ELİZAN
Kayıtlı Kullanıcı
1 litre su
3 çorba kaşığı portakallı oralet
4 çorba kaşığı nişasta
10 çorba kaşığı şeker
yarım kilo petitbeurre bisküvi
Tarifin Hazırlanışı
su oralet nişasta ve şeker karıştırılır
muhallebi kıvamına gelene kadar karıştırarak pişirilir
önceden tepsiye dizilmiş bisküvilerin üzerine dökülür
bisküvilerle kat kat yapılır
üzerine, hindistancevizi,pasta şekeri veya cevizle süsleme yapılır
afiyet olsun.
3 çorba kaşığı portakallı oralet
4 çorba kaşığı nişasta
10 çorba kaşığı şeker
yarım kilo petitbeurre bisküvi
Tarifin Hazırlanışı
su oralet nişasta ve şeker karıştırılır
muhallebi kıvamına gelene kadar karıştırarak pişirilir
önceden tepsiye dizilmiş bisküvilerin üzerine dökülür
bisküvilerle kat kat yapılır
üzerine, hindistancevizi,pasta şekeri veya cevizle süsleme yapılır
afiyet olsun.



