Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kafayi Yiyecem Yanlişmi Yapiyorum (2 Kullanıcı)

nilgun

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum.
İYİLİĞE İYİLİK HERKESİN KARI,
KÖTÜLÜĞE İYİLİK ER KİŞİNİN... bence sen ER KİŞİ olarak kaL,
RABBİM YARDIMCIN OLSUN...buda senin sınavın bunu unutma..DUA ile a.e.o.

ÇOK SAĞOLUN KARDEŞİM İNŞALLAH BUDA BENİM SINAVIMDIR VE BAŞIM DİK PES ETMEDEN ÇIKARIM. ER KİŞİ OLURUM İNŞALLAH. BİRAZ DŞÜNDÜMDE ŞİMDİ AKLI ERMİYOR O YÜZDEN GÖNDERECEM AMA BÜYÜYÜNCE ZATEN BANA YAPTILARINI MUHAKKAK ÖĞRENECEK O ZAMAN EMİNİM KENDİ GİTMEK İSEMEYECEK. RABBİME EMANET OLUN.

nilgun

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm
bu insanlar kendilerinden başkasını sevmeyen insanlar ,evladını seven gelinini yada damadınıda sever.
malesef bende kayın validemle sorun yaşıyorum 4.5 yıl evlilik 1.5 yılda nişanlılık yani 6 yıldır çekiyorum gelin gittigim gün kovuldum o evden sebebi aldıkları kıyafetler annemde kaldı diye (sanki annem giycek onları)bu altı yılda yaşadıklarım anlatmakla bitmez kadın cahil naparsın ?
Allah bunların kalplerini yumuşatsın .

eşim kimsesiz gibi geliyo çok üzülüyorum insan evladına bunu yaparmı? kayın validem diyorki" ben okuttum büyüttüm gelinlerim yiyor yaşıyor "

resmen rahatsız oluyor bizim huzurumuzdan ya insan evladı mutluysa ne isterki ?
biz ayrı oturuyoruz ama onlara her ziyarete gittigmizde bir kusurum aranıyor ,e bulunuyorda arayan bulur sonra başlıyor dedikodu .
her yolu denedik eşimle ,onlarla oturup konuştuk gene olmadı mesafe koymaya karar verdik bayramdan bayrama gidiyoruz şimdilik kızım onları seviyo asla kötülemiyorum bigün anlamaya başladıgında mutlaka farkedecek olanları.
gönderme konusuna gelince beni istemeyene çocugmu göndermem istiyolarsa bana saygı göstericekler gelsin evimde görsün ama asla göndermem bundan dolayıda günaha giriceni düşünmüyorum kardeşim..allah a emanet olun

CANIM KERDEŞİM BENİM ÇOK ÜZÜLDÜM SENİN DURUMUNADA ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN. ALLAHA ŞÜKREDİYORUMKİ EŞİM ONLARIN AKLINA UYUPTA HUZURSUZLUK KAVGA ÇIKARMIYOR. BEN BİLİYORUM HERKESİ SEN CEVAP VERME DİYO. BENİM YERİME O KONUŞUYOR BU DURUMDA ONLARI İYİCE DELİ EDİYOR. ALLAHIM BUNLAR NASIL BİR AİLE BAZEN NERDEN DÜŞÜM DİYORUM AMA SONRADA İSYAN ETME BETERİN BETERİ VAR DİYORUM. AMA KARDEŞİM İNAN CANIMDAN BEZDİRDİLER. 1 SNE BERABER OTURDUM. İNAN HERGÜN AĞLADIM EŞYALARIMIN YANINDAYDIM AMA ONLAR BENİ O ZMAN KURTARMADI. ŞİMDİ BAŞKALARININ VERDİĞİ EŞYALARLA OTURUYORUM AMA ÇOK ŞÜKÜR HUZURLUYM ARTIK DAHA AZ AĞLIYORUM. O YÜZDEN KIZIMI KENDİ HALİNE BIRAKACAM EĞER BEN ONU İYİ BİR EVLAT OLARAK EĞİTİRSEM ANNESİNE YAPILAN HAKSIZLIKLARA KARŞI KENDİ İSTEMEZ GİTMEYİ. ONU NE KADAR YASAKLARSAM O KADAR İLGİSİNİ ÇEKER DİYE DÜŞÜNÜYORUM. BELKİ YANLIŞ BİR YOLDAYIM AMA NAPAYIM. O EŞYALAR SADAKAM OLSUN BEN ONLARIN BORCUNU ÖDEMEK İÇİN 8 AY HAMİLE OLARAK İŞE GİTMİŞTİM ALLAH NASL İSTİYOSA ÖYLE YAPSIN. BANA DÜŞÜNDÜKLERİNİDE İYİDE OLSA KÖTÜDE OLSA YOLUNA KOYSUN. ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM. KUSURA BAKMA ÇOK DOLUYUM ANLATMAKLA BİTMEZ. KAFANI ŞİŞİRDİM.

nilgun

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardeşim bence gönderme nasıl bir soygunculuktur bu böyle Allah Allah rabbim hidayet versin.ayıp ya yaşını başını almış iki dünya malını evine bastırıyor nasıl verir hesabını bilmem bence gönderme yavrununda beynini yıkarlşar yok burda kal derler yok başka birşey derler aklını kullan kardeşim.Allah c.c. emanet ol rabbim onlara hidayet versin sanada yardımcı olsun rabbim fikir firaset ihsan eylesin..

ÇOK SAĞOL BENİM İÇİN SENDE SİNİRLENDİM BAK BAŞKASININ BAŞINA GELMESİ BİLE İNSANIN CANINI SIKIYORKİ BEN BUNLARI YAŞIYORUM. AMA ALLAHA ŞÜKÜR GÖRÜŞMÜYORUM ONLARLA DEDİĞİM GİBİ ARADA BİR EŞİMİ ARAYIP KIZIMI İSTİYOLAR ABLASI KIZIM 1,5 YAŞINDA VE ŞU AN KENDİ ANNEM BAKIYOR KIZIMIN KAFASINI YIKAMAK İÇİN DAHA ÇOK KÜÇÜK VE ONLARIN İLK TORUNU O YÜZDEN ZATEN ONA DÜŞKÜNLER. SANMIYORUM NAPARSA YAPSIN HİÇ BİR EVLAT ANASINDAN GEÇEMEZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM. KIZIMA ÖYLE DERSE BÜYÜYÜNCEDE İNŞALLAH KENDİ GİTMEK İSTEMEZ. SOYGUNCULAR YAŞINI ALMIŞ BAŞINI ALAMAMIŞ İNSANLAR BENİ BULDU. DÜŞÜNCENE SAYGIM SONSUZ. TEŞEKKÜR EDERİM ALLAHA EMANET OL.

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
CANIM KERDEŞİM BENİM ÇOK ÜZÜLDÜM SENİN DURUMUNADA ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN. ALLAHA ŞÜKREDİYORUMKİ EŞİM ONLARIN AKLINA UYUPTA HUZURSUZLUK KAVGA ÇIKARMIYOR. BEN BİLİYORUM HERKESİ SEN CEVAP VERME DİYO. BENİM YERİME O KONUŞUYOR BU DURUMDA ONLARI İYİCE DELİ EDİYOR. ALLAHIM BUNLAR NASIL BİR AİLE BAZEN NERDEN DÜŞÜM DİYORUM AMA SONRADA İSYAN ETME BETERİN BETERİ VAR DİYORUM. AMA KARDEŞİM İNAN CANIMDAN BEZDİRDİLER. 1 SNE BERABER OTURDUM. İNAN HERGÜN AĞLADIM EŞYALARIMIN YANINDAYDIM AMA ONLAR BENİ O ZMAN KURTARMADI. ŞİMDİ BAŞKALARININ VERDİĞİ EŞYALARLA OTURUYORUM AMA ÇOK ŞÜKÜR HUZURLUYM ARTIK DAHA AZ AĞLIYORUM. O YÜZDEN KIZIMI KENDİ HALİNE BIRAKACAM EĞER BEN ONU İYİ BİR EVLAT OLARAK EĞİTİRSEM ANNESİNE YAPILAN HAKSIZLIKLARA KARŞI KENDİ İSTEMEZ GİTMEYİ. ONU NE KADAR YASAKLARSAM O KADAR İLGİSİNİ ÇEKER DİYE DÜŞÜNÜYORUM. BELKİ YANLIŞ BİR YOLDAYIM AMA NAPAYIM. O EŞYALAR SADAKAM OLSUN BEN ONLARIN BORCUNU ÖDEMEK İÇİN 8 AY HAMİLE OLARAK İŞE GİTMİŞTİM ALLAH NASL İSTİYOSA ÖYLE YAPSIN. BANA DÜŞÜNDÜKLERİNİDE İYİDE OLSA KÖTÜDE OLSA YOLUNA KOYSUN. ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM. KUSURA BAKMA ÇOK DOLUYUM ANLATMAKLA BİTMEZ. KAFANI ŞİŞİRDİM.

estafirullah kardeşim kafamı şişirmek ne demek seni çok iyi anlıyorum kızın gitmek isteyene kadar gönderme bence o isterse tabi gitsin ama onun senin çocugun oldugnu kabul etmeleri ve enazından onun hatrına sana insan gibi davranmaları adına gönderme,onu istiyolarsa görmek istiyolarsa onlar gelsin bence.

benim kızım 3.5 yaşında ama maşallah çok akıllı köye gidiyoduk benim anneme

kızım_anne babannememi gidiyozdedi
ben-hayır dedim
kızım -neden anne babnnem beni sevmiyomu dedi
ben -hayır kızım seni seviyo dedim
kızım-o zaman neden gitmiyoruz dedi
ben-babannen beni sevmiyo ama seni seviyo dedim
kızım-anne sensiz biyere gitmemki ben dedi

selametle kal karar senin :H

nilgun

Kayıtlı Kullanıcı
Teşekkür Ederim Canim Bakalim Ben çok Kararsiz Bir Insanim Herkesin Dediğini Düşünecem Belki Birinde Gönderir Birinde Göndermem. Allah Razi Olsun Kardeşim Yavrunu Size Bağişlasin Uzun ömürler Güzel Ahlak Iman Versin. Selametle

KERAY

Kayıtlı Kullanıcı
iyide tek kayınvalidenizdemi sorun var belki sizde bunlara sebep verdiniz hiç düşündünüz mü ?Çünkü hiçbirşey tek taraflı değildir hoş bunlara sebep versenizde kayınvalideniz yinede böyle davranmaması gerekir.Yinede bedua etmeyin Allh ıslah eylesin

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
Bence kızını kesinlikle ve kesinlikle gönder ama belli aralıklarla.sık sık değil.huyunun değiştiğini gördüğün an kızını uzun aralıklara gönder.göndereceğin zamanı sen belirle onlar değil ama gönder.büyüklük sende kalsın.ben 3yıl kayınvalidemin kapısını açmadım ama hiçbirzamanda bunu çocuğuma yansıtmadım.sonradan zaten çocuk birtakım şeyleri anlıyor.ama sen sana kötülük yapana aynı şekilde karşılık verme.ozaman onlardan hiçbir farkımız olmaz.rabbime emanet ol.

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
iyide tek kayınvalidenizdemi sorun var belki sizde bunlara sebep verdiniz hiç düşündünüz mü ?Çünkü hiçbirşey tek taraflı değildir hoş bunlara sebep versenizde kayınvalideniz yinede böyle davranmaması gerekir.Yinede bedua etmeyin Allh ıslah eylesin
bak güzel kardeşim sorun ne olursa olsun kimsenin kimseye hakaret etme hakkı yoktur.bu kişi eşinin ailesi bile olsa .sanırım herşeyden önce iyi insan güzel ahlaklı olmak gerek öyle değilmi.beddua olayına gelince katılıyorum size bencede hoş değil.

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
çok zor bi durum RABBIM yar ve yardimciniz olsun insallah .... rabbim herkese annesi gibi anlayisli kayinvalideler nasip etsin insallah.. yanliz bu anlayis karsilikli olmali bence sizde onlara torununu gonderin sonunda yanlis yaptiklarini onun yani torunlarinin sayesinde anlayacaklar selam ve dua ile...

nilgun

Kayıtlı Kullanıcı
Hepinizden Allah Razi Olsun. Evet Bende çok Düşündüm Kendimde Hata Aradim Hatalarimi Buldum özür Diledim Bidaha Olmaz Dedim. Ve O Bidaha Asla Olmadi. Ebru Ablamin Da Dediği Gibi Kimin Kime Hakaret Etmeye Hakki Var. Bunlar Hiç Basit Hakaretler Değildi Kardeşim Dilimin Bile Gitmediği Hakaretlerdi. Ben Yinede Sustum. Aileme Göndermedi 1 Sen Gizli Olarak Gördüm. Bumu Insanlik çiktim Kendi Kiyafetlerimi Bile Vermeyecek Kadar Ne Kötülük Yapmişimki. Onun Derdi Kardeşinin Kizini Almakta Kocama Ama Olmadi Hala Akli Onda. Biz Eşimle Severek Evlendik. Sevdim Diye Beni Basit Gördüler. A.e.o.

leyla_serdar

Kayıtlı Kullanıcı
estafirullah kardeşim kafamı şişirmek ne demek seni çok iyi anlıyorum kızın gitmek isteyene kadar gönderme bence o isterse tabi gitsin ama onun senin çocugun oldugnu kabul etmeleri ve enazından onun hatrına sana insan gibi davranmaları adına gönderme,onu istiyolarsa görmek istiyolarsa onlar gelsin bence.

benim kızım 3.5 yaşında ama maşallah çok akıllı köye gidiyoduk benim anneme

kızım_anne babannememi gidiyozdedi
ben-hayır dedim
kızım -neden anne babnnem beni sevmiyomu dedi
ben -hayır kızım seni seviyo dedim
kızım-o zaman neden gitmiyoruz dedi
ben-babannen beni sevmiyo ama seni seviyo dedim
kızım-anne sensiz biyere gitmemki ben dedi

selametle kal karar senin :H

selamun aleykum , yazinizi okudugumda hem üzüldüm hem sevindim ama oyle masum yürekli bir meleginiz var ki o büyük bir mutluluktur, kalbinizdeki umidi asla silmeyiniz insallah allah (cc) sabir güçünüzü eksik etmez, rabbim (cc) yuvaniza saglik huzurlu ömürler nasib etsin. AMiN

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum , yazinizi okudugumda hem üzüldüm hem sevindim ama oyle masum yürekli bir meleginiz var ki o büyük bir mutluluktur, kalbinizdeki umidi asla silmeyiniz insallah allah (cc) sabir güçünüzü eksik etmez, rabbim (cc) yuvaniza saglik huzurlu ömürler nasib etsin. AMiN

aleyküm selam kardeşim

çok şükürki onlar beni kötüledikçe eşim bana daha fazla sahip çıktı ama "ha eşim benim tarafımda yaşasın ben kazandım" gibi hiç bir zaman düşünmedim çünkü eşimin nasıl üzüldügnü görüyorum ben babımı 8 yıl önce kaybettim bu yüzden bazen onun yoklugu için agladıgımda eşim "seninki öldüde yok ama benimkiler hayatta oldugu halde yok " diyor ..ben onun adına üzülüyorum

4yıl sıksık küskünlüklerimiz oldu eşimin ailesiyle hep affettim bu defa affetmek istemiyorum ben çabuk unutan bir insanım affettigim zaman herşeyi unutuyorum yüzüme olan( benim fark etmedigim) sahte gülümsemelere kapılıyorum ben samimi ve rahat davranmaya başladıgım zaman bi eksigimi bulup ya yüzüme ,ya eşime ,ya arkadan başlıyo dedi kodu her seferinde oluyo artık yüzlerine bakmak istemiyorum artık Allah hayırlısını versin selametle:H

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt