Selamün Aleyküm Kardeşlerim Size Danişmak Istediğim Bir Sorunum Var. Ben 3 Senelik Evliyim 1,5 Yaşinda Bir Kizim Var. Eşim Evlendiğimizin Ilk Senesi Arkadaşlarina Uyup Ondan Bundan Borç Almiş. Mağazalara Borç Yapmişti. Arakadaşlari Yüz çevirince Bize Kaldi. Ve Ben Tekrar 4 Aylik Kizimi Kaynanama Birakip çalişmak Zorunda Kaldim. Evlerimiz Uzak Olduğu Içinde Beraber Yaşadik 1 Sene Ama Sürekli Kavga Gürültü. Bana Ağiza Alinmayacak Hakaretler Ettiler Aileme Göndermediler. Eşimin Borçlarindan Beni Sorumlu Tuttular. Sabir Sabir Dedim Olmadi. Ayrilmak Istedik Bizi Kovdular Kötü Bir Ev Tuttuk Eşyalarimizi Vermediler. şimdi Hala Ben Milletin Verdiği Eski Eşyalarla Oturuyorum Onlar Benim Gelinlik Eşyalarimda Oturuyolar. Ve çeyizlerimi Bile Vermediler. Ailemi Engelliyorum Almalari Için çünkü Allah Korkusu Bilmeyen Iinsan Onlar Herşeyi Yapabilirler. Oğullari Bile Gitmek Istemiyor. Ama Sürekli Torunlarni Görmek Için Eşimi Arayip Kizi Getir Diyolar. Bir Kaç Kez Gönderdim Hala Tavirlari Değişmedi Bana Düşmanlar şimdide 2 Aydir Göndermiorum. Sizce Yanlişmi Yapiyorum. Nolur Yardimci Olun. Beni Istemeyenlerle Benim Kizimin Ne Işi Olur. Ama Eşime Karişmiyorum Git Diyorum Ama Kendi Gitmiyor. Onun Gitmemesini Bile Sen Göndermiyosun Diye Bana Bağliyolar. Allah Görüyor. Dünyalik Mali Bana Koz Kullandi Huzurlu Oturamasin Orda. Ama üzüntüm Kendi Oğlunuda Kaybediyor Bu Davranişlarla. Sizce Kizimi Arada Bir De Olsa Göndermem Lazimmi Yoksa Bu Yaptiğimla Günahami Giriyorum. Allah Hepinizdn Razi Olsun.