Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

KAN GRUBUNA GÖRE KİŞİLİK ANALİZİ (2 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
SELAMUN ALEYKUM BEN AB RH POZİTİF.UYUYOR GİBİ:)SELAMETLE KAL KARDEŞİM

En çekicisi AB grubu
Bu grup sinirli ve hassas Alarla dengeli Blerin birleşmesiyle oluşmuştur. Sonuç ise tinsel, yaşamın özellikle sonuçlarının pek farkında olmadıkları bir takım etkenlerini kucaklayan, biraz parça parça bir karakterdir. Kompleks mizaç özelliği gösterirler. diğer üç mizacın tüm özelliklerini, karmaşık ve karışık bir biçimde bu kümede yer alan kişilerde görülür. Bu üç özellik, farklı yoğunluklarla bir arada bulununca, kişi birbiriyle uyuşmaz eğilimlerin elinde adeta oyuncak olur.

Böyleleri, dengeleri için gerekli olan dinamik bir düzenleme, güçlü bir irade ve iyi bir disiplinle karşılaşana değin, çelişen, karmaşık duygu, düşünce ve eğilimlerin elinde bocalayan, kaprisli, kararsız ve tutarsız bir kişi olur çıkarlar. Bununla birlikte çevrelerine önem vermeleri, sosyal tutum ve yargıları önemsemeleri, mantıklı düşünme yetisine sahip olmaları gibi olumlu yönleri onları başarıya ulaştırabilir.

Çoğu kez onlar detaylarla uğraşıp kendilerini yormazlar. AB grubu, kan grupları arasında en çekici ve en ilginç olanıdır. Ama onların doğal karizması ardında hep kırık kalpler bırakır.

Kan grupları arasında AB çok ender görülür.A grubuyla B grubunun karışmasından meydana gelen bu kan grubuna dünya nüfusunun ancak %5 i dahildir.Ve de bu grup,kan gruplarının en yenisidir.Bundan 10-12 yüzyıl öncesine kadar böyle bir kan grubu yoktu.Doğudaki istilacı güçlerin batıdaki ülkeleri ele geçirmeleri üzerine farklı uluslar birbirlerine karıştılar. Doğuyla batı uygarlığının karışması sonucunda AB kan grubu ortaya çıktı. M.S. 900 yıllarından itibaren AB kan grubu oluştu. A ve B gruplarındaki Avrupalıların evlilik yoluyla bir araya gelmedikleri kesindi. Ancak doğudan batıya akın başladıktan sonra farklı kan grupları birleşebildi

Ve aleyküm Selam can ablacım..
Bu güzel ve faydalı katkınız için çok teşekkür ederim..Yüreğinize sağlık..Allah c.c razı olsun inşallah..Rabbimize emanetimsiniz ablacım..Baki muhabbetle..B)B)

zakire

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm

Selamun aleyküm

Alah razi olsun .ben bu konuyu daha öncedende duymuştum ve yakin çevremdekileri analiz ediyordum.gerçekten çok şaşilacak kadar benzeşmeler var.bunun sirrini allahuu alem diyorum .hikmetsiz hiç bir şey yaratmaz.selam ve dua ile aliye gardaş.....

zakire

Kayıtlı Kullanıcı
Ben b grubu b grublariyla damak tadim ayni..

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
selamünaleyküm canım kardeşim ALLAH c.c. razı olsun İNŞALLAH
emeğinize sağlık güzel bir paylaşım
ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...
(canım ulaşamadım sana nasılsın ? İNŞALLAH iyisindir merak ettim daha doğrusu anneannenizde ve kardeşim)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Benim Kan Grubum: B Rh(+)
Demek ki çok uyumluyum...:)

Maşallah güzel kardeşim:) Teşekkür ederim katılımın için..En Güzel'e emanetimsin inşallah..Selam ve Dua ile.

benimki 0 grubu başta yalandır demiştim ama hepside uyyo gerçekten elinize sağlık tşkkr

Ben teşekkür ederim kardeşim..Selam ve Dua ile.

Selamün Aleyküm
Var var bende (b) grubuyum
Ve birebir tutuyor çok ilginç:a10:
WesselamB)

Ve aleyküm Selam kardeşim..Selam ve Dua ile.

Alah razi olsun .ben bu konuyu daha öncedende duymuştum ve yakin çevremdekileri analiz ediyordum.gerçekten çok şaşilacak kadar benzeşmeler var.bunun sirrini allahuu alem diyorum .hikmetsiz hiç bir şey yaratmaz.selam ve dua ile aliye gardaş.....

Allah c.c razı olsun kardeşim.Haklısınız..Rahman c.c'nin hiçbir şeyi maksatsız ve hikmetsiz değildir..Tefekkürümüzün ve şükrümüzün daimi olması duası ile.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamünaleyküm canım kardeşim ALLAH c.c. razı olsun İNŞALLAH
emeğinize sağlık güzel bir paylaşım
ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...
(canım ulaşamadım sana nasılsın ? İNŞALLAH iyisindir merak ettim daha doğrusu anneannenizde ve kardeşim)

Ve aleyküm Selam canım ablam..B)
Allah c.c sizden de razı ve memnun olsun inşallah..Hamd olsun çok iyiyim değerli ablam..Sizler nasılsınız? İnşallah iyisinizdir..Kıymetli anneanneme ve güzel kardeşime Selamlarımı iletiniz inşallah..Siz de, onlar da her daim dualarımdasınız..Allah c.c hakkınızda her daim hayırlısını versin inşallah ablacım..En Emin'e emanetimsiniz..Selam, dua ve muhabbetle kalın inşallah..B)

can sıkıntısı

Kayıtlı Kullanıcı
herkes A değil bence A lar böyle şeyler meraklı ben AB yim ve özelliklerim örtüşüyor sencede öyle değil mi 216?

PriMe

Kayıtlı Kullanıcı
Benim işim zor... :(
Bana birşey olsa kan verecek çok az kimse var demekki :(
Allah hepimizi korusun...

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

cemcemil

Kayıtlı Kullanıcı
bu konuların genel olarak tumasının sebebi genel özellikleri bölüp anlatmaları olabilir bnce çünkü sırf kan grubundan kişilik tahlili çok saçma olur bnmde %90 tuttu :D

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
En cesur ve güçlü 0 grubu
Bu kan grubu taşıyan herkes gücü, dayanıklığı, kendine güveni, cesareti, sezgiyi ve tanrı vergisi bir iyimserliği genetik hafızalarında taşırlar.Melodik mizaç özelliğine sahiptirler. Bunlar yaşamın tadını en iyi çıkaran, dünya nimetlerinden en geniş biçimde yararlanan kişilerdir. Hayati bir melodi gibi yaşar ve kavrarlar.
İçinde bulundukları ortama çok iyi uyum gösterirler. Tüm insanlarla ve bütün varlıklarla anlaşırlar. Onlara ters düşmeden, olumlu ilişkiler kurmayı başararak yaşarlar. Bu engin uyum düzeni içinde, önlerine sunulan olanaklardan rahatlıkla yararlanırlar.

Amaçladıkları sonuca, büyük uğraşlara kalkışmadan, kolayca ulaşırlar. Onların bu başarılarındaki en büyük etken, dış dünyayla, sudaki hidrojenle oksijen gibi uyumlu olmalarıdır.

Modaya, havaya, zamana hemen uyuverirler. Herhangi birine çok değişik ve ters gelebilecek bir ortam düşünelim. Onlar bu ortam içinde dağılıp şaşırmaz, ürküp sinmez, bir köşeye çekilip donup kalmazlar. Hemen uyum gösterirler. Sivri ve uç düşünceleri, aykırı fikir ve eğilimleri yoktur.

Sağlıklı bir bünye ve iyimserlikle desteklenmiş liderlik özellikleri (güç, etki, güvenirlik) ve başarı için gerekli güdüler size kalan 0 grubu mirasıdır.

0 Pozitifim :D

melek4545

Kayıtlı Kullanıcı
En cesur ve güçlü 0 grubu
Bu kan grubu taşıyan herkes gücü, dayanıklığı, kendine güveni, cesareti, sezgiyi ve tanrı vergisi bir iyimserliği genetik hafızalarında taşırlar.Melodik mizaç özelliğine sahiptirler. Bunlar yaşamın tadını en iyi çıkaran, dünya nimetlerinden en geniş biçimde yararlanan kişilerdir. Hayati bir melodi gibi yaşar ve kavrarlar.
İçinde bulundukları ortama çok iyi uyum gösterirler. Tüm insanlarla ve bütün varlıklarla anlaşırlar. Onlara ters düşmeden, olumlu ilişkiler kurmayı başararak yaşarlar. Bu engin uyum düzeni içinde, önlerine sunulan olanaklardan rahatlıkla yararlanırlar.

Amaçladıkları sonuca, büyük uğraşlara kalkışmadan, kolayca ulaşırlar. Onların bu başarılarındaki en büyük etken, dış dünyayla, sudaki hidrojenle oksijen gibi uyumlu olmalarıdır.

Modaya, havaya, zamana hemen uyuverirler. Herhangi birine çok değişik ve ters gelebilecek bir ortam düşünelim. Onlar bu ortam içinde dağılıp şaşırmaz, ürküp sinmez, bir köşeye çekilip donup kalmazlar. Hemen uyum gösterirler. Sivri ve uç düşünceleri, aykırı fikir ve eğilimleri yoktur.

Sağlıklı bir bünye ve iyimserlikle desteklenmiş liderlik özellikleri (güç, etki, güvenirlik) ve başarı için gerekli güdüler size kalan 0 grubu mirasıdır.

0 RH Pozitif :)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt