Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kalp (1 Kullanıcı)

Mehmet Beşli

Kayıtlı Kullanıcı
]Ben her yerde okudum kalben ıman etmessen kufre düşüyormuşun ben bu konuları belkı çok açtım ama son olur inşAllah .. BEN YAKLAŞIK 6 AY ÖNCE NAAMZA BAŞLADIM O GUNDUR ÇOK KÖTU ŞEYLER OLUO.. BU ISE 2 AY ÖNCE FILAN YENİ BŞİ GİBİ OLDU MESELA IMAN ESASLARINAN BIRINE BIRDEN BIRE YOK YALAN FILAN GİBİ ŞEYLER OLUO BÖYLE OULNCA BEN BUNA SANKI KALBEN IANANIOM AMA BUNDAN RAHATSIZ OLUOM BU DURUMU SUREKLI DILLE INKAR EDIOM AMA HEP BÖYLE SURUO BIRKAÇ HAFTA BÖYLE OLUNCADA ÇOK RAHATSIZ OLUOM BÖYLE ACABA KUFREMI DUŞTUM ŞRKEMI DUŞTUM DEMEKDE DOGRU DEĞİLMİŞ AMA BEN NE BILIYIM RAHATSIZ OLUOM SORUOM İNŞALLAH YARDIMCI OLURSUNUZ KURANA VE PEYGAMBERIMIZE GÖRE

IMEN

Kayıtlı Kullanıcı
rabbım yardımcınız olsun ınsanın seytanla mucadeesı ole zorkı helekı baslangıclar yapınca sıze sadece dusuncelerımı solemk ıstıyorum her ınsan ıcınde seytanla savasır sızınkı de ole bence ondan gelen evhamlar sız ıbadetlerınıze devam edın ıns zamanla gececekltr kufur konusuna gelınce ınsan sureklı ımanını tazelemesı lazım sureklı kelıme ı tevhıd getırın rahatladgıgınızı hıssedeceksınız ıns
sadece paylasmak ıstedım yoksa fetva vermek haddıme dusmez hakkınızda hayrlısı olsun ıns
selam ve dua ıle

smmmtuba

Kayıtlı Kullanıcı

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt