Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

KANDİL GECEMİZ NASILDI? (1 Kullanıcı)

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı
Değerli kardeşlerim,Kandilimiz nasıl geçti?paylaşabilirmisiniz.Biz site üyelerimizden değerli kardeşim,evindar ve zumrete zulal kardeşlerimle birlikte çok özel vede çok güzel olduğunua inandığım bir gece geçirdik.Rabbim cümlemizin dualarını kabul buyursun.Rabbim böylesine güzel geceleri hep birlikte eda edebilmeyi tekrardan nasip eylesin.SELAM VE DUA İLE

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı
RE: KANDİL GECEMİZ NASILDI?

B) S.A KARDEŞİM GECEYE MAHALLEMİZDEKİ MESCİDDE MEVLİT KURANI KERİM VE İLAHİLERLEN BAŞLAYIP YATSI VE TESBİH NAMAZI İLEN DEVAM EDİP.GECELEYİN TEHEDCÜT NAMAZI KURANI KERİM VE SABAH NAMAZI İLEN SON BULDU .BU ARADA TÜM SİTEDEKİ KARDEŞLERİME EŞİM DOSTUMA VE İSLAM ALEMİ İÇN ACİZANE DUA VE NİYAZDA BULUNDUK A.E.O

evindar

Kayıtlı Kullanıcı

selamünaleyküm ablacım,

öncelikle sana teşekkür etmek istiyorum bu çok özel geceye beni de davet ettiğin için Rabbimiz senden razı olsun.Daima ALLAH-Ü TEALA (C.C) ye Ya Rabbi beni bu dünyada da ahirette de sevdiğin kullarınla beraber olmayı bana nasip et diye dua ediyordum.Öncelikle sitemizle tanıştım sitemiz vasıtası ile de siz değerli kardeşlerim,ablalarım ve abilerimle tanıştım ALLAH-Ü TEALA ya ne kadar şükür etsem yine azdır.

Kandil gecemiz dualarla geçti çok şükür o kadar huzur doluduydum ki Rabbimiz tekrarlarını nasip etsin hayırlısı ile.

Her daim ALLAH-Ü TEALA (C.C) sevdiği kulları ile beraber olmayı ve ağız tadımızın artması duası ile...

selamünaleyküm

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

S.A
ABLAM GECEMİZ NAMAZLAR DUALAR KURANI KERİM OKUMALARI MÜKEMMEL SOHBETLER VE İLAHİLERLE GEÇTİ RABBİME LAYIK OLABİLMİŞİZDİR İNŞ. HERKESİN GEÇMİŞ KANDİLİ MÜBAREK VE HAYIRLARA VESİLE OLMUŞTUR İNŞ.AEO;)

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı

Ravza_Nur yazdı:
Değerli kardeşlerim,Kandilimiz nasıl geçti?paylaşabilirmisiniz.Biz site üyelerimizden değerli kardeşim,evindar ve zumrete zulal kardeşlerimle birlikte çok özel vede çok güzel olduğunua inandığım bir gece geçirdik.Rabbim cümlemizin dualarını kabul buyursun.Rabbim böylesine güzel geceleri hep birlikte eda edebilmeyi tekrardan nasip eylesin.SELAM VE DUA İLE

:(:(:(

anamaya

Kayıtlı Kullanıcı

RAVZA NUR ABLACIM GECEMİZ ÇOK GÜZELDİ BİDE BOL BOL KURA ÇEKTİĞİM KARDEŞİME DUA EDEREK GEÇİRDİM ARTIK İSİMLERİ AÇIKLAR MISIN?

Kalb-i selim

Kayıtlı Kullanıcı

Biz seni alemler için yalnızca bir rahmet olarak gönderdik. (ENBİYA SURESİ / 107)
________________________________________________________________________________________

Selamun Aleykum kardeşlerim

Kandil Gecemin büyük çoğunluğu Cami de geçti. 20,00 - 22,10 aralarında Cami deydik Ailem ile birlikte
İlk olarak Vaaz dinledik, hatim duası yapıldı. Daha sonra Yatsı namazı vakti girdi ve namazımızı kıldık. Namaz bittikten sonra Tesbihat yaptık. Tesbihat bittikten sonra Tesbih namazı kıldık. Tesbih namazıda bittikten sonra Herkez birbirlerinin kandillerini kutladı ve Camiiden ayrıldık. Evde de Bir Yasin suresi, birde Muhammed suresini okudum. Vede 100 tane Salavat-ı şerif getirdim Peygamberimiz(sas)e. Salvatlarda bittikten sonra İslamiyet.gen.tr sitemizdeki Ravza_nur kardeşimizin hazırladığı Kur'a daki 13 numaralı kardeşime Dua ettim ve Yattım...

İnşaAllah bu Mübarek Geceyi Hakkıyla eda edenlerden olmuşsuzdur. Rasulallah'ın şefaatine naiL olanlardan oluruz inşaAllah. Allah bizi daha nice Kandillere, Mübarek aylara,günlere.gecelere ulaştırsın inşaAllah... (Amin)

__________________________________________________________________________________________

Allahaısmarladık... B)

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

Çok güzel geçti herzamanki gibi camideydim gün boyunca...Ve camimizde ilahiler kuran-ı kerim okundu çok güzel ve hoca efendimizin çok güzel sohbetleriyle geçti.... Bayanlar ÜST KATTA erkekler alt katta çok güzel bi şekilde faydalandık inşallah...B)B)B)

serkan25

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B)SELAMÜN ALEYKÜMB)B)B)
ABLACIM, BİZLERDE ÇOK GÜZEL GECE GEÇİRDİK..
NAMAZLARIMIZI EDA ETTİK..BİZM CEMAATLE BERABERDİK ÜSTADIMIZIN ESERLERİNDEN İLİM DERSİ YAPTIK.. MÜNACAT OKUDUK.. KUR'AN OKUDUK... KÜLLİ DUALAR ETTİK...İLERLEYEN SAATLERDE SALAVAT-I ŞERİFLERİM VARDI ONLARI ÇEKTİM...SONRA MANEVİ KARDEŞİMİ DÜŞÜNDÜM DUA ETTİM BİR DAHA KURAN OKUDUM.. HEPİMİZE BİRLİKTE DUA ETTİK.. RABBİM KABUL EDER İNŞALLAH BİR DAHAKİ KANDİLLERE ULAŞTIRMAYI BİZLERE NASİP EDER İNŞALLAH.
SABAHTA İŞE GEÇ KALDIM:D:D:D

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleykum...ablacım..

gecemiz cok güzel geçti gercekten önce sohbetlerde sonrada bu güzelliğe evde devam ettik...RABBİM yaptıgımız ibadetleri ve duaları kabul buyursun inş..bu güzel yoldan ayırmasın bizleri..efendimiz'e layık olabilmeyi nasip etsin hepimize inş..selametle...B)

ruveyda28

Kayıtlı Kullanıcı

S.A.BENDE EVDE GEÇİRDİM ÇOCUKLARIMI BIRAKACAK BİRİ OLMADIĞINDAN CAMİYE GİDEMDİM :(:(:(BU GÜNÜME HAMDÜ SENALAR OLSUN EVDE KURAN OKUDUM NAMAZ KILDIM TESBİHLE DUA İLE GEÇİRDİM ..MANEVİ KARDEŞİMEDE DUA ETTİM TABİKİ...RABBİM TÜM DUALARIMIZI KABUL BUYURSUN AMİN..DUA İLE KARDEŞİMB)B)

petek

Kayıtlı Kullanıcı

s.a arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun B)

emineduru

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. Gecemiz güzel geçti hafta boyunca bol bol salavat getirmeye çalıştım. Kuran, namaz, tesbihat ve gözyaşlarıyla gönüllerimiz çoştuğu bir gün ve geceydi. Rabbim hepimizin ibadetlerini ve dualarını kabul buyursun

tuba07

Kayıtlı Kullanıcı

S.A RAVZA_NUR KARDEŞİM..GÜN BOYU İÇİMDE TARİF EDİLMEZ GÜSEL Bİ DUYGU VARDI..HATAT VE HATTA MORAL BOZUCU NE OLURSA OLSUN BUGÜN BÖYLE GİTSİN İNŞAALAH DİE GEÇİP DURDU İÇİMDEN..BİSDE AKŞAM HAMDOLSUN GRUBUMUZLA İBADETİMİZİ YAPTIK KURANI KERİM OKUDUK ANNEMLE EVE GELDİĞİMİZDEDE Bİ FASIL BABAMLA OKUDUK:D DUALARIMIZI YAPTIK...KARDEŞİM KURADA KİMLERİ ÇEKTİK ÖĞRENEBİLECEK MİYİZ?

HAYKIRIS_7

Kayıtlı Kullanıcı

s.a.. dualarla namazlarla gecen cok güzel bir geceydi..kurada cektigim kardesinde sorumlulugu vardı üstümde .. rabbim dualarımızı kabul eder inşallah... dua ile...

bezmi safa

Kayıtlı Kullanıcı

:)S.A.HERKEZİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN NE GÜZEL HERKEZ Bİ ŞEYLER YAPMIŞ BENSE İŞYERİ İÇİN GECE Bİ YARISINA KADAR ÇALIŞIYORUM DUA EDİN BANA DÜNYALIK İÇİN Bİ BOŞLUĞA GİRDİM HİÇ TAHMİN EDEMİYCEĞİNİZ KADAR MANEVİYATA HASRET KALDIM ÇOK ÇOK DUA EDİN HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN :(

nurrumeysa

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. gecemiz çok güzel geçti

RABBİM dua larımızı kabul buyursun selam ve dua ile

medahms

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Kandil duasi

RE: Kandil duasi

Kandil duasi --------------------------------------------------------------------------------

Ey! bu sonsuz alemleri, bir zerreden var eden,
Ey! bu sonsuz nimetleri, kullarına yâr eden,
Bizlere cenneti canân, cehennemi nâr eden,
Rahmân olan,Rahim olan, bağışlayan RABB'İMİZ.

Bu gece biz , ruhumuzun kirlerinden arındık.
Bu gece biz, beden beden imân ile sarındık.
Bu gece biz, ümitlerin mâbedinde barındık,
Açtığımız bu elleri, boş çevirme YÂ RABBİ !

Bu gece biz, tövbe ettik, nice gurur kibirden,
Husûmetten, dargınlıktan, zorbalık ve cebirden,
Er geç, Sana gelmek için, geçeceğiz kabirden.
Bize kabir azabını gösterme hiç YÂ RABBİ !

Bu gece af yağmurunu, sağnak sağnak ver bize,
Bu gece cennet yolunu, adım adım ser bize,
Bu gece nûr perdelerin, kanat kanat ger bize,
Mahşer günü, biz kulları, utandırma YÂ RABBİ !

Ataların emâneti, bu mübârek vatanı,
Vatan için şehit düşüp, kucağında yatanı,
O mukaddes kışlalarda eli silah tutanı,
Düşmanların şerlerinden, emin eyle YÂ RABBİ !

Kahraman Türk Milletini, türlü iftiralardan,
Hürriyete kasteden, çağ dışı belâlardan,
Asil Türk gençliğini, sapık mâceralardan,
Anarşiden ve nifaktan, emin eyle YÂ RABBİ !

Koru bizi, huzuruna kul hakkıyla gelmekten,
Nefsimizin batağına, aklımızı çelmekten,
Koru bizi, Kelime-i Şehâdetsiz ölmekten,
Hesap günü cümlemize, müjdeler ver YÂ RABBİ !

Koru bizi, o günahkâr ve karanlık yollardan,
Gıybet eden, iki yüzlü, o münâfık kullardan,
Koru bizi, gâfillerle, sarmaş dolaş hallerden,
Cümlemizi, hak yolundan, ayırma hiç YÂ RABBİ !

Senden şifâ bekleyen, nice hasta kullara,
Acılarla kıvranan, yetimlere dullara,
Yurt dışında, Allah adı yasaklanmış dillere,
Bunca yükü taşıyacak, sabırlar ver YÂ RABBİ !

Helâl kazançlarına, haram lokma katmayan,
Haysiyet servetini, hiç kimseye satmayan,
Verdiğin nimetleri, çöplüklere atmayan,
Kullarına darlık yüzü, gösterme hiç YÂ RABBİ !

Müşriklerden sığındık, biz îman siperine,
Sabrı silah eyledik, şeytanların şerrine,
Bu dünyada, şan, şöhret, saltanatın yerine,
Son nefeste , bize imân serveti ver YÂ RABBİ !

Senin Yüce kelâmını, baş tâcı edenlere,
Ve Hazreti Muhammed'in izinden gidenlere,
Şu anda huzurunda, el açan bedenlere,
Cennet anahtarlarını, ihsan eyle YÂ RABBİ !

Canımızın cânânı, gönlümüzün Sultânı,
İki cihan güneşi, MUHAMMED (sav) ruhu için,

Kalemiyle, kelâmıyla, İslâm'a hizmet eden,
Enbiyâlar, evliyâlar, âlimler ruhu için,

Mezarları kaybolmuş, nice adsız kahraman,
Nice kefensiz yatan, şehitler ruhu için,

Îman lezzeti tatmış, hayrına hayır katmış,
Bu dünyadan göç etmiş, mü'minler ruhu için,

EL FÂTİHA !...

Selma_

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm zerda abla;
gün içinde yaşanan aksiliklere rağmen çok güzel gün ve gece geçirdim. camide namazlarımı eda edip, rabbime bol bol tevbe istiğfarlar getirip, gözyaşları içinde bol bol manevi kardeşim ve sizler başda olmak için bütün müslüman kardeşlerim, için bol bol dua ettim. eve geldikden sonra, kuranı kerim okuyup, dualar ederek geceyi bitirdim.bu güzellikler anlatılmaz yaşanır derim, rabbimin tekrarını bizlere yaşamayı nasip etmesini dilerim.B)

handan06

Kayıtlı Kullanıcı

bende akşam namazından sonra yasin tebareke amme amenerrasulu yü okudum 1000 salavat getirdim tesbih çektim kelime tevhid getirm tv.de kandil kutlamaları vardı onlara baktım en son olarakta allah rızası için 2 rekat namaz kılıp tövbe duası ettim

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt