Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

KALP HASTALIĞI NEDİR? (2 Kullanıcı)

bezmi safa

Kayıtlı Kullanıcı
RE: KALP HASTALIĞI NEDİR?

paryosa_t yazdı:
bezmi safa yazdı:
Hastalığın Bulguları

Koroner kalp hastalığında şu bulgulardan bir veya birkaçı görülebilir :

- Göğüs ağrısı (sol omuz ve sol kola yayılabilir)

- Egzersiz kapasitesinin kısıtlanması; çabuk yorulma

- Eforla gelen nefes darlığı

- Senkop (bayılma)

- Ani ölüm

s.a bu konuyu görunce dırek dıkkatımı çektı ben 20 yaşındayım ve 2 senedir çok kötu kalbım şıkışıyor sol kolum kopack şekılde ağrılar oluşuyor resmen damarlarımın çekıldığini hissedıyorum sadce burdakı belırttıgınız maddelerden bayılma olmadı bu zamana kadar doktara gıtmeye korkuyorum kötu bişey cıkıcak dıye sızce belirttıgım sebeblerden baska bır hastalık cıkabılırmı yardımcı olursanz sevırım ALLAH RAZI OLSUN

S.A.KARDEŞİM KUSURA BAKMA ÇOK YOĞUNDUK SİTEYE YENİ GİREBİLDİM YAZINIDA YENİ GÖRDÜM GENÇLERDEKİ AĞRI GENELDE KAS AĞRISI OLUYOR DAMAR TIKANIKLIĞI 100 KİŞİDEN 1İDE FALAN ANCAK ÇIKIYO AMA ERKEN YAŞTA GEÇİRMİŞ OLDUĞUN ROMATİZMAL HASTALIK VARSA İLERKİ YAŞTA KALP KAPAĞINI ÇÜRÜTÜYOR TABİ SEN YİNEDE Bİ DOKTORA GİT BU ARADA ESKİ ARKAŞLAR BİLİRLER ARTIK TAŞINDIK YAKINDA AÇILIŞIMIZ VAR

bezmi safa

Kayıtlı Kullanıcı
RE: KALP HASTALIĞI NEDİR?

cennet_agaci yazdı:
bezmi safa yazdı:
Hastalığın Bulguları

Koroner kalp hastalığında şu bulgulardan bir veya birkaçı görülebilir :

- Göğüs ağrısı (sol omuz ve sol kola yayılabilir)

- Egzersiz kapasitesinin kısıtlanması; çabuk yorulma

- Eforla gelen nefes darlığı

- Senkop (bayılma)

- Ani ölüm

s.a bu konuyu görunce dırek dıkkatımı çektı ben 20 yaşındayım ve 2 senedir çok kötu kalbım şıkışıyor sol kolum kopack şekılde ağrılar oluşuyor resmen damarlarımın çekıldığini hissedıyorum sadce burdakı belırttıgınız maddelerden bayılma olmadı bu zamana kadar doktara gıtmeye korkuyorum kötu bişey cıkıcak dıye sızce belirttıgım sebeblerden baska bır hastalık cıkabılırmı yardımcı olursanz sevırım ALLAH RAZI OLSUN

SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM KUSURA BAKMA UZUN ZAMANDIR SİEYE GİREMEDİĞİM İÇİN GÖRMEDİM BEN DOKTOR DİĞİLİM ÖNCELİKLE BU YAŞLARDA GENÖLERDE SIK GÖRÜLEN KAS AĞRILARI OLARAK NİTELENİYOR HAKKINI HELAL ET YAZINI YENİ GÖRDÜM AMA MUTLAKA Bİ DOKTORO GİT BİRDE ERKEN YAŞTA GEÇİRİLEN ROMATİZMA KALP KAPAĞINI ZAMANLA ÇÜRÜTE BİLİYOR KARDEŞİM BU ARADA İSMİM AYŞE BEZMİ DEĞİL;)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt