huzunlu_gurbet
Kayıtlı Kullanıcı
iki defa yollamisim toplam 600 oldu olsun bana 600 yazin ozaman ...
iki defa yollamisim toplam 600 oldu olsun bana 600 yazin ozaman ...
Vealeykumselam sen süpersin yaa Maşallah sübhanallah Allah kabul etsin bu arada kasım abiyle kulagını cınlattık haberin olsun![]()
hayırdır benımde kulaklarım çınladı durdu :K:K
ahmetle msn den konuşurken,senin için cennet agacı tam dua kızı dediydiki,sen yine dua aldın.
eeeee dogru söz.iyi insan lafının üstüne gelir:K:K
benımde zaten kulaklarım çınladı abi anladım benden bahsettığinizi bende hemen foruma geldim buarada nasılsın abi iyimisin??
RABBİM RAZI OLSUN
şükür iyiyim.ahmetle ileride bir konuyu görüştük.msn yi vermeden önce pek konuşamıyorduk.msn yi verince bugün çok konuştuk.çokta iyi oldu.o ara sizdende maşaallah çok dua alıyor diye konuştuyduk.
zaten bir sen birde cennet yolcusu yüklü miktarda dua aldınız.ALLAH ikinizdende razı olsun.
Rabbim daha iyi etsin abicim... anladım iyi etmişsiniz tabi konuşun bir zarar gelmez... buarada ben kendı adıma söyliyim açıkcası boş kalmak istemıyorum. ne kadar zikir çekersem benim için okadar iyişeytanda zikir sayesınde bana yanaşamıyor:K:K Rabbim kabul eder inş çektiğimiz zikirleri
sen RABBİNİ anarsında o seni anmazmı.
""SEN BENİ ANARSAN BENDE SENİ ANARIM"
diyor.
"SEN BENİ UNUTURSAN BENDE SENİ UNUTURUM"
diyor.inşaallah daha çooook anacagız demii
evet abicim doğru söze ne hacet İNŞ Rabbim izin verdiği sürece nefeslerimiz yettiği sürece onu daha çok anıcaz :G inş farklı kardeşlerimizde katılırda onlarda bu sevaptan faydalanır
inşaallah niyetimiz bu.
elbette yeni gelen kardeşlerimizde katılsa,yani daha geniş bir kitleyle ve daha yüksek bir miktarla ne kadar güzel olur.
düşünsene sitenin yüzde 90 nınınkatıldıgı ve milyonlarca duanın yapıldıgı bir ortamı.
işte bunu becere bilirsek çok mutlu olacagız.ama benim ahmetle konuştugum bam başka bir konu.siteyle ilgili ama farklı bir konu.hayırlısı olsun.bakalım zaman ne gösterecek
abicim bu dediğinin olması inan çok zor bu konuda kardeşlerıme gerçekten çok kızıyorum yanı her bır forumdan en azından 50 tane almıs olsa zarar etmez tam tersine iyi etmiş olur...ama nerde neyse fazla bu konuya gırmiyimde yoksa kötü olur kırılan darılan falan olur Allah korusun... buarada erciyes'le konustuğunuz konu içinde Rabbım hayırlısını versin inşaAllah..
senin ve aileninde Cuması mübarek olsun inşaALLAH abicim
İNŞ BİTER ODA T.EDERİM ABİ HAYIRLI GECELER DİLİYORUM BEN 2000 DAHA ALIYORUM ALDIKLARIMDA BİTTİ
S.A. CUMANIZ HAYIRLI OLSUN BENDE 200 TANE ALIYORUM A.E.O.