Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

kaktüs deyip geçmeyin (1 Kullanıcı)

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
BiLGiSAYAR KULLANANLAR, DiKKAT! KAKTüSüNüZ YOK MU? YOKSA MUTLAKA EDiNiP, BiLGiSAYARINIZIN YANINA BiR iKi TANE KOYUN. BU DiKENLi BiTKiNiN MUCiZESiNE iLiSKiN YANIT ASAGIDA..... ...

Kaktüs !
Bu dikenli bitkinin ne işe yaradığını ne için yaratıldığını bileniniz var mı ? Unutmayın ki, dünyadaki herşey bir amaçla yaratılmıştır. Ornegin kaktüs, radyosyonu emmektedir. Bu yüzden büyük nükleer santrallerin cevresindeki hektarlarca alana kaktüs dikiliyor. Ayrıca, geçenlerde istanbulda bir banka şubesi tam 250 adet kaktüs siparisi verdi. Ne için? Bilgisayarları n yanına koymak ve böylece personelini korumak için. Herkes evinde hatta her odada mutlaka kaktüs bulundurmalı . Cildinizde iyilesmeyen yaralar, lekeler, lezyonlar varsa, bir kaktüsü kesip dikensiz bir dilimini o yara, leke veya lezyonun üzerine koymayi deneyin. Mucizeyi görün. Dogadaki her varligin bir gorevi oldugunu unutmayalim.

suskuun025

Kayıtlı Kullanıcı
işte ben kaktüsü seviyorum diyince millet banane kadar romantiksin diye alay eiyolar işte budur onun farklı bir çiçek oldugunu acıkladıgın için tesekkur edrim

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
işte ben kaktüsü seviyorum diyince millet banane kadar romantiksin diye alay eiyolar işte budur onun farklı bir çiçek oldugunu acıkladıgın için tesekkur edrim

selamunaleykum kardeşim
kaktüs cok faydalı ve cok güzel bır bıtkı:)
bır cocuk bır gün allah tan bır çiçek istemiş
allah da ona bır kaktüs vermiş
cocuk düşünmüş
ve demış kı
allah bana bunuverdığıne gore vardır bır hıkmet demış
ve kaktüs çüçek açmış
ve kolay kolay solammaış
demk kı kaktüs cok güzel bir bitki
allaha emanet olun
cok mutlu kalın

kalemgenç

Kayıtlı Kullanıcı
mevla görelim neyler
neylerse güzel eyler.

s.a. bende bu bilgiyi okumuştum ama çevremdekilere söyleyince alay ettiler.Rabbim herşeyi bir amaç için yaratıyor hikmetinden sual olunmaz.ayrıca kaktüs gerçekten çok güzel bir çiçek bakmasını bilene......
selam ve dua ile.....

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
mevla görelim neyler
neylerse güzel eyler.

s.a. bende bu bilgiyi okumuştum ama çevremdekilere söyleyince alay ettiler.Rabbim herşeyi bir amaç için yaratıyor hikmetinden sual olunmaz.ayrıca kaktüs gerçekten çok güzel bir çiçek bakmasını bilene......
selam ve dua ile.....

aleykumselam
evet kardeşim kesınlıkle oyle
allaha emanet olun
cok mutlu kalın:)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt