Selamün aleyküm...Teşekkür ederiz böyle güzel ve faydalı bir bilgiyi bizlerle paylaştığınız için..
Allah(c.c)'ya emanet olun inşallah...
ve aleyküm selam kardeşim.selametle sizde Rabbimize emanet olun...
Selamün aleyküm...Teşekkür ederiz böyle güzel ve faydalı bir bilgiyi bizlerle paylaştığınız için..
Allah(c.c)'ya emanet olun inşallah...
ayy minik kapluşunmu vaar seniin.çok sevimli oluyolar.ama kışın uykuya yatıyomuş onlar.iyi işte bak kapluşun yanına bide kaktüs koy doğal ortam olur:a35:selametle rabbimize emanet ol ayşecim
yaklaşık 2 yıldır besliyorduk kaplumbağa ama kardeşim ilgileniyordu.
ben pek yaklaşamıyordum.
dedim birtane de ben bakayım. burda okuyorum (afyon)
oda arkadaşlarımda gelmedi daha
yalnız kalmayayım dedim.
kardeşime dedim bi tane de bana aldı.
yurt nerdeyse boş ve ben ilk gün yalnız kalınca ürktüm biraz.
kapı da bozuk sandım meger anahtarı degışmıs bana da soylemedıler.
geldıgımde acıktı kapı. gece MİNİK şey ses yapınca cok korktumm:a17:
meğer cam fanus küçük gelmiş ona. ertesi gün havuz aldım ona. bi öteki köşe bi beriki köşe koşturup durdu. dün gece de rahat uyudu:a34: ses yapmadı.
evet kışın uykuya yatıyorlar ama benimkinde oyle bişey yok :a01:
cok hareketli. cinsiyeti..E..
burda yurtta odamızda cok tedirgin oldum onun için. cunku huzursuz oldugunu hissettırıyordu, bı ara aglayacaktım ya:a17: bakamam sandım.
ama şimdi iyiyiz.bebeğim kuşum diyince hemen bakıyo kaldırıyo kafasını sudan cıkarıyo:a12:
ayy cok tatlı yaaa
bugun kaktüs sordum. ama almadım yaa. ogrenci olunca para verırken elı tıtrıyo ınsanın. yarın cesaretımı toplayıp alıcam![]()
Selamun Aleyküm
Sagolasin Abla Bilgilendirici bir paylasim olmus. Hicbir sey sebebsiz yaratilmamis!
Selamunaleyküm.
Paylaşım için ALLAH c.c razı olsun.bilginden nasiplendik hakkını helal et inşallah.
hadi ya cep telefonu çaldığında bi elime telefonu bi elime kaktüsü alırım artık![]()
la ilahe illallah muhameden rasulullah
bizi bilgilendirdigin icin saol kardesim emegine saglik .selam ve dua ile
s.a. ablacım;
gerçekten çok ilginçti..Allah razı olsun bizlerle paylaştığınız için..Rabbimizin yarattığı herşeyde muhakkak ki bir hikmet var..Allaha emanet olunuz ablacım dua ediniz![]()
Kaktus !
Bu dikenli bitkinin ne ise yaradigini ne icin yaratildigini bileniniz varmi ?
Yok tabi...
Unutmayin ki dunyadaki hersey bir amacla yaratilmistir.
Mesela kaktus!
Kaktus radyosyonu emmekte ve bu yuzden en buyuk nukleer santral yakinlarinda tonlarca kaktus bulunmakta.
Gunumuzde yapilan arastirmalar, bu bitkinin yaralarin iyilestirilmesinden radyasyonun mutajenik etkilerinin azaltilmasina,
artrit tedavisine yardimci olmaktan kansere karsi korunmaya kadar bircok alanda etkili oldugunu ortaya koyuyor...
Ayrica gecenlerde istanbulda bir banka subesi tam 250 adet kaktus siparisi verdi.
Ne icin?
Bilgisayarlarin yanina koymak icin.
Herkes evinde hatta her odada mutlaka kaktus bulundurmali .
Selamün aleyküm annem.. Hayırlı, bereketli günler olsun inşaAllah
Allahü Teala razı olsun paylaştığın için, çok istifadeli bir paylaşımdı..
İnşaAllah gündeme getirelim bunu ablacım. :a12:
Rabbime emanetiM. duamız ile inşaAllah..B)B)
Kaktus !
Bu dikenli bitkinin ne ise yaradigini ne icin yaratildigini bileniniz varmi ?
Yok tabi...
Unutmayin ki dunyadaki hersey bir amacla yaratilmistir.
Mesela kaktus!
Kaktus radyosyonu emmekte ve bu yuzden en buyuk nukleer santral yakinlarinda tonlarca kaktus bulunmakta.
Gunumuzde yapilan arastirmalar, bu bitkinin yaralarin iyilestirilmesinden radyasyonun mutajenik etkilerinin azaltilmasina,
artrit tedavisine yardimci olmaktan kansere karsi korunmaya kadar bircok alanda etkili oldugunu ortaya koyuyor...
Ayrica gecenlerde istanbulda bir banka subesi tam 250 adet kaktus siparisi verdi.
Ne icin?
Bilgisayarlarin yanina koymak icin.
Herkes evinde hatta her odada mutlaka kaktus bulundurmali .