Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kalbim Yaniyor (2 Kullanıcı)

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili Kardeşlerim Ablalarim Abilerim Insan Bu Kadar Acimasiz Olur Mu Kalbim Aciyor Görevimi Yapamiyorum Rabbimden çok Korkuyorum Dedem çok Kötü Dedeme Dayim Bakiyor Ama Bakmak Denirse çocuklariyla Birlikte Aci çektiriyorlar Burda Olsalar Ben Tek Başima Bile Bakarim Ama Ne Oğlu Nede çocuklari Bakmiyo Teyzem Aradi Ve Dedemi Dövüyorlarmiş Agizlarina Ne Geliyosa Söylüyorlarmiş Babam Damadi Olduğu Halde Buraya Getirmek Istiyo Ama Dayim Gelin Burda Bakin Diye Yakin Olsa Ama Ne Yazik Ki 7 Saat Uzak Olan Bir Yere Nasil Gidelim Burda Kardeşime Bakiyorum Gidersem Onunla Kim Ilgilinecek Artik Dedem Bakimsizliktan Bir Deri Bir Kemik Olmuş Ne Olursunuz Dua Edin Dualariniza Ihtiyaci Var Onlarin Elinden Kurtarsin Rabbim Beni Affetsin Torunluk Görevimi Yapamiyorum Içim Aciyor Ne Olur Dua Edin Hepiniz Hakkinizi Helal Edin Ne Yapcam Bilmiyorum Insan Babasina Atasina Bunu Yaparmi???:a:a:a

nur_yuzlum

Kayıtlı Kullanıcı
dualarım seninle kardeşim. Rabbim inşaallah dedenin hakkında en hayırlısını nasip eder onun acılarını dindirir,seninde yüreğindeki huzursuzluğu giderir.. Rabbim hepimizin hakkında en hayırlısını nasip etsin..duaylakalın..

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
Amin Amin Allah Dedemin Acilarini Dindirsin Ama Benim Içimdeki Huzursuzluk Ancak Dedemi Buraya Alip Kendim Baktiğim Zaman Dinicek Oda çok Zor Bu Izdirabi ömür Boyu Sürecek Dua Edin Inşallah Bi Vesile Olur Da Dedemi Burayi Alip Bakarim Allah Razi Olsun...

merdiven

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim 7 sattlik mesafe aşılır madem düşüncelerinde bu yönde zaman geçirmeden hemen ve git dedeni al yarın geç olabilir Allah korusun dedene birşey olursa bu vicdan azabından kurtulamazsın .Allah c.c dayınıda ıslah etsin .

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim 7 sattlik mesafe aşılır madem düşüncelerinde bu yönde zaman geçirmeden hemen ve git dedeni al yarın geç olabilir Allah korusun dedene birşey olursa bu vicdan azabından kurtulamazsın .Allah c.c dayınıda ıslah etsin .

BİLİYORUM KARDEŞİM AMA BEN DAHA 17 YAŞINDAYIM BABAMA SÖYLÜYORUM O DA İSTİYO AMA DAYIM YA BURAYA GELİN BAKIN YA DA SUSUN DİYO BEN BABAMIN YERİNDE OLSAM ONU TAKMAM AMA KENDİ OGLUNDAN NASIL ALSIN BABAM. İNŞALLAH AMA GETİRİCEM Bİ YOL BULUP...AMİNNN KARDEŞİM TEK KENDİ OLSA ÇOCUKLARIDA AYNI ŞEKİLDE....

kitap kurdu

Kayıtlı Kullanıcı
işallah dedene sağ salim kavuşursun sabırlı ol dualarımız seninle hakkında en hayırlı şey olması dileğiyle

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
işallah deden sağlığına kavuştturur ve sizinle birl,ikte yüz yıl yaşamayı nasip etsin

bebekhasreti

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim yardımcısı olsun dedenin ve tüm gerçek müslümanların,Yüce Allah (C:C)öyle olan tüm insanları islah etsin,inşallah en yakın zamanda bir çözüm yolu bulursunuz ,inanın içim acıdı Rabbim ne muradın varsa versin kardeşim(AMİN)

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim yardımcısı olsun dedenin ve tüm gerçek müslümanların,Yüce Allah (C:C)öyle olan tüm insanları islah etsin,inşallah en yakın zamanda bir çözüm yolu bulursunuz ,inanın içim acıdı Rabbim ne muradın varsa versin kardeşim(AMİN)

ALLAH RAZI OLSUN AMİN İNŞALLAH Bİ ÇÖZÜM YOLU BULURUM ELLERİNİZE SAGLIK ABLACIM NEDENE BİLİRKİ RABBİM ISLAH ETSİN İNSAN DAYISINDAN NEFRET EDERMİ? EDİYO BEN EDİYORUM ADINI DUYUNCA NEFRET EDİYORUM

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim inan ki çok üzüldüm yaşlı adama nasıl kıyıyorlarda kötü davranıp yetmiyormuş gibi de dövüyorlar bu nasıl insanlık ya bunu yapanlar hep diri ve genç mi kalacaklar Rabbim çok büyük gün gelir ettiklerini biçerler pişman olurlar ama neye yarar iş işden geçtikten sonra Yüce Rabbim dedene güç kuvvet versin Allah'ım c.c. yar ve yardımcısı olsun sende kardeşim deden için ne gerekiyorsa yap yanına alabilirsen al almazsan o kişilerle konuş kötü davranmasınlar dedeni niye bırakmıyorlar anlamadım malına konmak için mi? ağlayanın malı kimse yar olmaz bu dünya yalan asıl gerçek dünya Ahir zamandır dedene sahip çık kardeşim selametla kal :A

kardelen83

Kayıtlı Kullanıcı
s.a hiçbir insan genç kalmayacak ömür boyu dedene öyle yapanlar birgün onlarda yaşlanacak bakıma ihtiyaçları olcak rabbim hiç bir iyiligide karşılıksız hiç bir kötülügüde karşılıksız bırakmadıgı gibi öyle acımasızca atların dedelerine acı çektirenleride cezasız bırakmaz.ne ekersen onu biçersin onların evlatlarıda vardır onların ne yapacakları meçhul rabim dedene ve deden gibi olanlara dayanma gücü versin

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim inan ki çok üzüldüm yaşlı adama nasıl kıyıyorlarda kötü davranıp yetmiyormuş gibi de dövüyorlar bu nasıl insanlık ya bunu yapanlar hep diri ve genç mi kalacaklar Rabbim çok büyük gün gelir ettiklerini biçerler pişman olurlar ama neye yarar iş işden geçtikten sonra Yüce Rabbim dedene güç kuvvet versin Allah'ım c.c. yar ve yardımcısı olsun sende kardeşim deden için ne gerekiyorsa yap yanına alabilirsen al almazsan o kişilerle konuş kötü davranmasınlar dedeni niye bırakmıyorlar anlamadım malına konmak için mi? ağlayanın malı kimse yar olmaz bu dünya yalan asıl gerçek dünya Ahir zamandır dedene sahip çık kardeşim selametla kal :A

AYNEN ÖYLE MALINA KONMAK AYLIĞINI ALABİLMAEK İÇİN AMA BİZ KENDİMİZ BAKARIZ AYLIĞINIDA ALMAYIZ ALLAH'A ŞÜKÜR DURUMUMUZ İYİ AMA ANLAMIYORLAR HERKESİ KENDİLERİ GİBİ GÖRÜYORLAR İNŞALLAH ÇIKICAZ
ALLAH'A EMANET OLUN

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
s.a hiçbir insan genç kalmayacak ömür boyu dedene öyle yapanlar birgün onlarda yaşlanacak bakıma ihtiyaçları olcak rabbim hiç bir iyiligide karşılıksız hiç bir kötülügüde karşılıksız bırakmadıgı gibi öyle acımasızca atların dedelerine acı çektirenleride cezasız bırakmaz.ne ekersen onu biçersin onların evlatlarıda vardır onların ne yapacakları meçhul rabim dedene ve deden gibi olanlara dayanma gücü versin

AMİNN DEDESİNE BUNLARI YAPANLARDAN ANNESİNE BABASINA NASIL BİR ŞEKİLDE DAVRANABİLİRKİ AYNI DURUMA HATTA DAHA KÖTÜ OLUCAKLAR ÇÜNKÜ ONLAR ÇOÇUKLARINA BUNU GÖSTEDİLER
ALLAH'A EMANET OLUN

kbraa

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim Seni Cok Iyi Anliyorum Allah Yardim Etsin Dedene Inş Tez Zamanda Kavuşursun Dedene Yalniz Bişey Sorcam Senin Gidememen Doğalda Dayin Getirsin Dedeni Hem Bakmiyor Allahtan Korksun Yaa..... :(

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim Seni Cok Iyi Anliyorum Allah Yardim Etsin Dedene Inş Tez Zamanda Kavuşursun Dedene Yalniz Bişey Sorcam Senin Gidememen Doğalda Dayin Getirsin Dedeni Hem Bakmiyor Allahtan Korksun Yaa..... :(

o sorun degil kardeşim bize vermiyoki biz getiririz artık kalbide yüzüde iyice kararmış insanlıktan çıkmış...

afakisevda

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm insan bu kadar merhametsiz olurmu unutmasınlarki birgün gelir onlarda aynı duruma düşerler.Allah insaf merhamet hidayet versin onlara Dua ile kalın

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt