GunahkarKuL
Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm.Allah razı olsun Dualar.İnşallah o Nur kısa zaman da ve hiç gitmemek üzere benim kalbimede girer.(Amin).
selamun aleyküm damlacım..Seni tekrar burada görmek çok güzel kardeşim :evet Allah c.c. razı olsun, dönmüşsün sanırım canım kardeşim.. Mevla u Teala daim etsin seni burada inşaAllah..
Paylaşımın için de teşekkür ederim kardeşim..Rabbimiz c.c. sevabına yazsın inşaAllah. Rabbimize c.c. emanetsin damlacım..Hayırlı, bereketli geceler olsun inşaAllah. selam ve baki dua ile.. B):H
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM..ALLAH RAZI OLSUN.RABBİMİZ ÖYLE MERHAMETLİ Kİ GERÇEKTEN.ŞUNA BAKIN HELE..BİR GÜN ORUCA İKİ SENELİK GÜNAH AFFOLUNUYOR...RABBİM SEN NE KADAR RAHMET SAHİBİSİN...ÇOK ŞÜKÜR...
hazır bayramda yaklaşıyoken hatrlatman çok iyi oldu ALLAH razı olsun senden...
Selamün Aleyküm Nur Damlası..
Değerli emeğine, güzel yüreğine sağlık olsun inşallah canım kardeşim..Paylaşımın çok güzeldi yine..Rabbimiz c.c razı ve memnun olsun, sevabını Cennet Seyyidesi validemize ve Efendimiz (s.a.v)'e komşu olmakla versin inşallah..Amin..Dualarımda daimsin canım kardeşim..Selam, daimi dua ve baki muhabbetle inşallah..B)
![]()
ALLAH RAZI OLSUN kardes
emeginize saglik
gercekten cok güzel bir paylasim
Ben bilmiyordum gercek herhalde birazda
gec kaldim
ALLAH NASİP ederse bu sene tutarim inşALLAH
ALLAHA EMANET OLUN
Selametle....
SelamunAleyküm Gül Damla'm..Allah(CC) razı olsun..ve Rabbimizin merhametinden umalım inşaAllah..Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz..
cok guzel bir duayi bize hatirlattiginiz icin ALLAHim razi ve memnun olsun sizden.
Es selamun Aleyküm.Damla çok güzel paylaşımlar sunuyorsun Allah razı olsun (hepinizden).
Nur
Sen ol dersin ve olur!
Pırıltı dolu billur,
Çığlık içinde fağfur.
Bir renk bize öteden
Ve bir ses, o besteden
Nur bize, Allah'ım nur!
Büyük divan ve huzur...
Bekliyor mezarı Sûr.
Sonsuzluk, ölümsüzlük
Bitmez, tükenmez düzlük;
Nur bize, Allah'ım nur!
Güneşi tuttu çamur;
Elmas mahçup, zift mağrur.
Yakın kandili, yakın;
Ne donanma, ne yangın;
Nur bize, Allah'ım nur!
Sen ol dersin ve olur!
Essalamu aleykum ve rahmetullahu ve berakatuhu daimen ve ebeden insaAllah ; Rabbim razi olsun.Güzel bir paylasimda bulunmussun kardesim.selam ve dua ile....
Esselamun aleyküm güzel kardeşim
Rahman razı olsun.Emeğinize ve güzel yüreğinize sağlık inşaallah.
Baki selam ve dua ile...B)