Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kafamda saç kalmadı kel olcam :( (7 Kullanıcı)

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm arkadaşlar saç dökülmesine karşı bir bilgisi olan varmı. Benim ve eşimin saçları cok dökülüyor. özellikle de eşimin.. Erkeklerin saçı kısa diye hemen belli oluyor artık saçlarının dipleri rahatlıkla görünüyor ve parlıyor. Bu beni cok üzüyor ama ona belli etmek istemiyorum. Bitkisel yada şampuan acısından tavsiyelerinize ihtiyaçım var...
Selam ve dua ile

:a32:

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim.eşiniz bilemem ama kadınlarda saç dökülmesi çok görülen bişey değil.size troid testi yaptırmanızı tavsiye ediyorum.çok önemli bir belirti olabilir bu saç dökülmesi.selametle

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
sağolasın arkadaşım bende bende süt hormonu fazla cıktı zaten belki ondan olabilir teşekkürler

bm-7884

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam..saç dökülmesi benim içinde bir sorun bı tanıdıgım eczanelerde satılan bıoxınden almış 4aydır kullanıyomus çok faydasını gormus yenı sacları cıkmaya başlamıs diplerden acık olan yerlerı kapanmaya baslamıs bende denıyecegım ama 8ayda etkısını gosterıyomus.paylaşmak ıstedım bır fıkır olarak selametle kalın....

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm..
Eğer ırsi bir durum söz konusu ise eşinizin tedavisi zor.. Ama farklı bir durum söz konusu ise çeşitli bitkisel çözümler olduğunu duymuştum.. Tavsiye üzerine gidilebilecek bir bitkisel ilaçlar uzmanı inşallah yardımcı olabilir. Ama kellik belli bir yaştan sonra da normal görülmeli ve hoş karşılanmalı diye düşünüyorum.. Siz problem yaparsanız eşiniz de sorun yapmaya başlar.. İnşallah en kısa sürede Allah celle celalüh şifasını nasip eder..

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam..saç dökülmesi benim içinde bir sorun bı tanıdıgım eczanelerde satılan bıoxınden almış 4aydır kullanıyomus çok faydasını gormus yenı sacları cıkmaya başlamıs diplerden acık olan yerlerı kapanmaya baslamıs bende denıyecegım ama 8ayda etkısını gosterıyomus.paylaşmak ıstedım bır fıkır olarak selametle kalın....

Selamün Aleyküm..
Eğer ırsi bir durum söz konusu ise eşinizin tedavisi zor.. Ama farklı bir durum söz konusu ise çeşitli bitkisel çözümler olduğunu duymuştum.. Tavsiye üzerine gidilebilecek bir bitkisel ilaçlar uzmanı inşallah yardımcı olabilir. Ama kellik belli bir yaştan sonra da normal görülmeli ve hoş karşılanmalı diye düşünüyorum.. Siz problem yaparsanız eşiniz de sorun yapmaya başlar.. İnşallah en kısa sürede Allah celle celalüh şifasını nasip eder..

sağolun arkadaşlar pek ırsı değil sularımız cook kirecli belki ondandır diye düşünüyorum bende bioksin ni düşündüm ama oda cok pahalı diyorlar sürekli kullanabilirmiyiz bilmiyorum ama önümüzdeki ay almayı düşünüyorum işallah faydası olur ben kendi saç dökülmemi değilde eşiminkine canım sıkılıyor genç yaşta kel olacak sanki 29 yaşında eşim önerileriniz için teşekkürler..:a03:

Peçeli-Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm abi babamında aynı sorunu vardı 1-2 bitkisel şampuan denedi olmadı en sonunda BIOXCIN adlı bir şampuan kullandı şimdi bir sorunu yok elhamdülilallah...

Kaan Erdem

Yönetici
Aleykümselam değerli kardeşimiz;

Öncelikle ALLAH celle celaluh şifa ihsan eylesin.Çokta kafaya takılacak bir konu olmasa gerek,mühim olan ruhumuzdan,benliğimizden ve insanlığımızdan kısacası kulluk ve ümmetlik şurumuzdan maneviyatımızdan,inancımızdan,iman,islam ve ihsanımız dökülmesin.

Buradaki sıkıntınızı dile getirmeniz ve paylaşmanız güzel ama sıkıntınıza ehli olmayan kişilerden çözüm aramanız doğru değil işin sadece tıbben boyutuna bakar isek herkesin bünyesi farklı ve bunyelere uygulanacak tedaviler farklıdır.Başkasına faydalı olan size faydasız olabilir.Burada ki size tavsiye edilen bilgiler zararsız görünsede uyguladıgınızda belkide dönüşü olmayacak sıkıntılarıda beraberinde getirecektir / getirebilir.

Siz zaten bunun farkında olan bir kardeşimizsiniz.Sizin ve konunuzun vesilesi ile bir kaç açıklamada bulunmak istedik.Bu konu hakkında en kısa zamanda inşaALLAH hayırlı ve güzel haberlerinizi alırız.

Selam ve yürekten samimi dualarımla selametle kalınız kardeşim.

gülsengül

Kayıtlı Kullanıcı
aleykümselam Rabbim acil şifalar versin inşaallah..

saç dökülmesinin nedenleri çok fazladır ..öncelikle sebebi araştırıp bulmak lazım tedavide ona göre uygun olan seçilir...
eşinizin durumu ırsi ise tedavisi pek mümkün olmuyor sanırım...Allah yardımcınız olsun..

selam ve dua ile kalın...

GEVHER

Yönetici
selamünaleyküm ...

Öncelikle size ve eşinize geçiş olsun diyorum.

Kaan kardeşimizin de belirttiği gibi burada verilen tavsiyeler ( Allah C.C muhafaza etsin ) sizin daha da zor durumda kalmanıza neden olabilir.

Öncelikle bir uzman doktora danışarak saç dökülmenizin nedenlerini araştırabilirsiniz.
( Saç dökülmesinin en önemli nedenleri hormonal rahatsızlıklar ve özellikle çinko eksikliğidir. )

Doktorunuzun yönlendirmesini uygularken bir yandan da İbrahim Adnan Saraçoğlu ' nun sitesini ziyaret ederek tedavinize takviye olacak kürlerden de yararlanabilirsiniz.
Bu sitede verilen bütün kürler bilimsel araştırmalar ve deneyler sonucu elde edilmiştir.Ve yan etkiler ya da varsa uyarılar özellikle belirtilmektedir.Gönül rahatlığıyla uygulayabilirsiniz.

Tekrar geçmiş olsun.Rabbimiz en güzel şekilde şifanızı versin.

Allah C.C ' e emanet olun.

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm abi babamında aynı sorunu vardı 1-2 bitkisel şampuan denedi olmadı en sonunda BIOXCIN adlı bir şampuan kullandı şimdi bir sorunu yok elhamdülilallah...

TEŞEKKÜRLER TAVSİYENİZ İÇİN BEN 24 YAŞINDA BİR ANNEYİM :a26:

TEKRAR TEŞEKKÜR EDECEM DEDİĞİNİZ ŞAMPUAN GENELDE HER SACA UYGUN DİYORLAR DENEYECEM SAĞOLUN

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı

Aleykümselam değerli kardeşimiz;

Öncelikle ALLAH celle celaluh şifa ihsan eylesin.Çokta kafaya takılacak bir konu olmasa gerek,mühim olan ruhumuzdan,benliğimizden ve insanlığımızdan kısacası kulluk ve ümmetlik şurumuzdan maneviyatımızdan,inancımızdan,iman,islam ve ihsanımız dökülmesin.

Buradaki sıkıntınızı dile getirmeniz ve paylaşmanız güzel ama sıkıntınıza ehli olmayan kişilerden çözüm aramanız doğru değil işin sadece tıbben boyutuna bakar isek herkesin bünyesi farklı ve bunyelere uygulanacak tedaviler farklıdır.Başkasına faydalı olan size faydasız olabilir.Burada ki size tavsiye edilen bilgiler zararsız görünsede uyguladıgınızda belkide dönüşü olmayacak sıkıntılarıda beraberinde getirecektir / getirebilir.

Siz zaten bunun farkında olan bir kardeşimizsiniz.Sizin ve konunuzun vesilesi ile bir kaç açıklamada bulunmak istedik.Bu konu hakkında en kısa zamanda inşaALLAH hayırlı ve güzel haberlerinizi alırız.

Selam ve yürekten samimi dualarımla selametle kalınız kardeşim.

aleykümselam Rabbim acil şifalar versin inşaallah..

saç dökülmesinin nedenleri çok fazladır ..öncelikle sebebi araştırıp bulmak lazım tedavide ona göre uygun olan seçilir...
eşinizin durumu ırsi ise tedavisi pek mümkün olmuyor sanırım...Allah yardımcınız olsun..

selam ve dua ile kalın...

KAAN ABİ VE GÜLSENGÜL KARDEŞİM ALLAH SİZLERDEN VE HEPİMİZDEN RAZI OLSUN BEN BU KONUYU AÇTIM SONRA DÜŞÜNDÜMKÜ GERCEKTEN FARKLI NEDENLER OLABİLİR BİRİNİN KULLANDIĞI BİR İLAÇ BELKİ BAŞKASINA ZARAR VEREBİLİR... BEN EŞİME DİREK OLARAK HADİ DOKTORA GİDELİM BAK SAÇLARIN DÖKÜLÜYOR DESEM BELKİ BANA İNCİNİR DİYE DÜŞÜNDÜM KENDİ SACLARIMDA ONUNKİ KADAR OLMASA DÖKÜLÜYOR SİZLERİN TAVSİYESİNİ SANKİ KENDİM UYGULUYOR GİBİ ONADA TAVSİYE EDECEKTİM. AMA ŞİMDİ BİR YOLUNU BULUP BİR CİLT DOKTORUNA GİDECEM CÜNKÜ EŞİMDE ŞİMDİ AKLIMA GELDİ VUCUDUNDA MEVSİMSEL MANTAR CIKIYOR COK HAFİF YUVARLAK BEYAZ LEKELER CIKIYOR YANİ. BELKİ BUNUNLA ALAKALI OLABİLİR TAVSİYELERİNİZ İÇİN COK TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE :a32:

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm ...

öncelikle size ve eşinize geçiş olsun diyorum.

Kaan kardeşimizin de belirttiği gibi burada verilen tavsiyeler ( allah c.c muhafaza etsin ) sizin daha da zor durumda kalmanıza neden olabilir.

öncelikle bir uzman doktora danışarak saç dökülmenizin nedenlerini araştırabilirsiniz.
( saç dökülmesinin en önemli nedenleri hormonal rahatsızlıklar ve özellikle çinko eksikliğidir. )

doktorunuzun yönlendirmesini uygularken bir yandan da ibrahim adnan saraçoğlu ' nun sitesini ziyaret ederek tedavinize takviye olacak kürlerden de yararlanabilirsiniz.
Bu sitede verilen bütün kürler bilimsel araştırmalar ve deneyler sonucu elde edilmiştir.ve yan etkiler ya da varsa uyarılar özellikle belirtilmektedir.gönül rahatlığıyla uygulayabilirsiniz.

Tekrar geçmiş olsun.rabbimiz en güzel şekilde şifanızı versin.

Allah c.c ' e emanet olun.

allah razı olsun kardeşim dediğiniz yere bakacam sağolun. Ama sanırım en başta bir doktora gitsem iyi olacak ben giderim de eşime nasıl gel diyecem şimdi onu düşünüyorum rabbim yardım eder işallah allah razı olsun

Kaan Erdem

Yönetici
Edeplice ve bir hanıma yakışır cevap,üslupla ikazımıza verdiğiniz karşılıktan dolayı ALLAH celle celaluh razı olsun ve teşekkür ederim kardeşim.

İnşaALLAH hayırlı ve güzel haberlerinizide bu konu hakkında alırız.Selam ve yürekten samimi dualarımla selametle kalınız kardeşim.Hayırlı ve bereketli günler dilerim tekrardan mevla şifa versin size ve cümlesine / cümlemize.

KAAN ABİ VE GÜLSENGÜL KARDEŞİM ALLAH SİZLERDEN VE HEPİMİZDEN RAZI OLSUN BEN BU KONUYU AÇTIM SONRA DÜŞÜNDÜMKÜ GERCEKTEN FARKLI NEDENLER OLABİLİR BİRİNİN KULLANDIĞI BİR İLAÇ BELKİ BAŞKASINA ZARAR VEREBİLİR... BEN EŞİME DİREK OLARAK HADİ DOKTORA GİDELİM BAK SAÇLARIN DÖKÜLÜYOR DESEM BELKİ BANA İNCİNİR DİYE DÜŞÜNDÜM KENDİ SACLARIMDA ONUNKİ KADAR OLMASA DÖKÜLÜYOR SİZLERİN TAVSİYESİNİ SANKİ KENDİM UYGULUYOR GİBİ ONADA TAVSİYE EDECEKTİM. AMA ŞİMDİ BİR YOLUNU BULUP BİR CİLT DOKTORUNA GİDECEM CÜNKÜ EŞİMDE ŞİMDİ AKLIMA GELDİ VUCUDUNDA MEVSİMSEL MANTAR CIKIYOR COK HAFİF YUVARLAK BEYAZ LEKELER CIKIYOR YANİ. BELKİ BUNUNLA ALAKALI OLABİLİR TAVSİYELERİNİZ İÇİN COK TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE :a32:

#fani_dünya#

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim öncelikle geçmiş olsun bu sorun özellikle biz erkeklerin sorunu zaten sizde kendinizden çok eşiniz için yardım istemişsiniz..

şimdi benim kullanıp fayda gördüğüm bitkisel yagları yazacam inşAllah kullanır ve fayda görürsünüz..

1-Ceviz Yağı
2-Sarımsak Yağı
3-Tatlı Badem Yağı
4-Çam Yağı
5-Isırgan Yağı

bu 5 yag karşımını her gece kullanacaksınız..
toplam 21 gece 21 günün sonunda yeni tüylerin çıkacagını göreceksiniz..

kullanım şekline gelince:
-her bir yagdan 2 çay kaşıgı alıp bir ufak kapta karıştırınız ve saç diplerine masaj yaparak yediriniz ama kafanın her tarafına değil zaten erkeğin arka saçı hiç dökülmez ön tarafın ortalarına dogru yaparsanız veya hangi bölge çok dökülmüşse oraya sürerseniz inşAllah faydasını göreceksinizdir.ve bu karışımı sürdükten sonra bir boneyi kafanıza geçirip uyuyabilirsiniz.
-sabahleyin kalktıgınız zeytin yaglı sabunla başınızı iki defa durulamanız yeterlidir.
-ayrıca Sarımsak yagının genelde kokusu agırdır evli oldugunuzdan çok rahatsız verici olabilir ama Sarımsak yagının kokusuz olanları varmış bulabilirseniz onu tavsiye ederim..

bu saç dökülmesi için verdiğim reçete benim reçetem değildir..
-Türkiyece ve Avrupaca tanınan ünlü Bitki Profesörü Ahmet MARANKi'nin reçetesidir..

Ben faydasını gördüm herkese tavsiye ederim..

Allah'a emanet olunuz..

vesselam...

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
Edeplice ve bir hanıma yakışır cevap,üslupla ikazımıza verdiğiniz karşılıktan dolayı ALLAH celle celaluh razı olsun ve teşekkür ederim kardeşim.

İnşaALLAH hayırlı ve güzel haberlerinizide bu konu hakkında alırız.Selam ve yürekten samimi dualarımla selametle kalınız kardeşim.Hayırlı ve bereketli günler dilerim tekrardan mevla şifa versin size ve cümlesine / cümlemize.

SAĞOLUN BİR NETİCE ALIRSAM SİZE BİLDİRECEM SELAM VE DUA İLE KALIN :a12:

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
[sıze="3"]kardeşim öncelikle geçmiş olsun bu sorun özellikle biz erkeklerin sorunu zaten sizde kendinizden çok eşiniz için yardım istemişsiniz..

şimdi benim kullanıp fayda gördüğüm bitkisel yagları yazacam inşallah kullanır ve fayda görürsünüz..

1-ceviz yağı
2-sarımsak yağı
3-tatlı badem yağı
4-çam yağı
5-ısırgan yağı

bu 5 yag karşımını her gece kullanacaksınız..
Toplam 21 gece 21 günün sonunda yeni tüylerin çıkacagını göreceksiniz..

kullanım şekline gelince:
-her bir yagdan 2 çay kaşıgı alıp bir ufak kapta karıştırınız ve saç diplerine masaj yaparak yediriniz ama kafanın her tarafına değil zaten erkeğin arka saçı hiç dökülmez ön tarafın ortalarına dogru yaparsanız veya hangi bölge çok dökülmüşse oraya sürerseniz inşallah faydasını göreceksinizdir.ve bu karışımı sürdükten sonra bir boneyi kafanıza geçirip uyuyabilirsiniz.
-sabahleyin kalktıgınız zeytin yaglı sabunla başınızı iki defa durulamanız yeterlidir.
-ayrıca sarımsak yagının genelde kokusu agırdır evli oldugunuzdan çok rahatsız verici olabilir ama sarımsak yagının kokusuz olanları varmış bulabilirseniz onu tavsiye ederim..

Bu saç dökülmesi için verdiğim reçete benim reçetem değildir..
-türkiyece ve avrupaca tanınan ünlü bitki profesörü ahmet maranki'nin reçetesidir..

Ben faydasını gördüm herkese tavsiye ederim..

allah'a emanet olunuz..

vesselam...
[/sıze]

cok sağol allah razı olsun kardeşim bu yaralı bilgilerin için teşekkürler selam ve dua ile

gülsengül

Kayıtlı Kullanıcı
Ben teşekkür ederim kardeşim inşaallah kısa zamanda sebebi anlaşılır ve bir an önce tedavisine başlanır temennimiz bundan yana ,iyi haberlerinizi bekleyeceğiz...
Tekrar acil şifalar dilerim Rabbim yardımcınız olsun...selametle kalın...

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
bioxcin şampuan öneririm benim işime yaradı ama uzun süre kullanmanız gerekli.8-9 ay gibi bir süre.selametle...

Ben teşekkür ederim kardeşim inşaallah kısa zamanda sebebi anlaşılır ve bir an önce tedavisine başlanır temennimiz bundan yana ,iyi haberlerinizi bekleyeceğiz...
Tekrar acil şifalar dilerim Rabbim yardımcınız olsun...selametle kalın...

cook teşekkür aederim arkadaşlar ALLAH C.C. RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE KALIN :a16:

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt