selamün aleyküm
bu insanlar kendilerinden başkasını sevmeyen insanlar ,evladını seven gelinini yada damadınıda sever.
malesef bende kayın validemle sorun yaşıyorum 4.5 yıl evlilik 1.5 yılda nişanlılık yani 6 yıldır çekiyorum gelin gittigim gün kovuldum o evden sebebi aldıkları kıyafetler annemde kaldı diye (sanki annem giycek onları)bu altı yılda yaşadıklarım anlatmakla bitmez kadın cahil naparsın ?
Allah bunların kalplerini yumuşatsın .
eşim kimsesiz gibi geliyo çok üzülüyorum insan evladına bunu yaparmı? kayın validem diyorki" ben okuttum büyüttüm gelinlerim yiyor yaşıyor "
resmen rahatsız oluyor bizim huzurumuzdan ya insan evladı mutluysa ne isterki ?
biz ayrı oturuyoruz ama onlara her ziyarete gittigmizde bir kusurum aranıyor ,e bulunuyorda arayan bulur sonra başlıyor dedikodu .
her yolu denedik eşimle ,onlarla oturup konuştuk gene olmadı mesafe koymaya karar verdik bayramdan bayrama gidiyoruz şimdilik kızım onları seviyo asla kötülemiyorum bigün anlamaya başladıgında mutlaka farkedecek olanları.
gönderme konusuna gelince beni istemeyene çocugmu göndermem istiyolarsa bana saygı göstericekler gelsin evimde görsün ama asla göndermem bundan dolayıda günaha giriceni düşünmüyorum kardeşim..allah a emanet olun