Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

.:İYİLİKLERİ KAYAYA YAZ:. (2 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
ÇÖLDE YOLCULUK EDEN İKİ ARKADAŞ HAKKINDA BİR HİKAYE ANLATILIR. YOLCULUĞUN BİR AŞAMASINDA İKİ ARKADAŞ TARTIŞIRLAR. BİRİ ÖTEKİNE BİR TOKAT AŞK EDER. TOKAT YİYENİN CANI ÇOK YANAR AMA TEK KELİME ETMEZ VE KUM ÜZERİNE ŞU SÖZLERİ YAZAR : '' BUGÜN EN İYİ ARKADAŞIM BANA TOKAT ATTI.'' YIKANABİLECEKLERİ BİR VAHAYA RASTLAYANA DEK YÜRÜMEYİ SÜRDÜRÜRLER. TOKADI YİYEN, YIKANIRKEN BATAĞA SAPLANIR. BOĞULMAK ÜZEREYKEN ARKADAŞI TARAFINDAN KURTARILIR. BOĞULMAK ÜZERE OLAN ARKADAŞ TAM SELAMETE ÇIKTIKTAN SONRA BİR KAYA PARÇASI ÜZERİNE AYNEN ŞU SÖZLERİ YAZAR : ''BUGÜN EN SEVDİĞİM ARKADAŞIM HAYATIMI KURTARDI. '' TOKADI VURAN VE SONRA EN İYİ ARKADAŞININ HAYATINI KURTARAN KİŞİ ONA ŞÖYLE DER : '' SENİN CANINI YAKTIĞIMDA BUNU KUM ÜZERİNE YAZDIN, AMA ŞİMDİ KAYAYA YAZIYORSUN, NEDEN?''

ÖBÜR ARKADAŞ ONA ŞÖYLE CEVAP VERİR : '' BİRİ BİZİ İNCİTTİĞİNDE BUNU KUM ÜZERİNE YAZMALIYIZ Kİ BAĞIŞLAMA RÜZGARI ESTİĞİNDE ONU SİLEBİLSİN. AMA BİRİ BİZE BİR İYİLİK YAPARSA ONU KAYAYA KAZIMALI Kİ, ONU HİÇBİR RÜZGAR YOK EDEMESİN. ''

İNCİNMELERİNİZİ KUMA, GÖRDÜĞÜNÜZ İYİLİKLERİ KAYAYA YAZMAYI ÖĞRENİN.

DENİLİR Kİ,
ÖZEL BİRİNİ BULMAK BİR DAKİKANIZI ALIR, ONU DEĞERLENDİRMENİZ BİR SAAT İÇİNDE OLUR. ONU SEVMEK İÇİN BİRGÜN YETER.
AMA SONRA UNUTABİLMEK İÇİN BİR ÖMRÜN GEÇMESİ GEREKİR.

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı
RE: İYİLİKLERİ KAYAYA YAZ...

aliye_aliye yazdı:
ÇÖLDE YOLCULUK EDEN İKİ ARKADAŞ HAKKINDA BİR HİKAYE ANLATILIR. YOLCULUĞUN BİR AŞAMASINDA İKİ ARKADAŞ TARTIŞIRLAR. BİRİ ÖTEKİNE BİR TOKAT AŞK EDER. TOKAT YİYENİN CANI ÇOK YANAR AMA TEK KELİME ETMEZ VE KUM ÜZERİNE ŞU SÖZLERİ YAZAR : '' BUGÜN EN İYİ ARKADAŞIM BANA TOKAT ATTI.'' YIKANABİLECEKLERİ BİR VAHAYA RASTLAYANA DEK YÜRÜMEYİ SÜRDÜRÜRLER. TOKADI YİYEN, YIKANIRKEN BATAĞA SAPLANIR. BOĞULMAK ÜZEREYKEN ARKADAŞI TARAFINDAN KURTARILIR. BOĞULMAK ÜZERE OLAN ARKADAŞ TAM SELAMETE ÇIKTIKTAN SONRA BİR KAYA PARÇASI ÜZERİNE AYNEN ŞU SÖZLERİ YAZAR : ''BUGÜN EN SEVDİĞİM ARKADAŞIM HAYATIMI KURTARDI. '' TOKADI VURAN VE SONRA EN İYİ ARKADAŞININ HAYATINI KURTARAN KİŞİ ONA ŞÖYLE DER : '' SENİN CANINI YAKTIĞIMDA BUNU KUM ÜZERİNE YAZDIN, AMA ŞİMDİ KAYAYA YAZIYORSUN, NEDEN?''

ÖBÜR ARKADAŞ ONA ŞÖYLE CEVAP VERİR : '' BİRİ BİZİ İNCİTTİĞİNDE BUNU KUM ÜZERİNE YAZMALIYIZ Kİ BAĞIŞLAMA RÜZGARI ESTİĞİNDE ONU SİLEBİLSİN. AMA BİRİ BİZİ ÜZECEK BİR ŞEY YAPARSA ONU KAYAYA KAZIMALI Kİ, ONU HİÇBİR RÜZGAR YOK EDEMESİN. ''

DENİLİR Kİ,
ÖZEL BİRİNİ BULMAK BİR DAKİKANIZI ALIR, ONU DEĞERLENDİRMENİZ BİR SAAT İÇİNDE OLUR. ONU SEVMEK İÇİN BİRGÜN YETER.

allah razı olsun guzel paylaşımdan dolayı allah a emanet olun...

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Re: Iyilikleri Kayaya Yaz...

Re: Iyilikleri Kayaya Yaz...

m_muaz yazdı:
aliye_aliye yazdı:

ÖBÜR ARKADAŞ ONA ŞÖYLE CEVAP VERİR : '' BİRİ BİZİ İNCİTTİĞİNDE BUNU KUM ÜZERİNE YAZMALIYIZ Kİ BAĞIŞLAMA RÜZGARI ESTİĞİNDE ONU SİLEBİLSİN. AMA BİRİ BİZİ ÜZECEK BİR ŞEY YAPARSA ONU KAYAYA KAZIMALI Kİ, ONU HİÇBİR RÜZGAR YOK EDEMESİN. ''

DENİLİR Kİ,

allah razı olsun guzel paylaşımdan dolayı allah a emanet olun...

kardeşim Allah(c.c) sizden de razı olsun inş. siz de Allah'a emanet olun. selam ve dua ile

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı

Kardeşim, sağol ben çok beğendim ...
Hakikaten de öyle yazacağımız şeyin yerini doğru bilmek,seçmek gerekir ...
Allah razı olsun ...

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

siyah_beyaz yazdı:
Allah razı olsun ...

sevgili kardeşim önemli olan, sonda da vurgulandığı gibi doğru insanı bulabilmek.. onu bulduktan sonra onun verdiği acılar bile insana rahatsızlık ve bir kırgınlık vermez. çünkü biliriz ki o bizim için özeldir, bizim dostumuzdur.. ve de yine emin oluruz ki o bize acı da verse yine kötü gün insanı olarak yanımızdadır.. evet kardeşim önemli olan o insanı bulabilmek... kalbimize ve beynimize kazımak önce.. sonra onun yaptıklarını yazmak kayaya ya da kuma..

beğendiğine sevindim, teşekkür ederim
selam ve dua ile

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı olsun. kardeşim evet çok güzel bir hikaye.. kazanmak zor kaybetmek kolay.. bu yüzden dikkat etmek gerekB)selam ile..

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı

aliye_aliye yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
Allah razı olsun ...

sevgili kardeşim önemli olan, sonda da vurgulandığı gibi doğru insanı bulabilmek.. onu bulduktan sonra onun verdiği acılar bile insana rahatsızlık ve bir kırgınlık vermez. çünkü biliriz ki o bizim için özeldir, bizim dostumuzdur.. ve de yine emin oluruz ki o bize acı da verse yine kötü gün insanı oarak yanımızdadır.. evet kardeşim önemli olan o insanı bulabilmek... kalbimize ve beynimize kazımak önce.. sonra onun yaptıklarını yazmak kayaya ya da kuma..

selam ve dua ile

Rabbim bizleri her daim doğrularla karşılaştırsın ... Doğru insanı, arkadaşı, dostu, eşi ... bulmayı nasip eylesin gönlümğze göre, hakkımızda hayırlı kılarak ...
Selametle kardeşim, sağol ...

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

siyah_beyaz yazdı:
aliye_aliye yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
Allah razı olsun ...

sevgili kardeşim önemli olan, sonda da vurgulandığı gibi doğru insanı bulabilmek.. onu bulduktan sonra onun verdiği acılar bile insana rahatsızlık ve bir kırgınlık vermez. çünkü biliriz ki o bizim için özeldir, bizim dostumuzdur.. ve de yine emin oluruz ki o bize acı da verse yine kötü gün insanı oarak yanımızdadır.. evet kardeşim önemli olan o insanı bulabilmek... kalbimize ve beynimize kazımak önce.. sonra onun yaptıklarını yazmak kayaya ya da kuma..

selam ve dua ile

Rabbim bizleri her daim doğrularla karşılaştırsın ... Doğru insanı, arkadaşı, dostu, eşi ... bulmayı nasip eylesin gönlümğze göre, hakkımızda hayırlı kılarak ...
Selametle kardeşim, sağol ...

amin inşallah kardeşim, Rabbim doğru olan her şeylerden ayırmasın bizi inş. selam ve dua ile..

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

nuresma yazdı:
Allah razı olsun. kardeşim evet çok güzel bir hikaye.. kazanmak zor kaybetmek kolay.. bu yüzden dikkat etmek gerekB)selam ile..

nuresma kardeşim, Allah razı olsun senden de inşallah. beğendiğine sevindim, evet malesef böyle insanlar her zaman karşımıza çıkamayacağı gibi onu bulduğumuzda da elimizde tutabilmek önemli. katılımın için teşekkür ederim. selam ve dua ile B)B)

berraozkal

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN YAZI ÇOK HOŞ

azra6313

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM EMEĞİNE YÜREĞİNE SAĞLIK

hilal76

Kayıtlı Kullanıcı

paylaştığın için sağol çok güzel bir hikaye

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

ALLAH RAZI OLSUN,KEŞKE BÖYLE YAPABİLSEM,ÇOK SEVDİĞİME DAHA ÇOK KIRILIYORUM.SONRA HEP İÇİM ACIYIP DURUYOR.NE BÜYÜK HAKSIZLIK HEM KENDİME HEM KARŞIMDAKİNE:(

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

Avukat yazdı:

ALLAH RAZI OLSUN,KEŞKE BÖYLE YAPABİLSEM,ÇOK SEVDİĞİME DAHA ÇOK KIRILIYORUM.SONRA HEP İÇİM ACIYIP DURUYOR.NE BÜYÜK HAKSIZLIK HEM KENDİME HEM KARŞIMDAKİNE:(

haklısınız, sevdiğimizin hareketleri daha çok üzer aslında. ama işte işin bir başka önemi var burada da o da, kötülüklerinde bile ona kırılmamak... iyi davrandığında onu sahiplenip kötülüğünde kızarsak bu sevgi zaten samimiyetten uzak olur.. gerçek sevgi, her iki durumda da sevgiden bir şey kaybetmemektir. değerli katılımınıza teşekkür ederim. Allah sizden de razı olsun.selam ve dua ile

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı

keşke incilmelerimizi kuma yazıp sonrada unutabilsek ama insanın içinde hep bi acı kalıyo unutamıyo.

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı olsun kardeşim çok güzel bir kıssa

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

sevvalmina yazdı:
keşke incilmelerimizi kuma yazıp sonrada unutabilsek ama insanın içinde hep bi acı kalıyo unutamıyo.

evet kardeşim doğru söylüyorsun, o kırıklıklar çok kötü, tamiri de kolay olmuyor.selam ve dua ileB)B)B)B)B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt