Esselamu aleykum,
Kaim kardeşim sizin heyecanınız bizimde yüreğimizi kabarttı, sizin Efendiğimizi s.a.v rüyanızda gördüğünüz gibi bizlerde şereflendik ve çok mutlu olduk.Sizin rüyanızı burada paylaşmanız bizede cesaret verdi bizlerde bu sevinçlerimizi paylaşayım inşaALLAH.
Gönlümün sultanı ,alemlerin efendisi,mahlukatın en şereflisi, peygamberi zişan Hazreti Muhammed Mustafa aleyhissalatu vesselam efendimiz iki defa rüyamıza gelerek bizleri şereflendirdi.Onu s.a.v bize gösteren ve mutlu eden ALLAH TEALA ya sonsuz ve en sevdiği şekli ile hamdler,senalar ve medihler ederim.
İlk rüyamda Osmanlı İmparatorluğu zamanında idim,Camiler,külliyeler,saraylar yanmaktaydı,birkaç kişi ile beraber o zamanın yangın söndürme aleti olan tutlumba adlı sistem ile büyükce bir külliyenin en üstünden ateşe su tutarak söndürdük,ateşide gördüm sonra sönüp buhar çıktığınıda gördüm.
Sonra kendimi bir camii içinde buldum,bu camii zannıma göre eski ve köhne yani bakımsız bir camii idi,ancak şimdi o kadar parlak ve güzeldiki insanın içinden çıkası gelmiyordu,görevli imamı bana şöyle dedi,bu camiiyi ben imaret ettim ve bu hale geldi.
Bundan sonra kendimi bir anda fahri kainat efendimizin s.a.v huzurunda buldum,siması şöyle idi,yüzü şeriflerini göremedim önünde nurani bir perde vardı (olmasada zati yüzü şeriflerine bakamıyacak kadar haya ettim) üzerinde uzunca bir cübbe ve mübarek başlarında beyaz bir sarık vardı.Bize buyurdu ki '' Evladım sende kendine bir camii bul ve onu imaret et...'' - '' Baş üstüne Efendim...'' dedim ve oradan ayrıldım.
Sonra kendimi bir camii içinde buldum,demekki bu köhne camii yi imaret ile emrolunmuştum diye düşünüp.'' İşte ben bu camii yi imaret edeceğim...'' dedim.Sonra uyandım.
İkinci Rüyam bu rüyamdan 10-15 gün kadar sonra olsa gerek.
Rüyamda Mekke şehrindeyim,ama günümüz mekkesi değil,yüksek binalar yok,aslında beton bina hiç yok,evler küçük,kerpiç ve beyaz renkliler.
Ben Kabe-i şerife hafif yüksek bir tebeden çömelmiş oturarak bakınıyorum.Hacılar ihramlı olarak kabeyi tafaf ediyorlar sayıları 200-300 kadar,kabe-i şerifin etrafı toprak,yani hacılar toprak üzerinde tavaf yapıyorlar.
Az sonra aşağıda birşeyler oldu,hacılar tavafı bıraktı bir yerde kümeleşmeye başladılar.Bende merak içinde ''Acaba ne olduki ...'' diye düşünerek aşağıya indim.
Daha 10-15 gün evvel rüyamıza şeref verdiği kıyafeti ile Gönüller sultanının yine karşısında buldum kendimi.Yine yüzü şeriflerini göremiyordum,simaları önünde nurdan bir set vardı.
Bana birşeyler buyurdu zikr ile değil,kalb den manevi olarak,öyleki orada bulunan hiç kimse birşey anlayamadı.
Kendileri tavafa dönerken az sonra bende elimde bir silah ile mekke tepelerinde bazı insanlar öldürdüm.Hacılardan bana kızanlar oldu '' Burası haram bölge burada kan akıtamazsın,bu yasaktır...'' diyerek.
Ancak ben onlara '' Siz karışmayın bu işi yapmamı ALLAH RASULU s.a.v bana buyurdu,hem benim öldürdüğüm insanlar hacılara zarar vermek isteyen müşriklerdir...'' diyerek çıkıştım.
İşim bitince,uzun boylu,uzun sakallı,sakalının beyazı siyahından fazla olan,ince yapılı,şimdiki mekke imamları gibi giyinik bir zat ( rüyamda bana aşina olduğu hali ile Hazreti Ebu Bekir Sıddık ) bana eli ile işaret ederek '' Haydi sende gel artık bize katıl...'' diye buyurdu.
Önde Peygamber efendimiz sallallahu aleyhi ve sellem arkası sıra hazreti Ebu bekir Sıddık onun arkası sıra ben ve hacılar '' Lebbeyk !, Allahümme Lebbeyk...'' diyerek tavafa başladık,bu hal üzere uykumdan uyandım.
Nasib eden,sevindiren,sevindirdiği gibi sevinçle beraber buruk bir hüzün yaşatan ALLAH TEALA ya yarattığı kullarının aldıkları ve verdikleri nefesler sayısınca hamdler olsun.
Bize böyle bir şeref yaşattı.
Kaim kardeşim ve diğer kardeşlerim şimdi sizin sevincinizi okuyunca bizde acizane paylaştık sevincimizi...
Diğer kardeşleriminde efendimizi s.a.v rüyalarında görmelerini ve sevinmelerini ALLAH TEALA dan en samimi dualarımla niyaz ederim.