Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kalbim Yaniyor (1 Kullanıcı)

Sevgi Gülü

Kayıtlı Kullanıcı
Allah C.c Bu Durumda Olan Tüm Yaşlilara Yardim Etsin Dayinda Yaşlanacak Allah C.c Işine Göre Işini Rast Getirsin Yaşlilara Merhamet Etmeyene Allah Da Yardim Etmez.bizler çevremizdeki Böyle Insanlari Dişlamaliyiz Bence Ki Hatalarini Anlayalar Yoksa Baba Dövülmez Allah C.c Dedene Yardim Etsin

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
Allah C.c Bu Durumda Olan Tüm Yaşlilara Yardim Etsin Dayinda Yaşlanacak Allah C.c Işine Göre Işini Rast Getirsin Yaşlilara Merhamet Etmeyene Allah Da Yardim Etmez.bizler çevremizdeki Böyle Insanlari Dişlamaliyiz Bence Ki Hatalarini Anlayalar Yoksa Baba Dövülmez Allah C.c Dedene Yardim Etsin

AMİN KARDEŞİM ELLERİNİZE SAGLIK
CEVAP YAZAN BÜTÜN KARDEŞLERİMDEN ALLAH RAZI OLSUN ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN RABBİM GÖNLÜNÜZDEKİLERİ VERSİN DUALARINIZI KABUL ETSİN SİZİN İÇİN NE HAYIRLIYSA ONLAR OLSUN
ALLAH'A EMANET OLUN

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm insan bu kadar merhametsiz olurmu unutmasınlarki birgün gelir onlarda aynı duruma düşerler.Allah insaf merhamet hidayet versin onlara Dua ile kalın

OLUYO KARDEŞİM OLUYO İNSAN OGLU PEYGAMBER EFENDİMİZİN YÜZÜNÜ GÖRDÜĞÜ HALDE ONA EZİYET ETTİLER Kİ BU GİBİ İNSANLAR HAYATTA OLMASIN :AELLERİNİZE SAGLIK ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN....
ALLAH'A EMANET OLUN

berra34

Kayıtlı Kullanıcı
dedeni Nasil O Halde Birakirsin.git Ve Ne Yap Et Dedeni Kurtar.onun Halini şuan Düşünüyorumda Insan Olarak Canice Geliyo Ve çok üzüldüm.tpkisiz Kalmayin ölünce çok Geç Olur Ve Duasini Alamazsiniz..beneim Babamda Hastaydi Ama Bu Duumda Değildi,ben Küçük Bebeğimle Bile 12 Saat Yola Onu Görmeye Gittim Ki O Halde Olmuş Olsaydi 24 Saatte Olsa Gider Alir Ve Asla Onu Bu Durumda Birakmazdim..sizde Durmayin Lütfen

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
dedeni Nasil O Halde Birakirsin.git Ve Ne Yap Et Dedeni Kurtar.onun Halini şuan Düşünüyorumda Insan Olarak Canice Geliyo Ve çok üzüldüm.tpkisiz Kalmayin ölünce çok Geç Olur Ve Duasini Alamazsiniz..beneim Babamda Hastaydi Ama Bu Duumda Değildi,ben Küçük Bebeğimle Bile 12 Saat Yola Onu Görmeye Gittim Ki O Halde Olmuş Olsaydi 24 Saatte Olsa Gider Alir Ve Asla Onu Bu Durumda Birakmazdim..sizde Durmayin Lütfen

ALLAH RAZI OLSUN İNŞALLAH ALICAZ AMA GERÇEKTEN DURUM BİLDİĞİNİZ GİBİ BASİT DEGİL AYRICA TEK BENİM ELİMDE OLSA DEDEM BURDA OLURDU İNŞALLAH ALICAM...İNŞALLAH

Sevgi Gülü

Kayıtlı Kullanıcı
:A.allah dedene iyilikler versin dedene çok dua ettim.allah c.c sonunu hayır getirsin amin.bizlerde yaşlanacağız allah c.c çoçuklarımıza merhamet duygusu versin

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
:A.allah dedene iyilikler versin dedene çok dua ettim.allah c.c sonunu hayır getirsin amin.bizlerde yaşlanacağız allah c.c çoçuklarımıza merhamet duygusu versin

AMİNN AMİNN İNŞALLAH DEDEMİ ALICAM DUALARINIZ İÇİN ALLAH RAZI OLSUN RABBİM SİZİN DUALARINIZIDA KABUL ETSİN
<AMİN>

sena30

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili Kardeşlerim Ablalarim Abilerim Insan Bu Kadar Acimasiz Olur Mu Kalbim Aciyor Görevimi Yapamiyorum Rabbimden çok Korkuyorum Dedem çok Kötü Dedeme Dayim Bakiyor Ama Bakmak Denirse çocuklariyla Birlikte Aci çektiriyorlar Burda Olsalar Ben Tek Başima Bile Bakarim Ama Ne Oğlu Nede çocuklari Bakmiyo Teyzem Aradi Ve Dedemi Dövüyorlarmiş Agizlarina Ne Geliyosa Söylüyorlarmiş Babam Damadi Olduğu Halde Buraya Getirmek Istiyo Ama Dayim Gelin Burda Bakin Diye Yakin Olsa Ama Ne Yazik Ki 7 Saat Uzak Olan Bir Yere Nasil Gidelim Burda Kardeşime Bakiyorum Gidersem Onunla Kim Ilgilinecek Artik Dedem Bakimsizliktan Bir Deri Bir Kemik Olmuş Ne Olursunuz Dua Edin Dualariniza Ihtiyaci Var Onlarin Elinden Kurtarsin Rabbim Beni Affetsin Torunluk Görevimi Yapamiyorum Içim Aciyor Ne Olur Dua Edin Hepiniz Hakkinizi Helal Edin Ne Yapcam Bilmiyorum Insan Babasina Atasina Bunu Yaparmi???:a:a:a

s.a.kardeşim rabbim dedenize yardım etsin.nasıl bir insanlık bu ya,okuyunca içim acıdı.herkes yaşlanacak günün birinde bu akıllarına gelmiyormu.diyecek bişey bulamıyorum.rabbim yardım etsin.içlerine merhamet versin.dedenize sabır versin.eminim evlat tarafından böyle şeyler görmek zor ve katlanılmayacak bir acıdır.....
a.e.o....selametle

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
s.a.kardeşim rabbim dedenize yardım etsin.nasıl bir insanlık bu ya,okuyunca içim acıdı.herkes yaşlanacak günün birinde bu akıllarına gelmiyormu.diyecek bişey bulamıyorum.rabbim yardım etsin.içlerine merhamet versin.dedenize sabır versin.eminim evlat tarafından böyle şeyler görmek zor ve katlanılmayacak bir acıdır.....
a.e.o....selametle

AMİN KARDEŞİM...
İLGİNİZ İÇİN SAMİMİ CEVAPLARINIZ VE DUALARINIZ İÇİN HEPİNİZDEN RABBİM RAZI OLSUN BÜTÜN KARDEŞLERİMİN DUASI KABUL OLSUN
İNSANLAR ÇOÇUKLARI VE TORUNLARI ARASINDA EŞİT DAVRANICAK
DAYIM TEK OGLAN DEDEM ONUN İÇİN DAYIMIN ÜSTÜNE DÜŞMÜŞ BİR DEDİĞİNİ İKİLETMEMİŞ HER İSTEDİĞİ YAPILMIŞ VE DAYIM KARŞILIĞINDA DEDEME BÖYLE DAVRANIYOR
TORUN MESELESİNE GELİNCE BİZ DÖRT KIZ KARDEŞİZ VE DAYIMIN ÜÇ OGLU VAR DEDEM ONLARINDA HER İSTEDİĞİNİ YAPTI HEP ONLARLA İLGİLENDİ BEN DEDEMİN BENİ SEVDİĞİNİ HİÇ HATIRLAMIYORUM HATTA BAYRAMLARDA ONLARA HARÇLIK VERİR BİZİ AYIRIRDI KARDEŞLERİM PEK FAZLA ALDIRMIYORLAR AMA BEN RABBİMDEN KORKUYORUM BEN TORUNLUK GÖREVİMİ YAPAMADIĞIM İÇİN ÜZÜLÜYORUM RABBİM AFFETSİN HERKES HATA YAPABİLİR....

BUNULA İLĞİLİ BİR HADİS-İ ŞERİF
"ALLAH'DAN KORKUNUZ,ÇOÇUKLARINIZ ARASINDA ADALET VE EŞİTLİĞİ RİAYET EDİNİZ."

leni

Kayıtlı Kullanıcı
offf kıyamam yaa ALLAH sabır wersin dedenede sanada RABBİM yardımcısı olsun inşallah:(:(:(

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
AMİN İNŞALLAH ALLAH RAZI OLSUN
RABBİME EMANET OLUN

eminkms

Kayıtlı Kullanıcı
S.A.
KARDEŞİM ALLAH(CC)YARDIMCIN OLSUN
ALLAH ONLARINDA İNŞAALLAH KALPLERİNİ SEVGİ İLE DOLDURSUN.

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm selam kardeşim benim anladığım kadarı ile senin yapacak hic birşeyin yok evli olsan ayrı bir evin olsa belki burada babanada düşmez onada hak veriyorum fazla karışamaz karışsa bir türlü karışmasa birtürlü siz yardım etmek istiyorsanız esas sebepne onu anlayın oturun konuşun dedendede belki bir kabahat vardır onu araştırın eğer oğlu huysuzluk yapıyor vermek istemiyor ve burada benim yanımda kalacak diyorsa senin yapacağın tek cözüm dedene dua et ve birde dayına ki biraz merhamete gelsinler allaha emanet ol kardeşim

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm selam kardeşim benim anladığım kadarı ile senin yapacak hic birşeyin yok evli olsan ayrı bir evin olsa belki burada babanada düşmez onada hak veriyorum fazla karışamaz karışsa bir türlü karışmasa birtürlü siz yardım etmek istiyorsanız esas sebepne onu anlayın oturun konuşun dedendede belki bir kabahat vardır onu araştırın eğer oğlu huysuzluk yapıyor vermek istemiyor ve burada benim yanımda kalacak diyorsa senin yapacağın tek cözüm dedene dua et ve birde dayına ki biraz merhamete gelsinler allaha emanet ol kardeşim

ASIL SEBEP DAYIMIN MİRAS KORKUSU AMA NE BABAMIN GÖZÜ VAR NE ANNEMİN NEDE BİZİM AMA ANLAMIYOR DAYIM HERKEZİ KENDİ GİBİ GÖRÜYOR SEBEP BU HANİ ARTIK DİNİ İMANI PARA OLAN İNSANLAR VARYA İŞTE ONLARA DÖNMÜŞ ALLAH KORUSUN AKLIMA HEP CENNET KUŞU OLAN SAHABENİN OLAYI GELİR KARUNUN RABBİM BİZİ PARANIN ELİNE BIRAKMASIN
AMA MERHAMET DUYGUSUNU KAYBETMİŞ DEDİĞİNİZ GİBİ BİRAZ MERHAMETE GELSİN ZATEN DUA ETMEKTEN BAŞKA BİRŞEY GELMİYOR....
RABBİME EMANET OLUN...

çimen_gözlü

Kayıtlı Kullanıcı
allah yardımcın olsun kardeşim inşallah dedenı ordan almayı allah size nasip eder diyorum allah dayına ve ailesine biraz merhamet versin

ATA_11

Kayıtlı Kullanıcı
RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM.DEDEN HAKKINDA HAYIRLI NE İSE RABBİM ONU VERSİN.BUDA BİR SINAV FARKINA VARIP ANLAMALI DEĞİL Mİ?SELAMETLE KAL.

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
allah yardımcın olsun kardeşim inşallah dedenı ordan almayı allah size nasip eder diyorum allah dayına ve ailesine biraz merhamet versin

AMİN KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN...

RABBİM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN BEN BURDA GERÇEK KARDEŞLİĞİ GERÇEK DOSTLUĞU GÖRDÜM DUA EDEN ETMEYEN BÜTÜN KARDEŞLERİMDEN ALLAH RAZI OLSUN RABBİM YAR VE YARDIMCILARI OLSUN
RABBİM SİZLERİ NUR İNCİMİZİN ŞEFAATİNE NAİL ETSİN ÖVÜNDÜĞÜ ÜMMETTENİNDEN OLURUZ İNŞALLAH...
PEYGAMBER AŞKI İLE YANAN KALPLERİMİZ OLUR İNŞALLAH....
HAKKINIZI HAELAL EDİN KARDEŞLERİM...

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM.DEDEN HAKKINDA HAYIRLI NE İSE RABBİM ONU VERSİN.BUDA BİR SINAV FARKINA VARIP ANLAMALI DEĞİL Mİ?SELAMETLE KAL.

AMİN KARDEŞİM RABBİM ANLIYANLARDAN NASİP ETSİN ELLERİNİZE YÜRERĞİNİZE SAGLIK ..
RABBİMİZE EMANETSİNİZ....

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
cok uzuldum kardesim.Allah yardimciniz olsun.Dualarim sizinle olacak.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt