Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kampanya 2 (1 Kullanıcı)

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Amin! Euzubillahimineşeydanurracimbismillahirrahmanirrahim.Elhamdu lillahi rabbi’l-alemin, ve’l-akibetu lil-muttekin va’s-salatu ve’s-selamu ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve ashabi ecmain.
Ey yüceler yücesi rabbim! Okuduğumuz İhlas-ı şeriften ve diğer surelerden,zikirlerden,dualardan hasıl olan sevabı Efendimiz(s.a.v.)mubarek ruhlarına hediye ediyoruz,kabri şeriflerine ulaştır.
Hz.Adem(a.s)Efendimiz’e kadar gelip geçen bütün peygamberlerin ruhlarınada hediye ediyoruz vasıl eyle Allahım!
Ehli beyt’in,Ashab-ı kiram efendilerimizin,ahirete göçen bütün mü’min lerin,Annelerimizin,Babalarımızın ve tüm ecdadımızın ve kabir aleminde Fatiha bekleyen kimsesizlerin ruhlarınada hediye ediyoruz vasıl eyle Allah’ım!
Kuran-ı kerim hürmetine bizleri ve bütün müminleri iki cihanda aziz eyle.Maddi ve manevi dertlerimize şifalar ihsan eyle.Bizlere son nefeste iman ile çene kapamayı nasip eyle.Evlatlarımızı Analarına,Babalarına hürmetkar eyle.Dileklerimizi kabul eyle Allahım!
Ey gayb hazinelerinden put pereslerede,ateşpereslerede rızık veren Allahım.Sen ki düşmanları bile gözetiyorsun dostlarını hiç mahrum bırakırmısın?Rızkımızı helalinden ihsan eyle.
Ey Allahım!Bizi kulluguna kabul eyle.Zira sen her kimi kulluguna kabul edersen aziz edersin.Her ne kadar hasis isede.Kimide red edersen hakir edersin,velev ne kadar nefs isede.
Allahım!dualarımızı duaları kabul olunan kutbul aktabın ve evliyaların duaları hürmetine kabul eyle.İçteki ve dıştaki düşmanlarımızı kahr eyle.
Ahirete göçen bütün geçmişlerimizin ruhlarına bil hassa Allah rızası için el Fatiha

Kasım hadi--------450 İhlas-ı şerif
aliye_aliye--------250 İhlas-ı şerif
hüsranur---------200 İhlas-ı şerif
cennet_ağacı----4500 İhlas-ı şerif
bahar_58---------100 İhlas-ı şerif
mahsun kul-------100 İhlas-ı şerif
erciyes1984------1300 İhlas-ı şerif
resulaydın--------750 ihlas-ı şerif
nilgün------------100 ihlas-ı şerif
keltepe-----------300 ihlas-ı şerif
gonlumun gulu----500 ihlas-ı şerif
ekremeee---------200 ihlas-ı şerif
meltem-----------100 ihlas-ı şerif
afra_nur----------300 ihlas-ı şerif
laves-------------200 ihlas-ı şerif
leyla Belgin-------200 ihlas-ı şerif
cevdet-71--------450 ihlas-ı şerif

Toplam=10.000
kalan =00000

AMİN

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ahmet.
yine ALLAHIN izni ile ilk ben başlayayım istermisin.

300 tane ihlası şerif alıyorum.

RABBIM şimdiden kabul buyursun .AMİN. SELAMETLE.

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ahmet.
yine ALLAHIN izni ile ilk ben başlayayım istermisin.

300 tane ihlası şerif alıyorum.

RABBIM şimdiden kabul buyursun .AMİN. SELAMETLE.
Vealeykumselam abim Allah biliyorya 4 gözle seni bekliyordum Allah razı olsun sende olmasan ne yapardık abi bu arada 7500 bulduk onun duasını yapalım olurmu?

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Abi sen varken benim haddimemi düşmüş.

ESTAFURULLAH GÜZEL ABİM.DUAYI ASLINDA BERABER YAPSAK DAHA GÜZEL OLURDU.AMA BİR BİRİMİZE ANCA BURADAN ULAŞA BİLDİGİMİZDEN ORTAK BİR DUA YAZAMIYORUZ.NASIL YAPALIM SEN SÖYLE. BENİM GÖNLÜM ORTAK BİR DUA OLSUN.

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Abi ben senin kadar tecrübeli ve bilgili degilim ortak yapamayacagımıza göre sen ne yazarsan biz amin deriz ihlası şerifinkinide ben imam arkadaşlara yaptırırım inşallah.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Abi ben senin kadar tecrübeli ve bilgili degilim ortak yapamayacagımıza göre sen ne yazarsan biz amin deriz ihlası şerifinkinide ben imam arkadaşlara yaptırırım inşallah.

TAMAM BİRAZDAN YAZARIM
DUAYI ÖTEKİ KAMPANYAYA YAZIYORUM ORADAN OKURSUN.

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
şimdilik ben 250 tane alıyım bıtırınce devam ederim gene hayırlı geceler

Hüsnanur

Kayıtlı Kullanıcı
esselamü aleyküm kardeşim.ALLAH kabul etsin.bende şimdilik 200 ihlas alıyorum RABBİMİN izniyle.elimde dualarım çok,bitirdikçe katılırım inşALLAH.cennet ağacı kardeşim nasılsın,seni burada görünce çok sevindim.dualarımızdasın.RABBİME emanet olunuz.selametle

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
esselamü aleyküm kardeşim.ALLAH kabul etsin.bende şimdilik 200 ihlas alıyorum RABBİMİN izniyle.elimde dualarım çok,bitirdikçe katılırım inşALLAH.cennet ağacı kardeşim nasılsın,seni burada görünce çok sevindim.dualarımızdasın.RABBİME emanet olunuz.selametle

canım ablam güzel ablam snınle karsılasmak ne güzel çok ama cok özledım sizleri günlerdır sızlerden haber alamamak benı cok üzdü hep aklımdaydınız duamdaydınız şükür kavuşturana ıyım hamdolsun ablam siz nasılsınz bebişim nasıl

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamü Aleyküm Bu Okuncak Ihlas Yarin Için Gecerli Dimi

Selamün aleyküm kardeşim
ihlası şerifin süresi daha var,duası sonra yapılacak.şimdiki dua dün başlatılan ve 7200 ü bulan zikir içindir.onun duası yapıldı.RABBİM kabul buyurur inş.ALLAHA emanet ol.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı

aleyküm selam kardeşim.
ALLAH razı olsun.şimdiden sevabını kat ve kat versin amin.selametle

Hüsnanur

Kayıtlı Kullanıcı
şükür ELHAMDULİLLAH,iyiyiz üzerine afiyet güzel kardeşim grip olduk anne kız,iyileşmeye çalışıyoruz.çok sık siteye giremiyorum yada fazla takılamıyorum bu nedenle .dualarda var RABBİM kabul ederse inşaallah,senin yeğen nasıl.?bende sizleri özledim,çok merak ediyorum 30 milyon fatiha tamamlanabildimi cnm kardeşim.birde konu başlık atılıp nasıl açılıyor tarif edebilirmisin birkaç kez denedim başaramadım cnm.ELMALILI HAMDİ YAZIR KUR'ANI KERİM VE TÜRKÇE MEALİ bir kuran almış idi,eşimde türkçesinden okur düşüncesi ile ,yalnız beni mutsuz eden bu mübarek kitpta ayetlerin eksikliği dikkatimi çekti.nas suresi son ayet yok .nasıl bir yol izliyeceğim konusunda şaşkınım cnm.iki gün önce derleyen ve hazırlaayan şahsa mail attım.henüz cevap gelmedi.diyanet onaylı olduğu için diyaneti ardım.oradaki şahısla uzun bir tartışma geçirdik.hiç birşey yapamayacaklarını söylediler.bu arada diğer arkadaşlarım hakkınızı helal edin .sizleride cennet ağacı kardeşimin vesilesi ile bilgilendirmek istedim.rabbim böylesi büyük hatalardan cümlemizi korusun.selametle

.

Hüsnanur

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam kardeşim.
ALLAH razı olsun.şimdiden sevabını kat ve kat versin amin.selametle

ALLAH cümlemizden razı olsun .hata ve kusurlarımızı affetsin.sevabını ona yakışır şekilde yazıcaktır inşALLAH.ALLAH a emanet olunuz,selametle,ESSELAMÜ ALEYKÜM.

Hüsnanur

Kayıtlı Kullanıcı
canım ablam güzel ablam snınle karsılasmak ne güzel çok ama cok özledım sizleri günlerdır sızlerden haber alamamak benı cok üzdü hep aklımdaydınız duamdaydınız şükür kavuşturana ıyım hamdolsun ablam siz nasılsınz bebişim nasıl

cnm kardeşim kur'an_ kerim de malesef başka ayet eksiklikleride var.son derece içim sızlıyor farkettiğim günden beri.yardımını istesem bu konuda napabiliriz.binlerce kuranı kerim buşekilde insanların elinde.

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm
bende katılmak isterim. fakat ne zamana kadar okunacak ihlası şerifler onun bilgisini verirmisiniz. bende ona göre sayı bildireyim.Allah C.c razı olsun. A.e.o

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt