~*~
Selamün Selam Nevin Ablacım. İbret almamız gereken kareler.Emeğinize, yüreğinize sağlık olsun...Birgün eninde sonunda bizlere yuva olacak, daracık uzun bir kutu..Şairin deyimiyle..''Yapanlar bilmez mi, yarın o tabutu kendileri dolduracaklar'' misali..Allah c.c cümlemize hayırlı ölümler nasip etsin.. Ölümün vuslat olacağı kullardan olmak duasıyla..Rabbimize emanetimsiniz can ablacım..Allah c.c razı olsun, eski konularınızı okumak ve görmekten zevk duyuyorum ablacım..Rahman c.c daimi eylesin paylaşımlarınızı inşallah..Selam ve baki dualar ile..B)B)
~*~
ve aleykum selam hafız kız kardeşim.B)slamün aleyküm emeğinize yüreğinize sağlık slm we dua ile
sağol ekreme kardeşimALLAH r.o
önemli bi paylaşım olmuş
sağol rüyam benimselametle kalSelamün Aleyküm
Çok güzel bir paylaşım olmuş emeğine sağlık Allah c.c. razı olsun
Selametle
ve aleyküm selam herkese teşekkürler katkılarınız için.Kendimi çok yorgun hissediyorum:=)
ve aleyküm selam kardeşimsağolasın senin konuların benimkinden çok daha iyi emin ol.Selametle kal kardeşim benim
ve aleyküm selam herkese teşekkürler katkılarınız için.Kendimi çok yorgun hissediyorum:=)
bişey değil kardeşimB)selametle kalteşekkürler
allah sendende razı olsun.evet ölümü düşündük inşaallahB)Allah razı olsun biraz rabıta-i mevt yaptık...