bezmi safa
Kayıtlı Kullanıcı
RE: KALP HASTALIĞI NEDİR?
S.A.KARDEŞİM KUSURA BAKMA ÇOK YOĞUNDUK SİTEYE YENİ GİREBİLDİM YAZINIDA YENİ GÖRDÜM GENÇLERDEKİ AĞRI GENELDE KAS AĞRISI OLUYOR DAMAR TIKANIKLIĞI 100 KİŞİDEN 1İDE FALAN ANCAK ÇIKIYO AMA ERKEN YAŞTA GEÇİRMİŞ OLDUĞUN ROMATİZMAL HASTALIK VARSA İLERKİ YAŞTA KALP KAPAĞINI ÇÜRÜTÜYOR TABİ SEN YİNEDE Bİ DOKTORA GİT BU ARADA ESKİ ARKAŞLAR BİLİRLER ARTIK TAŞINDIK YAKINDA AÇILIŞIMIZ VAR
paryosa_t yazdı:
bezmi safa yazdı:
Hastalığın Bulguları
Koroner kalp hastalığında şu bulgulardan bir veya birkaçı görülebilir :
- Göğüs ağrısı (sol omuz ve sol kola yayılabilir)
- Egzersiz kapasitesinin kısıtlanması; çabuk yorulma
- Eforla gelen nefes darlığı
- Senkop (bayılma)
- Ani ölüm
s.a bu konuyu görunce dırek dıkkatımı çektı ben 20 yaşındayım ve 2 senedir çok kötu kalbım şıkışıyor sol kolum kopack şekılde ağrılar oluşuyor resmen damarlarımın çekıldığini hissedıyorum sadce burdakı belırttıgınız maddelerden bayılma olmadı bu zamana kadar doktara gıtmeye korkuyorum kötu bişey cıkıcak dıye sızce belirttıgım sebeblerden baska bır hastalık cıkabılırmı yardımcı olursanz sevırım ALLAH RAZI OLSUN
S.A.KARDEŞİM KUSURA BAKMA ÇOK YOĞUNDUK SİTEYE YENİ GİREBİLDİM YAZINIDA YENİ GÖRDÜM GENÇLERDEKİ AĞRI GENELDE KAS AĞRISI OLUYOR DAMAR TIKANIKLIĞI 100 KİŞİDEN 1İDE FALAN ANCAK ÇIKIYO AMA ERKEN YAŞTA GEÇİRMİŞ OLDUĞUN ROMATİZMAL HASTALIK VARSA İLERKİ YAŞTA KALP KAPAĞINI ÇÜRÜTÜYOR TABİ SEN YİNEDE Bİ DOKTORA GİT BU ARADA ESKİ ARKAŞLAR BİLİRLER ARTIK TAŞINDIK YAKINDA AÇILIŞIMIZ VAR