Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kadının Er Meydanı Neresidir. (1 Kullanıcı)

Kaan Erdem

Yönetici
RE: Kadının Er Meydanı Neresidir.

ALEYKÜMSELAM KARDEŞİM ALLAH CC EMANET OLÖSELAM VE DUA İLE SELAMETLE (bu dedğiniz okunuyu ilgili yerlerden araştıracağım.açıkçası doğruluğu olabilir.)

Nevin_1982 yazdı:
sa kardeşim çok güzel bir paylaşım cidden.Şu zamanda en önemli hazine kadınlar için namusları bencede.Özellikle üniversite gençliğinin durumu içler acısı.Bunların içinde kendi arkadaşlarım bile var...

Daha önceden forum olarakta açtım.Ama kapatıldı.Genede söylemek istiyorum.Dayı yeğen birlikte olmuşlardıya.Evlenmek istiyolarmış hatta.Bunu anlatan mahmut efendinin cemaatinde yetişmiş genç bir hocaydı.İnanmayanlar için açıklama yaptımda.Neyse bu beni çok etkilemişti.Bu yüzden yinelemek istedim.

ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN....

Kaan Erdem

Yönetici
RE: Kadının Er Meydanı Neresidir.

ALEYKÜMSELAM KARDEŞİM ALLAH CC EMANET OL SELAM VE DUA İLE SELAMETLE

EBRARNISA yazdı:
S.A ALLAH RAZI OLSUN PAYLAŞIMINIZ İÇİN. YAZDIGINIZ GİBİ ÇAĞIMIZIN SAVAŞLARI ARTIK TOPLA TÜFEKLE DEĞİLDE KALEMLE , İLİMLE , BİLGİYLE YAPILMAKTADIR.
BU NOKTADA HER MÜ'MİN ÖNCELİKLE KULLUK VAZİFESİ OLARAK DİNİNİ,GEREKLERİNİ,KUR'AN , SÜNNET VE HAK DOSTLARININ ÇİZGİSİNDE ÖĞRENMELİ VE UYGULAMALIDIR. BUNUN YANI SIRA TOPLUM HAYATINDA GEREKLİ OLAN EĞİTİMİNDE ALINMASI GEREKİYOR.

MÜSLÜMAN = CAHİL OLAMAZ.

YILLAR ÖNCE İZLEDİĞİM BİR FİLİMDE SONRADAN MÜSLÜMAN OLMUŞ TESETTÜRLÜ HOLLANDALI BİR BAYAN DURAKTA ARABA BEKLİYOR. AZ İLERSİNDE 2 BAYAN . TESETTÜRLÜ BAYANA BAKIP BU ZAMANDA BU NE GERİCİLİK, BUNLARIN GÜZÜNDEN ÜLKE GELİŞMİYOR V.S GİBİ ŞEYLER KONUŞUYORLAR.(GEÇMİŞ ZAMAN TAM HATIRLAYAMIYORUM.)
AZ SONRA BİR TURİST YANLARINA YANAŞIYOR BİŞEYLER SORUYOR. TABİKİ BU İKİ BAYANDA İNGİLİZCE BİLMEDİĞİ İÇİN CEVAP VEREMİYOR.
HOLLANDALI BAYAN TURİSTLERE YARDIMCI OLUNCA DİĞERLERİDE BAKA KALIYOR............

Kadınlarımız kızlarımız nasıl cihat etmeliler ve onların ermeydanları nerelerdir. iffet lerini bozdukları, örtülerini açtıkları yerlermi yoksa nereleri dir.
bir şeyi yaparken bir şeyi bozmak dimizde yoktur. cenab-ı hak teala hazretleri mü-min ve müslümanı açık bir şkilde ayırıyor.

ÇOK AFEDERSİNİZ AMA BURDAKİ MANAYI ÇÖZEMEDİM..NEY KASTEDİLMİŞ ANLAYAMADIM.

HELAL DAİRESİ GENİŞTİR , KAFİ GELİR , ZİRA HARAMA GİRMEYE LÜZUM
YOK .....

DUA İLE YARADAN'A EMANET...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt