Muhtazaf
Kayıtlı Kullanıcı
- Web Sitesi
- www.aydin-aydin.com
Buyrun orta şekerli kahve...
Allah razı olsun bu da güzel çikolatası yokmuydu
Buyrun orta şekerli kahve...
böyle bir insanmıyım derken ?? anlayamadım ama
hııı yok yok Allah razı olsun kahveyide içtik çayı da içtik vesselam nasıl bi mideyse elinize sağlık teşekkür ederiz efendimÇay demlemeye kalkıyordum kahveyi görünce vazgeçtim dediniz ya,
ilkten bi kahve istemiştiniz hani...
Bende diyorum ki ben öyle bir insan mıyım?
yani yapmıcak :
hııı yok yok Allah razı olsun kahveyide içtik çayı da içtik vesselam nasıl bi mideyse elinize sağlık teşekkür ederiz efendim
yaa
afiyet olsun :
rica ederiz ne demek
çeşmim elinden bi kahve içmeyeni baya oldu yap şöyle köpüklü bir kahvede karşılıklı içip özlem giderelim ah kuzum seni vaveylayı bütün kardeşlerimi çoookkkk özledim valla yine gözlerim doldu ağlayacam:A:A:A
çeşmim elinden bi kahve içmeyeni baya oldu yap şöyle köpüklü bir kahvede karşılıklı içip özlem giderelim ah kuzum seni vaveylayı bütün kardeşlerimi çoookkkk özledim valla yine gözlerim doldu ağlayacam:A:A:A
seni yaradana kurban olurum nuuruum ya nerelerdesin sen :/
bi haber yolla barii yaa
kuzuumm ya nerelerdesinn bizde seni özledikk dön bi an önce aramızaa :s
gelcem az kaldı be kuzu deme öyle valla içim bi tuhaf oldu bak yine aglıyom:a:a:a
yok kuzu bakamıyom anca fırsat buna1oyy.. nuruum.. yaa dönde gerisi önemli değil.. ben alcam hesabımı amaa
maile bakıyon mu?
yok kuzu bakamıyom anca fırsat buna1
ah be can az kaldı valla az kaldı döncemhepinizi çookk özledim ah bir bilseniz.:a
yokksa süprizz şeymii şeymiii evleniyonmu kuzuu bak evlenirsen çiçeğini atmak yerine konyaya bana yolla sonracıma ayakkabının en silinen kısmınada ismimi yaz asker yolu çabuk bitsin ne çıkarcıyım yaa
Sütlü kahve alabilirmiyim
Ben de orta şekerli bir kahve alabilir miyiiimm?