Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kampanya 5 (1 Kullanıcı)

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Selamunaleykum arkadaşlar 5.kampanyamızda inşallah istiğfar edecegiz.Kur'an-ı kerimde mealen buyuruluyor ki: (Allah’a tevbe edin!) [Nur 31] (Allahü teâlâ, tevbe edenleri sever.) [Bekara 222]
(Allah’a tevbe-i nasuh yapınız!) [Tahrim 8] İstiğfarın fazileti çok fazladır. Kur'an-ı kerimde mealen buyuruluyor ki: (İstiğfar okuyun, imdadınıza yetişirim.) [Hud 52] Pişman olan affedilirHadis-i şeriflerde de buyuruldu ki: (Allahü teâlâ, günah işleyip pişman olanı, istiğfar etmeden önce affeder.) [Taberani] İstiğfar eden, günde 70 defa aynı günahı işlese ısrar etmiş sayılmaz.)[Tirmizi] (Günde 70 defa istiğfar edenin, 700 günahı affolur.) [Beyheki] (İstiğfara devam edeni, Allahü teâlâ, dertlerden, sıkıntılardan kurtarır. Ummadığı yerden rızıklandırır.) [Nesai] (Bir mümin günah işleyince, melek üç saat bekler, eğer o kimse istiğfar ederse, o günahı yazmaz.) [Hakim] (Günahınız çok olup göklere kadar ulaşsa, pişman olunca, Allahü teâlâ, tevbenizi kabul eder.) [İbni Mace] (Günahlar kalbi paslandırır, karartır. Kalblerin cilası ise istiğfardır.) [Beyheki] (Derdinizi ve devasını bildireyim. Derdiniz, günahlar, devası da istiğfardır.) [Hakim] Haydi hep beraber Allahın izni ile 150.000 bulalım

bismillahirrahmanirrahim

huzunlu_gurbet--------------2.000
erciyes1984-----------------9.000
kasım hadi-------------------4.000
isfa91-----------------------1.000
Im_muslim-------------------4.000
roses_death88---------------1.000
Sefine-i Hayat---------------3.000
laves------------------------7.000
rüyam3----------------------3.000
gecekondu-------------------1.000
afra_nur----------------------10.600
fatmana----------------------5.150
cennet_agacı-----------------50.000
resulaydın--------------------7.000
gulbanu----------------------5.000
tevbeye-hak------------------3.000
leyla belgin-------------------17.500
birnur------------------------1.700
havza------------------------1.000
ekremeee---------------------1.500
fatıma meral-------------------5.000
musa__-----------------------500
seem-------------------------500
aliye_aliye--------------------5.000
elifimbenim-------------------1.000

toplam--------150.000
kalan----------000.000

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
ben baslatayim insallah 500 tane okurum bitincede tekrar alirim insallah selam ve dua ile...

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
bismillahirrahmanirrahim şimdilik 1.000 başlayalım.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ahmedim.
günahlarımızın keffareti için şimdilik 2000 tane alıyom.

bu arada avartarında MAŞALLAHI var.sana yakışır be aslan gardaşım benim.:G:G selametle

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ahmedim.
günahlarımızın keffareti için şimdilik 2000 tane alıyom.

bu arada avartarında MAŞALLAHI var.sana yakışır be aslan gardaşım benim.:G:G selametle

Vealeykumselam abim Allah rafzı olsun bu arada en büyük KAYSERİSPOR :) 2.000 kurtulacagını sanma haaaaa :G

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
erciyes1984 kardeşim bende kampanyanıza katılmak istiyorum ama bir sorun var...kusura bakmayın hakikaten bunu sormaktan çok utanıyorum ama istiğfardan kasıt "ESTEĞFİRULLEHEL AZİM VE ETÜĞBÜ İLEYK" demek mi yoksa benim bilmediğim bir istiğfar şekli varsa bi zahmet yazarmısınız...Lütfen beni kınamayın...yardımınıza ihtiyacım var...selametle...ACİLLL!!!!!!!

isfa91

Kayıtlı Kullanıcı
s.a 1000 tanede ben alayım kardeşim bitince gene alırım. inş.

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
erciyes1984 kardeşim bende kampanyanıza katılmak istiyorum ama bir sorun var...kusura bakmayın hakikaten bunu sormaktan çok utanıyorum ama istiğfardan kasıt "ESTEĞFİRULLEHEL AZİM VE ETÜĞBÜ İLEYK" demek mi yoksa benim bilmediğim bir istiğfar şekli varsa bi zahmet yazarmısınız...Lütfen beni kınamayın...yardımınıza ihtiyacım var...selametle...ACİLLL!!!!!!!

Canım kardeşim istigfarın ceşitlerı var dedıgın gıbı ama biz burada kısaca estagfirullah diyoruz ama sana kalmıs istersen istedıgını okuya bılırsın zaten burdakı kasıt sadece televızyonun karsısında yatmaktansa Allahı analım maksat bu anlatabıldımmı?

isfa91

Kayıtlı Kullanıcı
ewt :) erciyes1984 dediği gibi..

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Canım kardeşim istigfarın ceşitlerı var dedıgın gıbı ama biz burada kısaca estagfirullah diyoruz ama sana kalmıs istersen istedıgını okuya bılırsın zaten burdakı kasıt sadece televızyonun karsısında yatmaktansa Allahı analım maksat bu anlatabıldımmı?

Abicim ALLAH razı olsun çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun ayrıca böyle bir kampanya başlattığınız için tekrar ALLAH razı olsun...her ne kadar nefsim karşı çıksada yeter desede ben ALLAHım hepimizin istiğfarlarını kabul buyursun 3000 tane alıyorum...ALLAHa emanet olunuz...ii akşamlar...

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Selamın aleyküm hemşerim. Yine çok güzel bir olaya vesile oluyorsun. Çok doğru boş boş duracağımıza Allah'ı anmak çok güzel bir şey. Allah razı olsun senden.

Ben de 1.000 adet alıyorum. Bismillah deyip başlayacağım inşallah.
:H

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Abicim ALLAH razı olsun çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun ayrıca böyle bir kampanya başlattığınız için tekrar ALLAH razı olsun...her ne kadar nefsim karşı çıksada yeter desede ben ALLAHım hepimizin istiğfarlarını kabul buyursun 3000 tane alıyorum...ALLAHa emanet olunuz...ii akşamlar...

Selamunaleykum kardeşim allah cumlemızden razı olsun sen nefsini dinleme 3 000 den sonra tekrar al hadi a.e.ol:G

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Selamın aleyküm hemşerim. Yine çok güzel bir olaya vesile oluyorsun. Çok doğru boş boş duracağımıza Allah'ı anmak çok güzel bir şey. Allah razı olsun senden.

Ben de 1.000 adet alıyorum. Bismillah deyip başlayacağım inşallah.
:H

Vealeykumselam eyvallah gardaşım Allah cümlemizden razı olsun a.e.ol hayırlı aksamlar :G

Sefine-i Hayat

Kayıtlı Kullanıcı
ES SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM.ALLAH C.C. RAZI OLSUN DEĞERLİ DÜŞÜNCEN İÇİN.BENDE 3.000 ALIYORUM ŞİMDİLİK.DEVAMI GELİCEK İNŞAALLAH.SELAMETLE.....B)

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
kim hergün mü' minler için efendımız (s.a.v) hz buyurdu

Kim her gün müminler için istiğfarda bulunur( Allahım müminleri bağışla diye dua ederse );
Her mümin erkek ve mümin kadın sayısınca ; Allah teala ona bir hasene yazar...

Hazreti Ebu Bekir (r.a) rivayet edıyor

Resulullah (s.a.v) buyurudu:
Şeytan der ki: Ben ademoğlunu günaha sevkederım.Onlar tevbe ve istiğfar ederek kendilerını affettirırler . işte o zman ben eririm sonra ben ve onlara ibadetlerinin güzel göstererek (ucuble) onları mahvederim..

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim bir arkadaşım da üye değil ama 1000 tane okumak istiyor kabul var mı...onuda eklerseniz isterseniz bana 3000+1000 yazın isterseniz ayrı siz bilirsinz...ALLAHa emanet olun...

laves

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. banada 5.000 tane yazarmısınız Rabbıme emanet olun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt