Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kampanya 4 (1 Kullanıcı)

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm Kayserisporlu Kardeşim :D emeklerinden dolayı tşk ederim Allah razı olsun bende Allahın izniyle 500 adet alıyorum

Sevgili Efendimiz, çok korkup üzüldüğümüz zaman da böyle dememizi bize öğretti. “Hasbünellahveni’me’l-vekîl, “Allah bize yeter; O, ne güzel vekildir;dememizi tavsiye etti..

Allaha emanet olun selametle ...

VEALEYKUMSELAM KARDEŞİM ALLAH KABUL ETSİN ALLAH RFAZI OLSUN:G

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Ben 500 demiştim ama sonradan değiştirmiştim 1000 yapmıştım düzelte bilirmisin selametle:H

leyla-1

Altın Üye
selamün aleyküm kardeşim yenı kampanyanız hayırlı olsun inşAllah bende şimdilik 1000 tane alıyorum sadece o kadar mı okuayacağız devamı yok mu?Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.Selam ve dua ile..

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim yenı kampanyanız hayırlı olsun inşAllah bende şimdilik 1000 tane alıyorum sadece o kadar mı okuayacağız devamı yok mu?Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.Selam ve dua ile..

Vealeykumselam 50.000 bulunca bu kampanyamız bitecek inşallah 5.kampanyamızı hep beraber acacagız inşallah A.E.OL:G

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Es selamın aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu. Maşallah hemşerim ne güzel bir kampanya böyle Allah daim etsin inşallah. Başarılarının devamını diliyorum.

Ben de 1000 adet alıyorum . Rabbim razı olsun senden. Hayırlı akşamlar.

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Es selamın aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu. Maşallah hemşerim ne güzel bir kampanya böyle Allah daim etsin inşallah. Başarılarının devamını diliyorum.

Ben de 1000 adet alıyorum . Rabbim razı olsun senden. Hayırlı akşamlar.

Vealeykumselam hemşerim teşekkürler Allah cümlemizden razı olsun Allah kabul etsin A.E.OL:G

afakisevda

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm kardeşim hayırlara vesile olduğunuz için RABBİM sizden razı olsun
1000 tanede ben alıyorum ALLAH kabul etsin

SELAMETLE KALIN ALLAHA EMANET OLUN

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt