLÜM ANLATILANLAR KARŞISINDA GÜZEL DUYGULAR İLE DOLDU...ALLAH CC YAPILAN DUALARI VE İBADETLERİ KABUL BUYURSUN...ALLAH CC EMANET OLUN...SELAM VE DUA İLE.....GÜZEL RABBİM BİZLERİ SİZ GİBİ İNSANLARLADA OTURUP KALKMAYI NASİP ETSİN....B)B)B)B)B)B)

sehidearzu

Kayıtlı Kullanıcı

canlar herkes gibi bende manevi bi ruh banyosu yaptım diyebilirim. günahlarımızdan temizlenmek için degerlendirdiğimiz güzel bi geceydi bu gece.arkadaşlarımızla kursumuzda toplandık belki bu beraber gecirecegimiz son mevlüt kandili olucaktı.çünki seneye nasip olursa herkes yuvasındabaşka memleketlerde olacaklar.bunun etkisi ilede çok duygusal anlar yaşandı.bir gecede 6 hatim duamız ve kardeşlerimizin hazırladıgı kandil programı ve uzunca cemaatle salavatlar ve çok güzel bi duamız oldu.manevi bi akım vardı.bu anlatılamaz ancak yaşanır canlar .asıl süprizi hocamız yaptı.SAKALI ŞERİF-İ GELDİ.RASULULLAHTAN Bİ PARCA BİZİM MEKANIMIZDAYDI.doyasıya baktık ona desem yalan olur saatlerce baksakta doyamadıkkı...seher vakti EFENDİMİZ DOGDUGU için saygı durusunda bulunduk salavatlarla dualarla...hediyeleşmelerde oldu elbet.beni çok duygulandıran bi olayıda paylaşıyım canlar sizinle.maddi yönden durumu pek iyi olmayan kendisini çok sevdiğim talebe kardeşim hediye alamamış.ve hiç ummadıgım bi anda bana bi kagıt uzattı ablacım bunu senin için yaptım dedi.canim benm ne kadarda özenmiş.kursun kalemle gül resmi çizmiş kocaman etrafınada maniler yazmış ve bana armagan ediyor.heralde hiç bir hediye el emegi kadar kıymetli olamaz.çok düşünceli olan bu kardeşime sizlerin huzurunda tekrar teşekkür ediyorm.
CANLAR HEPİMİZİN TEKRAR KANDİLİNİ KUTLUYOR VE RABBİM TEKRAR BÖYLE MUBAREK GECELERİ BİZLERE NASİP ETMESİNİ NİYAZ EDİYORM...
VESSELAM...

zeynep1111

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleyküm kandil gerçekten çook güzeldi nasıl güzel olmamısınki o gün efendimiz (s.a.s)dünyayı şereflendirmişti.bende elimden gelenin en iyisini kendimce yapmaya çalışıtım öncelikle bütün gün efendimizin (s.a.s) sünetlerini yaşamaya çalıştım namazlarımı daha huşu ve oldukça vaktinde kılmaya çalıştım gecesinde de namaz ,tespih namzı ,salavat kuran okuyamadım çok yorgundum ama bu hafta inş efendimize(s.a.s)hatim iniriyoruz rabbim kabul etsin B)B)B)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

KANDİLİMİZ İNÇALLAH ALLAH HERKESE TEKRARINI GÖSTERSİN COK GÜZELDİ

ararat

Kayıtlı Kullanıcı

deren75 yazdı:
s.a. gündüzünden basladım kur'an okuyup tesbihat yapmaya aksamda saat 10,00da fetih suresi ve kur 'anı kerim okuyarak tüm müslüman alemine dua ettim.bol bol dua edip hocalarımızdan sohbet dinledik okadar faydalı idi ki doğru bildiğim yanlışları öğrendim bunları düzelteceğim hemen.hocalarımızdan Allah razı olsun kaza namazı kıldım19 numaradaki ve sitedeki kardeşlerimde hep dualarımda idi.manevi kardeşimin hakkı bana geçmiş ise hakkını helal etsin benden yana helal olsun,selam ve dua ile.

slm ..alyk ..kardeşim ..sen benim manevi kardeşimsin ben 3 gün önceden başladım seni ortak etmeye btün dualarımda yer aldın ..inşallah rabbim bu aciz kulunun dualarını kabul etmiştir ..elimden geleni yaptım..hakkını helal et ..rogramım biraz yoğundu ama her fırsatta dua ettiğimi bilmeni isterim...Allaha emanet ol inşl..:):):):):):):):)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

Esselamü aleyke yaresulallah

Esselamü aleyke ya nebiallah

Esselamü aleyke ya hayrehalkullah

Esselamü aleyke ya hateminnebiyin

Esselamü aleyke ya seyyidelmürselin

bütün herkez için dua ettim ve bana çıkan manevi arkadaşım için dualarıma ortak ettim
ayrıca bütün site içinde dua ettim Rabbim hepimizin dualarını kabul buyursun amin amin amin B)B)B)

deren75

Kayıtlı Kullanıcı

ararat yazdı:
deren75 yazdı:

slm ..alyk ..kardeşim ..sen benim manevi kardeşimsin ben 3 gün önceden başladım seni ortak etmeye btün dualarımda yer aldın ..inşallah rabbim bu aciz kulunun dualarını kabul etmiştir ..elimden geleni yaptım..hakkını helal et ..rogramım biraz yoğundu ama her fırsatta dua ettiğimi bilmeni isterim...Allaha emanet ol inşl..:):):):):):):):)

aleyküm selam kardeşim birbirimizi tanımasakta birbirimiz için yüce mevlama el kaldırdık dua ettik bundan böylede manevi kardeşim olarak dualarımdasın inşallah.benden yana helal olsun sende hakkını helal et kardeşim.Allaha emanet ol.selam ve dua ile

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

A.S

ALLAH YAPTIĞIMIZ İBADETLERİ KEBUL ETSİN İNSAALLAH...ELİMİZDEN GELDİĞİNCE YAPMAYA ÇALIŞTIK...AMA SÖYLEMEDEN GEÇEMEM SAMANYOLU TV. DEKİ KANDİL PROĞRAMI BENİ MEST ETTİ.. ALLAH EMEĞİ GEÇENLERDEN RAZI OLSUN...İLK DEFA BU KADAR ORGANİZE VE KAPSAMLI BİR PROĞRAM İZLEDİMMM.İNŞAALLAH TEKRARI VERİLECEKTİR...İZLEMEYEN ARKADAŞLARA TAVSİYEM MUTLAKA İZLESİNLER...ÖZELLİKLE MEVLİT OKUNURKENKİ SAHNE GÖSTERİLERİ BE Nİ MEMNUN ETTİ...BU PROĞRAMDA BİRÇOK FİKİR VE YAŞAM TARZINA MENSUP İNSANLARIN BİR ARADA OLMASI VE BİRLİKTE GÖZYAŞI DÖKMESİ MANİDAR GELDİ..İSLAMIN KUCAKLAYICI BİRLEŞTİRİCİ YÖNÜNE BİR ATIF OLARAK ADDEDİYORUM BU ÇALIŞMAYI...BİZLERİ GRUPLANDIRAN ZÜMREYE BU MESAJI İYİ TAHLİL ETMELERİNİ SALIK VERİRİM...
BİRLİKTE DAHA NİCE VE GÜZEL KANDİLLERE İNŞAALLAH KARDEŞLERİM...
SELAM VE MUHABBETLE

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

-Esmani- yazdı:
A.S

ALLAH YAPTIĞIMIZ İBADETLERİ KEBUL ETSİN İNSAALLAH...ELİMİZDEN GELDİĞİNCE YAPMAYA ÇALIŞTIK...AMA SÖYLEMEDEN GEÇEMEM SAMANYOLU TV. DEKİ KANDİL PROĞRAMI BENİ MEST ETTİ.. ALLAH EMEĞİ GEÇENLERDEN RAZI OLSUN...İLK DEFA BU KADAR ORGANİZE VE KAPSAMLI BİR PROĞRAM İZLEDİMMM.İNŞAALLAH TEKRARI VERİLECEKTİR...İZLEMEYEN ARKADAŞLARA TAVSİYEM MUTLAKA İZLESİNLER...ÖZELLİKLE MEVLİT OKUNURKENKİ SAHNE GÖSTERİLERİ BE Nİ MEMNUN ETTİ...BU PROĞRAMDA BİRÇOK FİKİR VE YAŞAM TARZINA MENSUP İNSANLARIN BİR ARADA OLMASI VE BİRLİKTE GÖZYAŞI DÖKMESİ MANİDAR GELDİ..İSLAMIN KUCAKLAYICI BİRLEŞTİRİCİ YÖNÜNE BİR ATIF OLARAK ADDEDİYORUM BU ÇALIŞMAYI...BİZLERİ GRUPLANDIRAN ZÜMREYE BU MESAJI İYİ TAHLİL ETMELERİNİ SALIK VERİRİM...
BİRLİKTE DAHA NİCE VE GÜZEL KANDİLLERE İNŞAALLAH KARDEŞLERİM...
SELAM VE MUHABBETLE

S.A.EVET KARDEŞİM O PROGRAMI DUYDUM ÇOK BEĞENEN VAR AMA BİZ SOHBET GURUBUMUZLA İDİK VE İNŞAALLAH BİR HATİM YAPTIK,TESPİH NAMAZI KILDIK,BÜYÜK CEVŞENİ PAYLAŞIP BİTİRDİK.4444 LER OKUNDU,RİSALE BİLE OKUDUK BİR İKİ SAYFA.FETİH SUREMİZ VARDI ZATEN.BU ARADA BEDR ASHABININ İSİMLERİNİ OKUDUM HERKESE SÖYLEYEYİM MUTLAKA OKUYUN DERİM.GECE TEHECCÜDE KALKTIM.İNŞAALLAH KENDİMİ ALIŞTIRMAYA ÇALIŞIYORUM.HEPİNİZE DE AYRICA DUA ETTİM.HAYATIMDA EN YOĞUN MANEVİYAT HİSSİ İLE DOLDUĞUM BİR GECE İDİ.RABBİM İNŞAALLAH İSLAMIN ZAFERLERİNİ KUTLAMAYI DA NASİP ETSİN CÜMLEMİZE.

STV DEKİ PROGRAMIN TEKRARI OLURSA HABER VERİN KARDEŞLER.A.E.O.

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

Kardeşlerim Rabbim yapmış olduklarınızın sevabını yazsın inş,böylesine güzel ve manevi havası bol gecelerin tekrarını yaşamayı nasip eylesin inş.SELAM VE DUA İLE

semos

Kayıtlı Kullanıcı

çok güzel bir gece geçirdim. maneviyatı ve içimdeki o sevinç tarif edilmezdi. ve hep kurada çektiğim kardeşimi düşünerek geçirdim geceyi. Rabbime Hamdu senaler olsun . selametle

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt