Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kampanya 4 (1 Kullanıcı)

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
ahmetle msn den konuşurken,senin için cennet agacı tam dua kızı dediydiki,sen yine dua aldın.
eeeee dogru söz.iyi insan lafının üstüne gelir:K:K

benımde zaten kulaklarım çınladı abi anladım benden bahsettığinizi bende hemen foruma geldim buarada nasılsın abi iyimisin??

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
benımde zaten kulaklarım çınladı abi anladım benden bahsettığinizi bende hemen foruma geldim buarada nasılsın abi iyimisin??

RABBİM RAZI OLSUN
şükür iyiyim.ahmetle ileride bir konuyu görüştük.msn yi vermeden önce pek konuşamıyorduk.msn yi verince bugün çok konuştuk.çokta iyi oldu.o ara sizdende maşaallah çok dua alıyor diye konuştuyduk.
zaten bir sen birde cennet yolcusu yüklü miktarda dua aldınız.ALLAH ikinizdende razı olsun.

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
RABBİM RAZI OLSUN
şükür iyiyim.ahmetle ileride bir konuyu görüştük.msn yi vermeden önce pek konuşamıyorduk.msn yi verince bugün çok konuştuk.çokta iyi oldu.o ara sizdende maşaallah çok dua alıyor diye konuştuyduk.
zaten bir sen birde cennet yolcusu yüklü miktarda dua aldınız.ALLAH ikinizdende razı olsun.

Rabbim daha iyi etsin abicim... anladım iyi etmişsiniz tabi konuşun bir zarar gelmez... buarada ben kendı adıma söyliyim açıkcası boş kalmak istemıyorum. ne kadar zikir çekersem benim için okadar iyi;) şeytanda zikir sayesınde bana yanaşamıyor:K:K Rabbim kabul eder inş çektiğimiz zikirleri :(

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim daha iyi etsin abicim... anladım iyi etmişsiniz tabi konuşun bir zarar gelmez... buarada ben kendı adıma söyliyim açıkcası boş kalmak istemıyorum. ne kadar zikir çekersem benim için okadar iyi;) şeytanda zikir sayesınde bana yanaşamıyor:K:K Rabbim kabul eder inş çektiğimiz zikirleri :(

sen RABBİNİ anarsında o seni anmazmı.

""SEN BENİ ANARSAN BENDE SENİ ANARIM"
diyor.
"SEN BENİ UNUTURSAN BENDE SENİ UNUTURUM"
diyor.inşaallah daha çooook anacagız demii

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
sen RABBİNİ anarsında o seni anmazmı.

""SEN BENİ ANARSAN BENDE SENİ ANARIM"
diyor.
"SEN BENİ UNUTURSAN BENDE SENİ UNUTURUM"
diyor.inşaallah daha çooook anacagız demii

evet abicim doğru söze ne hacet İNŞ Rabbim izin verdiği sürece nefeslerimiz yettiği sürece onu daha çok anıcaz :G inş farklı kardeşlerimizde katılırda onlarda bu sevaptan faydalanır

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
evet abicim doğru söze ne hacet İNŞ Rabbim izin verdiği sürece nefeslerimiz yettiği sürece onu daha çok anıcaz :G inş farklı kardeşlerimizde katılırda onlarda bu sevaptan faydalanır

inşaallah niyetimiz bu.
elbette yeni gelen kardeşlerimizde katılsa,yani daha geniş bir kitleyle ve daha yüksek bir miktarla ne kadar güzel olur.
düşünsene sitenin yüzde 90 nınınkatıldıgı ve milyonlarca duanın yapıldıgı bir ortamı.
işte bunu becere bilirsek çok mutlu olacagız.ama benim ahmetle konuştugum bam başka bir konu.siteyle ilgili ama farklı bir konu.hayırlısı olsun.bakalım zaman ne gösterecek

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
inşaallah niyetimiz bu.
elbette yeni gelen kardeşlerimizde katılsa,yani daha geniş bir kitleyle ve daha yüksek bir miktarla ne kadar güzel olur.
düşünsene sitenin yüzde 90 nınınkatıldıgı ve milyonlarca duanın yapıldıgı bir ortamı.
işte bunu becere bilirsek çok mutlu olacagız.ama benim ahmetle konuştugum bam başka bir konu.siteyle ilgili ama farklı bir konu.hayırlısı olsun.bakalım zaman ne gösterecek

abicim bu dediğinin olması inan çok zor bu konuda kardeşlerıme gerçekten çok kızıyorum yanı her bır forumdan en azından 50 tane almıs olsa zarar etmez tam tersine iyi etmiş olur...ama nerde neyse fazla bu konuya gırmiyimde yoksa kötü olur kırılan darılan falan olur Allah korusun... buarada erciyes'le konustuğunuz konu içinde Rabbım hayırlısını versin inşaAllah..
senin ve aileninde Cuması mübarek olsun inşaALLAH abicim

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
abicim bu dediğinin olması inan çok zor bu konuda kardeşlerıme gerçekten çok kızıyorum yanı her bır forumdan en azından 50 tane almıs olsa zarar etmez tam tersine iyi etmiş olur...ama nerde neyse fazla bu konuya gırmiyimde yoksa kötü olur kırılan darılan falan olur Allah korusun... buarada erciyes'le konustuğunuz konu içinde Rabbım hayırlısını versin inşaAllah..
senin ve aileninde Cuması mübarek olsun inşaALLAH abicim

:evet:evet:evetEVET HAKLISIN.SENİNDE CUMAN MÜBEREK OLSUN.HELE ŞU ELİMİZDEKİ DUALARI BİR BİTİRELİM
ONDAN SONRA SENİN İSTEDİGİN DUAYIDA YAPARIZ İNŞ.ALLAHA EMANET OL.:H

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
İNŞ BİTER ODA T.EDERİM ABİ HAYIRLI GECELER DİLİYORUM BEN 2000 DAHA ALIYORUM ALDIKLARIMDA BİTTİ

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
İNŞ BİTER ODA T.EDERİM ABİ HAYIRLI GECELER DİLİYORUM BEN 2000 DAHA ALIYORUM ALDIKLARIMDA BİTTİ

VALLAHİ NE DİYEYİM.
SENİN ŞU AZMİNE HAYRAN KALDIM.ALLAH RAZI OLSUN.EMEKLERİNİ ZAYİ ETMESİN.
İNAN YARIN AHMETLE SİZİN YİNE KULAKLARINIZI ÇINLATIRIZ.CENNET YOLCUSUDA MAŞAALLAH YANİ DUAYI SU GİBİ İÇİYOR.
GECEN HAYR OLSUN.:H:H:H

Hüsnanur

Kayıtlı Kullanıcı
iyigeceler.bende 500 alıyorum.ALLAH cümlemizin dualarını kabul etsin.hoş bir vesile RAB'BA yakın olmayı dileyene,kampanyaya öncülük ve iştirak edenlerden ALLAH razı olsun.sevgi ve hoşgörüyle hep.selametle inşALLAH

derya86

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Bu Güzel Kampanyalara Emeği Geçen Tüm Kardeşlerimden Rabbim Razi Olsun.iki Cihanda Darlik Sikinti Vermesin Rabbimiz. Banada 1000 Tane Yazarmisiniz. Cumaniz Mübarek Olsun Rabbimize Emanet Olun.selam Ve Dua Ile..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt