Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kafir Saldırıyor,Müslüman Seyretme.... (1 Kullanıcı)

ahmet-42

Kayıtlı Kullanıcı
Mürmüdük kardeşim ne güzel yazıyorsun ya sitede gezerken siz erastladım okuduklarınızı çok beğendim. Allah razı olsun sizlerden kardeşlerim. Zaten siteye kayıt olmam da en çok sen bir de erzurumli kardeş i okumuştum o etkili oldu. Okuduklarımdan sizlerin hiç de boş insanlar olmadığını anladım.
Saygılar....

mürmüdük

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
anadoluhaber.blogcu.com
fft28_mf718042.JPG

mürmüdük

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
anadoluhaber.blogcu.com
Mürmüdük kardeşim ne güzel yazıyorsun ya sitede gezerken siz erastladım okuduklarınızı çok beğendim. Allah razı olsun sizlerden kardeşlerim. Zaten siteye kayıt olmam da en çok sen bir de erzurumli kardeş i okumuştum o etkili oldu. Okuduklarımdan sizlerin hiç de boş insanlar olmadığını anladım.
Saygılar....
Kalp kalbe karşıdır gönüldaş..
Allahcc bizleri bir ve beraber eylesin...
Kişi sevdiğiyle beraberdir buyuruyor peygamberimiz,hem burda,hem ahirette...
İnşaALLAH...
Hoş geldiniz...
Rabbimize emanetsin...
O EN GÜZEL VEKİLDİR...
BESMELE...SELAM...DUA...

mürmüdük

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
anadoluhaber.blogcu.com
197279.jpg

KADDAFİ:Şehadet milyon kere daha iyidir

Libya lideri Muammer Kaddafi, tek seçeneklerinin bulunduğunu söyledi

Libya lideri Muammer Kaddafi, ''Tek seçeneğimiz var; vatanımızda ya öleceğiz ya da hayatta kalacağız'' dedi.

Kaddafi, başkent Trablus'a NATO'nun en ağır bombardımanlarından birinin gerçekleştirildiği bugün televizyondan beklenmedik bir şekilde sesli yaptığı açıklamada, ''Tek bir seçeneğimiz var; vatanımızda ya öleceğiz ya da hayatta kalacağız. Diz çökmeyeceğiz. Teslim olmayacağız. Ölüm hoş geldi safa geldi. Şehadet milyon kere daha iyidir'' dedi.

Libya lideri, yandaşlarına, NATO hava saldırılarında defalarca hedef alınan karargahı Bab ül Aziziye'ye akın etmeleri çağrısında da bulundu.

NATO AÇIKLAMA YAPTI:
Daha önce bombalanan bazı binaların yeniden hedef olduğu, bugünkü bombardımanlarda, üç idari bina ve elektrik jenaratörünün bulunduğu bir binanın imha edildiği ifade edildi.
Vurulan bir binanın enkazının yakınlarında, hedefini şaşırmış bir bombanın açtığı düşünülen, altı metre çapında ve iki metreden fazla derinlikte bir çukur görüldüğü kaydedildi.
Gazetecileri gezdiren yetkililerden biri, enkazın altında hala ceset bulunduğunu ve bu cesetleri çıkartamadıklarını söyledi.

suda

Kayıtlı Kullanıcı
paylaşımların çok güzel öseçtiğin konular ğüncel ALLAH razı olsun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt